طرح کسب و کار طراحی و تاسیس اغذیه فروشی زنجیره ای تحویل در مغازه گوهردشت

تعداد صفحات: 47 فرمت فایل: word کد فایل: 3048
سال: نامشخص مقطع: صنایع دسته بندی: صنایع غذایی و بسته بندی
قیمت قدیم:۱۰,۵۰۰ تومان
قیمت: ۶,۵۰۰ تومان
دانلود فایل
  • خلاصه
  • فهرست و منابع
  • خلاصه طرح کسب و کار طراحی و تاسیس اغذیه فروشی زنجیره ای تحویل در مغازه گوهردشت

    فصل اول : کلیات

     

    1-1مقدمه وبیان موضوع

    انسان برابر تامین انرژی بدن نیاز به غذا دارد وبرای فعالیت روزمره خود باید از تغذیه ای سالم برخوردار باشد که این امر بدون مصرف خوراکی‌ها امکان پذیر نمی باشد .

    درزمان های قدیم ابتدا قهوه خانه های محلی وجود داشت که در آن چای وقلیان و غذاهای سنتی وجود داشت وبعد از گذشت زمان وتغییر فرهنگ تغذیه ونیز پیدایش غذاهای متنوع قهوه خانه ها جای خود را به اغذیه فروشی ها که امروزه شما مشاهده می کنید دادند که یکی از این غذاها که در واقع از کشور دیگر وارد ایران شده ودر اغذیه فروشی ها یافت می شود پیتزا می باشد ومکانی را که برای تهیه پیتزا فعالیت می کند تا این  غذا را تهیه کند اصطلاحا با نام پیتیزا فروشی می باشد پیتزا فروشی که امروزه از رشد زیادی برخوردار بوده ودارای سود زیادی می باشد تصمیم گرفته شد تا در مورد آن پروژه ای در نظر گرفته شود .

     

    1-2 اهداف کلی ( کلان )

    از جمله اهدافی که سبب انتخاب چنین پروژه ای گردید کسب اطلاعاتی در مورد این شغل بود از جمله این اطلاعات می توان به موارد زیر اشاره نمود .

    کسب اطلاعات در مورد درآمد این شغل که از نظر عموم مردم شغل پردرآمدی است .

    کسب اطلاعات از نحوه آماده سازی غذای معروف آن یعنی پیتیزا

    کسب اطلاعات از چگونگی تشکیل یک چنین مکان هایی توسط صاحبان آن ها کسب اطلاعات در مورد چگونگی تقسیم هزینه مواد مورد نیاز بین قسمت های مختلف .

     

    1-3 اهداف جزئی ( خرد )

    از جمله اهدافی که باعث انتخاب این پروژه گردید موارد ذیل است :

    میزان درآمد : فهمیدن چگونگی کسب درآمد ومیزان آن یکی از دلایلی بود که باعث شد این موضوع مورد بررسی قرار گیرد . در نظر مردم این شغل از درآمد خوبی برخوردار است به دلیل محبوبیت این غذا بین مردم ومراجعه مناسب از سوی مردم باعث شده تا درنظر مردم به عنوان شغلی یاد شود که از در آمد خوبی برخوردار است که این دلیل بر ای ما کافی بود تا آن را مورد بررسی قرار دهیم .

    نحوه آماده سازی غذا : دانستن در مورد طرز آماده سازی این غذا ( پتیزا ) به دلیل جذابیت وتنوع مواد موجود در آن ویاد گرفتن تهیه آن یکی دیگر از دلایل بود .

    چگونگی تشکیل آن : چگونگی تشکیل وایجاد این شغل توسط صاحبان آن ازنظر سرمایه اولیه که برای شروع کار لازم است وتهیه مکان آن که مهمترین قسمت در ایجاد آن است .

