طرح توجیه فنی، مالی، اقتصادی تولید انواع پودر میوه

تعداد صفحات: 70 فرمت فایل: word کد فایل: 4017
سال: قبل از 1390 مقطع: صنایع دسته بندی: صنایع غذایی و بسته بندی
قیمت قدیم:۱۴,۵۰۰ تومان
قیمت: ۱۰,۵۰۰ تومان
دانلود فایل
  • خلاصه
  • فهرست و منابع
  • خلاصه طرح توجیه فنی، مالی، اقتصادی تولید انواع پودر میوه

    خلاصه طرح 

     

    نام محصول     انواع پودر میوه:
              پودر پرتقال
              پودر لیمو
              پودر موز
              پودر توت فرنگی
              پودر هلو
    ظرفیت پیشنهادی طرح   1000تن در سال
    موارد کاربرد   محصول خوراکی
    مواد اولیه مصرف عمده   پرتقال ،لیمو، موز ، توت فرنگی ، هلو
    کمبود محصول (سال ( 1390    
    اشتغال زایی (نفر)   25 نفر
    زمین مورد نیاز M 2   2500 متر مربع
      اداری M 2   410 متر مربع
    زیربنا تولیدی M 2   1200 مترمربع
    سوله تأسیسات M 2    
      انبار M 2   620 مترمربع
    میزان مصرف سالانه مواد اولیه اصلی    
    میزان مصرف سالانه   آب M 3   5250 متر مکعب
    یوتیلیتی   برق KW/H   718280
        گاز M 3   27000
        ارزی (یورو)   .........
    سرمایه گذاری ثابت   ریالی (میلیون ریال)   34827
        مجموع (میلیون ریال)   34827
    محل پیشنهادی اجرای طرح     استانهای آذربایجان شرقی و غربی ،
              مازندران و همدان

     

    1معرفی محصول

     

    1-1   نام و کد محصول (آیسیک)

     

    حفظ و نگهداری محصولات غذایی با توجه به رشد جمعیت و کمبود مواد غذایی بسیار مورد توجه قرار

     

    گرفته است و روز به روز اهمیت جلوگیری از اتلاف مواد غذایی و طولانی نمودن زمان ماند آنها بدلیل

     

    رشد صادرات و بدست آوردن بازارهای پایدار بیشتر نمایان میگردد.

     

    معمولا در فراوری میوه ها، تولید کنسانتره و آب آن مورد توجه خاص می باشد، ولی غالبا بازار

     

    کنسانتره ها و آب میوه ها در داخل و خارج از کشور دچار نوسانات زیادی می شود و بعلت کوتاه بودن نسبی

     

    زمان ماند آن، ضایعات زیاد و خسارات بسیار بالایی را بر تولیدکنندگان آن وارد می سازد به این دلیل

     

    تولید پودر میوه موجب جلوگیری از هدر رفتن آن میشود .

     

    روش خشک کردن و پودر کردن در صنایع غذایی یکی از بهترین و قدیمی ترین روشهای نگهداری مواد

     

    غذائی است.در این روش هزینه عمل آوری نسبت به سایر روشها کمتر بوده و پس از عمل آوری،

     

    نگهداری محصولات نیازی به تاسیسات برودتی و سردخانه و غیره ندارد و محصولات در انبار مناسب

     

    قابلیت نگهداری را دارند. یکی دیگر از اولویتهای روش خشک و پودر کردن میوه ها نسبت به سایر

     

    روشها کاهش شدید وزن و حجم محصولات است که این امر در مسائل ترابری و حمل ونقل و در زمینه

     

    حجم اشغالی انبارها خبلی مقرون بصرفه می باشد.

     

    افزایش ماندگاری آنها از طریق کاهش فعالیت آبی و کاهش روند رشد میکروبی آنها از دیگر مزایای این

     

    محصولات می باشد.

     

    تنها مشکلی که همراه با پودر میوه ها می باشد خاصیت جذب آب و خاصیت ترموپلاستیکی آنهاست که

     

    باعث ایجاد مسائلی از قبیل چسبندگی ، کلوخه شدن و مشکل بودن جابجایی بدون بسته بندی مناسب

     

    می شود. این موارد با افزودن یکسری از افزودنی ها جهت سهولت خشک کردن و بهبود خواص انتقالی و

     

    ذخیرهسازی پودر مرتفع میشود.

     

    محصولات طرح ،تولید انواع پودر میوه میباشد. از جمله پودر میوه پرتقال، لیمو، موز، توت فرنگی و هلو.

