فهرست و منابع طرح توجیه فنی، مالی، اقتصادی تولید ماء الشعیر
فهرست:
معرفی محصول 2
الف – جو 2
ب- مالت 3
ب--1انواع مالت : 4
ب - 2 – ترکیب شیمیایی و ارزش تغذیه ای مالت 4
ب--3موارد استفاده مالت 5
ج- عصاره مالت 6
د- ماء الشعیر 7
د--1خواص ماءالشعیر 8
-1-1نام و کد محصول (آیسیک (3 8
-2-1شماره تعرفه گمرکی 8
-3-1شرایط واردات 9
-4-1 : بررسی و ارائه استاندارد ( ملی یا بین المللی ) 10
1-4-1استاندارد و و یژگی های عصاره مالت 10
-2-4-1 استاندارد و ویژگی های ماءالشعیر 10
-3-4-1ویژگیهای ظاهری ماءالشعیر : 11
-4-4-1ویژگیهای شیمیایی و میکروبیولوژی ماءالشعیر : 13
-5-4-1 نحوه بسته بندی : 14
-5-1بررسی و ارائه اطلاعات لازم در زمینه قیمت تولید داخلی و جهانی محصول 15
-1-5-1 قیمت محصول در 5 سال گذشته 15
-6-1توضیح موارد مصرف و کاربرد 16
-7-1 بررسی کالاهای جایگزین و تجزیه و تحلیل اثرات آن برمصرف محصول 17
-8-1 اهمیت استراتژیکی کالا در دنیای امروزتولید 18
-9-1 کشورهای عمده تولید کننده و مصرف کننده محصول(حتی الامکان سهم 18
-10-1 شرایط صادرات 19
-2وضعیت عرضه و تقاضا 19
-1-2بررسی ظرفیت بهره برداری و روند تولید از آغاز برنامه سوم تا کنون و محل واحد ها و 19
تعداد انها و سطح تکنولوژی واحدهای موجود،ظرفیت اسمی ،عملی،علل عدم بهره برداری
کامل از ظرفیتها،نام کشورها و شرکتهای سازنده ماشین الات مورد استفاده در تولید
محصول
-1-1-2 سابقه عرضه کالا 19
-2-1-2 شرحی بر وضعیت تولید کنندگان داخلی محصول 20
-2-2بررسی وضعیت طرحهای جدید و طرحهای توسعه در دست اجرا(از نظر تعداد، 22
ظرفیت،محل اجرا،میزان پیشرفت فیزیکی و سطح تکنولوژی آنها و سرمایه گذاریهای انجام
شده اعم از ارزی و ریالی و مابقی مورد نیاز)
-2-3بررسی روند واردات محصول از آغاز برنامه سوم تا نیمه اول سال )85چقدر از کجا) 23
-1-2-3 شرحی بر وضعیت گذشته و فعلی واردات محصول 23
-2-2-3 واردات عصاره مالت 24
-3-2-3 بررسی اجمالی رقبا و دور نمای پوشش تقاضا در سالهای آتی 25
-4-2بررسی روند مصرف از آغاز برنامه 29
-1-4-2مصرف ماءالشعیر 31
-2-4-2 مصرف عصاره مالت 31
-5-2بررسی روند صادرات محصول از آغاز برنامه سوم تا نیمه اول سال 85 و امکان توسعه 34
آن(چقدر به کجا)
-1-5-2 شرحی بر وضعیت گذشته صادرات محصولات 34
-2-5-2 صادرات ، بررسی سوابق و عوامل اصلی مؤثر در آن 34
-3-5-2شرحی بر صادرات عصاره مالت 35
-4-5-2 محدودیتهای دولت جهت صادرات 35
-2-6 بررسی نیاز به محصول با اولویت صادرات تا پایان برنامه چهارم 35
1-6-2 نیاز به ماءالشعیر 40
-2-6-2نیاز به محصول عصاره مالت 41
