پروژه کارآفرینی، طرح توجیهی و طرح کسب و کار 【خیار】

دانلود بیش از 31 پروژه کارآفرینی خیار برای Business Plan و آماده سازی نمونه طرح کسب و کار و طرح توجیهی خیار با فرمت فایل WORD قابل ویرایش، جهت ارائه طرح برای پروژه‌های دانشجویی یا برای اخذ وام قرض الحسنه و تسهیلات بانکی از بانک‌ها، صندوق‌ها و موسسات اعتباری، برآورد سرمایه لازم احداث کارخانه به همراه جدول هزینه راه اندازی طرح کسب و کار خیار

تعداد صفحه: ۴۹ دسته بندی: صنایع کشاورزی

مقدمه کشت بدون خاک شامل انواعی از روشهای غیر متعارف کاشت گیاهان است . مانند کشت آبی و کشت در ماسه و کشت در سنگریزه و کشت هوایی و کشت داخل لوله و ... کلمه هیدروپونیک برای اولین بار در آمریکا استفاده شد و مترادف با کشت بدون خاک است . ولی در آلمان و انگلیس کشت آب برای این روش نام گذاری می شود ... کشت بدون خاک شامل انواعی از روشهای غیر متعارف کاشت گیاهان است . مانند کشت آبی و کشت در ...

تعداد صفحه: ۳۳ دسته بندی: صنایع غذایی و بسته بندی

پیشگفتار «کارآفرینی فرایندی است که فرد کارآفرین با ایده‌های نو و خلاق و شناسایی فرصتهای جدید و با بسیح منابع ،‌مبادرت به ایجاد کسب و کار و شرکت‌های نو، سازمانهای جدید و نوآور و رشد یابنده نموده که توأم با پذیرش مخاطره و ریسک است و منجر به معرفی محصول و یا خدمت جدیدی به جامعه می‌گردد.» کار آفرینی زمینه های لازم را برای یافتن فرصتها در بازار کار وتولید برای توانایی فردی مورد بررسی ...

تعداد صفحه: ۳۴ دسته بندی: صنایع غذایی و بسته بندی

پیشگفتار کارآفرین‌ فردی‌ است‌ که‌ ابزار تولید را به‌ منظور ادغام‌ آنها برای‌ تولید محصولات‌ قابل‌ عرضه‌ به‌ بازار، ارائه‌می‌کند (ریچارد کانتیلون‌ R. Cantillon در حدود سال‌ 1730). کارآفرین‌ عاملی‌ است‌ که‌ تمامی‌ ابزار تولید را ترکیب‌ می‌کند و مسوولیت‌ ارزش‌ تولیدات‌، بازیافت‌ کل‌سرمایه‌ای‌ را که‌ بکار می‌گیرد، ارزش‌ دستمزدها، بهره‌ و اجاره‌ای‌ که‌ می‌پردازد و همچنین‌ سود حاصل‌ ...

تعداد صفحه: ۱۷ دسته بندی: صنایع کشاورزی

خلاصه طرح موضوع طرح : پرورش صیفی‌ جات ( خیار ) گلخانه‌ ای به ظرفیت 200 تن در سال محل اجرای طرح : قابل اجرا در سراسر کشور سرمایه گذاری کل: 05/747 میلیون ریال سهم آورده متقاضی: 05/77 میلیون ریال سهم تسهیلات: 670 میلیون ریال دوره بازگشت سرمایه: 27 ماه مقدمه : نرخ بالای رشد جمعیت از یک سو و کاهش وسعت اراضی حاصلخیز به دلیل توسعه روزافزون شهرها و مناطق صنعتی از سوی دیگر، ضرورت استفاده ...

تعداد صفحه: ۱۸ دسته بندی: صنایع غذایی و بسته بندی

خلاصه طرح موضوع طرح : تولید مربا، ترشی و خیارشور به ظرفیت 620 تن در سال محل اجرای طرح : قابل اجرا در سراسر کشور سرمایه گذاری کل: 26/1156 میلیون ریال سهم آورده متقاضی: 26/116 میلیون ریال سهم تسهیلات: 1040 میلیون ریال دوره بازگشت سرمایه: 15 ماه مقدمه: علیرغم نیاز کشور به واردات محصولات کشاورزی، محدودیت دوره برداشت محصولات کشاورزی و فقدان امکانات کافی در جهت حمل و نقل سریع و صحیح ...