    چگونگی تقسیم هزینه مواد مورد نیاز قسمت ها : چگونگی تقسیم هزینه مورد نیاز برای آماده سازی غذا بین قسمت های مختلف که هر یک از دیگر قسمت ها مجزا می باشند کار مشکلی است وکسب اطلاعات در مورد این روش تقسیم باید خیلی جالب وکار آمد باشد که در آینده مورد استفاده قرار گیرد.

    1-4 اهداف سازمان

    اهداف اصلی سازمان کسب سود وگسترش شعبه هایی در نقاط مختلف کرج می باشد .

     

    1-5 انگیزه

    چون در بین عموم مردم در مورد سود سرشار این شغل صحبت هاونظرهای زیادی رایج شده وگفته می شود که این شغل از هزینه کمی نسبت به درآمدی که کسب می کند برخوردار است همین مسائل انگیزه ای شد تا ما درمورد این موضوع بررسی وتحقیق کنیم .

     

    1-6 اهمیت موضوع

    پیتزا غذایی است که از کشوری به نام ایتالیا وارد ایران شده و چون بامزاج ایرانی ها سازگار بود به سرعت مورداستقبال عموم مردم قرار گرفت .

    پیتزا به دلیل فراوانی مواد تشکیل دهنده از طعم خوبی برخوردار بوده ودارای کالری زیادی می باشد . در پیتزا فروشی ها انواع پیتزا ها وجود دارند ازجمله :

    ممتاز – کباب – میگو – مرغ – پیرونی – و... که از مواد تشکیل دهنده آن می توان قارچ – سوسیس –کالباس –فلفل دلمه ای – گوجه – پیاز – پنیر وگوشت نام بود که می تواند انرژی لازم بدن را تامین کند بدلیل اینکه امروزه پیتزا طرفداران زیادی دارد واز سود نیز برخوردار است می تواند اصلی ترین اهمیت موضوع باشد .

    1-7 محدودیت مکانی

    پیتزا فروشی که ما درمورد آن تحقیق می کنیم پیتزا فروشی خانواده نام دارد که در فلکه اول تهرانپارس بین خیابان نهم و دهم ودهم قرار دارد واز نظر مسیر و ومسافت تقریبا به هر من برای تحقیق نزدیک است وبا توجه به شناختی که در مورد این پیتزا فروشی دارد وبا توجه به آن که درمحل پررفت و آمدی قرار گرفته ودر نتیجه سود زیادی را کسب می نماید محل خوبی برای تحقیق در مورد پروژه نامبرده می باشد .

     

    1-8 محدودیت زمانی

    محدوده زمانی که ما برای این پروژه درنظر گرفته ایم ا زاوایل اسفند ماه سال 1387 الی اواخر بهار سال 1388 می باشد پیتزا فروشی خانواده از سال شروع به کار کرده وتا به حال بدون هیچ مشکلی در محل ثابت خود به کار ادامه می دهد .

     

     

    فصل دوم : ادبیات تحقیق

     

    2-1- آشنایی با شرکت

    فروشگاهی که مورد تحقیق قرار گرفته است « پتیزا خانواده » نام دارد که مختص به تهیه وفروش انواع پیتزا وساندویج می باشد این فروشگاه از نظر مکانی در موقعیتی بسیار مطلوب قرارگرفته واز نظر ظاهری دارای شکل وشمایلی زیباست دارای دو طبقه بوده که وسایل پخت وپز در طبقه بالا و وسایل پذیرایی در طبقه همکف قرار دارد .

    از میز وصندلی های بسیار زیبایی برخوردار می باشد که جوابگوی میهمانان زیادی می باشد حتی درروزهای خیلی شلوغ . از نظر نمای خارجی دارای شیشه های بسیار مجلل با یک تابلوی تبلیغاتی که نام فروشگاه بر روی آن حک شده بر روی سردرآن نصب شده است .

