پروژه کارآفرینی، طرح توجیهی و طرح کسب و کار 【پنیر پرمایون】

دانلود بیش از 45 پروژه کارآفرینی پنیر پرمایون برای Business Plan و آماده سازی نمونه طرح کسب و کار و طرح توجیهی پنیر پرمایون با فرمت فایل WORD قابل ویرایش، جهت ارائه طرح برای پروژه‌های دانشجویی یا برای اخذ وام قرض الحسنه و تسهیلات بانکی از بانک‌ها، صندوق‌ها و موسسات اعتباری، برآورد سرمایه لازم احداث کارخانه به همراه جدول هزینه راه اندازی طرح کسب و کار پنیر پرمایون

تعداد صفحه: ۲۰ دسته بندی: صنایع غذایی و بسته بندی

مقدمه: پنیر یکی از محصولات متنوع شیری است که انسان از هزاران سال قبل با طرز تهیه و بسیاری از خواص آن آشنایی داشت . بسیاری اولین مبدا پیدایش آن را به اعراب مصری نسبت می دهند که به طور تصادفی به روش تهیه آن پی بردند. با گذشت زمان و گسترش فن پنیر سازی روشهای مختلفی برای ساختن انواع پنیر ابداع گردید . بطوریکه امروزه صدها نوع پنیر در دنیا ساخته می شود و عوامل زیادی در تنوع این پنیر ...

تعداد صفحه: ۵۸ دسته بندی: صنایع غذایی و بسته بندی

1) هدف: هدف پروژه تولید انواع پودرها از جمله پودر خشک صنعتی و پودر آب پنیر به میزان 2750 تن در سال در دو شیفت کاری برای رفع نیازهای کمکی کارخانه‌های مورد استفاده در مناطق مرکزی ایران (استانهای قم‏، تهران، اصفهان، سمنان، یزد، مرکزی، قزوین) است. 2) بیان موضوع: در مورد سرانجام احداث این کارخانه چند مطلب باید به طور کامل مورد بررسی قرار گیرد یکی داده های لازم برای انجام کار است که ...

تعداد صفحه: ۹۳ دسته بندی: صنایع غذایی و بسته بندی

طرح تولید پنیر UF نام محصول پنیر UF ویژگی محصول یا طرح غلظت – ماندگاری – طعم خوب ظرفیت پیشنهادی طرح (تن) 2100 موارد کاربرد غذایی مواد اولیه مصرفی عمده (مقدار داخلی یا خارجی) شکر کمبود / مازاد محصول تا سال 1393 -34334 اشتغالزایی (نفر) 10 زمین مورد نیاز (2m) 6000 تولیدی (2m) 1200 زیر بنا اداری (2m) 250 انبار (2m) 450 آب (3m) 12 میزان مصرف سالانه یوتیلیتی برق (kw) 292,000 گاز (3m) ...

تعداد صفحه: ۱۴۹ دسته بندی: صنایع غذایی و بسته بندی

مقدمه: به نام خالق هستی که شیر را نوشیدنی گوارا گردانید تا اهل ایمان را عبرتی از قدرت لایزال او باشد و بهشتیان را به نهرهای آن وعده داد تا لذت رضوان خویش را کامل گرداند. اگرچه این نوشیدنی حیات بخش، منبع غنی از ترکیبات مورد نیاز بدن بوده ودانشمندان هر روز ابعاد تازه ای از اسرار این غذای کامل را کشف و به جوامع ارائه می دهند متاسفانه به دلیل عدم آگاهی مصرف سرانه آن در ایران حدود ...

تعداد صفحه: ۱۶ دسته بندی: صنایع کشاورزی

از نظر تاریخچه،پرورش قارچ در هاله ای از ابهام به سر برده.قبلاً از قارچ ها به عنوان مواد توهم زا درفالگیری استفاده میکردندوقارچ راگوشت خدا می نامیدند،ولی بدون شک معلوم شده است که قارچ برنج که درچین تقریباًاز2000سال قبل با ساده ترین روش والهام از طبیعت برروی چوب درختان کشت می شده است وتکنولوژی روش کاشت این قارچ ها جزءهنرهای خیلی قدیمی و محرمانه ی این سرزمین ها بوده است،فقط تاریخ ...

