پروژه کارآفرینی کارگاه دودی و شور کردن ماهی

تعداد صفحات: 43 فرمت فایل: word کد فایل: 3615
سال: نامشخص مقطع: صنایع دسته بندی: صنایع غذایی و بسته بندی
قیمت قدیم:۱۰,۵۰۰ تومان
قیمت: ۶,۵۰۰ تومان
دانلود فایل
  • خلاصه
  • فهرست و منابع
  • خلاصه پروژه کارآفرینی کارگاه دودی و شور کردن ماهی

    فصل اول

    کلیات

    1- 1 مقدمه :

    یکی از روش های نگهداری گوشت که قدمتی بس طولانی دارد دودی کردن آن است و حتی گفته می شود این نگهداری از نمک سود کردن گوشت هم قدمتی طولانی تر دارد . نگهداری گوشت بوسیله نمک سود کردن از ماقبل تاریخ بوده است . به طوری که در روم قدیم برای نگهداری فرآیندهای از نمک و عسل استفاده می شده است . البته استفاده توام نمک سود و دودی کردن می تواند اثر بهتری در نگهداری داشته و ضمناً ذائقه ، رنگ و طعم گوشت را نیز بیشتر و مطلوبتر حفظ نماید .

    همانطوری که گفته شد دودی کردن قدیمی ترین روش نگهداری گوشت است و قدمت آن به دوران غار نشینی بشر می رسد . در زمان های قدیم دود دادن به طریق خیلی ساده و مستقیم انجام می شد اما امروزه دود در کوره های مخصوص تولید و در اتاقک های کاملاً قابل کنترل مورد استفاده قرار می گیرد اما در هر حال اصول دود دادن طی سالیان دراز تفاوت چندانی نکرده و هنوز هم عموماً دود را از سوختن ناقص یا کند خاک اره چوب های سخت مانند چوب بلوط تولید می کنند .

    هدف های اصلی دود کردن عبارتند از :

    دادن عطر و طعم خاص به گوشت ، نگهداری و طولانی کردن عمر محصول ، تولید محصول جدید ، ایجاد رنگ مطلوب و خاصی در گوشت و جلوگیری از اکسیداسیون محصول .

     

    1 – 2 نام کامل طرح و محل اجرای آن :

    دودی و شور کردن ماهی

    مجوز های قانونی :

    تعریف: جواز تاسیس مجوزی است که جهت احداث ساختمان ، تاسیسات و نصب ماشین آلات بنام اشخاص حقیقی و حقوقی در زمینه صنایع تبدیلی و تکمیلی بخش کشاورزی (زراعی ، باغی ، شیلاتی ، دام و طیور، جنگل و مرتع)  صادر میگردد.

    مراحل صدور جواز تاسیس :

    1- پذیرش درخواست متقاضی صدور جواز تأسیس فعالیتهای صنعتی و تکمیل پرونده توسط مدیریت جهاد کشاورزی شهرستان و یا مدیریت صنایع کشاورزی و روستائی استان .

    2- بررسی پرونده از نظر مدارک و تطبیق با مصادیق والویتهای سرمایه گذاری در واحد صدور مجوز مدیریت صنایع کشاورزی و روستائی .

    3-  تکمیل پرسشنامه جواز تاسیس ( فرم شماره یک ) توسط متقاضی

    4- ارسال پرونده منضم به فرم شماره یک به اداره مربوطه بمنظور بررسی ، اصلاح و تائید فرم پرسشنامه جواز تاسیس با استفاده از اطلاعات طرحهای موجود ، طرحهای تیپ و تجربیات کارشناسی  و ارجاع  پرونده  به  مدیریت .

    5- ارجاع پرونده توسط مدیریت به واحد صدور مجوز جهت مراحل صدور جواز تأسیس .

     

    شرایط عمومی متقاضیان ( اعم از اشخاص حقیقی یا حقوقی ) دریافت جواز تاسیس  

    1-   اشخاص حقیقی

    -   تابعیت دولت جمهوری اسلامی ایران

    -   حداقل سن 18 سال تمام

    -   دارا بودن کارت پایان خدمت یا معافیت دائم

     

     

    2-   اشخاص حقوقی

    -   اساسنامه ( مرتبط با نوع فعالیت )

    -   ارائه آگهی تاسیس و آگهی آخرین تغییرات در روزنامه رسمی کشور

     

    مدارک مورد نیاز:

    1- ارائه درخواست کتبی به مدیریت جهاد کشاورزی شهرستان یا مدیریت صنایع  کشاورزی و روستایی استان.

