فهرست و منابع طرح توجیه فنی، مالی، اقتصادی تولید آبمیوه با قطعات میوه
فهرست:
- 1 بخش اول : معرفی محصول ........................................................................................................... .......................... 4
1 - 1- نام و کد محصولات (آیسیک ..........................................................................................................(3 5
1 2- - شماره تعرفه گمرکی ............................................................................................................................. 5
1 - 3- شرایط واردات محصول ........................................................................................................................ 7
1 4- - بررسی و ارائه استانداردهای موجود در محصول (ملی یا بین المللی) .................................................. 7
1 5- - بررسی و ارائه اطلاعات لازم در زمینه قیمت تولید داخلی و جهانی محصول ...................................... 9
1 6- - معرفی موارد مصرف و کاربرد .............................................................................................................. 9
1 - 7- بررسی کالاهای جایگزین و تجزیه و تحلیل اثرات آن بر مصرف محصول .......................................... 9
1 8- - اهمیت استراتژیکی کالا در دنیای امروز ............................................................................................. 10
1 - 9- کشورهای عمده تولید کننده و مصرف کننده محصول ....................................................................... 10
1 - 10- شرایط صادرات .................................................................................................................................. 10
- 2 بخش دوم : بررسی وضعیت عرضه و تقاضا ........................................................................................................... 11
2 1- - بررسی ظرفیت بهره برداری و روند تولید از آغاز برنامه سوم تاکنون ................................................ 12
2 - 2- بررسی وضعیت طرح های جدید و طرح های توسعه در دست اجرا ................................................ 12
2 3- - بررسی روند واردات محصول از آغاز برنامه سوم تاکنون .................................................................. 12
2 4- - بررسی روند مصرف از آغاز برنامه سوم تاکنون ................................................................................. 13
2 5- - بررسی روند صادرات محصول از آغاز برنامه سوم تاکنون ................................................................. 15
2 6- - بررسی نیاز به محصول با الویت صادرات تا پایان برنامه چهارم ........................................................ 16
- 3 بخش سوم : مطالعات فنی و تکنولوژیکی ............................................................................................................... 17
3 - 1- بررسی اجمالی تکنولوژی و روش های تولید و عرضه محصول در کشور ........................................ 18
3 2- - تعیین نقاط قوت و ضعف تکنولوژی های مرسوم در فرآیند تولید محصول ...................................... --
3 3- - بررسی و تعیین حداقل ظرفیت اقتصادی به همراه برآورد حجم سرمایه ثابت .................................... 21
3 4- - برآورد مواد اولیه عمده مورد نیاز سالانه و منابع تامین آن .................................................................. 27
3 5- - پیشنهاد منطقه مناسب برای اجرای طرح ............................................................................................. 27
3 6- - وضعیت تامین نیروی انسانی و تعداد اشتغال ..................................................................................... 27
3 7- - بررسی و تعیین میزان آب، برق، سوخت، امکانات مخابراتی و ارتباطی ............................................. 28
3 - 8- وضعیت حمایت های اقتصادی و بازرگانی ....................................................................................... 28
3 9- - تجزیه و تحلیل و ارائه جمع بندی و پیشنهاد نهایی در مورد احداث واحدهای جدید...................... 28
منبع:
ندارد