تعداد صفحه: ۹۵ دسته بندی: صنایع غذایی و بسته بندی

مقدمه شیر به عنوان یک ماده ی غذایی ارزشمند نخستین و کامل ترین غذای نوزاد انسان و حیوان را تشکیل می دهد و در تمام طول دوران رشد عنصری حیاتی در جیره غذایی و الگوی تغذیه محسوب می شود . مواد غذایی مختلفی که مورد استفاده بشر قرار می گیرند ، عمدتا به عنوان ماده غذایی آفریده نشده اند بلکه یک قسمت از یک موجود جاندار و یا زنده بوده و یا مثل تخم مرغ و عسل جهت برآوردن احتیاجات دیگری از ...

تعداد صفحه: ۲۳ دسته بندی: صنایع غذایی و بسته بندی

خلاصه مشخصات کلی طرح موضوع طرح : تولید فرآورده های لبنی . ظرفیت اسمی : ظرفیت اسمی در سال 700 تن که محصولات آن به شرح زیر است: نوع محصول ظریفت (تن) شیر پاستوریزه 500 ماست پاستوریزه 50 کره پاستوریزه 30 خامه پاستوریزه 25 پنیر پیتزا 15 کشک پاستوریزه 8 جمع 628 کل سرمایه گذاری طرح :7500 میلیون ریال میزان زمین : 2800متر مربع میزان زیربنا : 1700 متر مربع نرخ باردهی سرمایه : 30% تعداد ...

تعداد صفحه: ۳۵ دسته بندی: صنایع غذایی و بسته بندی

خلاصه طرح درخواست کننده تسهیلات : شرکت کشت و صنعت در سبلان (سهامی خاص) موضوع طرح : احداث و راه‌اندازی کارخانه تولید کنسانتره میوه به ظرفیت 7000 تن در سال محصول اجرای طرح : کیلومتر 5 جاده مشکین‌شهر به اهر استان اردبیل سرمایه‌گذاری قبلی (ریالی) : 620/655/2 هزار ریال (ارزی) : - سرمایه‌گذاری جدید (ریالی) : 047/921/24 هزار ریال (با احتساب سرمایه در گردش و سود دوران مشارکت مدنی) ...

تعداد صفحه: ۴۷ دسته بندی: صنایع غذایی و بسته بندی

فصل اول : کلیات 1-1مقدمه وبیان موضوع انسان برابر تامین انرژی بدن نیاز به غذا دارد وبرای فعالیت روزمره خود باید از تغذیه ای سالم برخوردار باشد که این امر بدون مصرف خوراکی‌ها امکان پذیر نمی باشد . درزمان های قدیم ابتدا قهوه خانه های محلی وجود داشت که در آن چای وقلیان و غذاهای سنتی وجود داشت وبعد از گذشت زمان وتغییر فرهنگ تغذیه ونیز پیدایش غذاهای متنوع قهوه خانه ها جای خود را به ...

تعداد صفحه: ۵۱ دسته بندی: صنایع غذایی و بسته بندی

مقدمه شیر به عنوان یک ماده ی غذایی ارزشمند نخستین و کامل ترین غذای نوزاد انسان و حیوان را تشکیل می دهد و در تمام طول دوران رشد عنصری حیاتی در جیره غذایی و الگوی تغذیه محسوب می شود . مواد غذایی مختلفی که مورد استفاده بشر قرار می گیرند ، عمدتا به عنوان ماده ی غذایی آفریده نشده اند بلکه یک قسمت از یک موجود جاندار و یا زنده بوده و یا مثل تخم مرغ و عسل جهت برآوردن احتیاجات دیگری از ...

تعداد صفحه: ۴۹ دسته بندی: شیلات-دامداری-دامپروری- طیور

مقدمه : تولید خوراک دام از ضایعات کشاورزی امروزه بیش از هر زمان دیگر نظر موسسات علمی وتحقیقاتی و دانشمندان علوم تغدیه ای به منابع جدید و ارزان قیمت برای تهیه جیره های غذایی حیوانات اهل معطوف گردیده است خوراک دام از ضایعات کشاورزی ازتعدادی مواد غذایی غیر همگی تشکیل شده است لذا از نظر شکل ظاهری میتواند به صورت پودری و یا در صورت لزوم جهت حمل و نقل بهتر به صورت بلند شده می گردد که ...

