طرح توجیه فنی، مالی، اقتصادی درجه بندی و بسته بندی مرکبات

تعداد صفحات: 38 فرمت فایل: word کد فایل: 3914
سال: قبل از 1390 مقطع: صنایع دسته بندی: صنایع غذایی و بسته بندی
قیمت قدیم:۱۰,۵۰۰ تومان
قیمت: ۶,۵۰۰ تومان
دانلود فایل
  • خلاصه
  • فهرست و منابع
  • خلاصه طرح توجیه فنی، مالی، اقتصادی درجه بندی و بسته بندی مرکبات

    خلاصه طرح 

     

    نام طرح         درجه بندی و بسته بندی مرکبات
    ظرفیت پیشنهادی طرح (ظرفیت عملی)     10000 تن در سال
    موارد کاربرد         تازه خوری – کنسرو کردن – تولید مربا – تولید آب میوه جات
    مواد اولیه مصرفی عمده         میوه – جعبه صادراتی – کارتن – پرکلرین و متیل برماید
                  مواد پارافینی – کاغذ مومی
    کمبود محصول (پایان برنامه توسعه چهارم)     1176263 تن
    اشتغال زایی           39 نفر
    زمین مورد نیاز           5000 مترمربع
        اداری     170 متر مربع
    زیر بنا   تولیدی     720 متر مربع
        انبار     288 متر مربع
        تاسیسات و سایر     200 متر مربع
    میزان مصرف سالانه مواد اولیه اصلی   به ترتیب 11500 تن 505000 – عدد 404000 – عدد
                1005 کیلوگرم 5025 – کیلوگرم 7575 – کیلوگرم
    میزان مصرفی آب     70000 متر مکعب
    سالانه یوتیلیتی   برق     200000 کیلو وات
        گاز     11000 متر مکعب
    سرمایه گذاری ثابت   ارزی (هزار دلار)     -
    طرح   ریالی (میلیون ریال)     8915/5
        مجموع (میلیون ریال)     8915/5
    محل پیشنهادی اجرای طرح   استان های مازندران، کرمان و فارس

     

    مقدمه:

     

    مرکبات (Rutaceae) یکی از مهمترین تیرههای میوههای نیمه گرمسیری است. وطن اصلی آنها آسیای جنوب شرقی، هند، شبه جزیره هند و چین، چین و ژاپن است. گیاهان تیره مرکبات از راسته افراها (Sapindales ) هستند.

     

    مرکبات انواع گوناگونی دارند مثل: پرتقال، نارنگی، لیمو ترش، لیمو شیرین، لایم، گریپ فروت، بطاوی، نارنج و بالنگ. مرکبات از دیرباز به عنوان بخشی از رژیم غذایی، دارای ارزش فراوانی بوده است. طعم مرکبات برا ی اکثر مردم دنیا قابل پذیرش است. علاوه بر آن دارا ی مزایا و اثرات مفید دیگری نیز می باشند. مرکبات و محصولات آنها منابع غنی از ویتامین ها، مواد معدنی و فیبر هستند که برای رشد و تکامل افراد ضرور ی می باشند. همچنین یک سری ترکیبات غیرمغذی در مرکبات دیده شده است که می توانند خطر بسیاری از بیماری های مزمن را کاهش دهند.

     

    کشور ما با داشتن تنوع آب و هوایی مناسب در مناطق جغرافیایی مختلف، از نقطه نظر تولید محصولات کشاورزی از اهمیت بسزایی برخودار است؛ به طوری که محصولات کشاورزی ایران بدلیل شرایط اقلیمی، مخصوصاً از لحاظ کیفیت دارای ویژگی های مطلوبی هستند و یکی از پتانسیل های بالقعل کشور ما در تولید محصولات باغی از جمله سیب و انواع مرکبات می باشد که طبق آمار و ارقام، هر ساله در حدود هزاران تن تولید و بدلیل عدم وجود امکانات مناسب، حمل و نقل به موقع، نداشتن سردخانه و حمل نگهداری و ... سالانه درصد قابل توجهی از این تولیدات فاسد و به هدر

     

    می رود.

     

    با توجه به سیاست های دولت پیرامون صدور کالاهای اخیر، صدرو میوه و سبزیجات تازه به خارج از کشور شدت گرفته است؛ اما بدلیل عدم وجود امکانات بسته بندی مناسب، عدم درجه بندی کیفی و عدم رعایت شاخص های بازار پسند، نبودن امکانات حمل و نقل سریع و مناسب، محصولات صادراتی کشورمان علیرغم کیفیت طبیعی و اولیه مطلوب نتوانسته اند با سایر صادرکنندگان میوه رقابت نمایند و در نتیجه بسیاری از صادرکنندگان دچار ضرر و زیانهایی نیز شده اند که این موضوع باعث ضعیف شدن انگیزه صادرات این گونه محصولات و از طرف دیگر، مخدوش شدن بهره صادرات میوه و تره بار کشور خواهد شد. لذا طرح حاضر با هدف فراهم نمودن شرایط لازم برای جداسازی و سرت نمودن میوه جات، درجه بندی بر اساس وزن و اندازه و پوشش دادن و بسته بندی مناسب جهت صادرات و همچنین مصارف داخلی ارائه می شود.

