فهرست و منابع طرح توجیه فنی، مالی، اقتصادی تولید رب و کنسانتره انار
فهرست:
مقدمه ................................................................................................
١‐ معرفی محصولات ................................................................................................
١‐١‐ نام و کد محصولات (آیسیک ٣) ................................
١‐٢‐ شماره تعرفه گمرکی ................................................................
١‐٣‐ شرایط واردات محصولات ................................................................
١‐٤‐ بررسی استانداردهای موجود در مورد محصولات ................................
١‐٥‐ بررسی و ارائه اطلاعات لازم در زمینه قیمت تولید داخلی و جهانی محصولات................................................................
١‐ ٥‐١‐ مروری بر قیمت های داخلی ................................
١‐٥‐٢ ‐ مروری بر قیمت های جهانی ................................
١‐٦‐ معرفی موارد مصرف و کاربرد محصولات ................................
١‐٧‐ بررسی کالاهای جایگزین و تجزیه و تحلیل اثرات آن بر مصرف محصولات ................................................................
١‐٨‐ بررسی اهمیت استراتژیکی محصولات در دنیای امروز ................................................................................................
١‐٩‐ کشورهای عمده تولید کننده و مصرف کننده محصولات ................................................................................................
١‐١٠‐ معرفی شرایط صادرات محصولات ................................
٢‐ وضعیت عرضه و تقاضا ................................................................
٢‐١‐ بررسی ظرفیت بهره برداری و روند تولید از آغاز برنامه اول تاکنون ................................................................
٢‐١‐١‐ بررسی ظرفیتهای بهره برداری ................................
٢‐١‐٢‐ بررسی روند ظرفیت نصب شده واحدهای فعال در کشور ................................................................
٢‐١‐٣‐ بررسی روند تولید واقعی محصولات طرح در کشور ................................................................................................
٢‐١‐٤‐ نگاهی به راندمان تولید (درصد استفاده از ظرفیت اسمی) در واحدهای تولیدی فعال ................................
٢‐٢‐ بررسی وضعیت طرح های جدید و در حال توسعه ................................................................................................
٢‐٢‐١‐ پیش بینی عرضه در بازار آینده کشور ................................
٢‐٣‐ بررسی روند واردات محصولات طرح از آغاز برنامه اول تا کنون ................................................................................................
٢‐٤‐ جمع بندی عرضه ................................................................
٢‐٥‐ بررسی روند مصرف از آغاز برنامه اول تا کنون ................................
٢‐٦‐ بررسی روند صادرات محصولات طرح از آغاز برنامه اول تا کنون ................................................................
٢‐٦‐١‐ برآورد قابلیت صادرات طی سنوات آتی ................................
٢‐٧‐ بررسی نیاز به محصول با اولویت صادرات تا پایان برنامه پنجم توسعه ................................................................
٢‐٧‐١‐ برآورد میزان تقاضای کنسانتره در آینده ................................
٢‐٧‐٢‐ برآورد میزان تقاضای رب انار در آینده................................
٢‐٧‐٣‐ جمع بندی و نتیجه گیری مطالعات بازار ................................
٣‐ بررسی اجمالی تکنولوﮊی و روش تولید محصولات در کشور و مقایسه آن با دیگر کشورها ................................
٣‐١‐ بررسی سطح تکنولوﮊی تولید در واحدهای فعال ................................
٣‐٢‐ مقایسه روش تولید معمول کشورمان با دیگر کشورهای جهان ................................................................................................
٣‐٣‐ نام کشورها و شرکت های سازنده ماشین آلات مورد استفاده در تولید محصولات ................................
٤‐ تعیین نقاط قوت و ضعف تکنولوﮊی های مرسوم در تولید محصولات ................................................................
٥‐ بررسی و تعیین حداقل ظرفیت اقتصادی به همراه برآورد میزان سرمایه گذاری ثابت مورد نیاز ................................
٥‐١‐ زمین ................................................................................................
٥‐٢‐ محوطه سازی ................................................................
٥‐٣‐ عملیات ساختمانی ................................................................
٥‐٤‐ ماشین آلات و تجهیزات تولیدی ................................
٥‐٥‐ تاسیسات عمومی ................................................................
٥‐٦‐ وسایل اداری و خدماتی ................................................................
٥‐٧‐ ماشین آلات حمل و نقل ................................................................
