دانلود بیش از 100 پروژه کارآفرینی سردخانه دو منظوره برای Business Plan و آماده سازی نمونه طرح کسب و کار و طرح توجیهی سردخانه دو منظوره با فرمت فایل WORD قابل ویرایش، جهت ارائه طرح برای پروژههای دانشجویی یا برای اخذ وام قرض الحسنه و تسهیلات بانکی از بانکها، صندوقها و موسسات اعتباری، برآورد سرمایه لازم احداث کارخانه به همراه جدول هزینه راه اندازی طرح کسب و کار سردخانه دو منظوره
فصل اول خلاصه گزارش نام سرد خانه ویژگی محصول یا طرح استفاده صنایع تبدیلی، کشاورزی، بازرگانی ظرفیت پیشنهادی طرح (تن) 2,000 موارد کاربرد جهت نگهداری محصولات در دمای زیر صفر و بالای صفر مواد اولیه مصرفی عمده (مقدار داخلی یا خارجی) خرید مرغ (قرارداد با سازمان بازرگانی استان)، خرید سوسیس و کالباس، خرید گوشت برزیلی، خرید میوه و تره بار کمبود / مازاد محصول تا سال 1393 -2744703 ...
مقدمه قرار است سردخانه ای در شهر طبس برای تأمین 000/45 نفر ساخته شود. در این سردخانه گوشت گاو و گوسفند و مرغ از اول تیرماه تا آخر شهریور ماه توسط اهالی کشتار شده و وارد سردخانه می شود و پس از 24 ساعت نگهداری برای مصرف روز بعد به بازار عرضه می شود. گوشت های ذخیره شده تا اول دیماه نگهداری و از اول دیماه تا آخر اسفند به ترتیب به طور مساوی هر روز به بازار عرضه می شوند (فرض بر آنستکه ...
موضوع طرح : سالن ورزشی چند منظوره ظرفیت طرح : آموزش 6120 نفر در طول یکسال محل اجرای طرح : سالن حجاب واقع در خیابان حجاب سرمایه گذاری کل : 1326 میلیون ریال سهم آورده متقاضی : 326 میلیون ریال سهم تسهیلات : 1000 میلیون ریال دوره بازگشت سرمایه : حدوداً 11 ماه و 8 روز است. از 4 سال طول پروژه اشتغالزایی : 22نفر آدرس و تلفن : خیابان جمال آرا – خ عظیمی اشک شهر – پلاک 14 طبقه اول واحد 2 ...
- 1 مقدمه : ادوات کشاورزی در کاشت، داشت و برداشت محصولات کشاورزی مورد استفاده قرار می گیرند. این ادوات پس از ساختن ماشین آلات مورد مصرف در بخش کشاورزی نظیر تراکتور – کمباین – دروگر و ... به عنوان بخش مکمل این ماشین آلات طراحی و ساخته شده و مورد مصرف قرار گرفته اند. با توجه به اینکه بخش عمده ای از فعالیت اشتغال و اقتصاد کشور به بخش کشاورزی اختصاص دارد، ساخت و توسعه و تولید ادوات ...
فصل اول کلیات 1- 1 مقدمه : نظر به اینکه در کشور ایران در بسیاری از مناطق پتانسیل بالایی در زمینه تولید انواع میوه جات خصوصاً سیب درختی برخوردار بوده و این محصول با توجه به شرایط اقلیمی جزء اقلام درجه یک صادراتی می باشد و همچنین فرآورده های لبنی نظیر پنیر و پنیر لیقوان احداث سردخانه جهت نگهداری محصولات کشاورزی و لبنی اهداف خوبی را می تواند پوشش دهد. از جمله این اهداف: 1- تکمیل ...
همبرگر یکی از فراورده های گوشتی بوده که از طریق فرمولاسیون و اختلاط مواد اولیه مجار حاصل می شود . فرآیند تهیه همبرگر کاملاً ساخته شده ابوده و مهترین مرحله آن آماده سازی مواد و اختلاط آنها می باشد . نکته بسیارمهم در مورد صنایع غذایی و به ویژه همبرگر که دارای مصرف عمومی بوده ، رعایت بهداشت و کنترل کیفیت است.جهت کنترل کیفیت صحیح باید مواد اولیه ، مراحل مختلف فرایند تولید و در نهایت ...
فصل اول کلیاتی راجع به پرورش کپور ماهیان 1 معرفی کپور ماهیان پرورشی: کپور ماهیان از گروه ماهیان گرمایی هستند، رشد، نمو و تولید مثل آنها در آبهای گرم با دمای بهینه 20 تا 30 درجه سانتیگراد صورت میگیرد. عمده ترین کپور ماهیان پرورشی عبارتند از: 1 کپور معمولی 2 کپور علفخوار یا آمور 3 کپور نقره ای یا فیتوفاگ 4 کپور سر گنده یا بیگ هد بطور کلی پرورش کپور ماهیان بصورت توأم و در استخر های ...
تاریخچه نساجی پارچه ایرانی که امروز نا مرادی گریبانش را گرفته روزی برای خود سرور و سالاری بوده است .ایرانیان نخستین ملتی هستند که به صنعت نساجی (پارچه بافی ) پی بردند و در هیچ جا بهتر از صنعت نساجی نمی توان که روح کنجکاوی تازه جو و پیشرفت خواه ایرانی را دید. برای اگاهی از تاریخ پیدایش صنعت ریسندگی و بافندگی بایستی به همراه باستانشناسان و محققین به درون غارها برویم و از روی اثار ...
پیشگفتار: در اواخر قرن بیستم موضوع کارآفرینی بسیار مورد توجه محافل آموزشی کشو رهای جهان قرار گرفت و در ایران هم برای اولین بار از طریق درس کارآفرینی در نظام جدید آموزش متوسط کشور مطرح گردیده است. یکی از اهداف مهم درس کارآفرینی ایجاد انگیزه اعتقادی کافی در دانشجویان برای کار و تلاش و مشارکت جدی در فعالیت های سالم اقتصادی است که لازمه آن چگونگی به کار بستن تخصص از یک طرف و از طرف ...
