پروژه کارآفرینی، طرح توجیهی و طرح کسب و کار 【gsh quality】

دانلود بیش از 6 پروژه کارآفرینی gsh quality برای Business Plan و آماده سازی نمونه طرح کسب و کار و طرح توجیهی gsh quality با فرمت فایل WORD قابل ویرایش، جهت ارائه طرح برای پروژه‌های دانشجویی یا برای اخذ وام قرض الحسنه و تسهیلات بانکی از بانک‌ها، صندوق‌ها و موسسات اعتباری، برآورد سرمایه لازم احداث کارخانه به همراه جدول هزینه راه اندازی طرح کسب و کار gsh quality

تعداد صفحه: ۵۴ دسته بندی: صنایع شیمیایی و پتروشیمی

خلاصه طرح (جداول در فایل اصلی موجود است) معرفی محصول -1-1 نام و کد محصول 6]،3،2،[1 نام محصول مورد مطالعه یونوبلوک می باشد و کد آیسیک این محصول ٢٦٩٥١١١٩ می باشد. یونوبلوک در ابتدای سال ١٩٣٠ در سوئد بعنوان اولین ترموپلاستیک انبساطی معرفی گردید. با این حال، تا بعد از جنگ جهانی دوم تجاری نشد. فرایند تولید تجاری این ماده بر پایه اکستروﮊن مخلوط پلی استایرن و پک عامل پف زای با نقطه جوش ...

تعداد صفحه: ۴۹ دسته بندی: صنایع ساختمانی و مصالح ساختمانی

خلاصه طرح نام محصول سقف کاذب ظرفیت پیشنهادی طرح 3000 تن در سال موارد کاربرد ساختمان سازی مواد اولیه مصرفی عمده پلی استایرن کمبود محصول (سال (1390 3300 تن در سال اشتغال زایی (نفر) 41 زمین مورد نیاز (m2) 3000 اداری (m2) 150 زیربنا تولیدی (m2) 800 انبار (m2) 170 میزان مصرف سالانه مواد اولیه اصلی 3100 تن در سال پلی استایرن آب (m3) 6545 میزان مصرف سالانه یوتیلیتی برق (kw) 193 گاز ...

تعداد صفحه: ۸۸ دسته بندی: صنایع شیمیایی و پتروشیمی

کلیات : تاریخچه سازمان: -2-مقدمه : این نظامنامه کیفیت به منظور مشخص ساختن سیستم مدیریت کیفیت شرکت شده و در قالب آن چگونگی برآورده شدن نیازمندیهای استاندارد بین المللی ISO9001:2000 در ارتباط با تولید انواع محصولات و مجموعه های خودرو تشریح گردیده است. در این سیستم، به همه اجزای سیستم با نگرشی فرآیندگرا توجه شده است و لذا در این نظامنامه، کلیه فرآیندها و فعالیتهایی که به نحوی بر ...

تعداد صفحه: ۳۹ دسته بندی: صنایع غذایی و بسته بندی

بخش اول: کلیات مقدمه ای در مورد معرفی واحد تولیدی واحد تولیدی آرد ستاره به مساحت 2m7800 واقع در تهران خیابان شهید رجائی خیابان ستاره، تولید آرد خود را به ظرفیت 30 هزار تن در سال از سال 1342 شروع کرده است. محصول در دو نوع آرد ستاره درجه 2 (درصد سبوس گیری 19 درصد) و آرد سبوس گرفته (درصد سبوس گیری 13 درصد) منطبق بر استاندارد ملی به شماره 103 و 2393 به روش والسی تولید می شود. این ...

تعداد صفحه: ۴۱ دسته بندی: صنایع غذایی و بسته بندی

فصل اول کلیات 1- 1 مقدمه : یکی از مهم‌ترین روش‌های آماده سازی یا فرآوری مواد خوراکی، حرارت دادن آنها می‌باشد. استفاده از حرارت نه تنها سبب بهبود کیفیت خوراکی(Eating Quality) مواد غذایی می‌شود، بلکه از طریق کاهش سرعت یا توقف فعالیت‌های شیمیایی، آنزیمی و باکتریایی، قابلیت نگهداری آنها را نیز افزایش می‌‌دهد. در مورد ماهی و دیگر فرآورده‌های دریایی نیز، حرارت دادن آنها ابتدا به منظور ...

تعداد صفحه: ۶۵ دسته بندی: فناوری اطلاعات و کامپیوتر

خلاصه طرح : در این طرح به بررسی شرکت طراحی و تولید بازی های رایانه ای پرداخته شده است ، برای بررسی طرح از روش های آماری و اقتصادی و برآورد های مالی استفاده شده است ، این طرح شامل چهار فصل میباشد ، فصل اول به بیان کلیاتی از قبیل مقدمه ، تاریخچه ، مجوز های قانونی مورد نیاز ، وضعیت بازار ، میزان واردات و صادرات و ... پرداخته است ، فصل دوم به بیان روش انجام کار پرداخته است ، بازدید ...

ثبت سفارش
عنوان محصول
قیمت