     

    این محصولات به صورت پودر نرم در کیسه های پلی اتیلنی یک و پنج کیلوئی بسته بندی میشوند.

     

    پودر میوه در صنایع غذائی مورد استفاده قرار میگیرد و در تولید کلیه موادی که طعم ، عطر و رنگ میوه

     

    مورد نیاز باشد مصرف میشود.علاوه براین به عنوان پودر نوشیدنی نیز با اضافه کردن آب به آن قابل

     

    استفاده میباشد.

     

    ویژگی های محصول

     

    محصولات طرح از لحاظ خواص غذائی کاملا مشابه میوه های تهیه شده از آن میباشند میوه های خشک

     

    منبع غنی ویتامین هایA ، B1، B2، B3، B6و پانتوتنیک اسید و نیز املاحی مثل کلسیم، آهن، منیزیم،

     

    فسفر، پتاسیم، سدیم، مس و منگنز هستند .هر 100 گرم میوه خشک تقریباً 250 کالری انرژی و 1 تا 5

     

    گرم پروتئین دارد .در اثر کاهش آب میوه در طی فرآیند خشک کردن ، میوه خشک شده طعم بهتری

     

    دارد.فقط بخشی از ویتامین C خود را از دست میدهد.

     

    محصولات طرح دارای مزایا و ویزگیهائی هستند که در زیر به برخی از آنها اشاره میکنیم:

     

    مناسب برای کسانی که به دنبال رژیم غذایی صحیح می باشند.

     

    بهبود جریان خون و افزایش خون رسانی به مغز.

     

    آن دسته از افرادی که به دلیل توصیه های پزشکی از خوردن میوه و سبزیجات تازه منع شده اند می توانند از خوردن میوه های خشک سپید گل لذت ببرند

     

    حفظ کیفیت و ویتامینهای موجود و همچنین ماندگاری بلند مدت در مقایسه با دیگر انواع میوه و سبزیجات فرایند شده مثل میوه و سبزیجات کنسرو یا منجمد شده

     

    قابلیت استفاده از میوه و سبزی خشک در تمام فصول سال.

     

    • قابلیت نگهداری طولانی مدت بدون نگرانی از فساد یا کاهش خواص و ویتامینهای موجود.

     

    عمل خشک کردن آب آزاد یا آبی که از نظر بیولوژیکی فعال است ولی میتواند موجب رشد

     

    میکروارگانیسمها و فعالیت آنزیم ها شود از ماده غذایی حذف شده و مدت نگهداری محصول بسیار

     

    طولانیتر می شود و از طرفی به دلیل کاهش آب، حجم و وزن ماده غذایی نیز کاهش یافته و جای کمتری

     

    را نیز برای نگهداری و حمل و نقل اشغال میکند.

     

    پودر میوه براحتی میتواند با سایر اجزا مواد غذائی مخلوط شود و در آب حل شود لذا علاوه بر استفاده به

     

    عنوان نوشیدنی آماده در سس ها، انواع غذاها و دسرها نیز میتواند استفاده شود

     

    در زیر به ویژگیهای این محصولات اشاره میکنیم

     

    پرتقال

    Code VFI-FP06
    Raw Material Lemon
    Colour Yellowish
    Consistency Free Flowing Powder
    Chemical Preservatives Nil
    pH 3,2 (pH10)
    Taste Characteristic Taste and flavour
    Particle Size Passes through IS-100 Mesh
    Solubility Completely soluble in water. Slight Cloudy
    Bulk Density 0,7
    Moisture(ODB) 4,5%
    Total Plate Count <80000/gm
    Yeast & Mould <8/gm
    E-Coli Practically absent
  • فهرست و منابع طرح توجیه فنی، مالی، اقتصادی تولید انواع پودر میوه

    فهرست:

    -1معرفی محصول ..................................................

    ٥

     

    1-1نام و کد محصول (آیسیک) ...........................................

    ٥

     

    2-1شماره تعرفه گمرکی ...............................................

    ٩

     

    3-1شرایط واردات...... ................................................

    ٩

     

    4-1بررسی و ارائه استاندارد ............................................

    ١٠

     

    5-1قیمت جهانی و داخلی .............................................

    ١٤

     

    6-1بررسی موارد مصرف و کاربرد ........................................

    ١٥

     

    7-1بررسی کالاهای جایگزین محصول .......................................

