پروژه کارآفرینی چینی مقصود

تعداد صفحات: 52 فرمت فایل: word کد فایل: 2928
سال: نامشخص مقطع: تولیدی دسته بندی: سایر موضوعات
قیمت قدیم:۱۱,۸۰۰ تومان
قیمت: ۷,۸۰۰ تومان
دانلود فایل
  • خلاصه
  • فهرست و منابع
  • خلاصه پروژه کارآفرینی چینی مقصود

    مقدمه(تاریخچه)

    محتمع چینی مقصود در سال1371  با سرمایه گذاری بخش خصوصی و بانک ملی در زمینه تولید چینی شروع بکار کرد.میزان سرمایه این شرکت 25 میلیارد ریال بوده که در مدت18ماه تمام مراحل  مختلف طی شده و به بهره برداری رسیده است.دستگاه های این شرکت  در همان زمان از ایسموت و دُرست(dorst)خریداری شد.

    مدیریت این کارخانه با بخش خصوصی است و سرمایه اش 35 درصد مربوط به  بانک ملی است و30 درصد مربوط به وزارت تعاون است.

    نوع تکنولوژی در این کارخانه برای تولید چینی منحصربفرد است و جزء پیشرفته ترین  تکنولوژیهای مدرن روز است که چهار یا پنج کشور دنیا از این تکنولوژی استفاده می کنند.

    تمام مراحل نگهداری و تعمیرات این تکنولوژی را درداخل شرکت انجام می دهند.

    در این شرکت دستگاههای پرس چه پرس دوغابی و چه پرس ایزو استاتیک مجهز به plc  می باشد و مواد اولیه برای تولید چینی در این شرکت اکثراً از داخل کشور تهیه می شود.

     

    شرح مراحل تولید چینی مقصود

    1-1- مواد اولیه و آماده سازی :

    در این شرکت مواد اصلی بدنه را کائولن تشکیل می دهد ( حدود 80% ) و مواد دیگری نیز از جمله سیلیس و زنوز رشته ای و چند ماده ی دیگر در ساخت بدنه سهیم می باشند و مواد اصلی تشکیل دهنده لعاب عبارتند از :

    سیلیس 2- رولومیت 3- کربنات کلسیم 4- کائولن 5- فلوسپات ، که هر کدام از مواد یاد شده در مراحل مختلف نقش خود را ایفا می کنند و در کل مواد اولیه بر دو نوع می باشند ، مواد فناوری شده و مواد فناوری نشده که مواد فناوری شده مستقیم در آب حل می شوند ولی مواد فناوری نشده ابتدا توسط دستگاه  بالمیل ( که در آن سنگ های گلوله ای رودخانه ای است ) آسیاب می شوند .

    پس از آنکه مواد اصلی چینی و لعاب به نسبت های مختلف ( به تشخیص کارشناس آزمایشگاه سرامیک ) با یکدیگر در بدنه بالمیل مخلوط شوند و پس از گذشت مدت زمان خاص این ترکیب به صورت روغابی حاصل گشته و مواد بدنه به حوضچه های بلانجر منتقل می شوند و در این مراحل جهت روانتر کردن دوغاب بدنه از مواد روان ساز استفاده می کنند ( مواد روانساز : آب شیشه ، کربنات سدیم ، اسپنسر )

    و سپس چسب  مواد اضافه می شود برای استحکام بیشتر در قسمت مگنت آهن زدایی می شود و وارد حوضچه استیلر می شود که در آن از دوغاب حباب زدایی می شود و سپس قسمتی از مواد که چسب به آنها اضافه شده وارد اسپری دراید می شوند که دارای پمپ هایی هستند که در سرراه آنها صافی های است تا آشغال وارد دستگاه نشود بوسیله این پمپ ها مواد وارد اسپری می شود که درون آن کوره ای است و آب اضافی مواد بخار شده و گرفته می شود و مواد با مقدار مشخص رطوبت ببصورت دانه های گرانول تولید می شوند که این مواد برای واحد پرس ایزواستاتیک می باشد . ولی دوغاب مورد استفاده در پرس دوغابی و قسمت ریخته گری مستقیم از بلانجرها به آن قسمت فرستاده می شود و مواد لعاب نیز ابتدا وارد بالمیل می شود و سپس از آنجا به بلانجرها برده می شود و برای مدتی در آن می ماند و هم زده می شوند و وارد تانک لعاب می شود برای واحد لعاب زنی .