     رئوس مطالب

     

     

    -1-1 نام و کد محصولات (آیسیک (3 -2-1 شماره تعرقه گمرکی -3-1 شرایط واردات -4-1 بررسی و ارائه استاندارد

     

    -5-1 بررسی و ارائه اطلاعات لازم در زمینه قیمت تولید داخلی و جهانی محصول -6-1 معرفی موارد مصرف و کاربرد -7-1 بررسی کالاهای جایگزین و تجزیه و تحلیل اثرات آن بر مصرف محصول

     

    -8-1 بررسی اهمیت استراتژیکی کالا در دنیای امروز -9-1 کشورهای عمده تولید کننده و مصرف کننده محصول -10-1 معرفی شرایط صادرات

    بخش اول : معرفی محصول

    - 1- 1 نام و کد محصول (آیسیک (3

    محصول مورد بررسی ما در این طرح درجه بندی و بسته بندی مرکبات می باشد. لذا به بررسی این محصول خواهیم پرداخت. لازم به ذکر است که براساس اطلاعات موجود در وزارت صنایع، کد آیسیک محصول فوق به شرح جدول ذیل است

     

    جدول شماره – 1 مشخصات کد آیسیک محصول    
         
    درجه بندی و بسته بندی مرکبات   ######
  • فهرست و منابع طرح توجیه فنی، مالی، اقتصادی درجه بندی و بسته بندی مرکبات

    فهرست:

    - 1 بخش اول : معرفی محصول............................................................................................................................. . 5........................

    1 - 1- نام و کد محصولات (آیسیک ........................................................................................................................(3 6

    1 2- - شماره تعرفه گمرکی.......................................................................................................................................... 6

    1 - 3- شرایط واردات محصول..................................................................................................................................... 6

    1 4- - بررسی و ارائه استانداردهای موجود در محصول (ملی یا بین المللی)............................................................... 7

    1 5- - بررسی و ارائه اطلاعات لازم در زمینه قیمت تولید داخلی و جهانی محصول ................................................... 8

    1 6- - معرفی موارد مصرف و کاربرد......................................................................................................................... 10

    1 - 7- بررسی کالاهای جایگزین و تجزیه و تحلیل اثرات آن بر مصرف محصول..................................................... 10

    1 8- - اهمیت استراتژیکی کالا در دنیای امروز........................................................................................................... 10

    1 - 9- کشورهای عمده تولید کننده و مصرف کننده محصول.................................................................................... 11

    1 - 10- شرایط صادرات............................................................................................................................................... 12

    - 2 بخش دوم : بررسی وضعیت عرضه و تقاضا.......................................................................................................................... 13

    2 1- - بررسی ظرفیت بهره برداری و روند تولید از آغاز برنامه سوم تاکنون.............................................................. 14

    2 - 2- بررسی وضعیت طرح های جدید و طرح های توسعه در دست اجرا............................................................. 16

    2 3- - بررسی روند واردات محصول از آغاز برنامه سوم تاکنون................................................................................ 17

    2 4- - بررسی روند مصرف از آغاز برنامه سوم تاکنون.............................................................................................. 19

    2 5- - بررسی روند صادرات محصول از آغاز برنامه سوم تاکنون.............................................................................. 19

    2 6- - بررسی نیاز به محصول با الویت صادرات تا پایان برنامه چهارم...................................................................... 22

    - 3 بخش سوم : مطالعات فنی و تکنولوژیکی.............................................................................................................................. 24

    3 - 1- بررسی اجمالی تکنولوژی و روش های تولید و عرضه محصول در کشور..................................................... 25

    3 2- - تعیین نقاط قوت و ضعف تکنولوژی های مرسوم در فرآیند تولید محصول................................................... 27

    3 3- - بررسی و تعیین حداقل ظرفیت اقتصادی به همراه برآورد حجم سرمایه ثابت................................................. 28

    3 4- - برآورد مواد اولیه عمده مورد نیاز سالانه و منابع تامین آن............................................................................... 32

    3 5- - پیشنهاد منطقه مناسب برای اجرای طرح.......................................................................................................... 33

    3 6- - وضعیت تامین نیروی انسانی و تعداد اشتغال................................................................................................... 35

    3 7- - بررسی و تعیین میزان آب، برق، سوخت، امکانات مخابراتی و ارتباطی.......................................................... 36

    3 - 8- وضعیت حمایت های اقتصادی و بازرگانی..................................................................................................... 37

    3 9- - تجزیه و تحلیل و ارائه جمع بندی و پیشنهاد نهایی در مورد احداث واحدهای   ....................................جدید 38

     

    منبع:

    ندارد

نمونه فایل آماده برای برآورد سرمایه لازم احداث کارخانه طرح توجیه فنی، مالی، اقتصادی درجه بندی و بسته بندی مرکبات, ارائه طرح کارآفرینی با موضوع طرح توجیه فنی، مالی، اقتصادی درجه بندی و بسته بندی مرکبات, پروژه کارآفرینی درباره طرح توجیه فنی، مالی، اقتصادی درجه بندی و بسته بندی مرکبات, نمونه طرح کسب و کار طرح توجیه فنی، مالی، اقتصادی درجه بندی و بسته بندی مرکبات, جدول هزینه راه اندازی مرتبط با طرح توجیه فنی، مالی، اقتصادی درجه بندی و بسته بندی مرکبات, Business plan با موضوع طرح توجیه فنی، مالی، اقتصادی درجه بندی و بسته بندی مرکبات
ثبت سفارش
عنوان محصول
قیمت