خلاصه مشخصات کلی طرح موضوع طرح : تولید فرآورده های لبنی . ظرفیت اسمی : ظرفیت اسمی در سال 700 تن که محصولات آن به شرح زیر است: نوع محصول ظریفت (تن) شیر پاستوریزه 500 ماست پاستوریزه 50 کره پاستوریزه 30 خامه پاستوریزه 25 پنیر پیتزا 15 کشک پاستوریزه 8 جمع 628 کل سرمایه گذاری طرح :7500 میلیون ریال میزان زمین : 2800متر مربع میزان زیربنا : 1700 متر مربع نرخ باردهی سرمایه : 30% تعداد ...
خلاصه طرح درخواست کننده تسهیلات : شرکت کشت و صنعت در سبلان (سهامی خاص) موضوع طرح : احداث و راهاندازی کارخانه تولید کنسانتره میوه به ظرفیت 7000 تن در سال محصول اجرای طرح : کیلومتر 5 جاده مشکینشهر به اهر استان اردبیل سرمایهگذاری قبلی (ریالی) : 620/655/2 هزار ریال (ارزی) : - سرمایهگذاری جدید (ریالی) : 047/921/24 هزار ریال (با احتساب سرمایه در گردش و سود دوران مشارکت مدنی) ...
تاریخچه و اهمیت موضوع بشر در هر مرحله از زندگی خود نیاز به تغذیه دارد. در زمان های اولیه انسان ها مواد اولیه را اکثرا به صورت خام استفاده می کردند. در دوره های بعد با پیشرفت تکنولوژی تغذیه انسان دچار تغییر و تحول شد . امروزه نیز با صنعتی شدن اکثر کشور ها و کمبود وقت به دلیل شاغل بودن افراد ترجیح می دهند از روشی استفاده کنند که در حداقل زمان نیاز تغذیه خویش را تامین نمایند . در ...
مقدمه روند تغییر وتحولات در جامعه امروزی آنچنان سریع و شتابان شده است که پیش بینی آینده مقدور نیست. حرکت کشور ها به سوی یکپارچگی در زمینه های اقتصادی و فرهنگی و پدیده جهانی شدن بر اقتصاد والگوهای کسب و کار در سرتاسر دنیا تاثیر گذاشته است در سایه این تغییر و تحولات روند استخدام و معیار های آن نیز در کشورها در حال تغییر است به طوری که افراد مثل گذشته به دنبال استخدام مادام الهی و ...
چهار چوب طرح تجاری(کسب و کار) مشخصات گروه: نام گروه:گروه تحقیقاتی دارالفنون نام مسئول گروه: مسعود لاکتراشی- محمد نامداریان زمینه فعالیت گروه: طراحی ابزار آلات مورد استفاده در صنعت تاریخ شروع فعالیت : 1/8/1386 تعداد همکاران: 2 نفر نشانی : بجنورد – خیابان قیام- کد پستی: تلفن: مشخصات اعضای گروه : نام و نام خانوادگی مدرک و رشته تحصیلی محل تحصیل زمینه تحصیل نقش در گروه زمینه تخصصی ...
رشته صنایع چوب و کاغذ تاریخچه نساجی پارچه ایرانی که امروز نا مرادی گریبانش را گرفته روزی برای خود سرور و سالاری بوده است .ایرانیان نخستین ملتی هستند که به صنعت نساجی (پارچه بافی ) پی بردند و در هیچ جا بهتر از صنعت نساجی نمی توان که روح کنجکاوی تازه جو و پیشرفت خواه ایرانی را دید. برای اگاهی از تاریخ پیدایش صنعت ریسندگی و بافندگی بایستی به همراه باستانشناسان و محققین به درون ...
از آنجائیکه این طرح ماهیتاً دارای ارزش افزوده پائین می باشد وقسمت اعظم قیمت تمام شده را مواد اولیه آن تشکیل میدهد لذا با تغییر در تکنولوژیهای تولید که آنها در نوع خود بسیار محدود می باشد تغییرات خیلی ناچیزی در قیمت تمام شده ایجادمی شود. لذا ویژگیهای برتر و بالاتر در این طرح صرفا مربوط به کیفیت تولید محصول می باشد که لازمه کنترلهای کیفیت در مرحله خمیرگیری و پخت و بسته بندی را طلب ...
تاریخچه فعالیت کلیات مجتمع کشت و صنعت چین چین (سهامی عام ) در تاریخ 14/8/1353 به صورت شرکت سهامی خاص تأسیس شده و طی شماره 1296 در اداره ثبت شرکت ها و مالکیت صنعتی مشهد به ثبت رسیده است . شرکت در تاریخ 19/12/1358 در اجرای قانون توسعه و حفاظت صنایع ایران مشمول بند ج قانون مذکور شناخته شده و تاریخ مذکور لغایت 20/12/1364 هیأت 5 نفره موضوع ماده 2 متمم قانون توسعه و حفاظت صنایع ایران ...
موضوع طرح :پرورش قارچ خوراکی به ظرفیت 50 تن در سال محل اجرای طرح : قابل اجرا در سراسر کشور سرمایه گذاری کل: 8/889 میلیون ریال سهم آورده متقاضی: 8/89 میلیون ریال سهم تسهیلات: 800 میلیون ریال دوره بازگشت سرمایه: 26 ماه مقدمه : مواد پروتئینی ، یکی از مهم ترین اجزای مواد غذایی مورد استفاده انسانها است. نیاز طبیعی بدن انسان به این مواد ، مبین ضرورت استفاده آنها در سبد غذایی خانواده ...
