پروژه کارآفرینی، طرح توجیهی و طرح کسب و کار 【افزودنی مواد غذایی】

دانلود بیش از 100 پروژه کارآفرینی افزودنی مواد غذایی برای Business Plan و آماده سازی نمونه طرح کسب و کار و طرح توجیهی افزودنی مواد غذایی با فرمت فایل WORD قابل ویرایش، جهت ارائه طرح برای پروژه‌های دانشجویی یا برای اخذ وام قرض الحسنه و تسهیلات بانکی از بانک‌ها، صندوق‌ها و موسسات اعتباری، برآورد سرمایه لازم احداث کارخانه به همراه جدول هزینه راه اندازی طرح کسب و کار افزودنی مواد غذایی

تعداد صفحه: ۷۲ دسته بندی: صنایع غذایی و بسته بندی

خلاصه طرح (جداول در فایل اصلی موجود است) معرفی محصول مقدمه استفاده از فناوری های نوین در صنایع غذایی رویکرد جدیدی است که بسیار مورد توجه قرار میگیرد. بی شک که روی آوردن به فناوری های نو از جمله فناوری نانو می تواند راهگشای بسیاری از مشکلات در این حیطه باشد. امروزه استفاده از فناوری نانو در صنایع بسته بندی غذا امری عادی است. کاربرد فناوری نانو در صنعت بسته بندی را میتوان به دو ...

تعداد صفحه: ۹۵ دسته بندی: صنایع غذایی و بسته بندی

مقدمه شیر به عنوان یک ماده ی غذایی ارزشمند نخستین و کامل ترین غذای نوزاد انسان و حیوان را تشکیل می دهد و در تمام طول دوران رشد عنصری حیاتی در جیره غذایی و الگوی تغذیه محسوب می شود . مواد غذایی مختلفی که مورد استفاده بشر قرار می گیرند ، عمدتا به عنوان ماده غذایی آفریده نشده اند بلکه یک قسمت از یک موجود جاندار و یا زنده بوده و یا مثل تخم مرغ و عسل جهت برآوردن احتیاجات دیگری از ...

تعداد صفحه: ۳۵ دسته بندی: صنایع غذایی و بسته بندی

خلاصه طرح درخواست کننده تسهیلات : شرکت کشت و صنعت در سبلان (سهامی خاص) موضوع طرح : احداث و راه‌اندازی کارخانه تولید کنسانتره میوه به ظرفیت 7000 تن در سال محصول اجرای طرح : کیلومتر 5 جاده مشکین‌شهر به اهر استان اردبیل سرمایه‌گذاری قبلی (ریالی) : 620/655/2 هزار ریال (ارزی) : - سرمایه‌گذاری جدید (ریالی) : 047/921/24 هزار ریال (با احتساب سرمایه در گردش و سود دوران مشارکت مدنی) ...

تعداد صفحه: ۶۰ دسته بندی: صنایع غذایی و بسته بندی

11 تعریف ، ویژگی ها و مشخصات مواد خام لوبیا چیتی: برای تهیه کنسرو باید لوبیاچیتی رسیده و خشک باشد ، جهت بدست آوردن محصول با کیفیت بالا گونه انتخابی ماده اولی اهمیت بسیار زیادی دارد. بنابراین باید تنها از لوبیا چیتی درجه 1 استفاده شود. درحا حاضر مرغوبترین لوبیا چیتی در ایران لوبیای خمین است. بسته به محل برداشت ماده اولیه میزان رطوبت آن ممکناست ازحدود 20-8 درصد متغیر باشد و دانه ...

تعداد صفحه: ۲۲ دسته بندی: شیلات-دامداری-دامپروری- طیور

شرح کسب و کار تهیه گوشت شترمرغ که باعث می شود مردم از همه نوع گوشت از جمله گوشت ماهی که به صورت کنسرو آماده است گوشت مرغ و... که استفاده می کنند ولی به دلیل اینکه بعضی از مردم به علت گرانی و یا نبود امکانات نمی توانند استفاده کنند و استفاده از آن امکان پذیر نیست یا به دلیل نبودن و یا گران بودن، ولی کنسرو شترمرغ این امکان را می دهد که همه مردم بتوانند از آن استفاده کنند هم با ...