تعداد صفحه: ۱۰۹ دسته بندی: صنایع غذایی و بسته بندی

خلاصه طرح نام محصول مربا ظرفیت پیشنهادی طرح 5250 تن در سال موارد کاربرد محصول خوراکی مواد اولیه مصرفی عمده شکر و میوه کمبود محصول ( سال ( 1390 اشتغال زایی ( نفر) 21 زمین مورد نیاز ( ( m2 5000 اداری ( m2) 450 زیر بنا تولیدی ( m2) 900 سوله تاسیسات ( m2) ---- انبار ( m2) 700 میزان مصرف سالانه مواد اولیه اصلی آب ( m2) 520000 میزان مصرف سالانه پوتیلیتی برق(( kw 260000 گاز ( m3) ...

تعداد صفحه: ۱۸ دسته بندی: صنایع برق و الکترونیک

مقدمه قرار است سردخانه ای در شهر طبس برای تأمین 000/45 نفر ساخته شود. در این سردخانه گوشت گاو و گوسفند و مرغ از اول تیرماه تا آخر شهریور ماه توسط اهالی کشتار شده و وارد سردخانه می شود و پس از 24 ساعت نگهداری برای مصرف روز بعد به بازار عرضه می شود. گوشت های ذخیره شده تا اول دیماه نگهداری و از اول دیماه تا آخر اسفند به ترتیب به طور مساوی هر روز به بازار عرضه می شوند (فرض بر آنستکه ...

تعداد صفحه: ۱۲ دسته بندی: صنایع ساختمانی و مصالح ساختمانی

طرح احداث گلخانه فلزی پیچ و مهره ای تولید صیفی جات متراژ 4000 متر مربع محل اجرای طرح : پاکدشت ، شریف آباد ، روستای عبدل آباد توضیحات : درخواست کننده تسهیلات آقای سید محسن خراسانی فرزند سید کمال شماره شناسنامه 16613 صادره از ورامین متولد 1366 مشخصات محل اجرای طرح : یک قطعه زمینه به مساحت 000/20 مترمربع واقع در روستای عبدل آباد که به موجب یک فقره قرار داد اجاره رسمی به مدت 10 سال ...

تعداد صفحه: ۴۱ دسته بندی: صنایع کشاورزی

فاز 1) احداث مجتمع کشت و صنعت هیدروپونیک 1. گندم 2. جو 3. صیفی جات 4. سبزیجات فاز 2) احداث کارخانه دستگاه وماشین آلات هیدروپونیک. مجتمع بوتن آرمه هیدروپونیک 2. کانکس سیار هیدروپونیک فاز 3) احداث دامداری صنعتیجمع آوری و ایجاد نسل 2 قلوزا . گاو 2. گوسفند 3. بز 2. بهترین نسل کشی 1. گاو شیری 2. گوساله 3. میش و بز 3. بهترین نژاد سیستم گوشتی 1. گاو و گوساله 2. گوسفند 3. شترمرغ فاز 4) ...

تعداد صفحه: ۲۱ دسته بندی: صنایع کشاورزی

خلاصه طرح: طرح احداث گلخانه تولید خیار هندوانه مکعبی و گل های تزئینی گلخانه ای در سطح 5000 متر مربع محل اجرا، استان قزوین- شهرستان آبیک- روستای قره قباد زمین محل اجرای طرح: یک قطعه زمین از پلاک 41 اصلی واقع در بخش 15 به مساحت پنجهزار متر مربع بصورت استیجاری از اداره کل اوقاف و امور خیریه استان قزوین منبع تأمین آب: احداث یک حلقه چاه نیمه عمیق سرمایه گذاری مورد نیاز اجرا و بهره ...

تعداد صفحه: ۳۵ دسته بندی: صنایع ساختمانی و مصالح ساختمانی

مقدمه برو کا ر میکن مگو چیست کار که سرمایه جاودانی ست کار با توجه به شرایط کنونی جامعه ی اسلامی ایران که تهدیدها علیه کشور ما روز به روز در حال افزایش است مساله کارآفرینی وتولید تمام اجناس مصرفی در داخل کشور از اهمیت زیادی برخوردار است و به طوری کلی اگر کار آفرینی در کشوری مورد توجه قرار گیرد،نرخ بیکاری وفقر به صورت قابل توجهی کاهش خواهد یافت واین نشانگر اهمیت کارآفرینی است. هدف ...

تعداد صفحه: ۵۵ دسته بندی: صنایع غذایی و بسته بندی

مقدمه: رویکرد اکثر کشورهای جهان در دهه‌های اخیر به موضوع کارآفرینی و توسعه آن، موجب گردیده‌ موجی از سیاستهای توسعه کارآفرینی در دنیا ایجاد شود. کشورهای مختلف راه حلی راکه در سه دهه گذشته برای فائق آمدن بر مشکلات مختلف اقتصادی و اجتماعی به آن روی آورده‌اند ، توسعه فرهنگ کارآفرینی ، انجام حمایت‌های لازم از کارآفرینان ، ارائه آموزشهای مورد نیاز به آنان و انجام تحقیقات و پژوهشهای ...

