طرح توجیهی هزینه های اولیه راه اندازی کارخانه ماکارون

تعداد صفحات: 65 فرمت فایل: word کد فایل: 4528
سال: قبل از 1390 مقطع: صنایع دسته بندی: صنایع غذایی و بسته بندی
قیمت: ۹,۷۵۰ تومان
دانلود فایل
  • خلاصه
  • فهرست و منابع
  • خلاصه طرح توجیهی هزینه های اولیه راه اندازی کارخانه ماکارون

    بخش اول: کلیات طرح تهیه ماکارونی

    مقدمه

    مصرف انواع ماکارونی در جهان به دلایل مختلف افزایش یافته و همچنان مصرف آن در حال توسعه می باشد، در راستای تأمین نیاز جامعه و یا حتی در جهت تشویق به مصرف آن، کشورهای صنعتی سرمایه هایی در این راه به کار انداخته و با تبلیغات به خوردن ماکارونی عادت کرده اند. اتخاذ سیاست خود اتکایی در جهت میل به استقلال اقتصادی کشور ایجاب می کند که تولید ماکارونی با استفاده از ماد اولیه داخلی و مطابق طبع و ذائقه مورد نظر مردم کشورمان مورد حمایت قرار گیرد که امکانات جالبی برای تهیه انواع ماکارونی سالم فراهم می نماید. گسترش بهره برداری از ماکارونی برای تولید آن ضمن اینکه گام مهمی در جهت توسعه کشاورزی از نظر مواد اولیه و حمایت از زارعین کشور می باشد فرآورده حاصله نسبت به ماکارونی های موجود در استان از ارزش غذایی بالاتری برخوردار می باشد. در حال حاضر واحدهای ماکارونی در نقاط مختلف کشور به ظرفیت اسمی حدود 10 هزار تن در سال در حال بهره برداری است.

    امید است با بهره برداری از این کارخانه گامی در جهت افزایش تولید و قطع وابستگی برداشته و نیز خدمتی به کشور، مردم و منطقه محسوب می گردد.

    نتایج آمارگیری صنایع رشته و ماکارونی:

    گزارش زیر نتایج آمارگیری از کارخانجات رشته ماکارونی سازی ایران می باشد. از 78 کارخانه تهیه رشته و ماکارونی که تماماً خصوصی می باشند تقریباً از صد در صد کارخانجات کشور آمارگیری به عمل آمده است.

    نتایج آمار گیری به عمل آمده شامل موارد زیر می باشد:

    تعداد واحدها، وضع مملکت، تعداد پرسنل، میزان مواد اولیه مصرفی عمده و غیر عمده ، مواد شیمیایی و میزان وابستگی آنها، میزان فرآورده های تولیدی و نیز اشکالات تهیه مواد بسته بندی و اشکالات تولیدی( شامل اشکالات فنی کمبود قطعات یدکی) با بررسی که در مورد اشکالات اساسی کارخانجات به عمل آمده و می توان نتیجه گرفت که در زمینه مواد اولیه بیته بندی و تولیدی اشکال اساسی وجود دارد.

    ظرفیت اسمی کارگاه های ماکارونی طبق مواد موجود در گرمخانه‌ها که محاسبه شده حدود 960000 تن در سال به ازاء هشت ساعت کار روزانه بدست آمده است.

    وابستگی ماشین آلات در خط تولید ماکارونی نداریم و دستگاههای تولیدی واحد ماکارونی در کارخانجات تولیدی میکرون‌ (نور افشان) ، بهنام ، فرهمند و…  ساخته میشود و توسط متخصصان کارخانجات سازنده در محل نصب می گردد.

    1 تعداد واحدها وضع مالکیت بصورت در صد کارخانجات بر مبنای تعداد در کل و همچنین تعداد کارکنان مطابق جدول زیر مشخص می گردد.

    تعداد کل کارخانه درصد دولتی و ملی شده درصد خصوصی درصد مختلط تعداد کل کارکنان
    داخلی فصلی
    78   100%   11270 2008

    فرآورده های تولیدات کارخانجات رشته و ماکارونی:

    ردیف نام ماده نام واحد میزان تولید در سال 75 میزان تولید در سال 76 ملاحظات
    1 انواع ماکارونی تن 75228 960000  
    2 رشته تن 11353 20606

    میزان مواد اولیه مصرفی کارخانجات ماکارونی:

    آرد مصرفی در صنایع رشته ماکارونی در بازار داخلی تأمین می شود.

    ردیف نام ماده نام واحد میزان تولید در سال 75 میزان تولید در سال 76
    داخلی خارجی داخلی
    1 آرد دو صفر و 3 صفر تن 75581   880606

    میزان سایر مواد اولیه کارخانجات ماکارونی:

    ردیف نام ماده نام واحد میزان تولید در سال 75 میزان تولید در سال 76
    داخلی خارجی داخلی 
    1 رنگ خوراکی تن    

    ردیف

    نام ماده

    نام واحد

    میزان تولید در سال 75

    میزان تولید در سال 76

    داخلی

    خارجی

    داخلی

    خارجی

    1

    2

    آرد دو صفر و 3 صفر

    آرد ستاره

    تن

    تن

    75581

    11000

     

     

    880606

    100000

     

     

    جمع

    86581

     

    980606

     

     

    ردیف

    نام ماده

    نام واحد

    میزان تولید در سال 75

    میزان تولید در سال 76

    داخلی

    خارجی

    داخلی

    خارجی

    1

    2

    3

    رنگ خوراکی

    گندم سخت ونرم

    زرده تخم مرغ

    تن

    تن

    تن

     

