فهرست و منابع پروژه کارآفرینی تولید سوپ عصاره میگو
فهرست:
-1-1معرؾی و نام محصول
-2-1ویژگی های محصول )سوپ آماده(
-1-2-1 ویژگیهای مواد اولیه
-2-2-1 ویژگیهای حسی و فیزیکی
-3-2-1 ویژگیهای شیمیایی
-4-2-1 ویژگیهای میکروبیولوژیکی
-3-1کد آیسیک محصول
-4-1شماره تعرفه گمرکی
-5-1 شرایط واردات محصول
-6-1بررسی و ارائه استاندارد ) ملی یا بین المللی(
-1-6-1 استانداردهای صادرات
-2-6-1 استانداردهای واردات
-3-6-1 استاندارد آبزیان دریایی
-4-6-1 استاندارد ملی
-5-6-1 استاندارد جهانی
-7-1بررسی و ارائه اطالعات الزم در زمینه قیمت تولید داخلی و جهانی محصول
-1-7-1 بررسی قیمت داخلی
-2-7-1 مروری بر قیمت های جهانی محصول
-8-1موارد مصرؾ و کاربرد محصول
-9-1بررسی کاالهای جایگزینی و تجزیه و تحلیل اثرات آن بر مصرؾ محصول
-10-1اهمیت استراتژیکی کاال در دنیای امروز
-11-1کشورهای عمده تولید کننده و مصرؾ کننده محصول
64
12-1شرایط صادرات محصول
65
-1-2بررسی ظرفیت بهرهبرداری و روند تىلید از آغاز برنامه چهارم تا کنىن 70.
-1-1-2 بررسی ظرؾیت های بهره برداری
70
-2-1-2بررسی روند ظرؾیت نصب شده تولدی سوپ میگو در کشور
70
-3-1-2بررسی روند تولدی واقعی سوپ میگو در کشور
71
-4-1-2بررسی سطح تکنولوژی تولدی در واحد فعال
71
-5-1-2نگاه ی به راندمان تولدی ) درصد استفاده از ظرؾیت اسمی( در واحد های تولدیی فعال
73
-6-1-2نام کشورها و شرکت های سازنده ماشین آالت مورد استفاده در تولدی محصول
73
-2-2بررسی وضعیت طرح های جد دی و طرح توسعه در دست اجرا
76
-1-2-2 پیش بینی عرضه در بازار آینده کشور
76
-2-2-2سطح تکنولوژی و برخی از مشکالت و موانع واحدهای تولدی محصوالت صنایع ؼذایی حاصل از آبزیان:
77
-3-2بررسی روند واردات محصول از آؼاز برنامه چهارم تا ده ماهه اول سال 1390
78
-4-2بررسی روند مصرؾ از آؼاز برنامه چهارم توسعه
79
-5-2بررسی روند صادرات محصول
81
-6-2بررسی نیاز به محصول با اولویت صادرات تا پایان برنامه پنجم
81
-1-6-2 برآورد میزان تقاضای داخل در آینده
81
-2-6-2برآورد قابلیت صادرات در آینده
84
-3-6-2برآورد تقاضای کل
85
-7-2موازنه عرضه و تقاضا
86
-8-2جمع بندی و نتیجه گیری مطالعات بازار و پیشنهاد نهایی در مورد احداث واحد های جد دی از نگاه توج هی پذیری بازار
86
3-بررسی اجمالی تکنىلىژی و روشهای تىلید و عرضه محصىل در کشىر و مقایسه آن
با سایر کشىرها
90
-1-3نگاه ی به روش تولدی سوپ میگو
90
-2-3مقایسه روش تولدی معمول کشورمان با دیگر کشورهای جهان
91
-3-3بررسی ایستگاهها، مراحل و شیوههای کنترل کیؾیت
92
-4-3تعیین نقاط قوت و ضعؾ تکنولوژیهای مرسوم ) به صورت اجمالی( در فرایند تولدی
95
-5-3بررسی و تعیین حداقل ظرؾیت اقتصادی همراه با برآورد حجم سرما هی گذاری ثابت به تفکیک ریالی و ارزی
95
-1-5-3 برآورد حجم سرما هی گذاری ثابت طرح
95
-2-5-3برآورد حداقل ظرؾیت اقتصادی طرح
103
-6-3برآورد مواد اولهی عمده مورد نیاز سالیانه و محل تؤمین و قیمت ارزی و ریالی آن
104
-1-6-3 معرؾی نوع، میزان مصرؾ سالیانه و منابع تؤمین ماده اولهی عمده
104
-2-6-3بررسی تحوالت اساسی در روند تؤمین اقالم عمده مورد نیاز در گذشته و آینده
107
-7-3پیشنهاد منطقه مناسب برای اجرای طرح
107
-1-7-3 بازارهای فروش محصول
107
-2-7-3بازار تؤمین مواد اولهی
108
-3-7-3احتیاجات و نیازمندی های دیگر طرح
108
-4-7-3امکانات زیربنایی مورد نیاز
108
-5-7-3حمایت های ویژه و خاص دولتی
109
-6-7-3مزیت های نسبی مناطق
109
-8-3وضعیت تؤمین نیروی انسانی و تعداد اشتؽال
110
-9-3بررسی تاسیسات و امکانات زیربنایی مورد نیاز طرح
111
-1-9-3 برآورد برق مورد نیاز و چگونگی تؤمین آن
111
-2-9-3برآورد آب مورد نیاز و چگونگی تؤمین آن
112
-3-9-3برآورد تجهیزات حمل و نقل
113
-4-9-3برآورد سوخت مصرؾی مورد نیاز و چگونگی تؤمین آن
113
-5-9-3برآورد امکانات مخابراتی و ارتباطی الزم و چگونگی تؤمین آن
114
-6-9-3برآورد امکانات زیربنایی مورد نیاز
114
-10-3وضعیت حمایت اقتصادی و بازرگانی
115
-1-10-3حمایت های تعرفه گمرکی ) محصوالت و ماشین آالت(و مقایسه آن با تعرفه های جهانی
115
-2-10-3حمایت های مالی )واحد های موجود و طرح ها(، بانک ها – شرکت های سرما هی گذار
117
-11-3تجز هی و تحلیل و ارائه جمع بندی و پیشنهاد نهایی در مورد احداث واحدهای جد دی
118
منبع:
ندارد