تعداد صفحه: ۳۳ دسته بندی: صنایع تبدیلی

خلاصه طرح درخواست کننده تسهیلات : شرکت کشت و صنعت در سبلان (سهامی خاص) موضوع طرح : احداث و راه‌اندازی کارخانه تولید کنسانتره میوه به ظرفیت 7000 تن در سال محصول اجرای طرح : کیلومتر 5 جاده مشکین‌شهر به اهر استان اردبیل سرمایه‌گذاری قبلی (ریالی) : 620/655/2 هزار ریال (ارزی) : - سرمایه‌گذاری جدید (ریالی) : 047/921/24 هزار ریال (با احتساب سرمایه در گردش و سود دوران مشارکت مدنی) ...

تعداد صفحه: ۳ دسته بندی: صنایع غذایی و بسته بندی

مایکل فررو [کارآفرینی از راه صبحانه!!] یلی از پدر و مادرها از اینکه فرزندانشان علاقه‌ای به خوردن صبحانه ندارند، گله‌مند هستند و خیلی‌های دیگر نیز اصلاً وقت خوردن صبحانه و درست کردن چای و خرید نان تازه و این قبیل کارها را ندارند. شاید بهتر است بگویم حوصله این کارها را ندارند. اما اگر کمی تغییر در خوراک صبحانه به‌وجود آید و به قول معروف برای بچه‌ها میز صبحانه را جذاب‌تر کنیم، ...

تعداد صفحه: ۲۰ دسته بندی: صنایع غذایی و بسته بندی

خلاصه طرح موضوع طرح : تولید پفک نمکی ظرفیت : 400 تن در سال سرمایه گذاری کل: 7/1389 میلیون ریال سهم آورده متقاضی: 7/139 میلیون ریال سهم تسهیلات: 1250 میلیون ریال دوره بازگشت سرمایه: شش و نیم ماه میزان اشتغالزایی : یازده نفر مقدمه : با توجه به افزایش جمعیت و روند رو به رشد استفاده کودکان از مواد غذایی کمکی از قبیل فراورده های حجیم شده غلات مانند پفک نمکی و غیره بعلت قیمت نازل آن ...

تعداد صفحه: ۱۳ دسته بندی: صنایع غذایی و بسته بندی

از زمان به وجود آمدن انسان بر روی زمین یکی از عواملی که در زندگی انسان نقش مهمی ایفا می کند ، تهیه مایحتاج زندگی از جمله مواد غذایی میباشد که در زمان انسانهای اولیه این نیاز با شکار کردن و پرورش سبزیجات و حبوبات و لبینات از حیوانات اهلی صورت گرفت. با تکامل یافتن شیوه زندگی تهیه ای نیازها ساده تر و راحت تر شده به طوری که امروزه در هر خیابان ، بازار و کوچه یک یا چندین فروشگاه > ...

تعداد صفحه: ۳۵ دسته بندی: صنایع غذایی و بسته بندی

فصل اول کلیات - 1 مقدمه : چیپس سیب زمینی یکی از انواع اسنک هاست. از سیب زمینی، برش های بسیار نازک تهیه کرده و در روغن داغ سرخ می کنند تا برشته شود. سپس می گذارند تا سرد شود و آنرا بسته بندی می نمایند. مواد افزودنی به چیپس های ساده ، تنها نمک است، اما انواع ادویه جات را هم به چیپس اضافه می کنند تا طعم های مختلفی از آن ایجاد نمایند. چیپس سیب زمینی همچون دیگر انواع اسنک، بخش اعظم ...