    15000

    32%

     

     

     

    22640

    7/23%

     

     

     

    جمع

    32/15000

     

    23/22640

     

  • فهرست و منابع طرح توجیهی هزینه های اولیه راه اندازی کارخانه ماکارون

    فهرست:

    بخش اول: کلیات طرح تهیه ماکارونی.. 1

    مقدمه. 1

    نتایج آمارگیری صنایع رشته و ماکارونی: 2

    فرآورده های تولیدات کارخانجات رشته و ماکارونی: 3

    میزان مواد اولیه مصرفی کارخانجات ماکارونی: 4

    آرد دو صفر و 3 صفر. 4

    پراکندگی واحدهای ماکارونی در چند شهر ایران: 5

    ردیف... 5

    نمودار‌پراکندگی‌واحدهای ماکارونی در چند استان‌کشور: 6

    تعریف چند نوع مختلف ماکارونی: 7

    «بخش دوم» 9

    هدف و نکات مهم طرح: 9

    نوع محصول: 10

    ظرفیت تولید و زمان کار در کارخانه: 10

    میزان مواد اولیه مورد نیاز کارخانه: 10

    روش کار و نحوه فرآیند: 11

    کنترل کیفیت: 12

    ماشین آلات مورد نیاز کارخانه (تولید) : 13

    چگونگی‌استقرار‌ماشین‌آلات‌و‌فضای‌مورد‌نیاز‌در سالن تولید: 13

    زمین و ساختمانهای کارخانه: 16

    الف زمین.. 16

    ب ساختمانهای کارخانه: 16

    تأمین برق: 19

    سوخت: 20

    آب : 21

    فاضلاب: 22

    تهویه و اطفاء حریق: 23

    الف تهویه: 23

    ب اعلام و اطفاء حریق: 23

    لوازم و تجهیزات اداری: 23

    لوازم حمل و نقل و جابجایی: 24

    وضعیت پرسنلی و کارگری کارخانه: 24

    «بخش سوم» 26

    الف هزینه های زمین و ساختمانهای کارخانه: 26

    1 هزینه زمین: 26

    2 هزینه های خاکبرداری ، دیوارکشی و محوطه سازی : 26

    3 هزینه های ساختمان کارخانه: 27

    هزینه ماشین آلات و تجهیزات: 28

    هزینه تأسیسات و تجهیزات عمومی: 29

    هزینه قبل از بهره برداری: 29

    « بخش چهارم » 32

    هزینه های تولیدی طرح (سرمایه در گردش) 32

    هزینه های خرید مواد اولیه: 32

    هزینه پرسنلی و کارگری: 32

    هزینه های تأمین برق: 34

    هزینه تأمین آب: 35

    هزینه های اعلام و اطفاء حریق: 35

    هزینه های آزمایشگاه کنترل کیفی: 36

    هزینه های تأمین وسایل حمل و نقل و جابجایی: 36

    هزینه بیمه کارخانه: 36

    محاسبه هزینه در گردش کارخانه: 37

    کل سرمایه گذاری طرح: 37

    نحوه سرمایه گذاری و تأمین منابع مالی: 38

    کارمزد: 38

    هزینه استهلاک و هزینه تعمیر و نگهداری: 38

    الف هزینه استهلاک: 39

    ب محاسبه هزینه تعمیر و نگهداری طرح: 39

    محاسبه کل هزینه تولید: 40

    الف هزینه‌های ثابت تولید: 40

    ب هزینه های متغیر تولید: 41

    قیمت تمام شده محصول: 41

    درصد ارزش افزوده طرح و محاسبه ارزش افزوده طرح: 42

    بررسی نقطه سر به سر: 43

    «بخش ششم » 45

    روش فر‌آوردن (تولید): 45

    شرایط ماکارونی فرآورده شده: 46

    بسته بندی و نشانه گذاری: 46

    بسته بندی: 46

    نشانه گذاری: 47

    ماکارونیهای غیر قابل مصرف: 47

    «بخش هفتم » 49

    پاره‌ای از مقررات مربوط به صدور موافقت اصولی: 49

    مشخصات متقاضیان: 51

    1 مشخصات اشخاص حقیقی: 51

    آدرس کامل پستی و شماره تلفن: 52

    2 مشخصات اشخاص حقوقی: 52

    نام و نوع شرکت: 52

    تعداد شرکاء: 52

    اطلاعات مربوط به بازار محصول: 54

    اطلاعات مربوط به دانش فنی.. 57

     

     

    منبع:

    ندارد

نمونه فایل آماده برای برآورد سرمایه لازم احداث کارخانه طرح توجیهی هزینه های اولیه راه اندازی کارخانه ماکارون , ارائه طرح کارآفرینی با موضوع طرح توجیهی هزینه های اولیه راه اندازی کارخانه ماکارون , پروژه کارآفرینی درباره طرح توجیهی هزینه های اولیه راه اندازی کارخانه ماکارون , نمونه طرح کسب و کار طرح توجیهی هزینه های اولیه راه اندازی کارخانه ماکارون , جدول هزینه راه اندازی مرتبط با طرح توجیهی هزینه های اولیه راه اندازی کارخانه ماکارون , Business plan با موضوع طرح توجیهی هزینه های اولیه راه اندازی کارخانه ماکارون
ثبت سفارش
عنوان محصول
قیمت