طرح توجیهی تولید آب میوه ( غیرمرکبات )

تعداد صفحات: 64 فرمت فایل: word کد فایل: 3961
سال: قبل از 1390 مقطع: صنایع دسته بندی: صنایع غذایی و بسته بندی
قیمت قدیم:۱۳,۶۰۰ تومان
قیمت: ۹,۶۰۰ تومان
دانلود فایل
  • خلاصه
  • فهرست و منابع
  • خلاصه طرح توجیهی تولید آب میوه ( غیرمرکبات )

    خلاصه طرح 

     

    نام محصول       آب میوه
    ظرفیت پیشنهادی طرح       4000 تن در سال
    موارد کاربرد       نوشیدنی روزانه
    مواد اولیه مصرفی عمده       میوه سیب
    کمبود محصول ( سال ( 1390       ----    
    اشتغال زایی ( نفر)       33    
    زمین مورد نیاز ( ( m2       5000    
          اداری ( m2) 350    
    زیر بنا تولیدی ( m2) 1000    
          سوله تاسیسات ( m2) ----    
          انبار ( m2) 500    
    میزان مصرف سالانه مواد اولیه اصلی      
          آب ( m3) 144000    
    میزان مصرف سالانه یوتیلیتی برق(( kw 115000    
          گاز ( m3) 360000    
          ارزی ( یورو ) ----    
    سرمایه گذاری ثابت ریالی ( میلیون ریال ) 11000    
          مجموع ( میلیون ریال) 11000    
    محل پیشنهادی اجرای طرح       استان های قزوین، آذربایجان شرقی،
                خراسان رضوی و کرمانشاه

     

     

    چکیده :

    هدف از انجام این بررسی ، مطالعه و امکان سنجی احداث واحد تولید آب میوه (غیر مربات) است .

     

    در این بررسی بازار فروش، واردات و صادرات ، واحد های فعال و در دست احداث , منابع تامین مواد اولیه و کلیه ماشین الات و سایر امکانات مورد نیاز برای احداث واحد به تفصیل شرح داده شده است.

     

    طبق بررسی انجام شده احداث چنین واحدی نیاز به سرمایه ثابتی حدود ١.١ میلیارد تومان دارد و هزینه های در گردش سالانه مورد نیاز برای تولید و تامین منابع در حدود ٢٥٠ میلیون تومان برآورد شده است. سرمایه گذاری اولیه طرح ظرف مدت ٥,١ سال برگشت می یابد .

     

    احداث واحد در استان هایی نظیر قزوین، آذربایجان شرقی، خراسان رضوی و کرمانشاه از مزیت نسبی برخوردار می باشد.

     

    تولید آب میوه (غیر مرکبات)

     

    ٢- معرفی محصول :

     

    ٢-١- مشخصات کلی محصول :

     

    آب میوه : ( کد محصول=١٥١٣١٧٢٠)

     

    آب میوه ها و نوشابه های گازدار حاصل از آن از نظر اجرا یا عدم اجرای فرآیند شفاف سازی به دو نوع زلال ( شفاف شده) ، کدر ( پالپ شده) و از نظر میزان میوه طبیعی محتوی ( آب میوه و یا پالپ) به سه گروه ، آب میوه، نکتار میوه و شربت میوه تقسیم می گردد. میزان میوه طبیعی محتوی در گروه آب میوه ها ١٠٠% ، در گروه نکتار بسته به نوع میوه بین ٢٥-٥٠ % و در گروه شربت میوه بین ٦-٣٠ % متغیر می باشد.

     

    فاکتورهایی که برای طبقه بندی و تعریف بکارگرفته می شود، متفاوت بوده و این تفاوت تا به امروز به وضوح مشخص نشده است. بدین سبب به نوشابه های شفاف، آب میوه و به نوشابه های کدر، نکتار گفته می شود.

     

    معلوم است که بعضی از میوه ها ( سیب، انگور و آلبالو) ، بسته به ویژگی طبیعی میوه و عادات مصرف به صورت شفاف و بعضی دیگر ( هلو، زرد آلو و پرتقال ) به صورت کدر مورد فرآیند قرار می گیرند. علی رغم کدر بورن، از پرتقال آب میوه ، نکتار و شربت میوه نیز تهیه می شود. به صرف کدر

     

    بودن اطلاق کلمه نکتار در مورد تمامی آنها صحیح نبوده و سبب اشتباه می گردد. همچنین با وجود شفاف بودن از آلبالو، علاوه بر آب میوه، نکتار و شربت میوه نیز تهیه می شود. بنابراین اطلاق

     

    کلمه آب میوه به صرف شفاف بودن آنها در مورد تمامی شان درست نیست.