تکثیر و پرورش آبزیان به منظور تولید و تأمین بخشی از پروتئین مورد نیاز کشور ، مطلوب تربیت نیروی انسانی ماهر در زمینه دانش و فن آوری این علم به عنوان پایه و اساس زمینه های تولید مورد توجه قرار گرفته است . در آبهای داخلی کشور علاوه بر منابع آبی طبیعی و نیمه طبیعی جهت پرورش آبزیان امکانات وسیعی در زمینه تکثیر و پرورش ماهیان سردابی وجود دارد که در حال حاضر تنها از معدودی از این ...
فصل اول چکیده طرح ردیف موضوعات ردیف موضوعات 1-1- تعریف: چراغ اضطراری 8-1- زمین و ساختمان ها: محصولات جنبی:- مساحت زمین: 2000 متر مربع ظرفیت تولید: 20000 دستگاه سطح زیر بنا: سالن تولید:220 متر مربع انبارها: 150 متر مربع 2-1- فرآیند تولید: ترانس پیچی 9-1- قیمت تمام شده مونتاژ برد مدار چاپی کل هزینه های ثابت تولید:3000000000 تومان قلعکاری اتوماتیک کل هزینه ها ی متغیر تولید:6000000 ...
تاریخچه شرکت آچاچی آچاچی نام روستایی در نزدیکی شهرستان میانه از توابع آذربایجان شرقی است و این کارخانه در سال 1357 شروع به کار کرده است که توس آقای ایرانی که مدیر عامل و رئیس کنونی شرکت است در واحدهای کوچک آغاز به کار کردند و اولین کارگاه شیرینی پذیری در تهران بوده که به علت نارضایتی افراد و شهرداری به خارج از تهران انتقال پیدا کرده است چون هیچ وقط کارخانه صنعتی نمی تواند در ...
مقدمه: از آنجائیکه این طرح ماهیتاً دارای ارزش افزوده پائین می باشد وقسمت اعظم قیمت تمام شده را مواد اولیه آن تشکیل میدهد لذا با تغییر در تکنولوژیهای تولید که آنها در نوع خود بسیار محدود می باشد تغییرات خیلی ناچیزی در قیمت تمام شده ایجادمی شود. لذا ویژگیهای برتر و بالاتر در این طرح صرفا مربوط به کیفیت تولید محصول می باشد که لازمه کنترلهای کیفیت در مرحله خمیرگیری و پخت و بسته بندی ...
خلاصه طرح موضوع طرح : بسته بندی خرما ظرفیت : دو هزار تن در سال محل اجرای طرح : قابل اجرا در سراسر کشور بویژه استانهای جنوبی سرمایه گذاری کل: 54/1405 میلیون ریال سهم آورده متقاضی: 54/145 میلیون ریال سهم تسهیلات: 1260 میلیون ریال میزان اشتغالزایی : 15 نفر دوره بازگشت سرمایه: پانزده ماه مقدمه : درخت خرما درمیان ساکنین مناطق خرما خیز ، درخت روزی وبرکت نامیده شده وبخش اعظم انرژی ...
خلاصه طرح موضوع طرح : بسته بندی گوشت قرمز ظرفیت : 1600 تن در سال محل اجرای طرح : قابل اجرا در سراسر کشور سرمایه گذاری کل: 84/2455 میلیون ریال سهم آورده متقاضی: 84/245 میلیون ریال سهم تسهیلات: 2210 میلیون ریال میزان اشتغالزایی : چهل و شش نفر دوره بازگشت سرمایه: هجده ماه مقدمه : بستهبندی به عنوان یک ابزار کارآمد سالهاست که مورد نظر کارشناسان علم بازاریابی قرار گرفته است. استفاده ...
خلاصه طرح موضوع طرح : فرآوری و بسته بندی گوشت ماهی ظرفیت : 1800 تن در سال محل اجرای طرح : قابل اجرا در سراسر کشور سرمایه گذاری کل: 71/2289 میلیون ریال سهم آورده متقاضی: 71/229 میلیون ریال سهم تسهیلات: 2060 میلیون ریال میزان اشتغالزایی : چهل و نه نفر دوره بازگشت سرمایه: شانزده ماه مقدمه : بستهبندی به عنوان یک ابزار کارآمد سالهاست که مورد نظر کارشناسان علم بازاریابی قرار گرفته ...
خلاصه طرح موضوع طرح :پرورش قارچ خوراکی به ظرفیت 50 تن در سال محل اجرای طرح : قابل اجرا در سراسر کشور سرمایه گذاری کل: 8/889 میلیون ریال سهم آورده متقاضی: 8/89 میلیون ریال سهم تسهیلات: 800 میلیون ریال دوره بازگشت سرمایه: 26 ماه مقدمه : مواد پروتئینی ، یکی از مهم ترین اجزای مواد غذایی مورد استفاده انسانها است. نیاز طبیعی بدن انسان به این مواد ، مبین ضرورت استفاده آنها در سبد غذایی ...
خلاصه طرح موضوع طرح :پرورش قارچ خوراکی به ظرفیت 100 تن در سال محل اجرای طرح : قابل اجرا در سراسر کشور سرمایه گذاری کل: 15/1242میلیون ریال سهم آورده متقاضی: 15/132 میلیون ریال سهم تسهیلات: 1110 میلیون ریال دوره بازگشت سرمایه: 18 ماه مقدمه : مواد پروتئینی ، یکی از مهم ترین اجزای مواد غذایی مورد استفاده انسانها است. نیاز طبیعی بدن انسان به این مواد ، مبین ضرورت استفاده آنها در سبد ...
خلاصه طرح موضوع طرح : تولید و بسته بندی سس مایونز به ظرفیت 171تن در سال محل اجرای طرح : قابل اجرا در سراسر کشور سرمایه گذاری کل: 88/824 میلیون ریال سهم آورده متقاضی: 88/84 میلیون ریال سهم تسهیلات: 740 میلیون ریال دوره بازگشت سرمایه: 14 ماه مقدمه : تغییر روش زندگی شهروندان و گسترش روزافزون زندگی ماشینی موجب تغییر در عادات روزمره افراد جامعه و به ویژه عادات غذایی آنان شده است. از ...
