فهرست و منابع طرح توجیهی بسته بندی و فرآوری روغن زیتون
فهرست:
چکیده........................................................................................................................................ د
-1 معرفی محصول........................................................................................................................ 1
-1 مشخصات کلی محصول............................................................................................................ . 2
-2-1 شماره تعرفه گمرکی............................................................................................................ . 2
-3-1شرایط واردات و صادرات.......................................................................................................... 3
-4-1 استانداردهای ملی وجهانی...................................................................................................... 8
-5-1قیمت تولید داخلی و جهانی محصول.......................................................................................... 9
-6-1موارد مصرف و کاربرد............................................................................................................. 10
-7-1کالاهای جایگزین و تجزیه و تحلیل اثرات آن بر مصرف محصول....................................................... 10
-8-1اهمیت استراتژیک کالا در دنیای امروز....................................................................................... 11
-9-1کشورهای عمده تولید کننده و مصرف کننده محصول.................................................................... 12
-2وضعیت عرضه و تقاضا............................................................................................................ .. 14
-1-2 بررسی ظرفیت بهرهبرداری و وضعیت طرحهای جدید و طرحهای.................................................... 14
-2-2 توسعه و در دست اجرا از آغاز برنامه سوم تاکنون......................................................................... 14
-3-2بررسی روند واردات محصول از آغاز برنامه سوم تا نیمه اول سال 14.................................................. 85
-4-2بررسی روند مصرف از آغاز برنامه.............................................................................................. 19
-5-2بررسی روند صادرات محصول از آغاز برنامه سوم و امکان توسعه آن.................................................... 20
-6-2بررسی نیاز به محصول یا اولویت صادرات تا پایان برنامه چهارم 26................... ................................
1و-2 اجمالی تکنولوژی و روشهای تولید و تعیین نقاط قوت و ضعف........................................................ 27
کنسرو زیتون.............................................................................................................................. 27
روغن زیتون............................................................................................................................... 27
3 -بررسی و تعیین حداقل ظرفیت اقتصادی شامل برآورد حجم سرمایهگذاری ثابت...................................... 41
-1-3 محوطه سازی.................................................................................................................... 41
-2-3ساختمان.......................................................................................................................... 42
-3-3 ماشین آلات...................................................................................................................... 42
-4-3 تاسیسات......................................................................................................................... 43
-5-3 وسایل نقلیه...................................................................................................................... 44
-6-3تجهیزات و وسائل اداری و خدماتی........................................................................................... 44
-7-3هزینه های متفرقه و پیش بینی نشده....................................................................................... 45
-8-3هزینه های قبل از بهره برداری
سرمایه در گردش........................................................................................................................ 46
-10-3 برآورد حقوق و دستمزد 46................................................................. ................................
-11-3 برآورد آب، برق، سوخت و ارتباطات....................................................................................... 47
-12-3هزینههای تعمیر و نگهداری و استهلاک.................................................................................. 48
-13-3هزینههای متفرقه و پیش بینی نشده تولید............................................................................... 48
-14-3هزینههای توزیع و فروش..................................................................................................... 48
-15-3جدول هزینههای ثابت و متغیر تولید...................................................................................... 49
-4 میزان مواد اولیه عمده مورد نیاز سالانه و محل تامین آن.................................................................... 50
-5پیشنهاد منطقه مناسب برای اجرای طرح....................................................................................... 51
-6وضعیت تامین نیروی انسانی و تعداد اشتغال................................................................................... 52
-7 بررسی و تعیین میزان آب، برق، سوخت، امکانات مخابراتی و ارتباطی وچگونگی امکان تامین آنها
در منطقه مناسب برای اجرای طرح.................................................................................................. 52
-8 وضعیت حمایت های اقتصادی و بازرگانی شامل حمایت تعرفه گمرکی و حمایتهای مالی.......................... 52
-10 در صورت پیوستن ایران به سازمان تجارت جهانی وضعیت این پروژهها چگونه خواهد بود........................ 53
منابع
منبع:
اینترنتی
http://www.sme.ir .(1 سازمان صنایع کوچک و شهرکهای صنعتی ایران http://irtp.com/farsi .(2 نقطه تجاری ایران
http://isiri.org .(3 موسسه استاندارد و تحقیقات صنعتی کشور http://irica.gov.ir .(4 گمرک جمهوری اسلامی ایران
http://www.mim.gov.ir .(5 وزارت صنایع و معادن
http://www.wikipedia.org .(6 دایره العارف الکترونیکی
http:// irteb.com .(7 بانک اطلاعاتی خواصدارویی و خصوصیات اقلیمی و نام علمیگیاهان دارویی http://www.drmiri.com/sehat .(8 انجمن پزشکی صحت
http://irandoc.ac.ir .(9 پژوهشگاه اطلاعات و مدارک علمیایران
http ://www.bazarerooz.com .(10 قیمت زیتون و روغن زیتون داخلی http ://www.kalamala.com .(11 قیمت زیتون و روغن زیتون خارجی
منابع لاتین
1. Frederick, J., France, 2000. " Food Science and Technology", wiley
interscience publition, New York.
منابع فارسی
-2 آلفرد بار تولومای؛"کارخانههای مواد غذایی و ترجمه دکتر فخری شهیدی و مهندس سیدمهدی جعفری، نشر تیهو، چاپ دوم، زمستان .79
-3 شیمیو تکنولوژی مواد غذایی، دکتر محمدرضا ملاردی و دکتر عباساحمدی، مبتکران، چاپاول، .1385 -4 پی.جی. فیلاوز؛ "تکنولوژی فراورش غذا"، ترجمه دکتر مرتضی سهرابی، مرکز نشر دانشگاهی، تهران، چاپ اول، .1377