پروژه کارآفرینی تاسیس یک کارخانه در زمینه تولید پودر تخم مرغ

تعداد صفحات: 162 فرمت فایل: word کد فایل: 3069
سال: قبل از 1390 مقطع: صنایع دسته بندی: صنایع غذایی و بسته بندی
قیمت قدیم:۲۸,۳۰۰ تومان
قیمت: ۲۴,۳۰۰ تومان
دانلود فایل
  • خلاصه
  • فهرست و منابع
  • خلاصه پروژه کارآفرینی تاسیس یک کارخانه در زمینه تولید پودر تخم مرغ

    چکیده طرح

     

    نام شرکت:                       پودر تخم مرغ ایران

    موضوع طرح:   تاسیس کارخانه تولید پودر تخم مرغ

    فصل اول : مقدمه ، تاریخچه و شرح موضوع پروژه

    مدتی است که در برخی موارد به خصوص در صنایع بزرگی مثل دامپروری ، بیسکویت سازی و ... تخم مرغ جای خود را به پودر تخم مرغ داده است . پودر تخم مرغ توسط کارخانه های زیادی در ایران و سراسر جهان به بازار عرضه می گردد. از محاسن پودر تخم مرغ می توان موارد زیر را بر شمرد:

    نگهداری پودر تخم مرغ به مدت طولانی تر از نگهداری تخم مرغ تازه

    استفاده آسان تر در صنایع مختلف

    حجم کم آن نسبت به تخم مرغ تازه

    وجود سفیده و زرده هریک جداگانه و همین طوربه صورت ترکیبی

    جلوگیری از آلودگی های ثانویه

    کنترل آسان تر در صنایع مورد استفاده و ...

    تخم مرغ ها از سرد خانه بیرون آورده شده وزن می شود. تخم مرغ ها ی کثیف قبل از شکسته شدن به ماشین شستشو فرستاده می شود. تخم مرغ های فاسد جدا سازی شده حذف می گردد. شکستن تخم مرغ ها می تواند به دو روش دستی یا ماشینی انجام گیرد. یک کارگر ماهر می تواند 500 تا 800 عدد تخم مرغ را در یک ساعت بشکند. در مواردی که تعداد تخم مرغ ها زیاد است از ماشین های تمام اتوماتیک استفاده می گردد. برای تولید پودر سفیده تخم مرغ جدا سازی دقیق سفیده از زرده اهمیت فراوانی دارد. حتی یک مقدار کم از زرده می تواند باعث شود که کیفیت نگهداری آلبومن در تخم مرغ پایین بیاید. ماشین های جدید قادرند این جدا سازی را با خطای کم انجام دهند که قابل قبول است. در تولید پودر تخم مرغ کامل و یا پودر زرده (به تنهایی) همه زردÙ‡ ها هموژنیزه می شوند. جهت جدا سازی پوسته داخلی و خارجی به صورت کامل عمل صاف کردن انجام می گیرد و سپس عمل پاستوریزاسیون در دمای 64 تا66 درجه سانتی گراد به مدت 2 تا 4 دقیقه صورت می پذیرد. این عمل جهت مقابله با باکتری های ایکولای و سالمونلا می باشد. پس از پاستوریزاسیون عمل خشک کردن با اسپری خشک کننده انجام می گیرد. میزان دمای هوای خشک 150 تا 200 درجه سانتی گراد است.

    پودر نهایی 2 تا 4 درصد رطوبت دارد و وزن حجمی آن 0/3 تا 0/35 گرم بر سانتی متر است. پس از سرد کردن پودرها در جعبه های مناسب بسته بندی می شود.

    شرکت گل پودر تخم مرغ ایران  با بکارگیری پیشرفته‌ترین تکنولوژی تولید پودر تخم‌مرغ مطابق با استانداردهای جهانی انواع پودرهای تخم‌مرغ خالص و فرموله شده را جهت صنایع غذایی مختلف تولید خواهد نمود.

    پودر تخم‌مرغ جانشینی مناسب و بهداشتی برای تخم‌مرغ در صنایع غذایی می‌باشد که براحتی در فرمولاسیون محصول جایگزین شده و مشکلات مصرف تخم‌مرغ مانند حمل و نقل ، دفع ضایعات ، نگهداری و ... را حذف می‌کند.