    2-1- اسپری درایر

    1-2-1-  مزایای سیستم اسپری درایر :

    1) فرآیند مداوم

    2) صرفه جویی در تعداد عملیات

    3) صرفه جویی در فضای مورد نیاز

    4) استفاده از حرارت تلف شده برای خشک نمودن محصولات

    5) استحکام گرانول های بدست آمده

    6) انعطاف پذیری در ترتیب قرار گرفتن اجزا

    7) بالا بودن راندمان

    8) سیالیت زیاد گرانول های تولید شده

    9) عادی بودن گرانول ها از حباب هوا

    10 ) سهولت پرس شده گرانول ها

    11) یکنواختی در شکل و اندازه  دانسیته گرانول ها

    12) پایین بودن هزینه نصب و راه اندازی

    13) سرعت عمل بالای خشک کردن

    2-2-1 کاربرد اسپری درایر

          پروسه به کار رفته در این قسمت غیر هم جهت می باشد که در این حالت هوای گرم از بالا توسط کانال اصلی وارد می شود هدایت آن به داخل برج به نحوی است که ایجاد یک گرداب کوچکی می نماید هواکش نصب شده در پشت کنترلر هوا ایجاد فشارمنفی حدودmpa  160می کند .

    سرعت لازم برای اسپری مواد توسط یک پمپ فشار بالا تامین می شود .

    دوغاب با سرعتی حدود m/s 60-30 اسپری می گردد که این سرعت توسط فشاری بین bar 40-15 توسط دیافراگم که فرسایش کمتری نسبت به پمپ های دیگر دارد ایجاد می گردد به علت برخورد هوای داغ و گاهی دوغاب با جداره داخلی برج ، جداره داخلی آن توسط مواد ضد زنگ ساخته شده است .

    دوغاب از پایین برج به بالا اسپری می گردد محل اسپری دوغاب در پایین قسمت استوانه ای برج m 8-5 پایین تر از سقف می باشد بسته به مقدار خروجی 1 تا 4 لوله نازل به کار می رود و هر کدام به 2 تا 8 نازل متصل می گردد . گرمای مورد نیاز برای خشک کردن توسط مشعل تولید می گردد بسته به نوع سوخت 2 نوع مشعل داریم : مشعل نفتی – مشعل گازی . دمای هوای لازم جهت خشک کردن دوغاب بین c 500-300 می باشد این هوا با ذرات ریز گرد و غبار اشباع می گردد و باید توسط سیستم غبارگیر این غبارها گرفته شود . سه سیستم غبارگیر وجود دارد :

     1 – ابتدا جداسازی در یک  سیکلون سانتریفوژی و جداسازی نهایی در یک پاک کننده ونتوری با جداسازی حاصل از نیروی وزن صورت می گیرد .

    2- غبارگیر ابتدا در یک سیکلون سانتریفوژی و سرانجام جداسازی در یک فیلتر آبی صورت می گیرد .

    3- غبارگیری ابتدایی و انتهایی در یک فیلتر آبی صورت می گیرد .

    ماکزیمم دمای ورودی به اسپری درایر 500 و دمای خروجی 100 است .

    3-1 پرس ایزواستاتیک ، پرس دوغابی ، قسمت ریخته گری .

    قسمتی از دوغاب تهیه شده در واحد آماده سازی به قسمت پرس دوغابی می رود که در آن قسمت دوغاب تحت فشار پینوماتیک به آیتم های خاص تبدیل می شود و قسمتی از دوغاب نیز به سمت ریخته گری می رود که در این قسمت آستیم هایی که از طریق پرس ها قابل تولید نیستند بوسیله ریخته گری با دست و در قالب های مخصوص تولید می گردند و دوغابی که تبدیل به گرانول گشته نیز وارد قسمت پرس ایزواستاتیک ( پرس خشک ) می گردد و گرانول در 4 دستگاه پرس خشک (دو دستگاه ph4oo، یک دستگاه PI550 ،یک دستگاه        PH600) شکل می گیرد.