خلاصه طرح موضوع طرح : فرآوری و بسته بندی انواع سبزی تازه و خرد شده ظرفیت : 1700 تن در سال محل اجرای طرح : قابل اجرا در سراسر کشور سرمایه گذاری کل: 1123 میلیون ریال سهم آورده متقاضی: 123 میلیون ریال سهم تسهیلات: 1000 میلیون ریال میزان اشتغالزایی : سی نفر دوره بازگشت سرمایه: هجده ماه مقدمه : بستهبندی به عنوان یک ابزار کارآمد سالهاست که مورد نظر کارشناسان علم بازاریابی قرار گرفته ...
خلاصه طرح موضوع طرح : تولید و بسته بندی ماست پاستوریزه ظرفیت : 800 تن در سال محل اجرای طرح : قابل اجرا در سراسر کشور سرمایه گذاری کل: 11/1379 میلیون ریال سهم آورده متقاضی: 11/139 میلیون ریال سهم تسهیلات: 1240 میلیون ریال دوره بازگشت سرمایه: 16 ماه مقدمه : جمعیت جهان که در آغاز قرن پیش حدود دو میلیارد نفر تخمین زده میشد به بیش از شش میلیارد نفر در آغاز سده جدید افزایش یافته و ...
خلاصه طرح موضوع طرح : فرآوری و بسته بندی میگو ظرفیت : 1800 تن در سال محل اجرای طرح : قابل اجرا در سراسر کشور سرمایه گذاری کل: 5/2194 میلیون ریال سهم آورده متقاضی: 5/224 میلیون ریال سهم تسهیلات: 1970 میلیون ریال میزان اشتغالزایی : چهل و هفت نفر دوره بازگشت سرمایه: پانزده ماه مقدمه : بستهبندی به عنوان یک ابزار کارآمد سالهاست که مورد نظر کارشناسان علم بازاریابی قرار گرفته است. ...
تاریخچه فعالیت کلیات مجتمع کشت و صنعت چین چین )سهامی عام ) در تاریخ 14/8/1353 به صورت شرکت سهامی خاص تأسیس شده و طی شماره 1296 در اداره ثبت شرکت ها و مالکیت صنعتی مشهد به ثبت رسیده است . شرکت در تاریخ 19/12/1358 در اجرای قانون توسعه و حفاظت صنایع ایران مشمول بند ج قانون مذکور شناخته شده و تاریخ مذکور لغایت 20/12/1364 هیأت 5 نفره موضوع ماده 2 متمم قانون توسعه و حفاظت صنایع ایران ...
- 1 مقدمه : بلور یخ در زندگی بشر جایگاه ویژه ای دارد. اغلب در منازل، کارگاه ها و کارخانه ها و مراکز صنعتی و رستوران ها و بیمارستان ها و غیره نیاز به مصرف آن دارند. برای مسافرین نیز به منظور مطلوبیت مانند نوشابه و آب آشامیدنی در فصول گرم سال مصرف ویژه ای دارد. در مصارف صنعتی جهت نگهداری مواد غذایی برای کوتاه مدت کاربرد خاص خود را دارا خواهد بود، زیرا امکانات ایجاد سردخانه و وسایل ...
- 1 مقدمه : پوکه معدنی سنگ های آتشفشانی و آذر آواری است و عمدتاً در مناطق استان های تهران، آذربایجان شرقی و سیستان و بلوچستان دارای ذخایر مناسب است. جهت استخراج ماده معدنی ابتدا توسط بلدوزر عملیات باطله برداری، تسطیح و آماده سازی انجام شده و در صورت امکان عملیات پله بندی نیز صورت می گیرد مشخصات پله ها با ارتفاع متوسط 6 متری و متناسب با ضخامت ماده معدنی، با عرض پله مناسب با محل ...
فصل اول کلیات 1- 1 مقدمه : خاک نسوز یک ماده نسوز سیلیسی است که pH اسیدی دارد، رطوبت میپذیرد و بهخوبی به قالب در میآید تا در دمای بالا پخته شود و سخت گردد. نقطه ذوب آن بالاتر از 1420 درجه سلسیوس و مرتبه آذرسنجی آن حدود 15 است. خاک نسوز اساساً از کائولینیت با مقدار متغیری از Fe2O3 TiO2, SiO2, CaOتشکیل میشود و بهطور تقریبی دارای 45 درصد آلومین و 54 درصد سیلیس است و بههنگام ...
فصل اول کلیات 1- 1 مقدمه : پروتئین ها حدود 8 تا 10 درصد جیره روزانه را از نظر مقدار کالری فراهم می آورند. پروتئین ماده اساسی ساختمان بدن است و برای کارکرد اعضای مختلف،تشکیل آنزیم ها و آنتی کور ها و ترمیم بافت ها ضرورت دارد.پروتئین ها در گیاهان و در گوشت به مقدار زیادی وجود دارد. پروتئین های حیوانی در انواع گوشتهای قرمز و سفید،گوشت مرغ و جوجه،تخم مرغ ،ماهی،شیر وفراورده های آن ...
- 1 مقدمه : آرد پفک، یکی از اجزای مهم در تهیه ی انواع پفک ها است. ماده ی پودر مانندی است که از دانه ی غلات یا سایر مواد نشاسته ای بدست می آید. معمولاً آرد پفک را از آسیاب نمودن دانه ی گندم تهیه می کنند؛ اما از دانه ی ذرت، گندم سیاه یا (چاودار)، جو، نخود و برنج هم آرد پفک تهیه می شود. اساس آرد پفک را نشاسته تشکیل می دهد که خود، یکی از پیچیده ترین انواع هیدرات کربن می باشد. ...