    حجم کم ٬ قابلیت نگهداری بالا و سهولت جابجایی این امکان را فراهم می سازد که بجای نیاز به خرید روزانه تخم مرغ تازه با تناوبهای زمانی طولانی تر اقدام به خرید پودر تخم مرغ نمود.پودر تخم مرغ را می توان به سادگی و سریع در فرمولاسیون تولید محصولات بکار برد که این امر باعث سهولت و افزایش سرعت تولید می شود.

    سهولت استفاده از پودر تخم مرغ باعث کاهش هزینه های حمل و نقل ٬ کارگری و تجهیزات مربوط به نگهداری ٬ شستشو شکستن جداسازی و غیره . . . می گردد.

    خواص کاربردی زرده و سفیده تخم مرغ متفاوت بوده و تولید کنندگان در صورت استفاده از پودر تخم مرغ امکان انتخاب هر کدام از این دو ماده را به تنهائی داشته و با مشکل مصرف فراوردهای مکمل مواجه نخواهند بود.

    میزان ترکیبات غذائی پودر تخم مرغ دارای یکنواختی و ثبات بیشتری نسبت به تخم مرغ تازه بوده که باعث سهولت در محاسبات فرمولاسیون محصولات می گردد.

    پوسته تخم مرغ حاوی تعداد زیادی باکتریهای بیماریزا از جمله سالمونلا است که حتی محتویات تخم مرغ سالم نیز نسبت به آنها مصون نیست و استفاده از تخم مرغ تازه در صنایع غذائی با خطر انتقال آلودگی همراه می باشد . پودر های تخم مرغ در شرایط کاملا بهداشتی و با بکارگیری تکنولوژی مدرن روز ومطابق بااستانداردهای جهانی تهیه گردیده وعاری ازهرگونه آلودگی می باشد واستفاده ازآنها احتمال آلودگی محصول رابه حداقل می رساند.

    کنترل کیفیت تخم مرغ خریداری شده ازلحاظ سلامت ودرصد ترکیبات ٬ نحوه شستشو ٬ شکستن و جداسازی تخم مرغ از وظایف مهم و مشکل مسئولین کنترل کیفی در واحدهای تولیدی به منظور حفظ سلامت و یکنواختی محصول است که جایگزین کردن پودر تخم مرغ می تواند باعث سهولت کار و آسودگی خیال مصرف کنندگان گردد.

    دفع ضایعات حاصل از تخم مرغ ( پوسته ٬ تخم مرغهای شکسته ٬ تخم مرغهای فاسد ٬ ) و فروش کارتن و شانه بجای مانده به بهای ناچیز از یکدیگر مشکلات مصرف کنندگان تخم مرغ تازه است که با جایگزین شدن پودر مرتفع می گردد.

    1-1- موارد مصرف پودرهای تخم مرغ

    کیک ٬ کلوچه و بیسکوئیت 

    ایجاد بافت ٬ طعم و رنگ بهتر همراه با افزایش ارزش غذائی و ماندگاری

    فرآوردهای گوشتی

     افزایش قدرت جذب آب ٬ بهبود خواص ظاهری و فیزیکی محصول

    ماکارونی  

    ماکارونی تخم مرغی در حین پخت دارای لعاب کمتر و افزایش حجم بیشتری است.

    سس سازی

    خواص امولسیفایری پودر تخم مرغ باعث یکنواختی بافت در سس می شود.

    بستنی

    حفظ استحکام بافت بستنی در دمای معمولی و ظاهر بهتر بستنی پس از ذوب و طعم بهتر.

    گز سازی

    پودر سفیده تخم مرغ با تولید کف فراوان موجب افزایش حجم و ارزش غذایی گز می شود.

    مکمل های ورزشی و غذاهای رژیمی

    پروتئین پودر سفیده تخم مرغ با داشتن کلیه اسیدهای آمینه ضروری٬ یک پایه پروتئینی عالی در تهیه این محصولات است.

    2-1- انواع پودر تخم مرغ

    1-2-1- پودر تخم مرغ کامل

    پودر کامل تخم‌مرغ تهیه شده از مایع تازه و سالم تخم‌مرغ (مخلوط زرده و سفیده). جایگزینی مناسب برای تخم‌مرغ در مواد غذایی می‌باشد. برای تهیه یک کیلوگرم مایع تخم‌مرغ تازه دویست و پنجاه گرم از پودر کامل تخم‌مرغ را با هفتصدوپنجاه گرم آب ولرم مخلوط نموده و تا رسیدن به یک مخلوط همگن، آن را بهم بزنید.

