فهرست و منابع طرح توجیهی هزینه های اولیه راه اندازی کارخانه ماکارون
فهرست:
بخش اول: کلیات طرح تهیه ماکارونی.. 1
مقدمه. 1
نتایج آمارگیری صنایع رشته و ماکارونی: 2
فرآورده های تولیدات کارخانجات رشته و ماکارونی: 3
میزان مواد اولیه مصرفی کارخانجات ماکارونی: 4
آرد دو صفر و 3 صفر. 4
پراکندگی واحدهای ماکارونی در چند شهر ایران: 5
ردیف... 5
نمودارپراکندگیواحدهای ماکارونی در چند استانکشور: 6
تعریف چند نوع مختلف ماکارونی: 7
«بخش دوم» 9
هدف و نکات مهم طرح: 9
نوع محصول: 10
ظرفیت تولید و زمان کار در کارخانه: 10
میزان مواد اولیه مورد نیاز کارخانه: 10
روش کار و نحوه فرآیند: 11
کنترل کیفیت: 12
ماشین آلات مورد نیاز کارخانه (تولید) : 13
چگونگیاستقرارماشینآلاتوفضایموردنیازدر سالن تولید: 13
زمین و ساختمانهای کارخانه: 16
الف زمین.. 16
ب ساختمانهای کارخانه: 16
تأمین برق: 19
سوخت: 20
آب : 21
فاضلاب: 22
تهویه و اطفاء حریق: 23
الف تهویه: 23
ب اعلام و اطفاء حریق: 23
لوازم و تجهیزات اداری: 23
لوازم حمل و نقل و جابجایی: 24
وضعیت پرسنلی و کارگری کارخانه: 24
«بخش سوم» 26
الف هزینه های زمین و ساختمانهای کارخانه: 26
1 هزینه زمین: 26
2 هزینه های خاکبرداری ، دیوارکشی و محوطه سازی : 26
3 هزینه های ساختمان کارخانه: 27
هزینه ماشین آلات و تجهیزات: 28
هزینه تأسیسات و تجهیزات عمومی: 29
هزینه قبل از بهره برداری: 29
« بخش چهارم » 32
هزینه های تولیدی طرح (سرمایه در گردش) 32
هزینه های خرید مواد اولیه: 32
هزینه پرسنلی و کارگری: 32
هزینه های تأمین برق: 34
هزینه تأمین آب: 35
هزینه های اعلام و اطفاء حریق: 35
هزینه های آزمایشگاه کنترل کیفی: 36
هزینه های تأمین وسایل حمل و نقل و جابجایی: 36
هزینه بیمه کارخانه: 36
محاسبه هزینه در گردش کارخانه: 37
کل سرمایه گذاری طرح: 37
نحوه سرمایه گذاری و تأمین منابع مالی: 38
کارمزد: 38
هزینه استهلاک و هزینه تعمیر و نگهداری: 38
الف هزینه استهلاک: 39
ب محاسبه هزینه تعمیر و نگهداری طرح: 39
محاسبه کل هزینه تولید: 40
الف هزینههای ثابت تولید: 40
ب هزینه های متغیر تولید: 41
قیمت تمام شده محصول: 41
درصد ارزش افزوده طرح و محاسبه ارزش افزوده طرح: 42
بررسی نقطه سر به سر: 43
«بخش ششم » 45
روش فرآوردن (تولید): 45
شرایط ماکارونی فرآورده شده: 46
بسته بندی و نشانه گذاری: 46
بسته بندی: 46
نشانه گذاری: 47
ماکارونیهای غیر قابل مصرف: 47
«بخش هفتم » 49
پارهای از مقررات مربوط به صدور موافقت اصولی: 49
مشخصات متقاضیان: 51
1 مشخصات اشخاص حقیقی: 51
آدرس کامل پستی و شماره تلفن: 52
2 مشخصات اشخاص حقوقی: 52
نام و نوع شرکت: 52
تعداد شرکاء: 52
اطلاعات مربوط به بازار محصول: 54
اطلاعات مربوط به دانش فنی.. 57
منبع:
ندارد