تعداد صفحه: ۲۲۸ دسته بندی: صنایع غذایی و بسته بندی

فصل اول : کلیات پیشگفتار: از ابتدای قرن اخیر تاکنون کنسرو سازی صنعتی همواره به عنوان یکی از مهمترین روشهای نگهداری، تبدیل و عرضه مواد غذایی در تمام دنیا مطرح بوده و به احتمال بسیار زیاد در آینده این موقعیت خود را حفظ خواهد نمود علیرغم این واقعیت و با توجه به اینکه در حال حاضر حدود یکصد و پنجاه کارخانه کنسروسازی در کشور مشغول تولید فرآورده های مختلف کنسرو می باشند و با عنایت به ...

تعداد صفحه: ۳۳ دسته بندی: صنایع تبدیلی

خلاصه طرح درخواست کننده تسهیلات : شرکت کشت و صنعت در سبلان (سهامی خاص) موضوع طرح : احداث و راه‌اندازی کارخانه تولید کنسانتره میوه به ظرفیت 7000 تن در سال محصول اجرای طرح : کیلومتر 5 جاده مشکین‌شهر به اهر استان اردبیل سرمایه‌گذاری قبلی (ریالی) : 620/655/2 هزار ریال (ارزی) : - سرمایه‌گذاری جدید (ریالی) : 047/921/24 هزار ریال (با احتساب سرمایه در گردش و سود دوران مشارکت مدنی) ...

تعداد صفحه: ۲۱ دسته بندی: صنایع غذایی و بسته بندی

خلاصه طرح موضوع طرح : تولید شکلات و تافی ظرفیت : 600 تن در سال سرمایه گذاری کل: 8/1488 میلیون ریال سهم آورده متقاضی: 8/158 میلیون ریال سهم تسهیلات: 1330 میلیون ریال دوره بازگشت سرمایه: هجده ماه میزان اشتغالزایی : هجده نفر مقدمه : شکلات کاکائویی و تافی به عنوان ماده غذایی انرژی زا و مصرفی می‌باشد که بیشتر بعنوان تنقلات مصرف می‌شود. شکلات و تافی در شرایط عادی محیط دو ماه ماندگاری ...

تعداد صفحه: ۱۷ دسته بندی: صنایع غذایی و بسته بندی

خلاصه طرح موضوع طرح : تولید و بسته بندی ماست پاستوریزه ظرفیت : 800 تن در سال محل اجرای طرح : قابل اجرا در سراسر کشور سرمایه گذاری کل: 11/1379 میلیون ریال سهم آورده متقاضی: 11/139 میلیون ریال سهم تسهیلات: 1240 میلیون ریال دوره بازگشت سرمایه: 16 ماه مقدمه : جمعیت جهان که در آغاز قرن پیش حدود دو میلیارد نفر تخمین زده می‌‌شد به بیش از شش میلیارد نفر در آغاز سده جدید افزایش یافته و ...

تعداد صفحه: ۳۵ دسته بندی: صنایع غذایی و بسته بندی

فصل اول کلیات - 1 مقدمه : چیپس سیب زمینی یکی از انواع اسنک هاست. از سیب زمینی، برش های بسیار نازک تهیه کرده و در روغن داغ سرخ می کنند تا برشته شود. سپس می گذارند تا سرد شود و آنرا بسته بندی می نمایند. مواد افزودنی به چیپس های ساده ، تنها نمک است، اما انواع ادویه جات را هم به چیپس اضافه می کنند تا طعم های مختلفی از آن ایجاد نمایند. چیپس سیب زمینی همچون دیگر انواع اسنک، بخش اعظم ...