تعداد صفحه: ۱۳ دسته بندی: سایر موضوعات

1- تاریخچه شرکت واحد تولید ظروف یکبار مصرف و بسته بندی که بر اساس مجوز شماره 1855/9 الف مورخ 16/8/77 به منظور بهره برداری واحد تولید و بسته بندی کره و هم چنین شماره بهره برداری 1422/9 بتاریخ 8/5/79 تاسیس و از تاریخ 21/7/79 شروع به تولید نموده است. واحد تولید فوق زیر مجموعه ای از شرکت تعاونی تولید کنندگان فرآورده های لبنی پاستوریزه خراسان می باشد که تحت نظارت شرکت تعاونی فعالیت ...

تعداد صفحه: ۴۷ دسته بندی: صنایع غذایی و بسته بندی

فصل اول کلیات 1- 1 مقدمه : یک برنامه غذایی مناسب باید کلیه مواد مغذی (مواد نشاسته ای ، پروتئینی ،چربی ،ویتامین ها و املاح) را به نسبت های متعادل در اختیار کودک قرار دهد تا انرژی مورد نیاز او که معمولاَ بر اساس صد کیلو کالری به ازای هر کیلوگرم وزن بدن است ،تامین شود. معمولاَ 50 درصد انرژی مورد نیاز کودک از مواد قندی ،30 درصد از مواد چربی و حدود 20 درصد از مواد پروتئینی به دست می ...

تعداد صفحه: ۵۰ دسته بندی: صنایع غذایی و بسته بندی

فصل اول کلیات 1- 1 مقدمه : ماکارونی یکی از غذاهای ایتالیایی می باشد که در سراسر دنیا طرفدار دارد Penne,یک نوع ماکارونی ایتالیایی. ماکارونی و اسپاگتی شباهت‌ها اسپاگتی و ماکارونی هردو از یک نوع آرد(سمولینا) ساخته می شوند تفاوت‌ها برای ساخت اسپاگتی خمیر را به شکل رشته‌های دراز در می‌آرند ولی در ماکارونی به شکل ‌های دیگر در می‌آورند ریشه نام دو احتمال وجود دارد از واژه یونانی ...

تعداد صفحه: ۳۲ دسته بندی: سایر موضوعات

فصل اول کلیات 1- 1 مقدمه : نظر به اینکه در کشور ایران در بسیاری از مناطق پتانسیل بالایی در زمینه تولید انواع میوه جات خصوصاً سیب درختی برخوردار بوده و این محصول با توجه به شرایط اقلیمی جزء اقلام درجه یک صادراتی می باشد و همچنین فرآورده های لبنی نظیر پنیر و پنیر لیقوان احداث سردخانه جهت نگهداری محصولات کشاورزی و لبنی اهداف خوبی را می تواند پوشش دهد. از جمله این اهداف: 1- تکمیل ...

تعداد صفحه: ۳۳ دسته بندی: صنایع غذایی و بسته بندی

فصل اول کلیات 1- 1 مقدمه : شالی‌کوبی فرایندی است که طی آن شلتوک به برنج سفید تبدیل می‌شود.از محصولات جانبی مهم کارخانجات شالیکوبی، سبوس است که به عنوان غذای دام و طیور مصرف می‌شود.شالیکوبی در ایران به طور متوسط از دستکاه‌های سنتی استفاده می‌نمایند که راندمانی پایین دارد.با توجه به آن که چاقی زمینه ‌ساز بروز انواع سرطان مانند سرطان سینه، روده ‌ی بزرگ، پروستات ، آندومتر( رحم)، ...

تعداد صفحه: ۵۹ دسته بندی: صنایع غذایی و بسته بندی

خلاصه طرح : در این طرح به بررسی کارخانه تولید ماست ، خامه و شیر پاستوریزه پرداخته شده است ، برای بررسی طرح از روش های آماری و اقتصادی و برآورد های مالی استفاده شده است ، این طرح شامل چهار فصل میباشد ، فصل اول به بیان کلیاتی از قبیل مقدمه ، تاریخچه ، مجوز های قانونی مورد نیاز ، وضعیت بازار ، میزان واردات و صادرات و ... پرداخته است ، فصل دوم به بیان روش انجام کار پرداخته است ، ...

