فهرست و منابع طرح توجیه فنی، مالی، اقتصادی تولید ترشیجات - خیار شور و مربا
فهرست:
خیارشور و ترشی
چکیده 1
-1 معرفی محصول 1
-1-1 مشخصات کلی محصول 1
-2-1 شماره تعرفه گمرکی 1
-3-1 شرایط واردات وصادرات 1
-4-1 استانداردهای ملی وجهانی 1
-5-1 قیمت تولید داخلی و جهانی محصول 1
-6-1 موارد مصرف و کاربرد 2
-7-1 کالاهای جایگزین و تجزیه و تحلیل اثرات آن بر مصرف محصول 2
-8-1 اهمیت استراتژیک کالا در دنیای امروز 3
-9-1 کشورهای عمده تولید کننده و مصرف کننده محصول 3
-2 وضعیت عرضه و تقاضا : 4
1-2و-2-2 بررسی ظرفیت بهره برداری و وضعیت طرحهای جدید و طرحهای
توسعه
و در دست اجرا و روند تولید از آغاز برنامه سوم تا کنون 4
-3-2 بررسی روند واردات محصول از آغاز برنامه سوم تا نیمه اول سال 85
8
-4-2 بررسی روند مصرف از آغاز برنامه 8
-5-2 بررسی روند صادرات محصول از آغاز برنامه سوم و امکان توسعه آن 9
-6-2 بررسی نیاز به محصول یا اولویت صادرات تا پایان برنامه چهارم 11
1و-2 بررسی اجمالی تکنولوژی و روشهای تولید و تعیین نقاط قوت و ضعف
تکنولوژی های مرسوم
در فرآیند تولید محصول : 11
شیر سویا 11
-3 بررسی و تعیین حداقل ظرفیت اقتصادی شامل برآورد حجم سرمایه گذاری ثابت 19
-1-3 محوطه سازی 20
-2-3 ساختمان 21
-3-3 ماشین آلات 22
-4-3 تاسیسات 24
-5-3 وسائط نقلیه 24
-6-3 تجهیزات و وسائل اداری و خدماتی 25
-7-3 هزینه های متفرقه و پیش بینی نشده 25
-8-3 هزینه های قبل از بهره برداری 26
-9-3 سرمایه در گردش 27
-10-3 برآورد حقوق و دستمزد 28
-11-3 برآورد آب, برق, سوخت و ارتباطات 30
-12-3 هزینه های تعمیر و نگهداری و استهلاک 31
-13-3 هزینه های متفرقه و پیش بینی نشده تولید 31
-14-3 هزینه های توزیع و فروش 32
-15-3 جدول هزینه های ثابت و متغیر تولید 32
-16-3 نتیجه گیری 33
-4 میزان مواد اولیه عمده مورد نیاز سالانه و محل تامین آن 34
-5 پیشنهاد منطقه مناسب برای اجرای طرح 35
-6 وضعیت تامین نیروی انسانی و تعداد اشتغال 36
-7 بررسی و تعیین میزان آب، برق، سوخت، امکانات مخابراتی و ارتباطی و چگونگی
امکان تامین آنها در منطقه مناسب برای اجرای طرح 36
-8 وضعیت حمایت های اقتصادی و بازرگانی شامل حمایت تعرفه گمرکی و حمایتهای مالی 36
-9 تجزیه و تحلیل و ارائه جمع بندی و پیشنهاد نهایی در مورد احداث واحد های جدید 37
-10 در صورت پیوستن ایران به سازمان تجارت جهانی وضعیت این پروژه ها
چگونه خواهد بود 38
منبع:
مراجع اینترنتی :
(سازمان صنایع کوچک و شهرک های صنعتی ایران ) http://www.sme.ir
.١
(نقطه تجاری ایران) http://irtp.com/farsi
.٢
( موسسه استاندارد و تحقیقات صنعتی کشور)http://isiri.org
.
( گمرک جمهوری اسلامی ایران)http://irica.gov.ir
.٤
(وزارت صنایع و معان ) http://www.mim.gov.ir
.٥
(دایره العارف الکترونیکی ) http://www.wikipedia.org
.٦
(بانک اطلاعاتی خواص دارویی و خصوصیات اقلیمی و نام علمی گیاهان دارویی) http:// irteb.com
.٧
( انجمن پزشکی صحت)http://www.drmiri.com/sehat
.٨
(پژوهشگاه اطلاعات و مدارک علمی ایران http://irandoc.ac.ir(
.٩
(قیمت ترشی وخیارشور داخلی) http://www.bazarerooz.com
.١٠
مراجع لاتین :
.٢٠٠٠Frederick j.france,"food science and technology" ,wiley interscience publition, newyork, .١
مراجع فارسی:
٢. آلفرد بار تولومای؛ "کارخانه های مواد غذایی" و ترجمه دکتر فخری شهیدی و مهندس سید مهدی جعفری ، نشر تیهو، چاﭖ دوم، زمستان ٧٩.
٣. "شیمی و تکنولوﮊی مواد غذایی"، دکتر محمدرضا ملاردی و دکتر عباس احمدی، مبتکران، چاﭖ اول، ١٣٨٥.
٤. پی.جی . فیلاوز؛ " تکنولوﮊی فراورش غذا" ، ترجمه دکتر مرتضی سهرابی، مرکز نشر دانشگاهی، تهران، چاﭖ اول،١٣٧٧.