فصل اول کلیات 1- 1 مقدمه : یکی از مهمترین روشهای آماده سازی یا فرآوری مواد خوراکی، حرارت دادن آنها میباشد. استفاده از حرارت نه تنها سبب بهبود کیفیت خوراکی(Eating Quality) مواد غذایی میشود، بلکه از طریق کاهش سرعت یا توقف فعالیتهای شیمیایی، آنزیمی و باکتریایی، قابلیت نگهداری آنها را نیز افزایش میدهد. در مورد ماهی و دیگر فرآوردههای دریایی نیز، حرارت دادن آنها ابتدا به منظور ...
فصل اول کلیات 1- 1 مقدمه : طبق تعریف کنونی فرهنگ لغت انگلیسی آکسفورد کامپیوتر ابزاری برای انجام محاسبات یا عملیات های کنترلی قابل بیان به صورت جملات عددی یا منطقی می باشد. با وجود درستی، این تعریف و تعاریفی که در دیگر فرهنگ های لغت یافت می شود آنقدر عام هستند که هیچ تمایزی بین گونه های مختلف قدیمی، کنونی و بالقوه ی آینده قرار نمی دهند. سئوالات پر مفهوم تر می توانند این ها باشند: ...
فصل اول معرفی طرح فصل اول – معرفی طرح 1-2-مشخصات محصول 1-1-2- نام و کاربرد محصول: ایجاد و راه اندازی مرکز پرورش شتر مرغ ، تخم شتر مرغ ، پوست شتر مرغ ، گوشت شترمرغ 2-1-2-مشخصات فنی محصول شترمرغ یکی از انواع پرندگان است که به لحاظ اقتصادی بسیار مناسب تولید و تکثیر میباشد ، مصارف همه جانبه این پرنده باعث رشد روز افزون پرورش دهندگان آن شده است . 3-1-2-معرفی روشهای تولید استفاده از ...
فصل اول معرفی طرح فصل اول – معرفی طرح 1-2-مشخصات محصول 1-1-2- نام و کاربرد محصول: ایجاد و راه انداری یک فضای گلخانه ای برای تولید و تکثیر و نگهداری گیاهان گلخانه ای 2-1-2-مشخصات فنی محصول امروزه با پیشرفت علم کشاورزی و در کنار آن سایر علوم می توان از اغلب فراورده های گیاهی در تمامی فصال با استفاده از روش های نگهداری گلخانه ای بهره گرفت . 3-1-2-معرفی روشهای تولید استفاده از روش ...
خلاصه طرح : در این طرح به بررسی کارگاه تولید خمیر پیتزا پرداخته شده است ، برای بررسی طرح از روش های آماری و اقتصادی و برآورد های مالی استفاده شده است ، این طرح شامل چهار فصل میباشد ، فصل اول به بیان کلیاتی از قبیل مقدمه ، تاریخچه ، مجوز های قانونی مورد نیاز ، وضعیت بازار ، میزان واردات و صادرات و ... پرداخته است ، فصل دوم به بیان روش انجام کار پرداخته است ، بازدید از واحد کاری ...
خلاصه طرح : در این طرح به بررسی تولید زغال پرداخته شده است ، برای بررسی طرح از روش های آماری و اقتصادی و برآورد های مالی استفاده شده است ، این طرح شامل چهار فصل میباشد ، فصل اول به بیان کلیاتی از قبیل مقدمه ، تاریخچه ، مجوز های قانونی مورد نیاز ، وضعیت بازار ، میزان واردات و صادرات و ... پرداخته است ، فصل دوم به بیان روش انجام کار پرداخته است ، بازدید از واحد کاری مشابه ، نیروی ...
خلاصه طرح : در این طرح به بررسی تولید صابون بهداشتی پرداخته شده است ، برای بررسی طرح از روش های آماری و اقتصادی و برآورد های مالی استفاده شده است ، این طرح شامل چهار فصل میباشد ، فصل اول به بیان کلیاتی از قبیل مقدمه ، تاریخچه ، مجوز های قانونی مورد نیاز ، وضعیت بازار ، میزان واردات و صادرات و ... پرداخته است ، فصل دوم به بیان روش انجام کار پرداخته است ، بازدید از واحد کاری مشابه ...
موضوع طرح : فرآوری و بسته بندی انواع میوه ظرفیت : 2200 تن در سال محل اجرای طرح : قابل اجرا در سراسر کشور سرمایه گذاری کل: 1400 میلیون ریال سهم آورده متقاضی: 140 میلیون ریال سهم تسهیلات: 1260 میلیون ریال میزان اشتغالزایی : بیست و پنج نفر دوره بازگشت سرمایه: شانزده ماهمقدمه : بستهبندی به عنوان یک ابزار کارآمد سالهاست که مورد نظر کارشناسان علم بازاریابی قرار گرفته است. استفاده از ...
1- معرفی محصول به طور کلی چیپس میوه جات به میوههایی گفته میشود که قسمت خوراکی آن پس رسیدن به گونه طبیعی رطوبت فراوانی دارد و بخش اعظم این رطوبت با خشک کردن به شیوههای گوناگون برای افزایش عمر نگهداری یا کاربردهای دیگر، از میوهها گرفته میشود. خشک کردن میوه جات یکی از روشهای جلوگیری از فساد میکروبی آنهاست. در این روش در اثر کاهش میزان رطوبت، امکان فساد میکروبی بسیار کم میشود و ...
مقدمه نقش تغذیه سالم در تامین سلامت انسان بر هیچ کس پوشیده نیست.انسان امروزی با پیشرفت تکنولوژی وبکارگیری همه علوم وفنون سعی در حفظ سلامت وماندگاری خود دارد؛ گواینکه استفاده نامناسب ازتکنولوژی برای سلامت وبقای انسان خطرسازمیباشد, ولی هدف عمده تامین وحفظ سلامت انسان است. استفاده ازروشهاوراهکارهای نوین درتامین وبهبودوضع تغذیه بشرضمن ایجاداشتغال ,سلامت انسان را فراهم میاورد. دراین ...