تعداد صفحه: ۲۹ دسته بندی: صنایع شیمیایی و پتروشیمی

پروژه کارآفرینی تولید و نصب ایزوگام خلاصه طرح موضوع طرح:تولید و نصب ایزوگام نوع تولیدات: ایزوگام تعداد شاغلین:10 نفر مشخصات سرمایه گذاری طرح(ارقام به میلیون ریال) سرمایه گذاری کل طرح:3620 سرمایه گذاری ثابت:2200 سرمایه در گردش:1300 درآمد سالیانه:9500 سود ویژه:876 دوره بازگشت سرمایه:5030 ماه نرخ بازدهی سرمایه:40% شرح فرآیند و اطلاعات فنی مورد نیاز : پیشگفتار : ایزوگام، نام ...

تعداد صفحه: ۳۹ دسته بندی: صنایع بازیافت

- 1 مقدمه : پلی اتیلن یا پلی اتن یکی از ساده‌ترین و ارزانترین پلیمرها است. پلی اتیلن جامدی مومی و غیر فعال است. این ماده از پلیمریزاسیون اتیلن بدست می‌آید و بطور خلاصه بصورت PE نشان داده می‌شود. مولکول اتیلن( )دارای یک بند دو گانه C=C است. در فرایند پلیمریزاسیون بند دو گانه هر یک از مونومرها شکسته شده و بجای آن پیوند ساده‌ای بین اتم‌های کربن مونومرها ایجاد می‌شود و محصول ایجاد ...

تعداد صفحه: ۴۱ دسته بندی: صنایع غذایی و بسته بندی

فصل اول کلیات 1- 1 مقدمه : یکی از مهم‌ترین روش‌های آماده سازی یا فرآوری مواد خوراکی، حرارت دادن آنها می‌باشد. استفاده از حرارت نه تنها سبب بهبود کیفیت خوراکی(Eating Quality) مواد غذایی می‌شود، بلکه از طریق کاهش سرعت یا توقف فعالیت‌های شیمیایی، آنزیمی و باکتریایی، قابلیت نگهداری آنها را نیز افزایش می‌‌دهد. در مورد ماهی و دیگر فرآورده‌های دریایی نیز، حرارت دادن آنها ابتدا به منظور ...

تعداد صفحه: ۵۰ دسته بندی: صنایع غذایی و بسته بندی

فصل اول کلیات 1- 1 مقدمه : ماکارونی یکی از غذاهای ایتالیایی می باشد که در سراسر دنیا طرفدار دارد Penne,یک نوع ماکارونی ایتالیایی. ماکارونی و اسپاگتی شباهت‌ها اسپاگتی و ماکارونی هردو از یک نوع آرد(سمولینا) ساخته می شوند تفاوت‌ها برای ساخت اسپاگتی خمیر را به شکل رشته‌های دراز در می‌آرند ولی در ماکارونی به شکل ‌های دیگر در می‌آورند ریشه نام دو احتمال وجود دارد از واژه یونانی ...

تعداد صفحه: ۳۴ دسته بندی: صنایع غذایی و بسته بندی

فصل اول کلیات - 1 مقدمه : سس مایونز نوعی سس غلیظ، سفید و کرم مانند است که سرد سرو می شود. این سس، امولسیونی از روغن نباتی می باشد که در زرده تخم مرغ معلق است و سرکه یا آبلیمو و انواع ادویه جات برای مزه دار کردن این سس مورد استفاده قرار می گیرند. سس مایونز را بدین طریق تهیه می کنند که روغن را به تدریج به مایعات دیگر اضافه می نمایند؛ در عین حال که مواد داخل ظرف را مرتباً هم می ...

تعداد صفحه: ۴۶ دسته بندی: شیلات-دامداری-دامپروری- طیور

خلاصه طرح : در این طرح به بررسی تولید پودر ماهی پرداخته شده است ، برای بررسی طرح از روش های آماری و اقتصادی و برآورد های مالی استفاده شده است ، این طرح شامل چهار فصل میباشد ، فصل اول به بیان کلیاتی از قبیل مقدمه ، تاریخچه ، مجوز های قانونی مورد نیاز ، وضعیت بازار ، میزان واردات و صادرات و ... پرداخته است ، فصل دوم به بیان روش انجام کار پرداخته است ، بازدید از واحد کاری مشابه ، ...