تعداد صفحه: ۳۳ دسته بندی: صنایع کشاورزی

قارچ ها بسیار متنوع وگوناگونند دسته ای تک سلولی هستند که بیشتر بیماریزا می باشند که موجب بروز بیماریهای قارچی در انسان و گیاهان می شوند . شایعترین آنها قارچ کچلی و دیگر قارچهایی است که روی پوست بدن جانداران به ویژه گوشتخواران ضایعاتی مانند نوعی بیماری پوستی بوجود می آورد و از برخی جانوران چون سگ و گربه به انسان سرایت می کنند و یا قارچی که بر روی بوته تیره گندمیان نشو و نما می ...

تعداد صفحه: ۲۴ دسته بندی: صنایع کشاورزی

مقدمه تقاضای مداوم برای سبزی های تازه و فراورده ها در بازارهای کشور نشان دهنده عظیم بودن نقش اقتصادی صنعت تولید سبزی وسهم آن در بر آورد کردن عمده رژیم های غذایی است متخصصین علم تغذیه معتقدندکه مصرف سبزی ومیوه به صورت تازه یافراورده ای ازبروزناراحتیهای ناشی ازفقرغذایی جلو گیری می کند.خوشبختانه مصرف سبزی و میوه به صورت تازه در ایران بسیار رایج است. و کمتر سفره ایمی توان یافت که ...

تعداد صفحه: ۳۵ دسته بندی: صنایع غذایی و بسته بندی

فصل اول کلیات - 1 مقدمه : در گیاه‌شناسی به نهنج وتخمدان رسیده یک گیاه گلدار، میوه می‌گویند. میوه‌ها خود معمولاً تخم گونه خود را نیز در دل دارند. هنگامی که در آشپزی بحث از میوه به‌عنوان غذا می‌شود، این واژه معمولاً فقط به میوه گیاهانی گفته می‌شود که شیرین و گوشتدار هستند مانند آلو، سیب، پرتقال و... درحالیکه گروه بسیار زیادی از سبزیجات معمولی، مغزها و غلات، میوه گیاهان خود محسوب ...

تعداد صفحه: ۳۴ دسته بندی: معادن و صنایع وابسته

- 1 مقدمه : نمک طعام جز مهمی از تبخیریهای پرکننده حوضه‌های بزرگ و کانی تبخیری اصلی در دریاچه‌های نمکی و حوضچه‌های شور عصر حاضر است. تنوع زیادی در خصوصیات بافتی و لایه بندی نمک طعام وجود دارد، که بیشتر به محیط رسوبگذاری بستگی دارد، که آیا در زیر آب در یک توده آبی تقریبا پایدار تشکیل شده است، یا اینکه در یک حوضچه شوری که مکررا در معرض چرخه‌های سیلابی - خشک شدگی قرار گرفته است، ...

تعداد صفحه: ۳۴ دسته بندی: صنایع غذایی و بسته بندی

فصل اول کلیات - 1 مقدمه : سس مایونز نوعی سس غلیظ، سفید و کرم مانند است که سرد سرو می شود. این سس، امولسیونی از روغن نباتی می باشد که در زرده تخم مرغ معلق است و سرکه یا آبلیمو و انواع ادویه جات برای مزه دار کردن این سس مورد استفاده قرار می گیرند. سس مایونز را بدین طریق تهیه می کنند که روغن را به تدریج به مایعات دیگر اضافه می نمایند؛ در عین حال که مواد داخل ظرف را مرتباً هم می ...

تعداد صفحه: ۵۴ دسته بندی: صنایع کشاورزی

فصل اول معرفی طرح فصل اول – معرفی طرح 1-2-مشخصات محصول 1-1-2- نام و کاربرد محصول: ایجاد و راه انداری یک فضای گلخانه ای برای تولید و تکثیر و نگهداری گیاهان گلخانه ای 2-1-2-مشخصات فنی محصول امروزه با پیشرفت علم کشاورزی و در کنار آن سایر علوم می توان از اغلب فراورده های گیاهی در تمامی فصال با استفاده از روش های نگهداری گلخانه ای بهره گرفت . 3-1-2-معرفی روشهای تولید استفاده از روش ...

