طرح توجیهی تولید ماکارونی با ظرفیت 2750 تن در سال

تعداد صفحات: 20 فرمت فایل: word کد فایل: 4523
سال: قبل از 1390 مقطع: صنایع دسته بندی: صنایع غذایی و بسته بندی
قیمت قدیم:۱۴,۰۰۰ تومان
قیمت: ۱۰,۰۰۰ تومان
دانلود فایل
  • خلاصه
  • فهرست و منابع
  • خلاصه طرح توجیهی تولید ماکارونی با ظرفیت 2750 تن در سال

    خلاصه طرح :

    موضوع طرح :   تولید ماکارونی با ظرفیت 2000 تن در سال

    نوع تولیدات : ماکارونی

    تعداد شاغلین :  20 نفر

    مشخصات سرمایه گذاری طرح (ارقام به میلیون ریال)

    سرمایه گذاری کل طرح :

    6070

    سرمایه گذاری ثابت :

    5400

    سرمایه در گردش :

    450

    در آمد سالیانه:

    7000

    سود ویژه :

    2379

    دوره بازگشت سرمایه :  28 ماه

    نرخ باز دهی سرمایه :   %44

    1

    مقدمه :

    فراورده های ماکارونی به دو نوعند :

    -1 فراورده های ماکارونی ساده

    -2 فراورده های مارونی تخم مرغ دار

    فراورده های مارونی به دونوع توپر وتوخالی نیز دسته بندی میشوند

    فراورده های مارونی توپر

    از فراورده های ماکارونی توپر می توان :

    -1 ورمشیل یا رشته فرنگی که قطرش بین 0/5 تا 0/8میلی متر است و

    خود به سه نوع ورمیشل راست ، ورمشیل پیچ خورده و ورمیشل

    پراکنده تقسیم بندی میشود.

    2

    -2 اسپاگتی که از متداولترین فراورده های ماکارونی است که قطر آن

    حدود 1/5 تا 2/5 میلی متر است به دو نوع اسپاگتی کوتاه و اسپاگتی

    بلند تقسیم بندی می شود .

    -3 نودل که یکی دیگر از فراورده های ماکارونی است به صورت

    نوارهای محکمی می باشند به ضخامت حدود 0/8 میلی متر و به

    عرض متفاوت نودلها به انواع ، نودل راست ، نودل پیچ خورده و

    نودل پراکنده تقسیم بندی میشود.

    -4 انواع مخصوص این فراورده های ماکارونی به اشکال گوناگون مثل

    خربزه ، ستاره ، برنج، و غیره تهیه میشوند و معمولا" از این انواع

    برای تهیه سوپ استفاده میشود.

    3

    فراورده های ماکارونی توخالی:

    -1 فراورده هایی که کاملا شبیه اسپاگتی است با این تفاوت که در میان آن

    حفره ای وجود دارد واندازه قطر خارجی آن 4 تا 5 میلیمتر است

    -2 البازو : نوع دیگر فراورده های ماکارونی توخالی است که بصورت کوتاه

    بریده می شود ومتداولترین آن بین 4 تا 6 میلی متر ضخامت دارد وقطر

    جداره آن 1 میلی متر است

    4

    نحوه ساخت ماکارونی

    فراورده های ماکارونی از مخلوط کرد ن آرد مخصوص با اآب بدست می آیند بدین

    طریق خمیر حاصل میگردد در نهایت قالب گیری میشود وبه اشکال مختلف در می آید.

    ماکارونی به عنوان یک محصول خشک شناخته می شود اما درکشور هایی مثل ایتالیا از

    ماکارونی قبل از خشک شدن نیز استفاده می کنند .

    فراورده های ماکارونی معمولا در حدی خشک می شوند که رطوبط آنهابه 13 درصد

    برسد .