    4-1- درایر ، کوره بیسکویت

    همانطور که در دیاگرام مشاهده می گردد آستیم های تولید شده در پرس های ایزواستاتیک و دوغابی و همچنین ریخته گری وارد درایر ( خشک کن ) می شود تا درصدی از رطوبت آن گرفته شود که در حال حاضر در این شرکت از این قسمت استفاده نمی شود و سپس وارد کوره بیسکویت می شود که آستیم ها بر روی واگن هایی چیده می شود و توسط ترانسفر و مسیرهایی که وجود دارد بصورت اتوماتیک وارد این کوره می شود و مدت زمانی در آن باقی می ماند که این مرحله از پخت برای رسیدن به کی استحکام نسبی در آستیم ها می باشد و چون پس از این مرحله آستیم هنوز دارای قدرت جذب آب است به آن کوره بیسکویت می گویند و آستیم های تولید شده در این مرحله اگر ضایعات شوند و مشکلی داشته باشند قابل بازیافت می باشند .

    5-1 واحد لعاب زنی و کوره لعاب :

                دوغاب حاصل از بلانجرهای لعاب پس از مخلوط شدن وارد تانک لعاب می گردد و پس از آن مایع لعاب به قسمت لعاب رفته تا آستیم های حاصل از کوره بیسکویت بصورت دستی و یا با دستگاه لعاب ، لعاب بخورند .

    آیتم های حاصل از پرس ایزواستاتیک مستقیم لعاب زنی نمی شوند و ابتدا کنترل انجام می شود و اگر در صد ضایعات و ایرادات آن زیاد نبود و در حد معمول بودوارد خط می شود برای لعاب . که 4 خط لعاب زنی وجود دارد که دو تای آن بصورت دستی است که برای آیتم های ریخته گری می باشد و آیتم های حاصل از پرس ایزواستاتیک ابتدا داخل هود می شود و توسط وکیوم و باد گرد و خاک آن گرفته می شود و سپس توسط ماشین لعاب زنی  BوA لعاب زده می شود. آیتم های پرس ایزو استاتیک ، دوغابی و ریخته گری توسط ترنسفر از انتهای واحد کوره بیسکویت به خط 7 منتقل می شود .و در این قسمت واگن ها تخلیه می شود آیتم های کوچک مثل فنجان توسط دو واحدلعاب  دستی ،لعاب زده می شوند که مخزن لعاب پر می شود و سپس دانستیه آن تنظیم می شود و آیتم در مخزن لعاب فروبرده          می شود و در آنجا سنسور های ( چشمی )وجود دارد که وقتی آیتم را ببیند فرمان می دهد که نقاله حرکت نکند و وقتی که نمی بیند نقاله حرکت می کند و بعد روی واگن خط 8 چیده می شود برای رفتن به خط کوره ، آیتم های واحد پرس ایزواستاتیک ابتدا بوسیله  متیلن بلو برای ترک تست می شوند و سپس بوسیله ابر و آب تمیز می شوند ( فوت کوزه گری ) و سپس برده می شوند برای ماشین لعاب زنی که این ماشین دارای دو تا مخزن است که مواد آماده شده در واحد آماده سازی در آنجا همزده می شوند و توسط یک لوله خرطومی وارد مخزن پای دستگاه می شوند و توسط پمپ مواد وارد ظرف های استوانه ای می شود و سپس آیتم ها توسط نقاله وارد دستگاه می شوند وقتی سنسورها آیتم را دیدند زمان برداشتن آیتم توسط plc صادر می شود و آیتم توسط جک بردارنده و وکیوم برداشته می شود و سپس آیتم روی استوانه ای شکل ها قرار می گیرد که این قسمت نیز دارای وکیوم است و ظرف را با سرعت Vمی برد در مخزن و با ماکزیمم زاویه 150 درجه و چرخش به چپ و راست داده می شود و توسط موتورهایی که روی هر قسمت است و توسط مرحله 5 دوباره سرعت می گیرد مرحله 6 برای پرکردن ظرف از لعاب استفاده می شود بعد از انجام پروسه لعاب :

    لعاب پمپ می شود به یک تانک خارجی2- پاک کردن ظرف لعاب و خارج آن با استفاده از آب و اسفنج ریزو پایه آیتم نباید لعاب زده شود چون می چسبد به صفحه واگن و سپس آیتم های لعاب زده شده وارد کوره لعاب می شوند که مرحله پخت سریع می باشد .