تعداد صفحه: ۲۱ دسته بندی: صنایع کشاورزی

مشخصات محل اجرای طرح استان: اصفهان شهرستان: فلاورجان بخش:روستای شرودان ویژگی های محل اجرای طرح ١.مساحت؟٤٠٠٠مترمربع ٢.محل اجاره ای است یاتملیکی؟ تملیکی ٣.درصورتی که محل خارج شهراست فاصله آن تامرکزوفاصله آن تاجاده اصلی چقدراست؟تاشهر٢کیلومترتاجاده اصلی١کیلومتر ٤.ویژگی(ویژگی های)مهم محل(مکان)چیست؟خاک وآب مرغوب میزان کل سرمایه گذاری١٬٤٠٧٬٧٥١٬٤٠٠ ریال .خلاصه مدیریتی مهمترین بخش یک طرح ...

تعداد صفحه: ۱۰ دسته بندی: صنایع کشاورزی

با توجه به محبوبیت روز افزون کشت و کار گلخانه ای در کشورمان و اهمیت صادرات این محصولات به کشورهای حاشیه خلیج فارس و آسیای میانه، نیاز به دقت در برداشت و بسته بندی محصولات گلخانه ای حائز اهمیت است. در یک گلخانه مکانیزه با تجهیزات مناسب و مدرن می توان حداقل 10 ماه در طول سال به تولید رسید که با یک برنامه ریزی مناسب می توان مراحل پس از برداشت را نیز بصورت مکانیزه انجام داد. امید ...

تعداد صفحه: ۱۵ دسته بندی: صنایع کشاورزی

موضوع طرح: تولید محصولات خارج از فصل در گلخانه (صیفی جات گلخانه ای) دستگاه صادرکننده مجوز: وزارت جهاد کشاورزی ظرفیت اسمی تولیدات: 5/486 تن نوع تولیدات: خیار، گوجه فرنگی و بادمجان گلخانه ای تعداد شاغلین: 7 نفر مشخصات سرمایه گذاری طرح: سرمایه گذاری کل طرح: 29. 1434 میلیون ریال سرمایه گذاری ثابت: 48. 1366 میلیون ریال سرمایه در گردش: 82. 67 میلیون ریال درآمد سالیانه: 45. 1304 میلیون ...

تعداد صفحه: ۱۳ دسته بندی: صنایع کشاورزی

از جمله کود های شیمیائی قابل استفاده در مسیر خاکی می‌توان کود های فسفاته و سولفات آمونیوم و سولفات پتاسیم و سولفات نیزیم و برخی عناصر کم مصرف را نام برد هرچند که برای مصرف این کودها بهتر است براساس آنالیز خاک و مقایسه نتیجه آن با شاخص موردیناز کودی انجام شود با این حال توصیه کودی زیر در صورت عدم امکان دسترسی به آزمایش خاک و در شرایط pH بالای 7 می‌باشد. عناصر تشکیل دهنده برگ های ...

تعداد صفحه: ۲۲ دسته بندی: صنایع غذایی و بسته بندی

آب معدنی ویتامینه: آب معدنی ، آبی است که یا بصورت طبیعی و یا بصورت مصنوعی دارای املاح افزوده شده باشد. بعضی از اشکال آب معدنی همینطور حاوی گاز co2 (کربناته) می باشد که ممکن است نتیجه فرآیندهای طبیعی باشد. آب معدنی بصورت حاوی 250 قسمت در میلیون (P.P.m) املاح معدنی تعریف گردیده است . اکثر آبها به منظور کاهش مقدار املاح و باکتری های ناخواسته و یا مواد شیمیایی فرآیند می شوند. برعکس ...

تعداد صفحه: ۴۸ دسته بندی: صنایع غذایی و بسته بندی

1 تاریخچه: انجماد یکی از اصول نگهداری محصولات غذایی است که از دیرباز مورد توجه بشر اولیه بوده است. استفاده از یخچالهای طبیعی و نگهداری گوشت شکار و ماهی در داخل برف توسط اسکیموها، استفاده از مخلوط یخ و نمک برای ایجاد درجات حرارت پایین تر از یخ خالص، ابداع روش مکانیکی تولید سرما با استفاده از آمونیاک در سال 1875میلادی و احداث سردخانه های صنعتی و عرضه گوشت قرمز و سفید به صورت منجمد ...

تعداد صفحه: ۳۰ دسته بندی: صنایع غذایی و بسته بندی

مقدمه : ماست ( yogourt، yoghourt ، yogurt ، (yoghurt محصول لبنی تولیدی بوسیله تخمیر باکتریایی شیر است. هرگونه شیری ممکن است برای تهیه ماست استفاده بشود. اما در تولید مدرن از شیر گاو استفاده می شود . آن تخمیر قند شیر (لاکتوز) به اسید لاکتیک است که بافت ژل مانند ماست را ارائه می دهد که بوسیله زبان ارزیابی می گردد. اعتقاد بر آن است که ماست بصورت رایج و مرسوم در قسمت ترک نشین آسیای ...