-3بررسی اجمالی تکنولوژی و روشهای تولید و عرضه محصول در کشور و مقایسه آن با دیگر 41
کشورها
– 1- 3 روش تولید در ایران و اروپا : 42
-1-1-3روش معمول در ایران 42
-2-1-3روش معمول در اروپا
-2-3 پروسه تولید مالت ( (Malting 44
-3-3 فرآیند تولید عصاره مالت ، ماءالشعیر و واحد پرکنی (Brew house & Filling) 53
-1-3-3عصاره مالت : 54
-4-3 نمودارهای O.P.C 57
-4تعیین نقاط قوت و ضعف تکنولوژیهای مرسوم در فرایند تولید محصول 58
-1-4 مزایای متدولوژی تولید منتخب و دلایل انتخاب آن : 58
-2-4 چگونگی انتقال تکنولوژی 61
-3-4 مسائل زیست محیطی مرتبط با تکنولوژی منتخب 61
-4-4 ضایعات تولیدی تکنولوژی منتخب 62
-5بررسی و تعیین حداقل ظرفیت اقتصادی شامل برآورد حجم سرمایه گذاری ثابت به 63
تفکیک ریالی و ارزی
-1-5تعیین ظرفیت اقتصادی 64
-2-5 محاسبه تعداد ماشین آلات مورد نیاز 65
-1-2-5 تعداد ماشین آلات مورد نیاز بخش مالت سازی 65
-2-2-5 تعداد ماشین آلات مورد نیاز بخش تولید عصاره مالت و ماءالشعیر 67
-3-5 انتخاب فروشنده یا سازنده ماشین آلات 70
-1-3-5معرفی شرکتهای برتر در صنعت ماءالشعیرسازی 70
-4-5 سایر نیازمندیها 71
-5-5 فضاها و ساختمانها 73
-1-5-5 فضای مورد نیاز بخش اداری کارخانه 73
-2-5-5 محاسبه فضای مورد نیاز تولیدی 73
-3-5-5 فضای مورد نیاز غیر مستقیم تولید 75
-4-5-5 فضای مورد نیاز نهارخوری و آشپزخانه 75
-5-5-5 فضای مورد نیاز سرویس بهداشتی 76
-6-5-5 فضای مورد نیاز انبار مواد اولیه 76
-7-5-5 فضای مورد نیاز انبار محصول 76
-8-5-5 خلاصه وضعیت فضاهای مورد نیاز 76
-6 میزان مواد اولیه عمده مورد نیاز سالانه و محل تأمین آن 77
-1-6 مشخصات فنی مواد اولیه و میزان مصرف 77
-2-6 میزان مواد اولیه ( اصلی ، کمکی و بسته بندی) مورد نیاز طرح 77
-1-2-6 میزان مواد اولیه مورد نیاز جهت تولید محصولات طرح 78
-2-2-6 میزان مواد مصرفی کمکی و بسته بندی 79
-7پیشنهاد منطقه مناسب برای اجرای طرح 80
-8وضعیت تأمین نیروی انسانی و تعداد اشتغال 81
-1-8 چارت سازمانی دوران بهره برداری 84
-9 بررسی و تعیین میزان تأمین آب، برق، سوخت، امکانات مخابراتی و ... 84
-1-9برق 85
-2-9 آب مصرفی 85
-3-9 تأسیسات برق اضطراری 88
-4-9 سیستم تصفیه آب 88
-5-9 سیستم تصفیه فاضلاب 88
-6-9 سوخت مصرفی ( گاز و گازوئیل ) 90
-7-9 سیستم هوای فشرده 91
-8-9 سیستم بخار مصرفی 91
-9-9 سیستم گرمایش 92
-10-9 سیستم سرمایش 93
-11-9 تجهیزات اطفاء حریق 93
-10وضعیت حمایت های اقتصادی و بازرگانی 94
– 11 تجزیه و تحلیل و ارائه جمع بندی و پیشنهاد نهایی در مورد احداث واحد های جدید 95
منبع:
ندارد