تعداد صفحه: ۸۳ دسته بندی: صنایع غذایی و بسته بندی

بخش اول : مقدمه: به نام خالق هستی که شیر را نوشیدنی گوارا گردانید تا اهل ایمان را عبرتی از قدرت لایزال او باشد و بهشتیان را به نهرهای آن وعده داد تا لذت رضوان خویش را کامل گرداند. اگرچه این نوشیدنی حیات بخش، منبع غنی از ترکیبات مورد نیاز بدن بوده ودانشمندان هر روز ابعاد تازه ای از اسرار این غذای کامل را کشف و به جوامع ارائه می دهند متاسفانه به دلیل عدم آگاهی مصرف سرانه آن در ...

تعداد صفحه: ۱۳ دسته بندی: صنایع بازیافت

ظروف یکبار مصرف 1- تاریخچه شرکت واحد تولید ظروف یکبار مصرف و بسته بندی که بر اساس مجوز شماره 1855/9 الف مورخ 16/8/77 به منظور بهره برداری واحد تولید و بسته بندی کره و هم چنین شماره بهره برداری 1422/9 بتاریخ 8/5/79 تاسیس و از تاریخ 21/7/79 شروع به تولید نموده است. واحد تولید فوق زیر مجموعه ای از شرکت تعاونی تولید کنندگان فرآورده های لبنی پاستوریزه خراسان می باشد که تحت نظارت شرکت ...

تعداد صفحه: ۵۲ دسته بندی: صنایع کشاورزی

این‌ استاندارد باید باتوجه‌ به‌ " مقدمه‌ای‌ بر استانداردهای‌ حسابداری‌ " مطالعه‌ و بکار گرفته‌ شود. دامنه‌ کاربرد 1 . کاربرد این‌ استاندارد در حسابداری‌ موارد زیر الزامی‌است‌، مشروط‌ بر اینکه‌ به‌ فعالیت‌ کشاورزی‌ مربوط‌ باشد : الف‌. داراییهای‌ زیستی‌، و ب‌ . تولید کشاورزی‌ در زمان‌ برداشت‌. 2 . این‌ استاندارد در موارد زیر کاربرد ندارد : الف‌. زمین‌ مربوط‌ به‌ فعالیت‌ کشاورزی‌ ...

تعداد صفحه: ۳۶ دسته بندی: صنایع غذایی و بسته بندی

عنوان طرح : حلوا شکری خلاصه طرح مشخصه طرح عنوان طرح : حلوا شکری تولید حلوا شکری ظرفیت:یک هزار تن فرایند :فرایند تولید طی پنج مرحله صورت می گیرد :1-تهیه ارده که در این مرحله دانه های کنجد خیس خورده پوست گیری و شسته می شود . سپس بو داده شده و پس از خشک شدن بوجاری وآسیاب می شود وذخیره می شود. 2- تهیه شربت : دراین مرحله شکروگلوکز در دیگ استیل به مدت یک ساعت حرارت می بیند و سپس به ...

تعداد صفحه: ۱۶ دسته بندی: سایر موضوعات

] Robert Kuokسلطان شکر [ ثروتمندترین مرد کشور مالزی که در حال حاضر در هنگ کنگ اقامت دارد با سرمایه ای معادل 5 میلیارد دلار در لیست ثروتمندترین های سال 2005 جهان قرار گرفته است. اگر چه قرار گرفتن نام او را در این لیست باید به انباشت دارایی هایش نسبت داد اما شهرت او در کشورهای مالزی و حتی کشورهای اطراف تنها به سبب مال و ثروتش نیست. دو ویژگی بارز این پیرمرد 82 ساله که از دوران ...

تعداد صفحه: ۶۸ دسته بندی: صنایع غذایی و بسته بندی

چکید ه : این پروژه تحت عنوان طراحی خط تولید کشمش به روش مداوم می باشد که با استفاده از سورتینگ لیزری است و در نهایت کلیه اطلاعات و استاندارهای موجود ملی با استانداردهای بین‌المللی و codex مقایسه می شود ، تا بتوان مبادرت به تولید کشمکش مطابق با استاندارهای بین‌المللی و به منظور صادرات تولید کرد، تا قادر به ورود به بازارهای جهانی باشیم . ایران یکی از مناطق انگور خیز می باشد که ...

