فصل اول خلاصه گزارش
نام محصول |
|
|
|
هود |
|
ویژگی محصول یا طرح |
|
|
استفاده از فناوری نانو در ساخت محصول |
ظرفیت پیشنهادی طرح (عدد) |
|
60,000 |
|
موارد کاربرد |
|
|
کاربرد جهت مکش دود و غبار آشپزخانه |
مواد اولیه مصرفی عمده (مقدار داخلی یا خارجی) |
|
گالوانیزه، استیل، موتور فن، نانو فیلتر |
|
|
|
|
|
مدارهاmc |
|
کمبود / مازاد محصول تا سال 1393 |
|
-78923 |
|
|
|
|
|
|
|
اشتغالزایی (نفر) |
|
|
25 |
|
زمین مورد نیاز |
(2m) |
|
4,000 |
|
|
|
تولیدی |
(2m) |
900 |
|
زیر بنا |
|
اداری |
(2m) |
200 |
|
|
|
انبار |
(2m) |
400 |
|
|
|
آب |
(3m) |
7,000 |
|
میزان مصرف سالانه یوتیلیتی |
|
برق |
(kw) |
316,800 |
|
|
|
گاز |
(3m) |
20,000 |
|
|
|
ارزی |
(یورو) |
- |
|
سرمایه گذاری ثابت |
|
ریالی (میلیون ریال) |
14,545 |
|
|
|
مجموع (میلیون ریال) |
14,545 |
|
سرمایه در گردش |
|
(میلیون ریال) |
5,010 |
|
میزان واردات محصول مشابه در سه سال |
|
|
واحد |
1093511 |
|
گذشته |
|
ارزش (میلیون ریال) |
2733 |
|
پیش بینی میزان صادرات محصول سالانه |
|
|
واحد |
364725 |
|
|
ارزش (میلیون ریال) |
9118 |
|
|
|
|
نقطه سر به سر تقریبی |
|
|
|
11.90%
|
|
عنوان طرح |
|
|
|
|
طرح تولید انواع هود |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
کد آیسیک |
|
|
|
|
|
29301241 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
شماره تعرفه گمرکی |
|
|
|
|
|
84146000 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
SUQ |
|
|
|
|
|
|
U |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
حقوق واردات |
|
|
|
|
|
40 |
|
|
|
|
|
|
استاندارد ملی یا بین المللی |
|
|
1562-2-31 ، 1562-2-99 ، 3818 ، 5606- 2-13 ، 6252-7 ، 7628 |
|
|
|
|
|
، 11967-2 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
سرمایه گذاری کل (هزار ریال) |
|
|
|
|
|
19,556,361 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
سرمایه ثابت (هزار ریال) |
|
|
|
|
|
14,545,896 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
سرمایه در گردش (هزار ریال) |
|
|
|
|
|
5,010,466 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
سرمایه گذاری کل (هزار ریال) |
|
|
|
|
|
19,556,361 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
آورده سرمایه گذار (هزار ریال) |
|
|
|
|
|
10,056,361 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
تسهیلات (هزار ریال) |
|
|
|
|
|
9,500,000 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
سرمایه ثابت (هزار ریال) |
|
|
|
|
|
14,545,896 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
آورده سرمایه گذار (هزار ریال) |
|
|
|
|
|
5,045,896 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
تسهیلات (هزار ریال) |
|
|
|
|
|
9,500,000 |
|
پیشگفتار
نقش هود تامین آسایش بهره برداران از ساختمان وایمنی کارکنان آشپزخانه و ساکنان ساختمان است هود جزء اصلی هر سیستم آشپزخانه است. وظیفه هود خارج ساختن موادزائد پخت از محیط میباشد. این مواد شامل بخار آب و مواد آلی موجود درمواد غذایی وحرارت وگازهای مضر میباشد. سوخت متداول در تامین حرارت آشپزخانه گاز (مایع یا طبیعی) و ذغال است. احتراق این مواد باعث تولید بخار آب-دیاکسید کربن و سایر گازهای مضر است هود وظیفه خارج ساختن این گازها را نیز به خارج از ساختمان دارد.
هود آشپزخانه های مسکونی با هود آشپزخانه های تجاری بسیار متفاوت است زیرا درآشپزخانه های تجاری مقادیر زیادی آب روغن درمواد زائد پخت وجود دارد و برای جلوگیری از ورود این بخارات چرب به داخل کانال انتقال هوا فیلترهای چربی گیر وصفحات منحرف کننده وجدا کننده چربی درهود تعبیه میکنند
معرفی طرح وسابقه
طرح |
|
|
تولید انواع هود |
|
|
|
مدت اجرای فاز ساخت ( ماه ) |
|
12 |
|
|
|
|
واحد پول داخلی |
|
|
هزار ریال |
|
|
|
|
واحد پول ارزی |
|
|
دلار |
|
|
|
|
نرخ تسعیر ارز |
|
|
هر دلار 11600 ریال |
|
|
|
|
مالیات |
|
|
4 سال اول 80 درصد معافیت مالیاتی |
|
|
|
تورم |
|
15% |
هود و هواکش
هود و هواکش بخش جدایی ناپذیر هر آشپزخانه ای هستند. برای خارج کردن بخار و بوی غذا وجود هواکش در آشپزخانه ضروری است. گزینه های متعددی برای هود و هواکش موجود می باشند، مانند: هود تعبیه شده، هودهای استیل، هودهای دیواری و کابینتی. انتخاب هودهای مناسب به شما این فرصت را می دهد تا بر زیبایی دکوراسیونی آشپزخانه خود بیفزایید.