    ارزش غذایی ماکارونی :

    هرکیلو از فراورده های ماکارونی3500 کالری انرژی ذخیره دارد (توجه داشته باشید

    بدن انسان حدود 3200 کالری انرژی در روز نیاز دارد) و حاوی %12 پرتئین می باشد

    وبطور متوسط 700گرم ماکارونی می تواند نیاز پروتئین روزمره انسان را تامین کند .

    5

    برای افزایش ارزش غذایی ماکارونی معمولا به آن ویتامین های گروه B افزوده می

    شود ( شیر وسویا و گلوتن به ماده آن افزوده می شود )

    رنگ :

    از فراورده های رنگی گیاهی که میتوان برای رنگ ماکارونی به آن افزود می توان

    سافرون آناتو را نام برد

    افزودنی های دیگر

    مهم ترین عامل در تو لید ماکارونی مرغوب ، استفاده از سمولینای یکنواخت است . از

    جمله مواد دیگر، می توان نمک ، به ازائ هر صد کیلوگرم سمولینا یک تا دو کیلو گرم

    افزود پودر اسفناج وتخم مرغ نیز از ادیگر افزودنیها هستند .

    6

    فرایند تولید :

    پرس  مخلوط آب و ارد  الک  آرد سه صفر

    چرخ حمل ماکارونی گرمخانه برش وبسته بندی  انبار محصول

    7

    -1 سرمایه گذاری ثابت طرح :

    -1-1 زمین محل اجرای طرح :

    محوطه سازی :

     

    ردیف شرح مساحت هزینه واحد هزینه کل
        (مترمربع) ( ریال ) (میلیون ریال)
    1 خاکبرداری و تسطیح 7000 10000 70
    2 حصار کشی 680 250000 170
    3 فضای سبز ، خیابان کشی 2000 30000 60
      جمع     300

    ساختمانها :

    شرح   مساحت زیربنا هزینه واحد هزینه کل
        (مترمربع)   (میلیون ریال )
    سالن تولید   1000 1,000,000 560
    انبارها   600 1,000,000 320
    ساختمان اداری و   300 1,400,000 390
    سرویس ها        
    نمازخانه   50 1,000,000 30
    آزمایشگاه   120 1,500,000 144
    نگهبان وسرایدار   50 1,000,000 56
    جمع   2300

    : 1-4 تاسیسات و تجهیزات :

    شرح هزینه کل
      (میلیون ریال)
    برق رسانی(حق انشعاب نصب تابلوها و 120
    ترانس کابل کشی و سیم کشی های مربوطه)  
    آبرسانی(حق انشعاب ولوله گذاری و...) 80
    امتیاز خط تلفن 10
    ایمنی واطفا حریق 50
    وسایل سرمایش وگرمایش 60
    مخازن ذخیره سوخت و آب 30
    سیستم بخار: براورد تعدادوظرفیت دیگهای 90
    بخار  
    تهویه وهوای فشرده 60
    جمع 500
  • فهرست و منابع طرح توجیهی تولید ماکارونی با ظرفیت 2750 تن در سال

    فهرست:

    ندارد.
     

    منبع:

    ندارد.

نمونه فایل آماده برای برآورد سرمایه لازم احداث کارخانه طرح توجیهی تولید ماکارونی با ظرفیت 2750 تن در سال, ارائه طرح کارآفرینی با موضوع طرح توجیهی تولید ماکارونی با ظرفیت 2750 تن در سال, پروژه کارآفرینی درباره طرح توجیهی تولید ماکارونی با ظرفیت 2750 تن در سال, نمونه طرح کسب و کار طرح توجیهی تولید ماکارونی با ظرفیت 2750 تن در سال, جدول هزینه راه اندازی مرتبط با طرح توجیهی تولید ماکارونی با ظرفیت 2750 تن در سال, Business plan با موضوع طرح توجیهی تولید ماکارونی با ظرفیت 2750 تن در سال
ثبت سفارش
عنوان محصول
قیمت