تعداد صفحه: ۲۹ دسته بندی: صنایع غذایی و بسته بندی

مقدمه : هویج گیاهی است دو ساله از خانواده چتریان ، قسمت مورد استفاده گیاه هویج ، ریشه ، میوه و تخم آن است. موطن اصلی هویج در اروپا ، شمال آفریقا و آسیا می باشد و پاره ای از انواع آن در آمریکای شمالی وجنوبی یافت می شود . یکی از سبزیجات مهم دنیا از نقطه نظر تغذیه ای و اقتصادی هویج است و در بین کشورهای تولید کننده جهان چین با 35 درصد در رتبه اول و پس از آن به ترتیب آمریکا و روسیه ...

تعداد صفحه: ۴۹ دسته بندی: شیلات-دامداری-دامپروری- طیور

خلاصه طرح نام محصول فرآورده های لبنی ظرفیت پیشنهادی طرح (تن در سال) شیر 3600 ماست 1640 خامه 160 زمین و ساختمان (متر مربع) کل زمین 2500 سالن تولید 500 اداری و خدماتی 250 تعداد کارکنان تولیدی و کمک تولیدی 15 اداری و خدماتی 16 سرمایه گذاری (میلیون ریال) سرمایه گذاری ثابت طرح 10635 سرمایه در گردش 1299 سرمایه کل 11934 شاخص های مالی دوره بازگشت سرمایه (سال) 2 نقطه سربسر (%) 40 فصل اول ...

تعداد صفحه: ۴۹ دسته بندی: شیلات-دامداری-دامپروری- طیور

خلاصه طرح نام محصول تولید خوراک آماده دام از پوست تازه پسته و ضایعات کشاورزی ظرفیت پیشنهادی طرح (تن در سال) 15000 زمین و ساختمان (متر مربع) کل زمین 4700 سالن تولید 600 انبار 1400 اداری و خدماتی 250 تعداد کارکنان کل کارکنان 19 تولیدی 8 کمک تولیدی 4 اداری و خدماتی 7 سرمایه گذاری (میلیون ریال) سرمایه گذاری ثابت طرح 8727 سرمایه در گردش 2396 سرمایه کل 11123 شاخص های مالی دوره بازگشت ...

تعداد صفحه: ۵۸ دسته بندی: صنایع غذایی و بسته بندی

خلاصه طرح نام محصول قارچ دکمه ای ظرفیت پیشنهادی طرح 2000 تن در سال موارد کاربرد مصارف خوراکی – کنسرو سازی مواد اولیه مصرفی عمده کمپوست خاک پوششی مواد ضد عفونی کننده و سموم (ظروف, استرچ فیلم ,لیبل,کارتن) کمبود محصول ( سال ( 1390 28000 تن اشتغال زایی ( نفر) 20 نفر زمین مورد نیاز ( ( m2 6000 متر مربع اداری ( m2) 150 زیر بنا تولیدی ( m2) 1000 سوله تاسیسات ( m2) 50 انبار ( m2) 500 ...

تعداد صفحه: ۷۱ دسته بندی: صنایع کشاورزی

خلاصه طرح (جداول در فایل اصلی موجود است) 1 معرفی محصول یونجه((lucern گیاه یونجه یونجه نباتی علوفهای است که امروزه کشت آن بسرعت توسعه یافته و سطح کشت زیادتری را بتدریج اشغال خواهد نمود. این نبات دارای سابقه تاریخی بسیار قدیمی میباشد که قدمت آن به ابتدای تاریخ تمدن میرسد.مبداء یونجه منطقه خاور نزدیک و آسیای مرکزی است. بنا به نظر وافیلوف روسی مبداء یونجه مرکز خاور نزدیک، آسیای ...

تعداد صفحه: ۶۱ دسته بندی: صنایع غذایی و بسته بندی

غلات حجیم شده -1 معرفی محصول بطور کلی فرآورده های حجیم شده را می توان از بیشتر غلات مانند گندم، جو، برنج و ذرت تولید کرد که به اشکال گوناگون مانند ورقه ای، پولکی یا دانه کامل حجیم شده به بازار عرضه می شوند. از ذرت بیشتر از سایر غلات برای تولید فرآورده های حجیم استفاده می شود. بر اساس تعاریف استانداردهای ملی، غلات حجیم شده عبارتند از بلغور و آرد غلات که به وسیله دستگاه اکسترودر، ...