    -2 نیروی انسانی

    تعداد پرسنل فروشگاه 5 نفر می باشد که در مواقع شلوغی مانند عید که رفت و آمد مردم برای صرف غذا افزایش می یابد یک نفر به عنوان کمکی به افراد فروشگاه اضافه می شود تا به بقیه اعضا در سرویس رسانی به مردم یاری نماید هر یک از افرادی که در این فروشگاه کار می کنند از نظر اخلاقی و آداب برخورد با مردم باید در حالتی مناسب باشند تا بتوانند مشتریان بیشتری جلب کنندواین همان چیزی است که در نظر صاحب فروشگاه است .

    همچنین در فروشگاه تعداد 9 میز و حدود 32 صندلی وجود دارد که همگی تازه خریداری شده اند که درافزایش زیبایی فروشگاه سهیم می باشند .

    این فروشگاه یک ساختمان 2 طبقه می باشد که در طبقه فوقانی آن آشپزخانه وانبار مواد اولیه غذایی که منظور از انبار یخچال وفریزر مخصوص نگهداری مواد اولیه غذایی است قرار دارد وطبقه تحتانی یاهمکف مخصوص پذیرایی از مشتریان است .

    جدول مخصوص نیروی انسانی

     

    جمع قسمت خدمتکار قسمت صندوق قسمت آشپزخانه تحصیلات
    1 - - 1 پنجم ابتدایی
    2 1 - 1 سیکل
    1 - - 1 دیپلم
    1 - 1 - فوق دیپلم
    - - - - لیسانس
    5 1 1 3 جمع

     

     

    جدول فوق جدول مخصوص نیروی انسانی می باشد که در سطر افقی آن 5 خانه قرار دارد قسمت اول تحصیلات می باشد که هر فرد ممکن است دارای یکی از مدارک تحصیلی باشد که در ستون عمودی زیر قسمت تحصیلات قرار گرفته است از قرار ( پنجم ابتدایی – سیکل – دیپلم – فوق دیپلم – لیسانس ) قسمت های بعدی آشپزخانه وصندوق وخدمتکار می باشد که تعداد افراد با توجه به مدرک تحصیلی آنهانمایش داده می شود وقسمت آخر قسمت جمع عمودی می باشد که تعداد کل افراد دارای هر یک از مدارک نام برده را نشان می دهد و جمع افقی نیز تعداد کل افراد درهر قسمت از فروشگاه ( آشپزخانه –

    صندوق – خدمتکار ) رانشان می دهد .

     

    2-3 تجهیزات وماشین آلات

    فروشگاه مورد تحقیق از لحاظ تجهیزات دارای دو فرمی باشد که یکی از آنها مخصوص طبخ پیتزا ودیگری مخصوص ساندویج می باشد . از دیگر تجهیزات می توان به میزهای کار اشاره کرد که یکی برای تهیه پیتزا قبل از گذشتن درون فرد دیگری جهت بسته بندی کردن وفرستادن نزد مشتری ودیگری برای تهیه ساندویج کاربرد دارند .

    یک یخچال برای نگهداری مواد اولیه اعم از سوسیس وکالباس ... ویک فریزر برای نگهداری مواد مشابه در زمان های طولانی ویک یخچال ویترینی در طبقه پائین که برای نگهداری سالاد و سس ونوشابه استفاده می شود از دیگر تجهیزات این فروشگاه می باشد .

    یک دستگاه در طبقه همکف وجوددارد که برای تهیه نوشابه از آن استفاده می شود که ابعاد ان حدود یک ونیم متر در نیم متر است که دارای 4 خروجی مجزا می باشد که دو خروجی برای نوشابه زرد و دو

    خروجی دیگر برای نوشابه مشکی می باشد .

    طرز تهیه نوشابه بدین صورت می باشد که ماده اولیه نوشابه که به صورت مایع می باشد را به همراه مقدار معینی آب در دستگاه وارد کرده وپس از انجام فعل وانفعالاتی در درون دستگاه مواد به نوشابه تبدیل شده و آماده برای مصرف می باشد .

    همچنین این دستگاه دارای 3 کپسول بوده که یکی از آنها بزرگتر از آن 2 کپسول دیگر است وبرای تولید گاز نوشابه به کار می رود و آن دوی دیگر محتوی نوشابه زرد ومشکی می باشند .