     

    تفاوت بین آب میوه های شفاف و نوشابه های حاصل از آن با سایر نوشابه ها، اجرای عمل پرس کردن و فرآیند شفاف سازی می باشد. پس از عمل شفاف سازی ، آب میوه معمولا تغلیظ می گردد.

     

    هنگام رقیق کردن کنسانتره با توجه به میزان آب اضافه شده، آب میوه، نکتار و یا شربت بدست می آید. در مورد نکتار و شربت میوه اکثرا شکر و اسید نیز اضافه می گردد.

     

    ٢-٢- شماره تعرفه گمرکی :

     

    شماره تعرفه گمرکی آب میوه(٢٠٠٩٤ تا ٢٠٠٩٨) در جداول بخش ٢-٣ به تفکیک آورده شده

     

    است.

     

    ٢-٣- شرایط واردات و صادرات :

     

    آب میوه جزﺀ محصولات غذایی می باشد که دارای استاندارهای سخت خوراکی در اروپا و آمریکا بوده و رعایت کردن اینگونه استاندارها در بدو تولید دارای هزینه زیادی می باشد، لذا پیشنهاد می شود در ابتدای تولید صادرات به کشورهایی که دارای تعرفه های گمرکی آسان تری دارند مدنظر قرار گیرد.

    بعلاوه متن کلیه بخش نامه های مربوط به قوانین صادرات و واردات این محصول نیز در پیوست گزارش آورده شده است.

     

    ٢-٤-  استانداردهای ملی  وجهانی :

     

    استاندارد بین المللی  DIN به شماره های :

     

    ١١٣-٧٦V١١٣-٧٦NF V

     

    ١٠١-٧٦NF V

     

    ٢-٥- قیمت تولید داخلی و جهانی محصول :

     

    قیمت خارجی :

     

    پاکت های ٢٥٠ میلی لیتری آب میوه خالص ( عمده فروشی ) = ٣٤,٠ یورو معادل ٤٢٥ تومان]٩[

    ٢-٦- موارد مصرف و کاربرد :

     

    مصرف انواع آب میوه به عنوان یک نوشیدنی کاربرد فراوانی دارد . مصرف آب میوه ها بدلیل دارا بودن انواع ویتامین ها برای بدن مفید است زیرا همیشه امکان استفاده از میوه های تازه وجود ندارد ولی آب میوه ها در بسته بندی های مختلف در طول فعالیت روزانه قابل استفاده هستند.

     

    بعلاوه انواع شربت های میوه نیز به عنوان یک نوشیدنی متداول سرو می شود.

     

    ٢-٧- کالاهای جایگزین و تجزیه و تحلیل اثرات آن بر مصرف محصول :

     

    انواع نوشابه های گازدار، ماﺀ الشعیر و البته میوه تازه می تواند به عنوان جایگزین این محصول مورد استفاده قرار گیرد. اما بدلیل ارزش غذایی و ویتامین های موجود در انواع آب میوه بسیاری آنرا به انواع نوشابه های گازدار و ماﺀالشعیر ترجیح می دهند ، بعلاوه همانطور که قبلا هم گفته شد بدلیل سعولت مصرف و امکان مصرف انواع آب میوه در تمام طول سال مصرف آن بجای میوه تازه نیز متداول است.

     

    ٢-٨- اهمیت استراتژیک کالا در دنیای امروز :

     

    امروزه آب میوه ها به عنوان یکی از پر مصرف ترین نوشیدنیها در تمام جهان مورد استفاده قرار می گیرند. بدلیل همین کاربرد وسیع ، می توان به آن به عنوان یک محصول استراتژیک نگاه کرد. لذا رسیدن به خودکفایی در تولید این محصول با تکیه بر توانایی های کشور در رشد و پرورش انواع میوه جات باید مورد توجه قرار گیرد.

