فصل اول خلاصه گزارش
نام |
|
|
|
سرد خانه |
ویژگی محصول یا طرح |
|
|
استفاده صنایع تبدیلی، کشاورزی، بازرگانی |
ظرفیت پیشنهادی طرح (تن) |
|
|
|
2,000 |
|
موارد کاربرد |
|
|
|
جهت نگهداری محصولات در دمای |
|
|
|
زیر صفر و بالای صفر |
|
|
|
|
|
مواد اولیه مصرفی عمده (مقدار داخلی یا خارجی) |
خرید مرغ (قرارداد با سازمان بازرگانی استان)، |
|
خرید سوسیس و کالباس، خرید گوشت |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
برزیلی، خرید میوه و تره بار |
کمبود / مازاد محصول تا سال 1393 |
|
-2744703 |
|
اشتغالزایی (نفر) |
|
|
|
|
36 |
|
زمین مورد نیاز |
(2m) |
|
31,000 |
|
|
|
تولیدی |
(2m) |
|
|
4380 |
|
زیر بنا |
|
اداری |
(2m) |
|
|
1670 |
|
|
|
انبار |
(2m) |
|
|
500 |
|
|
|
آب |
(3m) |
122,000 |
|
میزان مصرف سالانه یوتیلیتی |
|
برق |
(kw) |
1,920,000 |
|
|
|
گاز |
(3m) |
20,000 |
|
|
|
ارزی |
(یورو) |
|
|
- |
|
سرمایه گذاری ثابت |
|
ریالی (هزار ریال) |
263,610,077 |
|
|
|
مجموع (هزار ریال) |
263,610,077 |
|
سرمایه در گردش |
|
(هزار ریال) |
305,344,503 |
|
میزان واردات محصول مشابه در سه سال |
|
|
واحد |
|
|
- |
|
گذشته |
|
ارزش (هزار ریال) |
|
|
- |
|
پیش بینی میزان صادرات محصول سالانه |
|
|
واحد |
|
|
- |
|
|
ارزش (هزار ریال) |
|
|
- |
|
|
|
|
|
|
نقطه سر به سر تقریبی |
|
|
|
|
|
14.90% |
|
شماره تعرفه گمرکی |
################# |
|
|
سرمایه گذاری کل (هزار ریال) |
511,387,906 |
|
|
سرمایه ثابت (هزار ریال) |
263,610,077 |
|
|
سرمایه در گردش (هزار ریال) |
305,344,503 |
|
|
سرمایه گذاری کل (هزار ریال) |
511,387,906 |
|
|
آورده سرمایه گذار (هزار ریال) |
239,387,905 |
|
|
تسهیلات (هزار ریال) |
272,000,000 |
|
|
سرمایه ثابت (هزار ریال) |
263,610,077 |
|
|
آورده سرمایه گذار (هزار ریال) |
233,610,077 |
|
|
تسهیلات (هزار ریال) |
30,000,000 |
|
|
سرمایه در گردش (هزار ریال) |
305,344,503 |
|
|
آورده سرمایه گذار (هزار ریال) |
5,777,828 |
|
|
تسهیلات (هزار ریال) |
242,000,000 |
|
|
نقطه سربسری |
14.90% |
|
|
|
دوره بازگشت سرمایه |
|
سه سال پنج ماه |
پیشگفتار:
در کشور ما و سایر کشورهای در حال توسعه و نیز کشورهای جهان سوم، در حالتی که کمبود عرضه کل در مقابل تقاضای کل کاملاً محسوس است، با این وجود، بخش قابل توجهی از محصولات کشاورزی و فرآیند شده بر اثر مراقبت ناکافی اطز بین میرود. سازمانها و وزارتخانههای مربوط این مقدار را بین 25 تا 50 درصد از کل برآورد میکنند که بدین ترتیب شکاف بین عرضه و تقاضا بیشتر میشود. در صورت استفاده از امکانات مناسب و بجا مثل انبار و سردخانه ها نه تنها با جلوگیری کردن از ضایعات غذا نیاز به کشت و داشت و برداشت محصول بیشتر برطرف میشود بلکه قیمت مواد اولیه و فرآیند شده هم تا اندازه قابل ملاحظهای کاهش خواهد یافت.
مقدمه
فعالیت انبار داری و سردخانه، هرچند به لحاظ ایجاد ارزش افزوده و اشتغال، دارای اهمیت چندان زیادی در اقتصاد کشورمان نیست، لیکن وجود آن از ضروریات میباشد. به طوری که امکانات این فعالیت را می توان از جمله امکانات زیربنایی کشور در نظر گرفت گسترش کارخانجات و تولید مواد غذایی خام و فرآوری شده، عدم تطابق زمانی و مکانی مصرف و تولید داخلی کالاها، نداشتن انطباق زمان و ورود کالاهای وارداتی و زمان مصرف آن ها (گندم، روغن)، تأمین ذخیره نیازهای استراتژیک کشور، لزوم نگهداری بخشی از مواد و کالاهای مورد نیاز برای فرآیند خط تولید واحدهای اقتصادی، ویژگیهای نظام مبادلات داخلی و خارجی و ... از جمله عواملی هستند که لزوم فعالیت انبارداری و سردخانه و اهمیت نسبی آن را در نظام عملکرد اقتصاد کشور نشان میدهد