صنعت آبمیوه مقدمه با رشد روز افزون جمعیت افزایش میزان مواد غذایی اهمیت فوق العاده ای پیدا کرده است . تکنولوژی پیشرفته مواد غذایی سبب شده که ما بتوانیم حداکثر استفاده را از تولیدات کشاورزی به عمل آوریم و ضایع شدن محصولات کشاورزی جلوگیری نماییم . صنعت آبمیوه ( آبمیوه نکتار و پوره میوه ) نیز یکی از جدید ترین رشته های صنایع غذایی است ، علی رغم اینکه به تازگی در ایران معمول گردیده به ...
خلاصه طرح: موضوع طرح: پرورش بلدرچین دستگاه صادره کننده مجوز: وزارت جهاد کشاورزی ظرفیت اسمی تولیدات: 420000 قطعه نوع تولیدات: بلدرچین تعداد شاغلین: 20 نفر مشخصات سرمایه گذاری طرح: سرمایه گذاری کل طرح: 6852.88 میلیون ریال سرمایه گذاری ثابت: 6631.09 میلیون ریال سرمایه در گردش: 221.79 میلیون ریال درآمد سالیانه: 4030 میلیون ریال سود ویژه: 1306.31 میلیون ریال دوره بازگشت سرمایه: 5.0 ...
1 معرفی محصول مقدمه پوشش های شفاف و خودآرا که موجب ایجاد مزیت های کاربردی برای سطوح میشوند، کاربردهای گستردهای دارند. پوششهای نانومقیاس با داشتن خواصی نظیر هدایت الکتریکی زیاد، ضد الکتریسیته ساکن، کنترل حرارت، مقاومت زیاد در برابر خش، کنترل آلودگی میکروبی، یا سایر خواص کنترلی، در بازارهای مختلفی مانند صنایع اپتیک، چشم پزشکی، خودرو، وسایل خانگی، نمایشگر و تصویربرداری، فوتونیک، و ...
مقدمه : هویج گیاهی است دو ساله از خانواده چتریان ، قسمت مورد استفاده گیاه هویج ، ریشه ، میوه و تخم آن است. موطن اصلی هویج در اروپا ، شمال آفریقا و آسیا می باشد و پاره ای از انواع آن در آمریکای شمالی وجنوبی یافت می شود . یکی از سبزیجات مهم دنیا از نقطه نظر تغذیه ای و اقتصادی هویج است و در بین کشورهای تولید کننده جهان چین با 35 درصد در رتبه اول و پس از آن به ترتیب آمریکا و روسیه ...
خلاصه طرح نام محصول تولید بستنی رژیمی ظرفیت پیشنهادی طرح (ظرفیت عملی) 1600 تن در سال موارد کاربرد بعنوان یک دسر یخ زده مواد اولیه مصرفی عمده شیر ، شربت فروکتوز و .... کمبود محصول (پایان برنامه توسعه چهارم) 9385 تن در سال اشتغال زایی (نفر) 28 زمین مورد نیاز (مترمربع) 3600 اداری (مترمربع) 60 زیربنا تولیدی (مترمربع) 800 انبار (مترمربع) 300 تاسیسات و سایر (مترمربع) 100 میزان مصرف ...
خلاصه طرح نام محصول آب شیرین کن های تبخیری و خورشیدی ظرفیت پیشنهادی طرح 1000 دستگاه مواد اولیه (هزار ریال) ##### اشتغال زایی 18 نفر زمین مورد نیاز(مترمربع) 1500 اداری 100 سالن تولید 500 انبار مواد اولیه 100 انبار محصول 250 زیر بنا آشپزخانه 25 رخت کن و نماز خانه 25 سرویس ها 75 سالن کنترل کیفی و تست 50 سرمایه ثابت (هزار ریال) 1E+07 سرمایه در گردش(هزارریال) 2E+08 مصرف سالانه آب ( ...
1 تاریخچه: انجماد یکی از اصول نگهداری محصولات غذایی است که از دیرباز مورد توجه بشر اولیه بوده است. استفاده از یخچالهای طبیعی و نگهداری گوشت شکار و ماهی در داخل برف توسط اسکیموها، استفاده از مخلوط یخ و نمک برای ایجاد درجات حرارت پایین تر از یخ خالص، ابداع روش مکانیکی تولید سرما با استفاده از آمونیاک در سال 1875میلادی و احداث سردخانه های صنعتی و عرضه گوشت قرمز و سفید به صورت منجمد ...
معرفی محصول اولین بار در سال 1940 پلی استایرن توسط شرکت آلمانی صنایع فارین (I.G.Farben Industries) تولید و به عنوان عایق در صنایع الکتریکی مصرف می شد. در زمان جنگ جهانی دوم که راه ورود لاستیک طبیعی به آمریکا بسته شد، این پلیمر برای تولید لاستیک مصنوعی در آمریکا بکار گرفته شد . پس از جنگ که مجدداً ورود لاستیک طبیعی به آمریکا آغاز شد. مصرف پلیاستایرن به مراتب کمتر از تولید آن بود ...
خلاصه طرح نام طرح درجه بندی و بسته بندی مرکبات ظرفیت پیشنهادی طرح (ظرفیت عملی) 10000 تن در سال موارد کاربرد تازه خوری – کنسرو کردن – تولید مربا – تولید آب میوه جات مواد اولیه مصرفی عمده میوه – جعبه صادراتی – کارتن – پرکلرین و متیل برماید مواد پارافینی – کاغذ مومی کمبود محصول (پایان برنامه توسعه چهارم) 1176263 تن اشتغال زایی 39 نفر زمین مورد نیاز 5000 مترمربع اداری 170 متر مربع ...
معرفی کلی خصوصیات طرح کشور ما با داشتن تنوع آب و هوائی مناسب در مناطق جغرافیائی مختلف از نقطه نظر تولید محصولات کشاورزی از اهمیت بسزائی برخوردار است ، بطوریکه محصولات کشاورزی ایران بدلیل شرایط اقلیمی بخاص از لحاظ کیفیت دارای ویژگیهای مطلوب هستند و یکی از پتانسیل های بالفعل کشورما در تولید محصولات باغی از جمله سیب و انواع مرکبات می باشد که طبق آمار و ارقام هر ساله در حدود هزاران ...