    2-  اصل شناسنامه وتصویر تمام صفحات آن

    3-  تصویر پایان خدمت یا معافیت خدمت سربازی

    4-  تصویر مدرک تحصیلی و سوابق کاری مرتبط با درخواست

    5-  یک قطعه عکس از هریک از شرکاء

    6-  تکمیل فرم درخواست موافقت با ارائه طرح صنایع تبدیلی و تکمیلی

    7-  پوشه فنردار

    8- درصورت داشتن شرکت ، ارائه اساسنامه ، آگهی تاسیس و روزنامه ، مرتبط با فعالیت مورد درخواست

     

     

     

     

    اصلاحیه جواز تاسیس :

    1- ارسال درخواست متقاضی توسط جهاد کشاورزی شهرستان (متقاضی) به مدیریت و ارجاع به واحد صدور مجوز.

    2-  دبیرخانه در مورد تغییرات مدیریت ضمن بررسی اصلاحیه صادر و به اطلاع اداره تخصصی میرساند.

    3-  دبیرخانه در موردی که نیاز به کارشناسی تخصصی دارد درخواست را به اداره تخصصی جهت بررسی و اعلام نظر ارجاع می دهد.

    4-  اداره تخصصی پس از بررسی وتائید به دبیرخانه صدور مجوز ارجاع میدهد.

    5-  دبیرخانه صدور مجوز پس از تائید مدیر اقدام به صدور اصلاحیه جواز تاسیس نموده و رونوشت آنرا به بخشهای ذیربط ارسال می نماید.

     

    تعریف:

    پروانه بهره برداری مجوزی است که پس از اتمام عملیات  ساختمان و تاسیسات و نصب ماشین آلات جهت تولید بنام اشخاص حقیقی و حقوقی در زمینه صنایع تبدیلی و تکمیلی بخش کشاورزی وسایر صنایع روستایی صادر می گردد.

     

     صدور پروانه بهره برداری :

    1- تکمیل فرم درخواست پروانه بهره برداری توسط متقاضی و تائید و ارسال آن توسط جهاد کشاورزی شهرستان به مدیریت.

    2- ارجاع به دبیرخانه صدور مجوز جهت بازدید کارشناسان (کارشناس تخصصی و کارشناس نواحی صنعتی و کارشناس تولید) با هماهنگی روسای ادارات تخصصی.

    3- تائید رئیس اداره تخصصی و ارجاع به دبیرخانه صدور مجوز.

    4- اخذ استعلام از ادارات ذیربط.

    5-  تهیه پیش نویس پروانه بهره برداری و تائید مدیریت.

    6-  صدور پروانه بهره برداری و ارسال رونوشت به بخشهای ذیربط.

     

    مراحل صدور توسعه طرح :

    1- تکمیل فرم درخواست توسعه طرح توسط شهرستان (متقاضی) و ارسال به مدیریت.

    2- ارجاع به دبیرخانه صدور مجوز جهت بررسی و اظهار نظر و بازدید کارشناسان (کارشناس تخصصی و کارشناس تولید) با هماهنگی روسای ادارات تخصصی.

    3- دبیرخانه صدور مجوز پس از تائید ادارات تخصصی در کمسیون بررسی طرحها مطرح می نماید و در صورت عدم تایید کمسیون به شهرستان و متقاضی اعلام مینماید و در صورت تایید از ادارات ذیربط استعلام می نماید.

    4- ارجاع به اداره تخصصی جهت بررسی طرح توسعه.

    5- ارجاع به دبیرخانه صدور مجوز جهت صدور موافقت با توسعه طرح پس از تایید مدیر.

    6- ارسال رونوشت به بخشهای و ادارات تخصصی و سازمانهای ذیربط.

     

    فصل دوم

    روش انجام کار

     

    گزارش مختصر بازدید از واحد ها تولیدی با خدماتی مرتبط با موضوع پروژه :

    بازدید از کارخانه  دودی و شور کردن ماهی

    براساس هماهنگی های بعمل آمده در بازدید از کارخانه دودی و شور کردن ماهی به بررسی سیستم ها و دستگاه ها و ماشین آلات موجود در کارخانه پرداختیم و سیستم مدیریت و روش های تامین مواد اولیه را در کارخانه مورد ارزیابی قرار دادیم ،

     

    جنبه های ابتکاری بودن و خلاقیت به کار رفته شده :

    ابتکار و نوآوری در کلیه رشته ها می تواند عامل پیشرفت  و توسعه قرار گیرد در بخش صنعت و در دودی و شور کردن ماهی استفاده از ایده های نو و نوآوری و خلاقیت می تواند به عامل موفقیت تبدیل شود ، طراحی های گرافیکی تبلیغاتی یکی از عوامل پیشرفت و توسعه اقتصادی در کشور های صاحب سبک در صنعت می باشد ، الگوبرداری از این روشها برای معرفی کالا و محصولات می تواند به عنوان یک ایده نو مورد استقیال قرار گیرد .

