فهرست و منابع طرح توجیه فنی، مالی، اقتصادی تولید بسته بندی و فرآوری زیتون و روغن زیتون
فهرست:
١- معرفی محصول ٢
١-١- مشخصات کلی محصول ٢
١-٢- شماره تعرفه گمرکی ٣
١-٣- شرایط واردات و صادرات ٣
١-٤- استانداردهای ملی وجهانی ٤
١-٥- قیمت تولید داخلی و جهانی محصول ١٠
١-٦- موارد مصرف و کاربرد ١١
١-٧- کالاهای جایگزین و تجزیه و تحلیل اثرات آن بر مصرف محصول ١٢
١-٨- اهمیت استراتژیک کالا در دنیای امروز ١٢
١-٩- کشورهای عمده تولید کننده و مصرف کننده محصول ١٣
٢- وضعیت عرضه و تقاضا : ١٤
٢-١و٢-٢- بررسی ظرفیت بهره برداری و وضعیت طرحهای جدید و طرحهای توسعه و در دست اجرا و روند تولید از آغاز برنامه سوم تا کنون ١٤
٢-٣- بررسی روند واردات محصول از آغاز برنامه سوم تا نیمه اول سال ٨٥
١٧
٢-٤- بررسی روند مصرف از آغاز برنامه ٢٣
٢-٥- بررسی روند صادرات محصول از آغاز برنامه سوم و امکان توسعه آن
٢٤
٢-٦- بررسی نیاز به محصول یا اولویت صادرات تا پایان برنامه چهارم ٣١
١و٢- بررسی اجمالی تکنولوﮊی و روشهای تولید و تعیین نقاط قوت و ضعف
تکنولوﮊی های مرسوم
در فرآیند تولید محصول :
١-کنسرو زیتون ٣٢
٢-روغن زیتون ٣٧
٣- بررسی و تعیین حداقل ظرفیت اقتصادی شامل برآورد حجم سرمایه گذاری
ثابت ٤٨
٣-١- محوطه سازی ٤٩
٣-٢- ساختمان ٥٠
٣-٣- ماشین آلات ٥١
٣-٤- تاسیسات ٥٢
٣-٥- وسائط نقلیه ٥٣
٣-٦- تجهیزات و وسائل اداری و خدماتی ٥٣
٣-٧- هزینه های متفرقه و پیش بینی نشده ٥٤
٣-٨- هزینه های قبل از بهره برداری ٥٥
٣-٩- سرمایه در گردش ٥٦
٣-١٠- برآورد حقوق و دستمزد ٥٧
٣-١١- برآورد آب, برق, سوخت و ارتباطات ٥٩
٣-١٢- هزینه های تعمیر و نگهداری و استهلاک ٦٠
٣-١٣- هزینه های متفرقه و پیش بینی نشده تولید ٦٠
٣-١٤- هزینه های توزیع و فروش ٦١
٣-١٥- جدول هزینه های ثابت و متغیر تولید ٦١
٣-١٦- نتیجه گیری ٦٢
٤- میزان مواد اولیه عمده مورد نیاز سالانه و محل تامین آن ٦٣
٥- پیشنهاد منطقه مناسب برای اجرای طرح ٦٤
٦- وضعیت تامین نیروی انسانی و تعداد اشتغال ٦٥
٧- بررسی و تعیین میزان آب، برق، سوخت، امکانات مخابراتی و ارتباطی و
چگونگی
امکان تامین آنها در منطقه مناسب برای اجرای طرح ٦٥
٨- وضعیت حمایت های اقتصادی و بازرگانی شامل حمایت تعرفه گمرکی و
حمایتهای مالی ٦٥
٩- تجزیه و تحلیل و ارائه جمع بندی و پیشنهاد نهایی در مورد احداث واحد
های جدید ٦٦
١٠- در صورت پیوستن ایران به سازمان تجارت جهانی وضعیت این پروﮊه ها
چگونه خواهد بود ٦٦
مراجع ٦٨
منبع:
(سازمان صنایع کوچک و شهرک های صنعتی ایران ) http://www.sme.ir
.١
(نقطه تجاری ایران) http://irtp.com/farsi
.
( موسسه استاندارد و تحقیقات صنعتی کشور)http://isiri.org
( گمرک جمهوری اسلامی ایران)http://irica.gov.ir
.
(وزارت صنایع و معادن ) http://www.mim.gov.ir
.٥
(دایره العارف الکترونیکی ) http://www.wikipedia.org
.٦
(بانک اطلاعاتی خواص دارویی و خصوصیات اقلیمی و نام علمی گیاهان دارویی) http:// irteb.com
.٧
( انجمن پزشکی صحت)http://www.drmiri.com/sehat
.
(پژوهشگاه اطلاعات و مدارک علمی ایران http://irandoc.ac.ir(
.٩
(قیمت زیتون و روغن زیتون داخلی ) http://www.bazarerooz.com
.١٠
( قیمت زیتون و روغن زیتون خارجی ) http://www.kalamala.com
.١١
مراجع لاتین :
.٢٠٠٠Frederick j.france,"food science and technology" ,wiley interscience publition, newyork, .١
مراجع فارسی:
٢. آلفرد بار تولومای؛ "کارخانه های مواد غذایی" و ترجمه دکتر فخری شهیدی و مهندس سید مهدی جعفری ، نشر تیهو، چاﭖ دوم، زمستان ٧٩.
٣. "شیمی و تکنولوﮊی مواد غذایی"، دکتر محمدرضا ملاردی و دکتر عباس احمدی، مبتکران، چاﭖ اول، ١٣٨٥.
٤. پی.جی . فیلاوز؛ " تکنولوﮊی فراورش غذا" ، ترجمه دکتر مرتضی سهرابی، مرکز نشر دانشگاهی، تهران، چاﭖ اول،١٣٧٧.