خلاصه طرح نام محصول انواع پودر میوه: پودر پرتقال پودر لیمو پودر موز پودر توت فرنگی پودر هلو ظرفیت پیشنهادی طرح 1000تن در سال موارد کاربرد محصول خوراکی مواد اولیه مصرف عمده پرتقال ،لیمو، موز ، توت فرنگی ، هلو کمبود محصول (سال ( 1390 اشتغال زایی (نفر) 25 نفر زمین مورد نیاز M 2 2500 متر مربع اداری M 2 410 متر مربع زیربنا تولیدی M 2 1200 مترمربع سوله تأسیسات M 2 انبار M 2 620 ...
خلاصه طرح نام محصول چیپس میوه جات ظرفیت پیشنهادی طرح سالیانه 280 تن موارد کاربرد خوراکی (تنقلات) مواد اولیه مصرفی عمده انواع میوه جات شامل: سیب، گلابی، کیوی، زردآلو، آلو، هلو کمبود محصول ( سال ( 1390 13700 تن اشتغال زایی ( نفر) 26 زمین مورد نیاز ( ( m2 6600 اداری ( m2) 150 زیر بنا تولیدی ( m2) 1200 سوله تاسیسات ( m2) 60 انبار ( m2) 1140 میزان مصرف سالانه مواد اولیه اصلی 28080 تن ...
خلاصه طرح نام محصول قطعات کشتی و شناورهای دریائی ظرفیت پیشنهادی طرح (ظرفیت عملی) 100 تن در سال موارد کاربرد ساخت یا تعمیرات انواع شناور های صیادی و تفریحی و کشتی ها · انواع پروفیل و ورق فولادی مواد اولیه مصرفی عمده · رزین پلی استر و کلیه متعلقات آن ( مواد شیمیائی ) · قطعات استاندارد و آمادی مکانیکی · رنگ و متعلقات کمبود محصول (پایان برنامه توسعه چهارم) مازاد عرضه وجود دارد ...
خلاصه طرح (جداول در فایل اصلی موجود است) مقدمه مطالعات امکانسنجی، مطالعات کارشناسی است که قبل از اجرای طرحهای سرمایهگذاری اقتصادی انجام میگیرد. در این مطالعات از نگاه بازار، فنی و مالی و اقتصادی طرح مورد بررسی و آنالیز قرار گرفته و نتایج حاصل از آن به عنوان مبنایی برای تصمیمگیری سرمایهگذاران مورد استفاده قرار میگیرد. گزارش حاضر مطالعات امکانسنجی مقدماتی تولید ماشین آلات خشک کن ...
خلاصه طرح (جداول در فایل اصلی موجود است) معرفی محصول ماده ای غیر از آب، سیمان و مصالح مورد استفاده در بتون، که درست قبل از اختلاط یا در هنگام اختلاط به بتون افزوده میشود، افزودنیهای بتون نامیده میشود. این مواد خواص بتون را بهبود میبخشند. دستهبندیهای متفاوتی از افزودنیهای بتون ارائه شده است. اما افزودنیها را میتوان به دو دسته عمده طبقهبندی کرد که عبارتند از: افزودنی های معدنی1 و ...
خلاصه طرح (جداول در فایل اصلی موجود است) مقدمه فناوری نانو عبارتاست از شناخت، کنترل و کاربرد ماده در ابعاد تقریباً یک تا 100 نانومتر یک نانومتر یک میلیاردیم متر است و برای درک بهتر لازم است بدانید که قطر یک تار موی انسان صد هزار نانومتر است. در چنین مقیاسی مشخصه های منحصر به فرد مواد موجب پیدایش کاربردهای نوینی می شوند. دراین مقیاس خواص فیزیکی، شیمیایی و زیستی مواد با خواص ، ...
خلاصه طرح (جداول در فایل اصلی موجود است) معرفی محصول تامین علوفه جهت تعلیف جمعیت دامی کشور در پنج دهه اخیر همواره از مشکلات و معضلات مملکت ما بوده است. با استفاده بی رویه و خارج از توان مراتع، لطمات شدیدی بر ذخایر علوفه ای کشور وارد گردیده بطوری که پوشش گیاهی مراتع از نظر کیفی و کمی دچار تخریب و فرسایش گردیده و هر ساله دامهای روستایی و عشایری کشور با کمبود علوفه بیشتری مواجه ...
خلاصه طرح نام محصول انواع شیر طعم دار ظرفیت پیشنهادی طرح 500 تن مواد اولیه (هزار ریال) ##### اشتغال زایی 23 نفر زمین مورد نیاز(مترمربع) 2500 اداری 150 سالن تولید 1000 انبار مواد اولیه 250 زیر بنا انبار محصول 250 سردخانه بالای صفر 100 رخت کن و نماز خانه و سرویس ها 50 آزمایشگاه 50 سرمایه ثابت (هزار ریال) ##### سرمایه در گردش(هزارریال) ##### مصرف سالانه آب ( متر مکعب) 4500 مصرف ...
خلاصه مطالعات امکان سنجی طرح نام محصول : رب انار و کنسانتره میوه ظرفیت پیشنهادی طرح : ٣٦٠ تن کنسانتره و ٥٠ تن رب انار موارد کاربرد : چاشنی غذا و تهیه آب میوه عمده مواد اولیه مصرفی : انار اشتغال زایی (نفر) : ٣٢ زمین مورد نیاز (متر مربع) : ٥٠٠٠ تقاضای داخلی کنسانتره میوه در سال ١٣٨٧ از سوی کارخانجات تولید کننده آبمیوه معادل ٣٠٨ هزار تن می باشد و طبق پیش بینی انجام شده این میزان به ...