    ١٧

    -2 بررسی بازار ...................................................

    ١٩

     

    -1-2 واحدهای تولیدی فعال............................................

    ١٩

     

    -2-2 واحد های در دست اجرا ..........................................

    ٢٠

     

    -3-2 واردات ...................................................

    ٢٠

     

    4-2 بررسی تقاضا .................................................

    ٢٣

     

    -5-2 صادرات...................................................

    ٣٠

    -3روشهای مختلف فرایند تولید..........................................

    ٣٥

    -4 تعیین نقاط قوت و ضعف تکنولوژی ......................................

    ٤٤

    -5براورد حجم سرمایه گذاری ثابت در حداقل ظرفیت اقتصادی .......................

    ٤٧

     

    -1-5 زمین ....................................................

    ٤٧

     

    ٥- 2- محوطه و ساختمان سازی ..........................................

    ٤٨

     

    -3-5 ماشین آلات ................................................

    ٥٠

     

    -4-5 تأسیسات ..................................................

    ٥١

     

    -5-5 جدول وسائط حمل و نقل ..........................................

    ٥٢

     

    -6-5 ملزومات اداری ...............................................

    ٥٢

     

    -7-5 هزینه پیش بینی نشده............................................

    ٥٢

     

    -8-5 هزینه های قبل از بهره برداری .......................................

    ٥٢

     

    -9-5 لوازم آزمایشگاهی ..............................................

    ٥٣

     

    -10-5 لوازم کارگاهی ...............................................

    ٥٣

    -6هزینه های تولید سالیانه .............................................

    ٥٤

     

    -1 -6براورد مواد اولیه مورد نیاز...........................................

    ٥٤

     

    -2-6 انرژی مصرفی.................................................

    ٥٥

     

    -3-6 هزینه استهلاک وتعمیر و نگهداری ......................................

    ٥٥

     

    - 4-6 حقوق و دستمزد ...............................................

    ٥٦

     

     

    -7سرمایه در گردش ................................................

    -8 پیشنهاد منطقه مناسب برای اجرای طرح....................................

    -9 تامین نیروی انسانی ...............................................

    -10 تامین میزان یوتیلیتی مورد نیاز ........................................

    -11وضعیت حمایتهای اقتصادی و بازرگانی ...................................

    -12 تجزیه و تحلیل طرح..............................................

    مراجع و منابع:  ...................................................

     

    منبع:

     

    www.venkateshfoodindia.com WWW.Nature 's Flavors .COM www.niro.dk/NIRO www.niro.dk WWW.NIROINK.COM WWW. ShahdiranCO.COM www.salempoodran.com WWW.ostan-mz.ir/

     

    وبلاگ مهندسی شیمی www.echemica.comمرجع مهندسی شیمی

     

     

    ٦٨

     

    www.irandoc.ir

     

    WWW.VITSCOST.COM

     

    www.ExcelDryer.com

     

    www.SPindustries.com

     

    www.chipsbooks.com

     

    www.sepidgolco.com www.agri-jahad.org www.maj.ir WWW.SME.IR WWW.IRTP.COM WWW.isiri.org www.irica.gov.ir www.mim.gov.ir

     

    www.fao.org سازمان خوار و بار و کشاورزی ملل متحد

     

    www.sci.org.ir/

     

    چکیده طرح های صنعتی ، وزارت صنایع و معادن –صنایع کوچک، کارآفرینان بصیر ، زمستان 81

     

    مقررات واردات و صادرت سال85 بر اساس آخرین اصلاح نامه وزیران ، موسسه مطالعات و پژوهشهای بازرگانی، چاپ دوم، اردیبهشت1385

     

نمونه فایل آماده برای برآورد سرمایه لازم احداث کارخانه طرح توجیه فنی، مالی، اقتصادی تولید انواع پودر میوه, ارائه طرح کارآفرینی با موضوع طرح توجیه فنی، مالی، اقتصادی تولید انواع پودر میوه, پروژه کارآفرینی درباره طرح توجیه فنی، مالی، اقتصادی تولید انواع پودر میوه, نمونه طرح کسب و کار طرح توجیه فنی، مالی، اقتصادی تولید انواع پودر میوه, جدول هزینه راه اندازی مرتبط با طرح توجیه فنی، مالی، اقتصادی تولید انواع پودر میوه, Business plan با موضوع طرح توجیه فنی، مالی، اقتصادی تولید انواع پودر میوه
ثبت سفارش
عنوان محصول
قیمت