٥‐٨‐ هزینه های قبل از بهره برداری ................................
٥‐٩‐ هزینه های پیش بینی نشده ................................................................
٥‐١٠‐ برآورد حداقل ظرفیت اقتصادی طرح (شناسایی و اندازه گیری هزینه و فایده اجرای طرح) .................................................................
٥‐١٠‐١‐ لحاظ کردن نقطه سربه سر تولید ................................
٥‐١٠‐٢‐لحاظ کردن حداقل سود مورد انتظار ................................
٦‐ برآورد مواد اولیه عمده مورد نیاز سالیانه و محل تامین آن ...................................................................................................................................
٦‐١‐ معرفی قطعات و مواد اولیه اصلی و میزان مصرف آن ها ..................................................................................................................................
٦‐٢‐ معرفی منابع تأمین مواد اولیه ................................................................
٦‐٣‐ بررسی تحولات اساسی در روند تأمین اقلام عمده مورد نیاز در گذشته و آینده .........................................................................................
٧‐ پیشنهاد منطقه مناسب برای اجرای طرح ................................
٧‐١‐ بازارهای فروش محصولات ................................................................
٧‐٢‐ بازارهای تأمین مواد اولیه ................................................................
٧‐٣‐ احتیاجات و نیازمندی های دیگر طرح ................................
٨‐ بررسی تاثیرات زیست محیطی ................................................................
٩‐ وضعیت تأمین نیروی انسانی و تعداد اشتغال ................................
١٠‐ بررسی تأسیسات و امکانات زیربنایی مورد نیاز طرح ................................
١٠‐١‐ برآورد برق مورد نیاز و چگونگی تأمین آن ................................
١٠‐٢‐ برآورد آب مورد نیاز و چگونگی تأمین آن ................................
١٠‐٣‐ برآورد سوخت مصرفی مورد نیاز و چگونگی تأمین آن .................................................................................................................................
١٠‐٤‐ برآورد هوای فشرده مورد نیاز و چگونگی تأمین آن ......................................................................................................................................
١٠‐٥‐ برآورد تاسیسات گرمایشی و سرمایشی ................................
١٠‐٦‐ سایر تجهیزات مورد نیاز ................................................................
١٠‐٧‐ برآورد امکانات زیربنایی مورد نیاز ................................
١١‐ وضعیت حمایت های اقتصادی و بازرگانی ................................
١١‐١‐ حمایت های تعرفه گمرکی و مقایسه آن با تعرفه های جهانی ....................................................................................................................
١١‐٢‐ حمایت های مالی ................................................................
١٢‐ تجزیه و تحلیل و ارائه جمع بندی و پیشنهاد نهایی در مورد احداث واحدهای جدید ...................................................................................
١٢‐١‐ بررسی بازار ................................................................
١٢‐٢‐ عرضه و تقاضا ................................................................
١٢‐٣‐ هزینه های سرمایه گذاری ................................................................
١٢‐٤‐ ظرفیت اقتصادی ................................................................
١٢‐٥‐ اشتغال ................................................................................................................................
١٢‐٦‐ تولید جهت مصرف داخلی/ تولید جهت صادرات ................................................................
١٢‐٧‐ پیشنهاد محل اجرای طرح ................................................................................................................................
١٣‐ منابع و ماخذ ................................................................................................................................................................................................
ضمائم .......................................................................................................................................................................................................................................
منبع:
١[ سایتهای مردمان و سشرکت دشت نشاط.
]٢[ لوح فشرده واحدهای فعال و در مرحله اجرای وزارت صنایع و معادن منتهی به تاریخ ٠١/٠٨/١٣٨٧
]٣[کتاب صادرات و واردات ایران، سال ١٣٨٦‐١٣٧١
]٤[سایت اینترنتی موسسه استاندارد و تحقیقات صنعتی ایران (www.isiri.org)
]٥[ قیمتهای شرکت شهد سهند.
]٦[سایت www.amazon.com
]٧[سایت www.isna.ir
]٨[ خبرگزاری مهر
]٩[سایت www.bornanews.com
]١٠[ سایت شرکت مزرعه سبز.
]١١[ سایت مرکز آمار ایران.
]١٢[ مطالعات امکان سنجی مقدماتی تولید آبمیوه، سایت شرکت شهرکهای صنعتی ایران.
]١٣[ سایت شرکت شهرکهای صنعتی استان قم.