تعداد صفحه: ۷۲ دسته بندی: شیلات-دامداری-دامپروری- طیور

خلاصه طرح نام محصول انواع شیر طعم دار ظرفیت پیشنهادی طرح 500 تن مواد اولیه (هزار ریال) ##### اشتغال زایی 23 نفر زمین مورد نیاز(مترمربع) 2500 اداری 150 سالن تولید 1000 انبار مواد اولیه 250 زیر بنا انبار محصول 250 سردخانه بالای صفر 100 رخت کن و نماز خانه و سرویس ها 50 آزمایشگاه 50 سرمایه ثابت (هزار ریال) ##### سرمایه در گردش(هزارریال) ##### مصرف سالانه آب ( متر مکعب) 4500 مصرف ...

تعداد صفحه: ۴۹ دسته بندی: شیلات-دامداری-دامپروری- طیور

خلاصه طرح نام محصول فرآورده های لبنی ظرفیت پیشنهادی طرح (تن در سال) شیر 3600 ماست 1640 خامه 160 زمین و ساختمان (متر مربع) کل زمین 2500 سالن تولید 500 اداری و خدماتی 250 تعداد کارکنان تولیدی و کمک تولیدی 15 اداری و خدماتی 16 سرمایه گذاری (میلیون ریال) سرمایه گذاری ثابت طرح 10635 سرمایه در گردش 1299 سرمایه کل 11934 شاخص های مالی دوره بازگشت سرمایه (سال) 2 نقطه سربسر (%) 40 فصل اول ...

تعداد صفحه: ۳۹ دسته بندی: صنایع شیمیایی و پتروشیمی

خلاصه طرح (جداول در فایل اصلی موجود است) مقدمه بیوتکنولوژی دانشی است که در پهنه وسیع آن از امکانات ژنتیکی موجودات زنده اصولاً برای بهبود زندگی بشر استفاده میشود. بسیاری این اصطلاح را به فرایندهای صنعتی که در آنها از موجودات زنده برای تولید مواد مختلف اعم از غذایی، دارویی و شیمیایی استفاده میشود، اطلاق میکنند. امروزه با تکیه بر دانش بیوتکنولوژی محصولات بسیار با ارزشی از ...

تعداد صفحه: ۶۹ دسته بندی: صنایع کشاورزی

خلاصه طرح نام محصول درجه بندی ، بسته بندی و خشک کردن گل و گیاه به روش Dry Freez ظرفیت پیشنهادی طرح (ظرفیت عملی) 400 تن در سال کارخانجات تولید کننده داروهای انسانی و حیوانی موارد کاربرد برخی کارخانجات تولید کننده مواد آرایشی برخی کارخانجات تولید کننده مواد بهداشتی برخی کارخانجات محصولات غذائی مواد اولیه مصرفی عمده انواع گل و گیاه تازه کمبود محصول (پایان برنامه توسعه چهارم) 110 تن ...

تعداد صفحه: ۶۰ دسته بندی: صنایع غذایی و بسته بندی

خلاصه طرح نام محصول تولید شیر سویا ظرفیت پیشنهادی طرح (ظرفیت عملی) 2250 تن در سال مصرف مستقیم بعنوان خوراک انسان مصرف در تولید پنیر موارد کاربرد مصرف در تولید ماست مصرف در تولید بستنی مصرف در ساخت سایر لبنیات مواد اولیه مصرفی عمده سویا کمبود محصول (پایان برنامه توسعه چهارم) 356 تن در سال اشتغال زایی (نفر) 26 زمین مورد نیاز (مترمربع) 4000 اداری (مترمربع) 60 زیربنا تولیدی ...

