طرح تولید پنیر UF
نام محصول |
|
|
|
پنیر UF |
|
ویژگی محصول یا طرح |
|
|
|
غلظت – ماندگاری – طعم خوب |
ظرفیت پیشنهادی طرح (تن) |
|
|
2100 |
|
موارد کاربرد |
|
|
|
غذایی |
|
مواد اولیه مصرفی عمده (مقدار داخلی یا خارجی) |
|
شکر |
|
کمبود / مازاد محصول تا سال 1393 |
|
|
-34334 |
|
|
|
|
|
|
|
|
اشتغالزایی (نفر) |
|
|
|
10 |
|
زمین مورد نیاز |
(2m) |
|
|
6000 |
|
|
|
تولیدی |
(2m) |
|
1200 |
|
زیر بنا |
|
اداری |
(2m) |
|
250 |
|
|
|
انبار |
(2m) |
|
450 |
|
|
|
آب |
(3m) |
|
12 |
|
میزان مصرف سالانه یوتیلیتی |
|
برق |
(kw) |
|
292,000 |
|
|
|
گاز |
(3m) |
|
29,200 |
|
|
|
ارزی |
(دلار) |
|
1900000 |
|
سرمایه گذاری ثابت |
|
ریالی (هزار ریال) |
|
15,731,078 |
|
|
|
مجموع (هزار ریال) |
|
39,025,078 |
|
سرمایه در گردش |
|
(هزار ریال) |
|
4,990,517 |
|
میزان واردات محصول مشابه در سه سال |
|
|
واحد |
|
- |
|
گذشته |
|
ارزش (هزار ریال) |
|
- |
|
پیش بینی میزان صادرات محصول سالانه |
|
|
واحد |
|
225134 |
|
|
ارزش (هزار ریال) |
|
######## |
|
|
|
|
|
نقطه سر به سر تقریبی |
|
|
|
|
33.90% |
|
کد آیسیک |
|
|
|
|
15201260 |
|
|
|
|
|
|
شماره تعرفه گمرکی |
|
|
|
|
4069000 |
|
|
|
|
|
|
|
SUQ |
|
|
|
|
|
KG |
|
|
|
|
|
|
|
حقوق واردات |
|
|
|
|
65 |
|
|
|
|
|
|
|
استاندارد ملی یا بین المللی |
|
|
|
|
760-1367-2243-4658 |
|
|
|
|
|
|
سرمایه گذاری کل (هزار ریال) |
|
|
|
|
44,015,595 |
|
|
|
|
|
|
سرمایه ثابت (هزار ریال) |
|
|
|
|
39,025,078 |
|
|
|
|
|
|
سرمایه در گردش (هزار ریال) |
|
|
|
|
4,990,517 |
|
|
|
|
|
|
سرمایه گذاری کل (هزار ریال) |
|
|
|
|
44,015,595 |
|
|
|
|
|
|
آورده سرمایه گذار (هزار ریال) |
|
|
|
|
14,015,595 |
|
|
|
|
|
|
تسهیلات (هزار ریال) |
|
|
|
|
30,000,000 |
|
|
|
|
|
|
سرمایه ثابت (هزار ریال) |
|
|
|
|
39,025,078 |
|
|
|
|
|
|
آورده سرمایه گذار (هزار ریال) |
|
|
|
|
9,025,078 |
|
|
|
|
|
|
تسهیلات (هزار ریال) |
|
|
|
|
30,000,000 |
فصل دوم معرفی طرح وسابقه
عنوان |
|
|
توضیحات |
|
|
|
|
طرح |
|
|
پنیر UF |
|
|
|
مدت اجرای فاز ساخت ( ماه ) |
|
12 |
|
|
|
|
واحد پول داخلی |
|
|
هزار ریال |
|
|
|
|
واحد پول ارزی |
|
|
دلار |
|
|
|
|
نرخ تسعیر ارز |
|
|
هر دلار 11750 ریال |
|
|
|
|
مالیات |
|
|
4 سال اول 80 درصد معافیت مالیاتی |
|
|
|
تورم |
|
15% |
پنیرUF