    این میزان مایع بازسازی شده معادل یک کلیوگرم مایع تخم‌مرغ می‌باشد(بیست عدد تخم‌مرغ پوسته‌دار شصت گرمی).

     

    رطوبت جربی پروتئین خاکستر PH شمارش کلی میکروبی کلی‌فرم اشرشیا کلی (درگرم) سالمونلا (در 25گرم) کپک و مخمر (درگرم) استاف ارئوس (درگرم)  
    (درصد) (درصد) (درصد) (درصد) (درگرم) (درگرم)  
    حداکثر حداقل حداقل --- 5/8 حداکثر 10 منفی منفی 50 100  
    5 40 45 103×25  

     

     

     این میزان بازسازی شده، معادل یک کیلوگرم مایع زرده تخم‌مرغ می‌باشد. (معادل زرده پنجاه و شش عدد تخم‌مرغ تازه شصت گرمی)

     

    رطوبت جربی پروتئین خاکستر PH شمارش کلی میکروبی کلی‌فرم اشرشیا کلی (درگرم) سالمونلا (در 25گرم) کپک و مخمر (درگرم) استاف ارئوس (درگرم)
    (درصد) (درصد) (درصد) (درصد) (درگرم) (درگرم)
    حداکثر حداقل حداقل 4/3 7/5/2005 حداکثر 10 منفی منفی 50 100
    4 54 31 103×25

     

     

    -2-1- پودر سفیده تخم مرغ

    پودر سفیده تخم‌ مرغ تهیه شده از مایع سفیده تخم‌مرغهای سالم و تازه. جایگزینی مناسب برای سفیده تخم‌مرغ در مواد غذایی می‌باشد. برای تهیه یک کیلوگرم مایع سفیده تخم‌مرغ، یکصدوسی‌گرم سفیده را با هشتصدوهفتاد گرم آب ولرم کاملاً مخلوط نموده و تا رسیدن به یک مخلوط همکن آن را به آرامی بهم بزنید.

    این میزان مایع بازسازی شده معادل یک کیلوگرم مایع سفیده تخم‌مرغ می‌باشد.(پودر سفیده سی عدد تخم‌مرغ تازه شصت گرمی)

  • فهرست و منابع پروژه کارآفرینی تاسیس یک کارخانه در زمینه تولید پودر تخم مرغ

    فهرست:

    چکیده طرح.......................................................................................................................................................... 4

    فصل اول :     مقدمه ، تاریخچه و شرح موضوع پروژه........................................................................................... 5

    1-1- موارد مصرف پودرهای تخم مرغ......................................................................................................... 9

    2-1- انواع پودر تخم مرغ............................................................................................................................ 11

    مزیت‌های استفاده از پودر کامل تخم‌مرغ مخصوص فرآورده‌های آردی...................................................... 14

    3-1- نکاتی در مورد تخم مرغ..................................................................................................................... 20

    رنگ زرده به چه عواملی بستگی دارد؟......................................................................................................... 28

    5-1- مقایسه تخم خوراکی پرندگان که در ساخت پودر کاربرد دارند......................................................... 33

    6-1- درجه بندی تخم مرغهای مورد استفاده در پودر سازی........................................................................ 36

    8-1- تاریخچه تولید پودر تخم مرغ............................................................................................................. 44

    9-1- معرفی محصول.................................................................................................................................. 45

    10-1- کالاهای قابل جایگزینی با پودر تخم مرغ.......................................................................................... 46

    11-1- کشورهای عمده تولید کننده پودر تخم مرغ..................................................................................... 46

    12-1- قابلیت نگهداری............................................................................................................................... 47

    13-1- کشورها و یا سازنده های عمده ماشین الات..................................................................................... 48

    14-1- گزارش تعداد واحد و ظرفیت اسمی محصول در استان/شهرستان(در حال تولید)............................. 49

    15-1- گزارش تعداد واحد و ظرفیت اسمی محصول در  استان/شهرستان(طرح های در دست اجراﺀ)......... 49

    فصل دوم :    مروری بر خط تولید محصول........................................................................................................ 51

    1-2- فریز ، یخچالی و خشک کردن (تولید پودر )...................................................................................... 54

    2-2- روشهای خشک کردن و تهیه پودر تخم مرغ...................................................................................... 55

    3-2- مروری کلی بر روش تولید................................................................................................................. 58