  • فهرست و منابع طرح توجیهی تولید آب میوه ( غیرمرکبات )

    فهرست:

    چکیده ١

    ١- معرفی محصول ٢

    ١-١- مشخصات کلی محصول ٢

    ١-٢- شماره تعرفه گمرکی ٣

    ١-٣- شرایط واردات ٣

    ١-٤- استانداردهای ملی وجهانی ٣

    ١-٥- قیمت تولید داخلی و جهانی محصول ٤

    ١-٦- موارد مصرف و کاربرد ٤

    ١-٧- کالاهای جایگزین و تجزیه و تحلیل اثرات آن بر مصرف محصول ٥

    ١-٨- اهمیت استراتژیک کالا در دنیای امروز ٥

    ١-٩- کشورهای عمده تولید کننده و مصرف کننده محصول ٦

    ٢-  وضعیت عرضه و تقاضا : ٧

    ٢-١و٢-٢-  بررسی ظرفیت بهره برداری و وضعیت طرحهای جدید و طرحهای توسعه

    و در دست اجرا و روند تولید از آغاز برنامه سوم تا کنون ٨

    ٢-٣- بررسی روند واردات محصول از آغاز برنامه سوم تا نیمه اول سال ٨٥ ٩

    ٢-٤- بررسی روند مصرف از آغاز برنامه ١٥

    ٢-٥- بررسی روند صادرات محصول از آغاز برنامه سوم و امکان توسعه آن ١٥

    ٢-٦- بررسی نیاز به محصول یا اولویت صادرات تا پایان برنامه چهارم ٣٨

    ١و٢- بررسی اجمالی تکنولوﮊی و روشهای تولید و تعیین نقاط قوت و ضعف تکنولوﮊی

    های مرسوم

    در فرآیند تولید محصول : ٣٩

    ١-١-  تکنیک تولید کنسانتره شفاف از میوه : ٣٩

    ١-٢- تهیه آب میوه از کنسانتره : ٤٧

    ١-٣- ماشین آلات ٥١

    ٣- بررسی و تعیین حداقل ظرفیت اقتصادی شامل برآورد حجم سرمایه گذاری ثابت ٥٥

    ٣-١- محوطه سازی ٥٦

    ٣-٢- ساختمان ٥٧

    ٣-٣- ماشین آلات ٥٨

    ٣-٤- تاسیسات ٦٠

    ٣-٥- وسائط نقلیه ٦٠

    ٣-٦- تجهیزات و وسائل اداری و خدماتی ٦١

    ٣-٧- هزینه های متفرقه و پیش بینی نشده ٦٢

    ٣-٨- هزینه های قبل از بهره برداری ٦٣

    ٣-٩- سرمایه در گردش ٦٤

    ٣-١٠- برآورد حقوق و دستمزد ٦٥

    ٣-١١- برآورد آب, برق, سوخت و ارتباطات ٦٦

    ٣-١٢- هزینه های تعمیر و نگهداری و استهلاک ٦٦

    ٣-١٣- هزینه های متفرقه و پیش بینی نشده تولید ٦٧

    ٣-١٤- هزینه های توزیع و فروش ٦٧

    ٣-١٥- جدول هزینه های ثابت و متغیر تولید ٦٨

    ٣-١٦- نتیجه گیری ٦٩

    ٤- میزان مواد اولیه عمده مورد نیاز سالانه و محل تامین آن ٧٠

    ٥- پیشنهاد منطقه مناسب برای اجرای طرح ٧١

    ٦- وضعیت تامین نیروی انسانی و تعداد اشتغال ٧٢

    ٧- بررسی و تعیین میزان آب، برق، سوخت، امکانات مخابراتی و ارتباطی و چگونگی

    امکان تامین آنها در منطقه مناسب برای اجرای طرح ٧٢

    ٨- وضعیت حمایت های اقتصادی و بازرگانی شامل حمایت تعرفه گمرکی و حمایتهای مالی ٧٢

    ٩- تجزیه و تحلیل و ارائه جمع بندی و پیشنهاد نهایی در مورد احداث واحد های جدید ٧٣

    ١٠- در صورت پیوستن ایران به سازمان تجارت جهانی وضعیت این پروﮊه ها

    چگونه خواهد بود ٧٤

    مراجع ٧٥

    پیوست ها ( بخش نامه های مربوط به قوانین واردات و صادرات اسانس ) ٧٥

     

    منبع:

    ندارد

نمونه فایل آماده برای برآورد سرمایه لازم احداث کارخانه طرح توجیهی تولید آب میوه ( غیرمرکبات ), ارائه طرح کارآفرینی با موضوع طرح توجیهی تولید آب میوه ( غیرمرکبات ), پروژه کارآفرینی درباره طرح توجیهی تولید آب میوه ( غیرمرکبات ), نمونه طرح کسب و کار طرح توجیهی تولید آب میوه ( غیرمرکبات ), جدول هزینه راه اندازی مرتبط با طرح توجیهی تولید آب میوه ( غیرمرکبات ), Business plan با موضوع طرح توجیهی تولید آب میوه ( غیرمرکبات )
ثبت سفارش
عنوان محصول
قیمت