تولید پنیر سفید با استفاده از تکنولوژی پیشرفته اولترافیلتراسیون از سال 1976 در دانمارک آغاز و عمده محصولات تولیدی به کشورهای خاورمیانه صادر گردیده است و در ایران بهکارگیری آن از سال 1376 شروع شده است . کاربرد صافیهای غشایی اولترافیلتراسیون در صنایع شیر را میتوان پس از دستگاه خامهگیر سپراتور و پاستوریزاتور صفحهای مبدا تحولی بزرگ در تکنولوژی شیر دانست . برای شناخت مزایای این تکنولوژی لازم است اشاره ای کوتاه به اساس کار ساخت پنیر به صورت متداول و تولید پنیر با استفاده از صافیهای غشایی داشته باشیم . اساس کار در ساخت پنیر به روش معمول ، به انعقاد شیر به وسیله مایه پنیر و آبگیری از لخته ، استوار است. تولید پنیر سفید با استفاده از تکنولوژی پیشرفته اولترافیلتراسیون از سال
1976 در دانمارک آغاز و عمده محصولات تولیدی به کشورهای خاورمیانه صادر گردیده است و در ایران بهکارگیری آن از سال 1376 شروع شده است . کاربرد صافیهای غشایی اولترافیلتراسیون در صنایع شیر را می توان پس از دستگاه خامه گیر سپراتور و پاستوریزاتور صفحهای مبدا تحولی بزرگ در تکنولوژی شیر دانست .
برای شناخت مزایای این تکنولوژی لازم است اشارهای کوتاه به اساس کار ساخت پنیر به صورت متداول و تولید پنیر با استفاده از صافیهای غشایی داشته باشیم . اساس کار در ساخت پنیر به روش معمول ، به انعقاد شیر به وسیله مایه پنیر و آبگیری از لخته ، استوار است. در این روش بخش عمدهای از پروتئین شیر به نام کازئین توسط آنزیم مایه پنیر منعقد شده و بخش دیگری از پروتئین های شیر به نام پروتئینهای سرم شیر ، که حدود یک چهارم کل پروتئین شیر است و ارزش بسیاری در تغذیه انسان دارد ، منعقد نشده و همراه مقداری چربی با آب پنیر خارج میگردد . به عبارت دیگر مقداری از مواد غذایی با ارزش شیر ضایع و دور ریخته میشود . دفع آب پنیر نیز بار آلودگی فاضلاب را میافزاید و نهایتا آلودگی محیط زیست را فراهم می آورد .
اساس تولید پنیر به کمک تکنولوژی اولترافیلتراسیون با استفاده از صافیهایی است که بتواند آب و ملکولهای کوچک را از خود عبور داده و مانع عبور ملکولهای بزرگتر گردد . در این روش شیر تحت فشار و حررات مشخص از صافی عبور داده میشود . آب و لاکتوز و املاح که از ملکولهای کوچک تشکیل شدهاند از صافی عبور کرده ولی چربی و پروتئین که عموماً از ملکولهای بزرگتر تشکیل یافته اند نمی توانند از آن عبور نمایند . به عبارت دیگر شیر پس از عبور از صافیها به دو فاز نفوذپذیر ( شامل آب و لاکتوز و املاح ) و فاز تغلیظ شده )
شامل آب ، چربی ، پروتئین ، لاکتوز و املاح ) تقسیم میشود . با به کارگیری این سیستم در تولید پنیر ، به دلیل باقی ماندن همه پروتئینها و چربی شیر در پنیر ، بازدهی و ارزش غذایی پنیر افزایش مییابد . در یک جمعبندی ساده میتوان گفت استفاده از سیستم اولترافیلتراسیون در تولید پنیر ، مزیتهای زیر را به همراه دارد :
-1 کیفیت بهداشتی بسیار مطلوب به دلیل تکنولوژی خاص تولید
-2 امکان تولید پنیر با ویژگیهای یکنواخت و مطلوب
-3 افزایش 20 درصدی بازدهی تبدیل شیر به پنیر
-4 جلوگیری از ضایع شدن مقادیری از مواد غذایی با ارزش شیر
-5 صرفه جویی در مصرف مایه پنیر
-6 تولید گونهای از پنیر سفید که به واسطه طعم و بافت ویژه طرفداران زیادی دارد .