فهرست و منابع طرح توجیه فنی، مالی، اقتصادی تولید چیپس سیب زمینی
فهرست:
-1 معرفی محصول 1
-1-1 نام و کد محصول (آیسیک) 1
-1-2 شماره تعرفه گمرکی 1
-1-3 شرایط واردات 2
-1-4 بررسی و ارائه استاندارد 2
-1-5 بررسی و ارائه اطلاعات لازم در زمینه قیمت تولید داخلی و جهانی محصول 6
-1-6 توضیح موارد مصرف و کاربرد 7
-1-7 بررسی کالاهای جایگزین و تجزیه و تحلیل اثرات آن بر مصرف محصول 7
-1-8 اهمیت استراتژیکی کالا در دنیای امروز 8
-1-9 کشورهای عمده تولیدکننده و مصرف کننده محصول 9
-1-10 شرایط صادرات 11
-2 وضعیت عرضه و تقاضا
-2-1 بررسی وضعیت واحدهای تولیدی فعال 12
-2-2 بررسی وضعیت واحدهای در دست اجرا 12
-2-3 بررسی روند واردات از آغاز برنامه سوم توسعه 13
-2-4 بررسی روند مصرف از آغاز برنامه سوم توسعه 15
-2-5 بررسی روند صادرات از آغاز برنامه سوم توسعه 15
-2-6 بررسی نیاز به محصول تا پایان برنامه چهارم توسعه 18
-3 شرح فرآیند و تکنولوژیهای تولید 19
-4 تعیین نقاط قوت و ضعف تکنولوژیهای مرسوم 30
-5 بررسی حداقل ظرفیت اقتصادی و سرمایه گذازی ثابت 31
-6 میزان مواد اولیه عمده مورد نیاز سالانه 38
-7 پیشنهاد منطقه مناسب اجرای طرح 40
-8 وضعیت تامین نیروی انسانی و اشتغال 42
-9 بررسی و تعیین میزان آب، برق، سوخت و سایر امکانات 43
-10 وضعیت حمایت های اقتصادی و بازرگانی 47
-11 تجزیه و تحلیل و جمعبندی و پیشنهاد در مورد احداث واحدهای جدید 48
مراجع 49
منبع:
ود فلاحی؛ " دانش و تکنولوژی سیب زمینی، "1381؛ صفحات 103-152
2. مجید حاجی محمودی؛ " تولید خلال سیب زمینی سرخ شده منجمد "؛ پروژه کارشناسی ارشد" " سال 1385، دانشکده مهندسی شیمی دانشگاه صنعتی امیرکبیر ؛1382
3. وزارت بازرگانی، سالنامه آمار بازرگانی خارجی، واردات و صادرات سالهای 1379-1383
4. موسسه استاندارد و تحقیقات صنعتی ایران، استانداردهای ملی ایران.
5. وزارت صنایع، اطلاعات واحدهای صنعتی فعال و در دست احداث، 1385
6. وزارن نیرو، معاونت انرژی، ترازنانه انرژی سال 1384
7. وزارت جهاد کشاورزی، معاونت صنایع و امور زیربنایی، دفتر صنایع تبدیلی و تکمیلی بخش کشاورزی
8. وزارت جهاد کشاورزی؛ معاونت امور برنامه ریزی و اقتصادی؛ دفتر آمار و فناوری اطلاعات؛ آمارنامه کشاورزی؛ جلد اول؛
1384
9. پایگاه اطلاع رسانی سازمان خواربار و کشاورزی جهانی www. FAO.org .(FAO)