خلاصه مشخصات طرح
نام محصول |
|
|
|
روغن حیوانی |
|
ویژگی محصول یا طرح |
|
|
|
خواص غذایی و دارویی ، عرضه نامناسب |
|
|
|
محصول در حال حاضر |
|
|
|
|
|
|
|
ظرفیت پیشنهادی طرح (تن) |
|
|
400 |
|
موارد کاربرد |
|
|
|
غذایی- دارویی – شیرینی و شکلات |
مواد اولیه مصرفی عمده (مقدار داخلی یا خارجی) |
|
شیر گوسفند |
|
کمبود / مازاد محصول تا سال 1393 |
|
|
80.103 |
|
|
|
|
|
|
|
|
اشتغالزایی (نفر) |
|
|
|
19 |
|
زمین مورد نیاز |
(2m) |
|
|
1,800 |
|
|
|
تولیدی |
(2m) |
|
380 |
|
زیر بنا |
|
اداری |
(2m) |
|
250 |
|
|
|
انبار |
(2m) |
|
340 |
|
|
|
آب |
(3m) |
|
12 |
|
میزان مصرف سالانه یوتیلیتی |
|
برق |
(kw) |
|
292,000 |
|
|
|
گاز |
(3m) |
|
29,200 |
|
|
|
ارزی |
(یورو) |
|
- |
|
سرمایه گذاری ثابت |
|
ریالی (هزار ریال) |
|
6,842,070 |
|
|
|
مجموع (هزار ریال) |
|
6,842,070 |
|
سرمایه در گردش |
|
(هزار ریال) |
|
2,600,476 |
|
میزان واردات محصول مشابه در سه سال |
|
|
واحد |
|
- |
|
گذشته |
|
ارزش (هزار ریال) |
|
- |
|
پیش بینی میزان صادرات محصول سالانه |
|
|
واحد |
|
13.602 |
|
|
ارزش (هزار ریال) |
|
1,060,972 |
|
|
|
|
|
نقطه سر به سر تقریبی |
|
|
|
|
25.60% |
|
مشخصات طرح
کد آیسیک |
|
|
|
|
|
15141110 |
|
|
|
|
|
|
|
شماره تعرفه گمرکی |
|
|
|
|
|
4059000 |
|
|
|
|
|
|
|
SUQ |
|
|
|
|
|
KG |
|
|
|
|
|
|
|
|
حقوق واردات |
|
|
|
|
|
30 |
|
|
|
|
|
|
|
|
استاندارد ملی یا بین المللی |
|
|
|
|
|
92- 2555 - 1416 - |
|
|
|
|
|
|
|
سرمایه گذاری کل (هزار ریال) |
|
|
|
|
|
9,442,546 |
|
|
|
|
|
|
|
سرمایه ثابت (هزار ریال) |
|
|
|
|
|
6,842,070 |
|
|
|
|
|
|
|
سرمایه در گردش (هزار ریال) |
|
|
|
|
|
2,600,476 |
|
|
|
|
|
|
|
سرمایه گذاری کل (هزار ریال) |
|
|
|
|
|
9,442,546 |
|
|
|
|
|
|
|
آورده سرمایه گذار (هزار ریال) |
|
|
|
|
|
4,442,546 |
|
|
|
|
|
|
|
تسهیلات (هزار ریال) |
|
|
|
|
|
5,000,000 |
|
|
|
|
|
|
|
سرمایه ثابت (هزار ریال) |
|
|
|
|
|
6,842,070 |
|
|
|
|
|
|
|
آورده سرمایه گذار (هزار ریال) |
|
|
|
|
|
1,842,070 |
|
|
|
|
|
|
|
تسهیلات (هزار ریال) |
|
|
|
|
|
5,000,000 |
|
|
|
|
|
|
|
سرمایه در گردش (هزار ریال) |
|
|
|
|
|
2,600,476 |
|
|
|
|
|
|
|
آورده سرمایه گذار (هزار ریال) |
|
|
|
|
|
2,600,476 |
|
|
|
|
|
|
|
|
تسهیلات (هزار ریال) |
|
|
|
|
|
0 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
نقطه سربسری |
|
|
|
|
|
25.60% |
|
|
|
|
|
|
|
|
دوره بازگشت سرمایه |
|
|
|
|
|
سه سال و پنج ماه |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
معرفی طرح وسابقه
مشخصات کلی طرح
طرح |
|
|
تولید و بسته بندی روغن حیوانی |
|
|
|
مدت اجرای فاز ساخت ( ماه ) |
|
12 |
|
|
|
|
واحد پول داخلی |
|
|
هزار ریال |
|
|
|
|
واحد پول ارزی |
|
|
دلار |
|
|
|
|
نرخ تسعیر ارز |
|
|
هر دلار 11750 ریال |
|
|
|
|
مالیات |
|
|
4 سال اول 80 درصد معافیت مالیاتی |
|
|
|
تورم |
|
15% |
غذا به عنوان یک اصل ، عامل حیات و بقای تمام موجودات عالم هستی است و بدون آن حیات مفهومی نخواهد یافت یا به عبارتی غذا عامل تولید انرژی و حرکت ، حرکت یعنی زندگی است .
انسان بدلیل دارا بودن قدرت تفکر توانسته در تمامی زمینه های زندگی و تامین نیازش برنامه ریزی نماید و اوقات خود را برای حضور در مسابقه پیشرفت به گونه ای تنظیم نماید تا از امکانات ایجاد نموده حداکثر بهره برداری را به عمل آورد اما سرعت این پیشرفت به گونه ای است که روش های زندگی گذشته به صورت سنتی را به طور کامل متحول نموده بطوری که برگشت به روش های گذشته را غیر ممکن ساخته است .این تغییرات به ویژه در زمینه تولید مواد غذایی چشمگیر بوده است به طوریکه حتی خانم های کدبانو برای طبخ غذا زمان چندانی صرف نمیکنند و تمایل به استفاده از مواد غذایی بسته بندی شده موجود در بازار دارند . این شیوه مصرف در اماکنی نظیر هتل ها ، رستوران ها ، پادگانها و ... در سطح بسیار وسیع تری مشاهده می شود .
از مزایای اقتصادی ایجاد طرح می توان به نکات زیر اشاره نمود :
-1 ایجاد اشتغال برای نیروی انسانی در رده های مختلف
-2 توسعه دامداری متناسب با مواد اولیه مورد نیاز و فروش تضمینی محصولات
-3 ساماندهی مراکز توزیع و پخش مواد غذایی
-4 جذب نیروی متخصص و جلو گیری از مهاجرت آنها به سایر استان ها
-5 همکاری با مراکز گردشگری و توریستی
-6 توسعه سیستم حمل و نقل و توزیع در منطقه در پایان برخی موارد مصرف و محل های مصرف ذکر شده اند