    6-1 واحد سنگ زن و دکور

    در این قسمت ابتدا بوسیله یک ماشین سنگ زن کف آیتم هایی که از کوره لعاب بیرون آمده اند سمباده کشی می شود و سپس برچسب زدن و عکس برگردان به قسمت دکور برده می شود که در این قسمت طرح روی چینی توسط نیروی انسانی بصورت عکس برگردان بر روی آیتم زده می شود که واحد برنامه ریزی برنامه می دهد که چه گلی (طرحی ) باید دکور شود به چه تعدادی و برای چه سرویسی و در قسمت دیگری از واحد دکور بوسیله دستگاه خط زن و طلا و پلاتین برروی چینی خط طلایی کشیده می شود و در بعضی از قسمت ها بوسیله قلم زنی طرح زده می شود و دکرو می شود که بوسیله قلم و مخلوط طلا و تینر زده می شود قبل از رفتن به قسمت دکور آیتم ها براساس کیفیت چینی و نوع زدگی یا رنگ آن درجه بندی می شود و اگر پس از رفتن در کوره دکرو ظروف دارای نقصی بود در گل یا دکور آن مجددا به واحد ترسیم می آید و با قلم ترمیم می شود و دوباره به کوه می رود . که دمای کوره 800-750  است و بعد از 4 ساعت آیتم ها خارج می شوند .

    واحد بسته بندی :

    بعد از قسمت دکور آیتم ها یعنی چینی های تولید شده به این قسمت آورده می شوند که دو نوع بسته بندی وجود دارد بصورت فله ای و سرویس ، که آیتم هایی که به صورت فله ای هستند در لفاف گذاشته می شوند و به وسیله دستگاه شرینگ با دمای 150-120 درجه بسته بندی می شود و بصورت سرویس بسته به واحد برنامه و چند پارچه بودن سرویس می شوند و سپس در کارتن قرار داده می شوند و روی کارتن درجه طرح ، نام طرح ، تاریخ و کد پرسنل و روز و سال تولید و کد دو نفر از اعضاء واحد بسته بندی ثبت می شود .

     

  • فهرست و منابع پروژه کارآفرینی چینی مقصود

    فهرست:

        تاریخچه

    1- شرح مراحل تولید چینی مقصود

    دیاگرام کلی مجتمع تولیدی چینی مقصود

    2-  آشنایی با اجزا تابلو برق(قسمت کوره ها و پرس ایزو استاتیک)

    2-1   انواع ترانس ها

    2-2  ورودی و خروجی ها

    2-3  سنسور

    2-4  تراندیوسر

    2-5  انواع فیوز

    2-6  کنتاکتور ها

    2-7  سوئیچها

    2-8  تایمر

    2-9  برخی اجزاء تابلو برق قسمت کوره ها

    2-10شیرهای پروپرسنال

    3-plc

    4-اینورترها(inverters)

    5-پرس های ایزواستاتیک

    6-ترنسفرهاوپوشرها

    7-کوره ها

    8-پروژه مربوط به کنترل دمای کوره بیسکویت با استفاده از کنترل کننده فازی

     

    .

    منبع:

    ندارد.

نمونه فایل آماده برای برآورد سرمایه لازم احداث کارخانه پروژه کارآفرینی چینی مقصود, ارائه طرح کارآفرینی با موضوع پروژه کارآفرینی چینی مقصود, پروژه کارآفرینی درباره پروژه کارآفرینی چینی مقصود, نمونه طرح کسب و کار پروژه کارآفرینی چینی مقصود, جدول هزینه راه اندازی مرتبط با پروژه کارآفرینی چینی مقصود, Business plan با موضوع پروژه کارآفرینی چینی مقصود
ثبت سفارش
عنوان محصول
قیمت