    درشکل شماره 3 جدول تجهیزات مورد بررسی قرار خواهد گرفت در این جدول نام دستگاهها وتجهیزاتی که در فروشگاه قرار دارد لیست شده وتعداد آن ذکر گردیده است پس مشخصاتی در رابطه باشکل ظاهری ونحوه قرار گرفتن آن از نظر مکانی در داخل فروشگاه ذکر می گردد.

    جدول تجهیزات

     

    مشخصات تعداد نام دستگاه
    ابعاد آن حدود یک ونیم متر در نیم مترو 4 خروجی دارد که برای نوشابه زرد ومشکی است . 1 دستگاه نوشابه 
    که در اشپزخانه می باشد وبرای تهیه پیتزا وساندویج از آن استفاده می شود .    
    که دو عدد از آن در آشپزخانه برای نگهداری مواد اولیه فاسد شدنی ویک عدد ویترین در پایین وجود دارد . 3 میزکار 
    که میز آن بین چهار صندلی که صندلی آن به صورت دو صندلی به هم چسبیده می باشد . 3 یخچال 
         
      9و32 میزوصندلی 

     

     

  • فهرست و منابع طرح کسب و کار طراحی و تاسیس اغذیه فروشی زنجیره ای تحویل در مغازه گوهردشت

    فهرست:

    فصل اول : کلیات

    مقدمه و بیان موضوع                                                                      1

    اهداف کلی (کلان)                                                                         1

    اهداف جزئی (خرد)                                                                       2

    اهداف سازمان                                                                     3

    انگیزه                                                                                         3

    اهمیت موضوع                                                                             3

    محدودیت مکانی                                                                           4

    محدودیت زمانی                                                                           4

     

    فصل دوم : ادبیات تحقیق                                                  

    2-1 آشنایی با شرکت                                                                     5

    2-2 نیروی انسانی                                                                                  6

    2-3 تجهیزات و ماشین آلات                                                            8

    2-4 چارت سازمانی                                                                                9

    2-5 آشنایی با محصولات                                                                          11

    2-6 ظرفیت تولید                                                                                   11

    2-7 روش

    فصل سوم : طراحی تولید                          

    3-1 طراحی                                                                                          15

    3-2 تولید                                                                                             19

     

    فصل چهارم : بازاریابی فروش و تجزیه و تحلیل مالی                           

    4-1 پیمان گذاری محصول                                                                        23

    4-2 بازاریابی (کانال های توزیع محصول)                                                      24

    4-3 رقبا                                                                                               26

    4-4 شناسایی بازار در داخل کشور                                                               27

    4-5 تجزیه و تحلیل مالی                                                                          29

     

     

    فصل پنجم : نتیجه گیری و پیشنهادات                                     

    5-1 نتیجه گیری                                                                                    38

    5-2 پیشنهادات                                                

    .

    منبع:

    ندارد.

نمونه فایل آماده برای برآورد سرمایه لازم احداث کارخانه طرح کسب و کار طراحی و تاسیس اغذیه فروشی زنجیره ای تحویل در مغازه گوهردشت , ارائه طرح کارآفرینی با موضوع طرح کسب و کار طراحی و تاسیس اغذیه فروشی زنجیره ای تحویل در مغازه گوهردشت , پروژه کارآفرینی درباره طرح کسب و کار طراحی و تاسیس اغذیه فروشی زنجیره ای تحویل در مغازه گوهردشت , نمونه طرح کسب و کار طرح کسب و کار طراحی و تاسیس اغذیه فروشی زنجیره ای تحویل در مغازه گوهردشت , جدول هزینه راه اندازی مرتبط با طرح کسب و کار طراحی و تاسیس اغذیه فروشی زنجیره ای تحویل در مغازه گوهردشت , Business plan با موضوع طرح کسب و کار طراحی و تاسیس اغذیه فروشی زنجیره ای تحویل در مغازه گوهردشت
ثبت سفارش
عنوان محصول
قیمت