دانلود بیش از 11 پروژه کارآفرینی کارامل برای Business Plan و آماده سازی نمونه طرح کسب و کار و طرح توجیهی کارامل با فرمت فایل WORD قابل ویرایش، جهت ارائه طرح برای پروژههای دانشجویی یا برای اخذ وام قرض الحسنه و تسهیلات بانکی از بانکها، صندوقها و موسسات اعتباری، برآورد سرمایه لازم احداث کارخانه به همراه جدول هزینه راه اندازی طرح کسب و کار کارامل
فصل اول کلیات 1- 1 مقدمه : کارامل رنگی است خوراکی، که بطور طبیعی در بسیاری از میوه ها، و ضمن پخت و پز در بسیاری از مواد غذایی به وجود میآید همچنین این رنگ از کاراملیزاسیون شکر نیز به دست میآید. این ماده ابتدا مایع بوده و کم کم سفت میشود . این رنگ آشنا و چشم نواز، در غلضت های مختلف، رنگ های زرد روشن تا قهوهای تیره را ایجاد میکند. رنگ خوراکی کارامل، مصارف گسترده در صنایع ...
فصل اول کلیات - 1 مقدمه : معمولاً با اضافه نمودن مادر سرکه به آب سیب یا امثال آن، سرکه تهیه میکنند. عمل اکسید شدن را باکتری استوباکتر انجام میدهد. این باکتری در سال ۱۸۶۴ م توسط لوئی پاستور کشف شد. استفاده از سرکه در پخت و پز برای طعم و مزه دادن به انواع غذاها از سرکه به عنوان نوعی چاشنی استفاده میکنند. در تهیه انواع ترشی هم این ماده بسیار کاربرد دارد. سرکه صفرا شکن است قلب را ...
خلاصه طرح: موضوع طرح:تولید ماالشعیر ماالشعیر نوع تولیدات:ماالشعیر ماالشعیر تعداد شاغلین:87 مشخصات سرمایه گذاری طرح(ارقام به میلیون دلار) سرمایه گذاری کل طرح:12500 سرمایه گذاری ثابت:10000 سرمایه در گردش:2000 درآمد سالیانه:25000 سوذ ویژه:9041 دوره بازگشت سرمایه:18 ماه نرخ بازدهی سرمایه:90% مقدمه: به دلیل استفبال روز افزون مردم جهان به رعایت موازین بهداشتی نسبت به ماالشعیر های ...
فصل اول کلیات - 1 مقدمه : به دلیل استفبال روز افزون مردم جهان به رعایت موازین بهداشتی نسبت به ماالشعیر های گازدار سنتی مرسوم در کشور از تقاضای بیشتری برخورداراند.چنانکه در ایران نیز عرضه ماالشعیر های گازدار تولیدی با روش های بهداشتی مصرف دوغ سنتی را که در گذشته بازار مناسبی داشته است را توانست تحت تاثیر قرار دهد. در این میان ماالشعیر به علت دارا بودن خواص دارویی مطلوب در ضمن ...
خلاصه طرح (جداول در فایل اصلی موجود است ) معرفی محصول تعریف سرکه : سرکه ، مایع ترشی است که از اکسید شدن اتانول موجود در آب سیب ، ماء الشعیر و موادی از این قبیل بدست میآید .معمولاً 3 تا 5 درصد از حجم سرکهها، اسید سیتریک میباشد. البته سرکه های طبیعی، اسید تارتریک و اسید سیتریک کمتری دارند تاریخچه سرکه : اسید اسیتیک یا جوهر انگور جزو اسیدهای کربوکسیلیک است و در نامگذاری آیوباک به ...
خلاصه طرح نام محصول کیک و کلوچه با جایگرینی قند مایع خرما به جای شکر ظرفیت پیشنهادی سالانه طرح ٢٠٠٠٠تن در سال موارد کاربرد محصول به عنوان تنقلات و گاهی به عنوان غذای اصلی(صبحانه و عصرانه) مورد استفاده قرار میگیرد. میزان تولید داخلی جمع کل میزان تولید کیک و کلوچه با جایگرینی قند مایع خرما به جای شکردر حال حاضر ٧١٩١٨٣ تن می باشد میانگین واردات در سال گذشته واردات در سال ١٣٨٩ معادل ...
خلاصه طرح نام محصول نوشابه های غیر الکلی و انرﮊی زا با قند مایع خرما ظرفیت پیشنهادی سالانه طرح ٣ میلیون لیتر در سال موارد کاربرد محصول به عنوان نوشیدنی انرﮊی زا مورد استفاده قرار میگیرد. میزان تولید داخلی جمع کل میزان تولید نوشابه قند مایع خرما در حال حاضر٠ تن می باشد میانگین واردات در سال گذشته واردات در سال ١٣٨٩ نوشابه غیر الکلی معادل ٨.٥٥١٤٦تن بوده است میزان مصرف سالانه کشور ...
خلاصه طرح (جداول در فایل اصلی موجود است) - معرفی محصول : کاکائو بومی آمریکای جنوبی، آمریکای مرکزی و مکزیک است و حداقل به مدت سه هزار سال در این منطقه کشت میشدهاست. مدارک باستانشناسی حاکی از کشت و استفاده خوراکی از این ماده در هندوراس در حدود ۰۰۱۱ سال پیش از میلاد مسیح است. شکلات در قسمت آمریکای مرکزی، نوعی کالای لوکس محسوب میشد و از دانههای کاکائو هم به عنوان پول استفاده می ...
خلاصه طرح نام محصول درجه بندی ، بسته بندی و خشک کردن گل و گیاه به روش Dry Freez ظرفیت پیشنهادی طرح (ظرفیت عملی) 400 تن در سال کارخانجات تولید کننده داروهای انسانی و حیوانی موارد کاربرد برخی کارخانجات تولید کننده مواد آرایشی برخی کارخانجات تولید کننده مواد بهداشتی برخی کارخانجات محصولات غذائی مواد اولیه مصرفی عمده انواع گل و گیاه تازه کمبود محصول (پایان برنامه توسعه چهارم) 110 تن ...
خلاصه طرح نام محصول تولید پیاز خشک آماده طبخ ظرفیت پیشنهادی طرح (ظرفیت عملی) 160 تن در سال موارد کاربرد چاشنی، کمک پخت، طعم دهنده، جذب کننده برخی آنزیمهای ناخواسته گوشت و موارد دیگر مواد اولیه مصرفی عمده پیاز تازه کمبود محصول (پایان برنامه توسعه چهارم) 48,1 تن در سال اشتغال زایی (نفر) 35 زمین مورد نیاز (مترمربع) 2900 اداری (مترمربع) 60 زیربنا تولیدی (مترمربع) 600 انبار (مترمربع) ...
فصل اول خلاصه گزارش نام محصول طرح تولید سرکه و آبلیمو ویژگی محصول یا طرح مصرف بالای هر دو محصول در داخل و خارج کشور همچنین وجود منابع اولیه ظرفیت پیشنهادی طرح (تن) سرکه : 1500 آبلیمو : 800 موارد کاربرد صنایع غذایی مواد اولیه مصرفی عمده (مقدار داخلی یا خارجی) الکل – گلوکز – استوزن – کارامل – لیمو ترش کمبود / مازاد محصول تا سال 1393 سرکه (170861) آبلیمو (82362) اشتغالزایی (نفر) 46 ...