تعداد صفحه: ۴۸ دسته بندی: صنایع غذایی و بسته بندی

1 تاریخچه: انجماد یکی از اصول نگهداری محصولات غذایی است که از دیرباز مورد توجه بشر اولیه بوده است. استفاده از یخچالهای طبیعی و نگهداری گوشت شکار و ماهی در داخل برف توسط اسکیموها، استفاده از مخلوط یخ و نمک برای ایجاد درجات حرارت پایین تر از یخ خالص، ابداع روش مکانیکی تولید سرما با استفاده از آمونیاک در سال 1875میلادی و احداث سردخانه های صنعتی و عرضه گوشت قرمز و سفید به صورت منجمد ...

تعداد صفحه: ۱۸ دسته بندی: صنایع غذایی و بسته بندی

معرفی کلی خصوصیات طرح کشور ما با داشتن تنوع آب و هوائی مناسب در مناطق جغرافیائی مختلف از نقطه نظر تولید محصولات کشاورزی از اهمیت بسزائی برخوردار است ، بطوریکه محصولات کشاورزی ایران بدلیل شرایط اقلیمی بخاص از لحاظ کیفیت دارای ویژگیهای مطلوب هستند و یکی از پتانسیل های بالفعل کشورما در تولید محصولات باغی از جمله سیب و انواع مرکبات می باشد که طبق آمار و ارقام هر ساله در حدود هزاران ...

تعداد صفحه: ۱۵ دسته بندی: صنایع کشاورزی

خلاصه طرح: موضوع طرح: تولید محصولات خارج از فصل در گلخانه (صیفی جات گلخانه ای ) دستگاه صادره کننده مجوز: وزارت جهاد کشاورزی ظرفیت اسمی تولیدات: 973 تن نوع تولیدات: خیار، گوجه فرنگی و بادمجان گلخانه ای تعداد شاغلین: 9 نفر مشخصات سرمایه گذاری طرح: سرمایه گذاری کل طرح: 2134.39 میلیون ریال سرمایه گذاری ثابت: 2023.11 میلیون ریال سرمایه در گردش: 111.29 میلیون ریال درآمد سالیانه: ...

تعداد صفحه: ۱۵ دسته بندی: صنایع کشاورزی

خلاصه طرح: موضوع طرح: تولید محصولات خارج از فصل در گلخانه (صیفی جات گلخانه ای) دستگاه صادره کننده مجوز: وزارت جهاد کشاورزی ظرفیت اسمی تولیدات: 1946 تن در سال نوع تولیدات: خیار، گوجه فرنگی و بادمجان گلخانه ای تعداد شاغلین: 16 نفر مشخصات سرمایه گذاری طرح: سرمایه گذاری کل طرح: 3841.97 میلیون ریال سرمایه گذاری ثابت: 3633.50 میلیون ریال سرمایه در گردش: 208.47 میلیون ریال درآمد ...

تعداد صفحه: ۱۵ دسته بندی: صنایع غذایی و بسته بندی

خلاصه طرح: موضوع طرح: تولید محصولات خارج از فصل در گلخانه (صیفی جات گلخانه ای) دستگاه صادره کننده مجوز: وزارت جهاد کشاورزی ظرفیت اسمی تولیدات: 1946 تن در سال نوع تولیدات: خیار، گوجه فرنگی و بادمجان گلخانه ای تعداد شاغلین: 16 نفر مشخصات سرمایه گذاری طرح: سرمایه گذاری کل طرح: 3841.97 میلیون ریال سرمایه گذاری ثابت: 3633.50 میلیون ریال سرمایه در گردش: 208.47 میلیون ریال درآمد ...

تعداد صفحه: ۹ دسته بندی: صنایع غذایی و بسته بندی

مقدمه امروزه پرورش زنبور عسل در اکثر نقاط دنیا به عنواان رشته ای مرتبط با کشاورزی از جایگاه ویژه ای برخوردار است زیرا اشتغال در این رشته از جنبه های مختلفی برای کشاورزان و پرورش دهندگان زنبور عسل سودآور واقتصادی است. برخلاف تصور عموم که سودآوری زنبور عسل را فقط در تولیدات مستقیم آن جستجو می کنند باید اذعان داشت که تولیداتی نظیر عسل، موم، گرده و بره موم در مقایسه با سودآوری زنبور ...

ثبت سفارش
عنوان محصول
قیمت