تعداد صفحه: ۳۳ دسته بندی: صنایع شیمیایی و پتروشیمی

خلاصه طرح نام محصول تری کلسیم فسفات ظرفیت پیشنهادی طرح ١٥٠٠٠ تن خشک کننده، رطوبت گیر شکر و نمک، سفید موارد کاربرد کننده و براق کننده در صنایع سرامیک، غذای ماکیان، عامل براق کننده دندان ها در ساخت خمیر دندان و پودر دندان (به عنوان جلا دهنده) مواد اولیه مصرفی عمده سنگ فسفات، اسید فسفریک، کربنات سدیم کمبود محصول (سال ١٣٩٢) ١٥٠٠٠ تن اشتغال زایی (نفر) ٦٥ زمین مورد نیاز (m2) ٢٠٠٠٠ ...

تعداد صفحه: ۵۰ دسته بندی: صنایع غذایی و بسته بندی

معرفی کلی محصول اطلاعات اولیه قارچ ها وجوه مشترک فراوانی با گیاهان و آغازیان دارند. در واقع قارچها را گاهی جزء این جانداران طبقه بندی می‌کنند، اما قارچها از بسیاری جهات با سایر جانداران متفاوت هستند که بیشتر زیست شناسان آنها را در سلسله مجزا قرار می‌دهند. قارچها زندگی بسیار موفقیت آمیزی دارند. تقریبا در همه زیستگاههای در دسترس که روی زمین وجود دارد، یافت می‌شوند و بسیاری از آنها ...

تعداد صفحه: ۵۰ دسته بندی: صنایع غذایی و بسته بندی

معرفی محصول بطور کلی فرآورده های حجیم شده را می توان از بیشتر غلات مانند گندم، جو، برنج و ذرت تولید کرد که به اشکال گوناگون مانند ورقه ای، پولکی یا دانه کامل حجیم شده به بازار عرضه می شوند. از ذرت بیشتر از سایر غلات برای تولید فرآورده های حجیم استفاده می شود. بر اساس تعاریف استانداردهای ملی، غلات حجیم شده عبارتند از بلغور و آرد غلات که به وسیله دستگاه اکسترودر، تحت دما و فشار ...

تعداد صفحه: ۶۲ دسته بندی: شیلات-دامداری-دامپروری- طیور

مقدمه یونجه نباتی علوفه‌ ای است که امروزه کشت آن بسرعت توسعه یافته و سطح کشت زیادتری را بتدریج اشغال خواهد نمود. این نبات دارای سابقه تاریخی بسیار قدیمی می‌باشد که قدمت آن به ابتدای تاریخ تمدن می‌رسد.مبداء یونجه منطقه خاور نزدیک و آسیای مرکزی است. بنا به نظر وافیلوف روسی مبداء یونجه مرکز خاور نزدیک، آسیای صغیر، قفقاز، ایران و مناطق کوهستانی ترکمنستان است. به علت اهمیت آن زودتر ...

تعداد صفحه: ۳۶ دسته بندی: صنایع غذایی و بسته بندی

سازمان صنایع کوچک و شهرکهای صنعتی ایران مطالعات امکان سنجی مقدماتی طرح ظروف یکبار مصرف اسفنجی مجری طرح: شرکت گسترش صنایع پائین دستی پتروشیمی تاریخ تهیه: تیر ماه 1386 خلاصه طرح نام محصول ظروف یکبار مصرف اسفنجی ظرفیت پیشنهادی طرح 1000تن در سال موارد کاربرد بسته بندی مواد غذایی مواد اولیه مصرفی عمده پلی استایرن معمولی((GPPS کمبود محصول (سال (1390 3500 تن اشتغال زایی (نفر) 16 زمین ...

تعداد صفحه: ۱۶ دسته بندی: صنایع غذایی و بسته بندی

طرح توجیهی پرورش قارچ مقدمه از نظر تاریخچه،پرورش قارچ در هاله ای از ابهام به سر برده.قبلاً از قارچ ها به عنوان مواد توهم زا درفالگیری استفاده میکردندوقارچ راگوشت خدا می نامیدند،ولی بدون شک معلوم شده است که قارچ برنج که درچین تقریباًاز2000سال قبل با ساده ترین روش والهام از طبیعت برروی چوب درختان کشت می شده است وتکنولوژی روش کاشت این قارچ ها جزءهنرهای خیلی قدیمی و محرمانه ی این ...

ثبت سفارش
عنوان محصول
قیمت