خلاصه طرح (جداول در فایل اصلی موجود است) معرفی محصول پشم سنگ که در زبان انگلیسی ROCK WOOL نامیده می شود، جزوخانواده عایق های حرارتی متشکل از الیاف معدنی است به همین دلیل گاهی به آن MINERAL WOOL هم اطلاق می شود. ماده اولیه اصلی برای تولید این عایق، سنگ بازالت، ازگروه سنگ های آذرین است که بازمانده فعالیت های آتش فشانی است و در کشور ما به وفوروجود دارد . محصولات عایق پشم سنگ نقش ...
معرفی محصول (1-1-1 ناوگان ریلی : ناوگان ریلی به مجموعه ای از ماشینهای ریلی گفته می شود که به صورت منفرد یا مرکب در قالب قطار تنظیم و جهت حمل بار یا جابجایی مسافر و یا خدمات امداد و پشتیبانی مورد استفاده قرار میگیرد. گرچه اصطحکاک غلتشی ناچیز بین چرخ و ریل، یکی از ویژگیهای اساسی تمیز ناوگان ریلی از سایر وسایل نقلیه زمینی محسوب می شود اما باتوجه به سیستم های مدرن قطارهای ...
فصل اول خلاصه گزارش ویژگی محصول یا طرح کاربردهای چند منظوره در صنایع متفاوت ظرفیت پیشنهادی طرح (عدد) 4,000 موارد کاربرد استفاده در پمپ های صنعتی همچنین چاههای عمیق کشاورزی مواد اولیه مصرفی عمده (مقدار داخلی یا خارجی) چدن معمولی کمبود / مازاد محصول تا سال 1395 (عدد) -18663 اشتغالزایی (نفر) 29 زمین مورد نیاز (2m) 4,000 تولیدی (2m) 1050 زیر بنا اداری (2m) 550 انبار (2m) 1050 آب ...
معرفی محصول به طور کلی چیپس میوه جات به میوههایی گفته میشود که قسمت خوراکی آن پس رسیدن به گونه طبیعی رطوبت فراوانی دارد و بخش اعظم این رطوبت با خشک کردن به شیوههای گوناگون برای افزایش عمر نگهداری یا کاربردهای دیگر، از میوهها گرفته میشود. خشک کردن میوه جات یکی از روشهای جلوگیری از فساد میکروبی آنهاست. در این روش در اثر کاهش میزان رطوبت، امکان فساد میکروبی بسیار کم میشود و سرعت ...
الف – درباره شرکت و صنعت مورد نظر -1 اهداف و منظورهای شرکت: شرکت تاید واتر به عنوان بزرگترین اپراتوربندری در عرصه امور دریایی و بندری جمهوری اسلامی ایران، اعتقاد دارد با استقرار نظام مدیریت HSE، ضمن افزایش ضریب ایمنی/ امنیت کالا و خدمات و در نتیجه افزایش سطح رضایتمندی مشتریان خود، موجبات افزایش بهره وری و توانمندی شرکت را از طریق کاهش مخاطرات و ریسک موجود در بخش های فنی و ...
چیپس میوه جات 1- معرفی محصول به طور کلی چیپس میوه جات به میوههایی گفته میشود که قسمت خوراکی آن پس رسیدن به گونه طبیعی رطوبت فراوانی دارد و بخش اعظم این رطوبت با خشک کردن به شیوههای گوناگون برای افزایش عمر نگهداری یا کاربردهای دیگر، از میوهها گرفته میشود. خشک کردن میوه جات یکی از روشهای جلوگیری از فساد میکروبی آنهاست. در این روش در اثر کاهش میزان رطوبت، امکان فساد میکروبی ...
پاره ای از مقررات مربوط به صدور موافقت نامه اصولی : صدور موافقتنامه اصولی موکول به مقایسه و انطباق پرسشنامه های تکمیل شده ، دریافتی با معیارهائی مانند : مناسب ترین قیمت تمام شده، صرفه جویی ارزی بیشتر ، استفاده حداکثر ازمنابع داخلی ، ایجاد ارزش افزوده بالاتر ، انتخاب تکنولوژی مناسب ، انطباق ویژگی های کالا با استاندارد ملی و با استاندارد قابل قبول ، اثر طرح در ایجاد صنایع جنبی ، ...
خلاصه اجرائی پروژه مربوطه یک پروژه تولیدی می باشد که مربوط به تولید و فروش گردو می باشد . ساختار مالی پروژه پروژه شامل 5000000 سهم هزار ریالی می باشد. دارندگان سهام تعداد سهام مبلغ سرمایه شرکت تولید و صادرات گردو 2000000 2.000.000.000 ریال بانک رفاه کارگران 1000000 1.000.000.000 ریال بانک کشاورزی 900000 900.000.000 ریال سازمان تأمین اجتماعی 900000 900.000.000 ریال صندوق وام ...
مقدمه - نوع محصول: نوع محصول کارخانه عبارتست از انواع نوشابه بدون گاز به صورت آبمیوه جات به غلظت 14-10 درجه بریکس که از کنسانتره به غلظت 70-60 درجه بریکس بازسازی شده و در بطری های نوشابه به ظرفیت 285 سی سی و با درب طشتکی بسته بندی خواهد شد. بطری مذبور دارای ارتفاع 240 میلیمتر و قطر 57 میلیمتر است و بر روی آن بر چسب مربوطه به ابعاد 80*200 میلیمتر چشبانده خواهد شد. آبمیوه تولیدی ...
رشته: برق صنعتی پیشگفتار با در نظر گرفتن شرایط خاص اقتصادی کشور و نقشی که صنایع تولیدی در توسعه اقتصادی میتوانند داشته باشند و همچنین مشکلت کنونی صنایع ناشی از وضعیت ارزشی سیاستهای بازرگانی، مالیاتی، قانون کار و کمبود گرانی مواد اولیه از یکسو مشکلات ناشی از آشنا نبودن به روشهای نوین مدیریتی، کاستی در بهرهوری و کنترل کیفیت عدم استفاده از پروسههای بهینه تولید و روشهای فنی ...