     

    فهرست تجهیزات و ماشین آلات مورد نیاز و برآورد قیمت آنها :

    (نمودار و جداول در فایل اصلی موجود است)

     

     

    مشخصات نیروی انسانی مورد نیاز از لحاظ مفید بودن و توانایی کار (ارقام به میلیون ریال) :

    (نمودار و جداول در فایل اصلی موجود است)

    روشهای بازاریابی و تبلیغات جهت ( جهت فروش  کالا )

    در زمینه دودی و شور کردن ماهی می توان از روش های مختلف بازاریابی استفاده نمود ، تبلیغات تلویزیونی ، استفاده از بنر های و تیزر های تبلیغاتی ، استفاده از چاپ پوستر های تبلیغاتی و ارائه روش های تبلیغاتی دیگر برای جذب بازار فروش جزئی و استفاده از روش فرد به فرد برای فروش کلی محصولات در بازار داخلی .

  • فهرست و منابع پروژه کارآفرینی کارگاه دودی و شور کردن ماهی

    فهرست:

    خلاصه طرح :............................................................................................................................................................. 4

     

    فصل اول -  کلیات........................................................................................................................................... 5

    1- 1 مقدمه :............................................................................................................................................................... 6

    1 – 2 نام کامل طرح و محل اجرای آن :................................................................................................................... 6

    محل اجرا :.................................................................................................................................................................. 7

    1 – 3 – مشخصات متقاضیان :.................................................................................................................................. 7

    1 – 6  - وضعیت و میزان اشتغالزایی :..................................................................................................................... 7

    مجوز های قانونی :...................................................................................................................................................... 7

    مراحل صدور جواز تاسیس :...................................................................................................................................... 8

    شرایط عمومی متقاضیان ( اعم از اشخاص حقیقی یا حقوقی ) دریافت جواز تاسیس............................................ 8

    1-   اشخاص حقیقی................................................................................................................................................. 8

    2-   اشخاص حقوقی................................................................................................................................................. 9

    مدارک مورد نیاز:........................................................................................................................................................ 9

    اصلاحیه جواز تاسیس :........................................................................................................................................... 10

    تعریف:...................................................................................................................................................................... 10

    صدور پروانه بهره برداری :..................................................................................................................................... 10

    مراحل صدور توسعه طرح :..................................................................................................................................... 11

     

    فصل دوم - روش انجام کار...................................................................................................................... 12

    گزارش مختصر بازدید از واحد ها تولیدی با خدماتی مرتبط با موضوع پروژه :.................................................... 13

    بازدید از کارخانه  دودی و شور کردن ماهی........................................................................................................... 13

    جنبه های ابتکاری بودن و خلاقیت به کار رفته شده :........................................................................................... 13

    فهرست تجهیزات و ماشین آلات مورد نیاز و برآورد قیمت آنها :.......................................................................... 14

    مشخصات نیروی انسانی مورد نیاز از لحاظ مفید بودن و توانایی کار (ارقام به میلیون ریال) :............................. 15

    روشهای بازاریابی و تبلیغات جهت ( جهت فروش  کالا )..................................................................................... 15

     

    فصل سوم - امور مالی طرح...................................................................................................................... 16

    جدول 1  صادرات محصول..................................................................................................................................... 17

    جدول 2 وسائل نقلیه عمومی و حمل و نقل........................................................................................................... 17

    نمودار 1 مراحل 8 گانه شور و دودی کردن ماهی.................................................................................................. 18

    جدول 3 تاسیسات برق............................................................................................................................................ 19

    جدول 4 سوخت مورد نیاز روزانه.......................................................................................................................... 19

    جدول 5 برآورد مساحت ساختمان های تولیدی و غیر تولیدی............................................................................. 19

    جدول 6 برآورد زمین و محوطه سازی.................................................................................................................... 20

    پلان کلی این واحد به شرح زیر می باشد :............................................................................................................. 20

    جدول 7 برآورد نیروی انسانی مورد نیاز طرح....................................................................................................... 21

    جدول 8 برآورد مواد اولیه مورد نیاز....................................................................................................................... 21

    جدول 9 برنامه زمان بندی اجرای طرح.................................................................................................................. 22