    4-2- افزودنی های مجاز و مواد اولیه کمکی فرایند تولید............................................................................ 63

    فصل سوم : ارزیابی فنی (لیست تجهیزات و . . .)................................................................................................ 65

    1-3- لیست تجهیزات و ابزار آلات صنعتی مورد نیاز.................................................................................... 66

    2-3-       لیست تجهیزات اداری مورد نیاز.................................................................................................... 67

    3-3- نیروها و تخصصهای مورد نیاز اولیه..................................................................................................... 68

    4-3- وسایل حمل و نقل داخل و خارج از کارخانه....................................................................................... 69

    5-3- مواد اولیه مور نیاز............................................................................................................................... 69

    6-3- لیست تجهیزات دفتری و بهداشتی....................................................................................................... 70

    فصل چهارم : ارزیابی مالی (برآوردهای مالی)................................................................................................... 71

    1-4- برآورد هزینه تجهیزات و ابزار آلات صنعتی مورد نیاز......................................................................... 72

    2-4-       برآورد هزینه تجهیزات اداری مورد نیاز......................................................................................... 73

    3-4- برآورد هزینه نیروها و تخصصهای مورد نیاز اولیه................................................................................ 74

    4-4- برآورد هزینه های وسایل حمل و نقل داخل و خارج از کارخانه.......................................................... 75

    5-4- برآورد هزینه مواد اولیه مور نیاز.......................................................................................................... 76

    6-4- لیست تجهیزات دفتری و بهداشتی....................................................................................................... 77

    7-4- برآورد هزینه برق و سوخت مصرفی.................................................................................................... 77

    8-4- برآورد هزینه های تعمیرات و نگهداری............................................................................................... 78

    9-4- برآورد سرمایه ثابت............................................................................................................................ 79

    1-9-4- هزینه های سرمایه ای................................................................................................................ 79

    2-9-4- هزینه های قبل از بهره برداری................................................................................................... 79

    10-4- برآورد سرمایه در گردش................................................................................................................. 80

    11-4- نحوه سرمایه گذاری......................................................................................................................... 80

    12-4- برآورد هزینه استهلاک..................................................................................................................... 81

    13-4- برآورد هزینه های تولید سالیانه......................................................................................................... 82

    14-4- قیمت تمام شده محصول.................................................................................................................. 83

    15-4- محاسبه فروش کل............................................................................................................................ 83

    16-4- محاسبه نقطه سربه سر........................................................................................................................ 84

    17-4- محاسبه دوره بازگشت سرمایه.......................................................................................................... 85

    18-4- سود و زیان ویژه............................................................................................................................... 85

    فصل پنجم : استانداردهای پودر تخم مرغ........................................................................................................... 86

    موسسه استاندارد و تحقیقات صنعتی ایران..................................................................................................... 88

    پیشگفتار........................................................................................................................................................ 91

    ویژگیهای پودر تخم مرغ.............................................................................................................................. 93

    جدول شماره 2 حد مجاز آلودگیهای میکروبی پودر تخم مرغ.................................................................. 95

    6 بسته بندی و نشانه گذاری..................................................................................................................... 112

    راهنمای ثبتی شرکت های ( سهامی خاص)...................................................................................................... 114

    اساسنامه........................................................................................................................................................... 127

    فرمها و تقاضانامه های ثبت شرکت و . . .......................................................................................................... 147

     

     

     

     

     

    .

    منبع:

    ندارد.

نمونه فایل آماده برای برآورد سرمایه لازم احداث کارخانه پروژه کارآفرینی تاسیس یک کارخانه در زمینه تولید پودر تخم مرغ, ارائه طرح کارآفرینی با موضوع پروژه کارآفرینی تاسیس یک کارخانه در زمینه تولید پودر تخم مرغ, پروژه کارآفرینی درباره پروژه کارآفرینی تاسیس یک کارخانه در زمینه تولید پودر تخم مرغ, نمونه طرح کسب و کار پروژه کارآفرینی تاسیس یک کارخانه در زمینه تولید پودر تخم مرغ, جدول هزینه راه اندازی مرتبط با پروژه کارآفرینی تاسیس یک کارخانه در زمینه تولید پودر تخم مرغ, Business plan با موضوع پروژه کارآفرینی تاسیس یک کارخانه در زمینه تولید پودر تخم مرغ
ثبت سفارش
عنوان محصول
قیمت