پروژه کارآفرینی امکان‌ سنجی تولید بستنی به روش صنعتی

تعداد صفحات: 52 فرمت فایل: word کد فایل: 4412
سال: نامشخص مقطع: صنایع دسته بندی: صنایع غذایی و بسته بندی
قیمت قدیم:۱۱,۸۰۰ تومان
قیمت: ۷,۸۰۰ تومان
دانلود فایل
  • خلاصه
  • فهرست و منابع
  • خلاصه پروژه کارآفرینی امکان‌ سنجی تولید بستنی به روش صنعتی

    مقدمه

    بستنی به احتمال زیاد نوع تحول یافته نوشیدنی های یخ زده است. در قرن چهارم قبل از میلاد، اسکندر کبیر به نوشیدنی های یخ زده یا به اصطلاح امروز تگری (تگرگی)، علاقه فراوانی داشته و در مدارک باستانی نیز دیده شده که در سال 62 قبل از میلاد، نرون، امپراتور روم گروه هایی را به کوهستان های آپنین (Apennines) می فرستاد تا برایش یخ و برف بیاورند، سپس آن را با شربت، پوره میوه یا عسل مخلوط می کرده و می خورد.

    هزاران سال است که آب یخ زده در آسیا به مصرف خوراکی می رسد. مصرف مواد لبنی یخ زده، اولین بار در ادبیات چین باستان دیده شده است که قدمت این منابع به قرن دوازدهم برمی گردد. بازرگانان و ماجراجویانی چون مارکوپولو، روش تهیه یخ را از خاور دور به اروپا بردند. در 1660، کافه پروکوپ توسط یک ایتالیایی به نام کولتلی در پاریس افتتاح شد که در آن انواع یخ (طعمدار) و خامه یخ زده یا همان بستنی، تولید و عرضه می شد.

    بعد از آن، دسرهای یخی راه خود را به آمریکا باز کردند و در سال 1700 میلادی، فرماندار مریلند، از میهمانان خود با بستنی پذیرایی کرد.

    در سال 1843 میلادی، اولین فریزر دستی چرخشی توسط نانسی جانسون اختراع و ثبت شد. در فاصله سالهای 1848 و 1873، 69 بستنی ساز چرخشی دیگر به ثبت رسید و در سال 1851 اولین واحد صنعتی تولید بستنی توسط جاکوب فیوزل در بالتیمور راه اندازی شد.

    یک سال قبل از پایان قرن، آگوست گالین دستگاه هموژنیزه کننده را اختراع کرد که به ایجاد بافت نرم و خاص بستنی بسیار کمک کرد.

    با به وجود آمدن دستگاه های سردکننده مکانیکی، اولین فریزر افقی یک پارچه توسط اچ.اچ میلر ساخته شد که با آن قطعات کوچک بستنی، جداگانه فریز می شدند، اما اولین بستنی قیفی توسط یک مهاجر ایتالیایی به نام ایتالو مارچیونی در نیویورک تهیه شد و او قالب مخصوص خود را در 1903 به ثبت رساند و یک سال بعد به طور اتفاقی در نمایشگاه جهانی سنت لوئیس معرفی شد. در این نمایشگاه، یک تولیدکننده نان شیرین اهل سوریه به نام حموی تعدادی نان شیرین را به شکل مخروط لوله کرد تا همسایه بستنی فروشش بتواند برای توزیع بستنی از آن استفاده کند. این شکل عرضه بستنی تا امروز، یکی از محبوب ترین شیوه ها باقی مانده است. تولید انواع دیگر بستنی از نوع چوبی، بستنی با رویه میوه و شکلاتی از سال 1920 آغاز شده است که در آن زمان، پدیده ای نوظهور بود.

    گزارش حاضر مطالعات امکان‌سنجی تولید  بستنی به روش صنعتی می باشد.

    معرفی محصول

     1-1- نام و کد محصول :

    بستنی یک فرآورده شیری ویا از اب میوه لذیذ ، مطبوع و خوشایند ذائقه است که در تمام فصول سال مخصوصا بهار و تابستان مصرف کنند گان فراوان دارد ، اگر بستنی به نحوه بهداشتی و با رعایت اصول استاندارد تهیه و بسته بندی شود و به دست مصرف کننده برسد ، علاوه بر ایفای نقش یک فرآیند تفننی ، منبع سر شاری از مواد انرژی زا جهت سوخت و ساز بدن خواهد بود بستنی در انواع مختلف

    به قشر خاصی از جامعه محدود نبوده ، و کلیه افراد بخصوص طبقات جوان تر مصرف کنندگان عمده ان محسوب می شوند.

     

    نام کد ISIC
    انواع بستنی و بستنی یخی بر پایه شیر 1.5E+07

     

    -1شماره تعرفه گمرکی:

    انواع بستنی و بستنی یخی ( بر پایه شیر )باشماره تعرفه 00/2105 به ثبت رسیده است که عبارتند از

     

    نوع کالا کد سیستم شماره تعرفه
    بستنی 00/2105 21-May

     

    -1 شرایط واردات :

    با توجه به اطلاعاتی که از کتاب واردات و صادرات به دست آمد شرایط واردات برای انواع هر محصول عبارت است 

     

    شرایط ورود سود بازرگانی حقوق پایه کمرکی نوع کالا کد سیستم
    -- 46 4 بستنی 00/2105

     

     

     همچنین با مراجعه به کتاب مقررات واردات و صادرات وزارت بازرگانی، نتیجه‌گیری شده است که هیچ محدودیتی برای واردات بستنی وجود ندارد , اما به دلیل تولید مناسب این محصول در کشور , لذا واردات این محصول به کشور صورت نمی گیرد.

     

    4-1استانداردهای محصول:

    استاندارد بستنی که به وسیله کمیسیون فنی استاندارد شیر و فرآورده‏های آن زیر نظر کمیته ملی استاندارد مواد خوراکی و فرآورده‏های کشاورزی و تحت نظارت شورای عالی استاندارد در مؤسسه استاندارد و تحقیقات صنعتی ایران تهیه و تدوین گردیده است به استناد ماده یک )) قانون مواد الحاقی به قانون تأسیس مؤسسه استاندارد و تحقیقات صنعتی ایران مصوب  24 آذرماه  ((1349 به عنوان استاندارد رسمی ایران منتشر می‏گردد. ( شماره استاندارد  بستنی  1969   می باشد.)                                                                                                                                                                                                   

  • فهرست و منابع پروژه کارآفرینی امکان‌ سنجی تولید بستنی به روش صنعتی

    فهرست:

    ندارد.
     

    منبع:

    ندارد.

نمونه فایل آماده برای برآورد سرمایه لازم احداث کارخانه پروژه کارآفرینی امکان‌ سنجی تولید بستنی به روش صنعتی , ارائه طرح کارآفرینی با موضوع پروژه کارآفرینی امکان‌ سنجی تولید بستنی به روش صنعتی , پروژه کارآفرینی درباره پروژه کارآفرینی امکان‌ سنجی تولید بستنی به روش صنعتی , نمونه طرح کسب و کار پروژه کارآفرینی امکان‌ سنجی تولید بستنی به روش صنعتی , جدول هزینه راه اندازی مرتبط با پروژه کارآفرینی امکان‌ سنجی تولید بستنی به روش صنعتی , Business plan با موضوع پروژه کارآفرینی امکان‌ سنجی تولید بستنی به روش صنعتی
ثبت سفارش
عنوان محصول
قیمت