    جدول 10 برنامه تولید سالیانه................................................................................................................................. 22

    جدول 11 برآورد مقداری و ریالی مواد اولیه.......................................................................................................... 23

    جدول 12 برآورد مقداری و ریالی انرژی مورد نیاز............................................................................................... 23

    جدول 13 برآورد نیروی انسانی و هزینه های آن................................................................................................... 24

    جدول 14 هزینه های ماشین آلات تولید................................................................................................................. 24

    جدول 15 هزینه تاسیسات و تجهیزات عمومی....................................................................................................... 25

    جدول 16 برآورد هزینه وسایل نقلیه حمل ونقل.................................................................................................... 25

    جدول 17 برآورد هزینه لوازم و اثاثیه اداری.......................................................................................................... 26

    جدول 18 برآورد هزینه های زمین......................................................................................................................... 26

    جدول 19 برآورد هزینه های ساختمان سازی........................................................................................................ 27

    جدول 20 برآورد هزینه های محوطه سازی............................................................................................................ 27

    جدول 21 جمع بندی برآورد هزینه های زمین ، ساختمان و محوطه سازی......................................................... 28

    جدول 22 برآورد هزینه های قبل از بهره برداری.................................................................................................. 28

    جدول 23 برآورد سرمایه ثابت................................................................................................................................ 29

    جدول 24 برآورد سرمایه در گردش....................................................................................................................... 29

    براورد سرمایه گذاری کل......................................................................................................................................... 30

    جدول 25 نحوه تامین منابع و اخذ وام بانکی........................................................................................................ 30

    جدول 26 برآورد هزینه های استهلاک................................................................................................................... 31

    جدول 27 برآورد هزینه های غیر عملیاتی.............................................................................................................. 31

    جدول 28 برآورد هزینه های نگهداری و تعمیرات................................................................................................ 32

    جدول 29 برآورد هزینه های عملیاتی..................................................................................................................... 32

    جدول 30 برآورد هزینه های ثابت تولید................................................................................................................ 33

    جدول 31 برآورد هزینه های متغیر تولید................................................................................................................ 33

    برآورد هزینه های کلی تولید.................................................................................................................................... 34

    محاسبه قیمت تمام شده........................................................................................................................................... 34

    جدول 32 برآورد قیمت فروش.............................................................................................................................. 34

    محاسبه فروش کل.................................................................................................................................................... 35

    محاسبه سود سالیانه.................................................................................................................................................. 35

    محاسبه هزینه تولید در نقطه سر به سر.................................................................................................................... 35

    محاسبه درصد تولید در نقطه سر به سر.................................................................................................................. 36

    نرخ بازگشت سرمایه................................................................................................................................................ 36

    دوره بازگشت سرمایه............................................................................................................................................... 36

    محاسبه حقوق سرانه................................................................................................................................................ 37

    محاسبه فروش سرانه................................................................................................................................................ 37

    محاسبه سطح زیر بنای سرانه................................................................................................................................... 37

    محاسبه سرمایه گذاری سرانه ثابت.......................................................................................................................... 38

    نسبت ارزش افزوده ماشین آلات............................................................................................................................. 38

    درصد کارکنان تولید به کل کارکنان......................................................................................................................... 38

    نسبت سرمایه در گردش به سرمایه ثابت................................................................................................................. 39

    محاسبه شاخص های بهره وری طرح...................................................................................................................... 39

    نسبت سود به فروش................................................................................................................................................ 39

    نسبت سود به سرمایه ثابت...................................................................................................................................... 39

    جدول 33 خلاصه جدول سود (زیان).................................................................................................................... 40

     

    فصل چهارم - جمع بندی – نتیجه گیری و پیشنهادات................................................................ 41

    نتایج حاصله از اجرای طرح :.................................................................................................................................. 42

     

     

    منبع:

    ندارد.

نمونه فایل آماده برای برآورد سرمایه لازم احداث کارخانه پروژه کارآفرینی کارگاه دودی و شور کردن ماهی, ارائه طرح کارآفرینی با موضوع پروژه کارآفرینی کارگاه دودی و شور کردن ماهی, پروژه کارآفرینی درباره پروژه کارآفرینی کارگاه دودی و شور کردن ماهی, نمونه طرح کسب و کار پروژه کارآفرینی کارگاه دودی و شور کردن ماهی, جدول هزینه راه اندازی مرتبط با پروژه کارآفرینی کارگاه دودی و شور کردن ماهی, Business plan با موضوع پروژه کارآفرینی کارگاه دودی و شور کردن ماهی
ثبت سفارش
عنوان محصول
قیمت