فهرست و منابع پروژه کارآفرینی کارخانه تولید ماست ، خامه و شیر پاستوریزه
فهرست:
خلاصه طرح :............................................................................................................................................................. 5
فصل اول..................................................................................................................................................................... 6
کلیات........................................................................................................................................................................... 6
1- 1 مقدمه :............................................................................................................................................................... 7
1 – 2 نام کامل طرح و محل اجرای آن :................................................................................................................... 8
محل اجزا :.................................................................................................................................................................. 8
1 – 3 – مشخصات متقاضیان :.................................................................................................................................. 8
1 – 4 – دلایل انتخاب طرح :................................................................................................................................... 8
1 – 5 میزان مفید بودن طرح برای جامعه :............................................................................................................... 8
1 – 6 - وضعیت و میزان اشتغالزایی :..................................................................................................................... 9
انواع محصولات تولیدی :........................................................................................................................................... 9
انواع شیر.................................................................................................................................................................... 9
انواع ماست............................................................................................................................................................... 10
انواع خامه................................................................................................................................................................. 10
تاریخچه و سابقه مختصر طرح و مراحل انجام کار :............................................................................................... 10
انواع فراورده های لبنی............................................................................................................................................ 11
شیر :......................................................................................................................................................................... 12
مواد تشکیل دهنده و مواد مغذی شیر...................................................................................................................... 12
ترش شدن................................................................................................................................................................ 13
شیر استریلیزه........................................................................................................................................................... 14
شیر گاو..................................................................................................................................................................... 15
توزیع شیر................................................................................................................................................................. 15
انواع شیر.................................................................................................................................................................. 16
شیر گاو در انواع متفاوت در دسترس می باشد:..................................................................................................... 16
پاستوریزه کردن :...................................................................................................................................................... 17
پاستوریزه کردن شیر................................................................................................................................................ 17
دیگر روش های استاندارد پاستوریزه و شیر خام.................................................................................................... 19
آیا استانداردهای امروزی مناسبند؟.......................................................................................................................... 20
ماست........................................................................................................................................................................ 21
تاریخچه.................................................................................................................................................................... 21
تخمیر و خواص شیمیایی........................................................................................................................................ 22
انواع ماست............................................................................................................................................................... 23
طرز تهیه ماست........................................................................................................................................................ 24
مواد لازم:.................................................................................................................................................................. 24
بنابراین مراحل تهیهٔ ماست به ترتیب بدین شرح است:....................................................................................... 25
ارزش غذایی............................................................................................................................................................. 26
خامه :........................................................................................................................................................................ 27
انواع خامه................................................................................................................................................................. 27
خامه ترش................................................................................................................................................................. 28
شماره تعرفه گمرکی :.............................................................................................................................................. 29
استاندارد های ملی محصولات :............................................................................................................................... 29
ویژگی های فیزیکی و شیمیایی :............................................................................................................................. 30
ویژگی های میکروبیولوژی :..................................................................................................................................... 30
برآورد میزان تولید شیر از سال 86 الی 92............................................................................................................ 30
فصل دوم.................................................................................................................................................................. 31
روش انجام کار......................................................................................................................................................... 31
گزارش مختصر بازدید از واحد ها تولیدی با خدماتی مرتبط با موضوع پروژه :.................................................... 32
بازدید از شرکت کاله................................................................................................................................................ 32
تجهیزات فرآیند شیر :.............................................................................................................................................. 32
برآورد ظرفیت و برنامه تولید سالیانه :..................................................................................................................... 33
فهرست تجهیزات و ماشین آلات مورد نیاز و برآورد قیمت آنها :.......................................................................... 33
وسایل نقلیه مورد نیاز :............................................................................................................................................. 34
برآورد مواد اولیه مورد نیاز :.................................................................................................................................... 34
برنامه زمان بندی اجرای طرح :............................................................................................................................... 35
مشخصات نیروی انسانی مورد نیاز از لحاظ مفید بودن و توانایی کار :.................................................................. 36
برآورد زمین و محوطه سازی :................................................................................................................................. 36
برآورد ساختمان سازی :.......................................................................................................................................... 37
روشهای بازاریابی و تبلیغات جهت ( جهت فروش کالا )..................................................................................... 37
فصل سوم................................................................................................................................................................. 38
امور مالی طرح.......................................................................................................................................................... 38
برآورد هزینه های زمین :......................................................................................................................................... 39
برآورد هزینه های ساختمان سازی :........................................................................................................................ 39
برآورد هزینه های محوطه سازی :............................................................................................................................ 40
جمع بندی برآورد هزینه های زمین ، ساختمان و محوطه سازی :......................................................................... 40
برآورد هزینه های قبل از بهره برداری :.................................................................................................................. 41
برآورد سرمایه ثابت :................................................................................................................................................ 41
برآورد سرمایه در گردش :....................................................................................................................................... 42
برآورد سرمایه گذاری کل و نحوه تامین آن :........................................................................................................... 42
برآورد سرمایه گذاری کل :...................................................................................................................................... 42
نحوه تامین منابع و اخذ واح بانکی :....................................................................................................................... 43
برآورد هزینه های استهلاک :................................................................................................................................... 43
برآورد هزینه های غیر عملیاتی :.............................................................................................................................. 44
برآورد هزینه های نگهداری و تعمیرات :................................................................................................................ 44
برآورد هزینه های عملیاتی :..................................................................................................................................... 45
برآورد هزینه های ثابت تولید :................................................................................................................................ 45
برآورد هزینه های متغییر تولید :.............................................................................................................................. 46
برآورد هزینه های کل تولید :................................................................................................................................... 46
محاسبه قیمت تمام شده :......................................................................................................................................... 47
برآورد قیمت فروش :.............................................................................................................................................. 47
برآورد مقداری و ریالی مواد اولیه :.......................................................................................................................... 48
برآورد مقداری و ریالی انرژی مورد نیاز :............................................................................................................... 48
برآورد نیروی انسانی و هزینه های آن :................................................................................................................... 49
برآورد هزینه های ماشین آلات تولید :..................................................................................................................... 50
برآورد هزینه های تجهیزات و تاسیسات عمومی :................................................................................................... 51
برآورد هزینه های وسائط نقلیه عمومی و وسایل حمل و نقل :............................................................................... 51
برآورد هزینه های لوازم و اثاثیه اداری :.................................................................................................................. 52
محاسبه فروش کل :.................................................................................................................................................. 52
محاسبه سود سالیانه :................................................................................................................................................ 52
هزینه تولید در نقطه سر به سر :.............................................................................................................................. 53
محاسبه درصد تولید نقطه سر به سر :..................................................................................................................... 53
محاسبه زمان بازگشت سرمایه :................................................................................................................................ 53
درصد بازگشت سرمایه :.......................................................................................................................................... 53
دوره برگشت سرمایه :.............................................................................................................................................. 54
محاسبه فروش سرانه :.............................................................................................................................................. 54
محاسبه سطح زیر بنای سرانه :................................................................................................................................ 54
محاسبه سرمایه گذاری سرانه ثابت :........................................................................................................................ 55
فصل چهارم.............................................................................................................................................................. 56
جمع بندی – نتیجه گیری و پیشنهادات.................................................................................................................. 56
خلاصه جدول سود و زیان :.................................................................................................................................... 57
نتایج حاصله از اجرای طرح :.................................................................................................................................. 58
منبع:
ندارد.