تعداد صفحه: ۵۲ دسته بندی: صنایع چوب و سلولزی

خلاصه طرح : در این طرح به بررسی تولید زغال پرداخته شده است ، برای بررسی طرح از روش های آماری و اقتصادی و برآورد های مالی استفاده شده است ، این طرح شامل چهار فصل میباشد ، فصل اول به بیان کلیاتی از قبیل مقدمه ، تاریخچه ، مجوز های قانونی مورد نیاز ، وضعیت بازار ، میزان واردات و صادرات و ... پرداخته است ، فصل دوم به بیان روش انجام کار پرداخته است ، بازدید از واحد کاری مشابه ، نیروی ...

تعداد صفحه: ۴۴ دسته بندی: شیلات-دامداری-دامپروری- طیور

خلاصه طرح : در این طرح به بررسی مزرعه پرورش بلدرچین پرداخته شده است ، برای بررسی طرح از روش های آماری و اقتصادی و برآورد های مالی استفاده شده است ، این طرح شامل چهار فصل میباشد ، فصل اول به بیان کلیاتی از قبیل مقدمه ، تاریخچه ، مجوز های قانونی مورد نیاز ، وضعیت بازار ، میزان واردات و صادرات و ... پرداخته است ، فصل دوم به بیان روش انجام کار پرداخته است ، بازدید از واحد کاری مشابه ...

تعداد صفحه: ۳۲ دسته بندی: صنایع غذایی و بسته بندی

فصل اول : هدف کلی : اشتغال زایی در سطح کشور با توجه به بالا بودن درصد یکاری و همچنین کسب سود و نیز ارائه بهترین راهها برای تولید و با کیفیت تر نان که باعث رضایت مصرف کنندگان می‌گردد . هدف جزیی : اشتغال زایی سود آوری اراعه یک کار مولد کاهش ضایعات نان افزایش کیفیت تولید شکوفایی اقتصادی رضایت مردم از نان‌های فانتزی ضرورت تحقیق : نان یکی از اصلی ترین ماده غذایی خانواده ها است و بخشی ...

تعداد صفحه: ۴۶ دسته بندی: صنایع غذایی و بسته بندی

صنعت آبمیوه مقدمه با رشد روز افزون جمعیت افزایش میزان مواد غذایی اهمیت فوق العاده ای پیدا کرده است . تکنولوژی پیشرفته مواد غذایی سبب شده که ما بتوانیم حداکثر استفاده را از تولیدات کشاورزی به عمل آوریم و ضایع شدن محصولات کشاورزی جلوگیری نماییم . صنعت آبمیوه ( آبمیوه نکتار و پوره میوه ) نیز یکی از جدید ترین رشته های صنایع غذایی است ، علی رغم اینکه به تازگی در ایران معمول گردیده به ...

تعداد صفحه: ۲۰ دسته بندی: صنایع غذایی و بسته بندی

موضوع طرح : تولید ماکارونی با ظرفیت 1000 تن در سال نوع تولیدات : ماکارونی تعداد شاغلین : 14 نفر مشخصات سرمایه گذاری طرح (ارقام به میلیون ریال) سرمایه گذاری کل طرح : 4410 سرمایه گذاری ثابت : 4020 سرمایه در گردش : 150 در آمد سالیانه: 3500 سود ویژه : 969 دوره بازگشت سرمایه : 50 ماه نرخ باز دهی سرمایه : %24 مقدمه : فراورده های ماکارونی به دو نوعند : -1 فراورده های ماکارونی ساده -2 ...

تعداد صفحه: ۴۶ دسته بندی: صنایع غذایی و بسته بندی

نام محصول ظرفیت پیشنهادی طرح مواد اولیه (هزار ریال) اشتغال زایی زمین مورد نیاز اداری سالن تولید انبار مواد اولیه انبار محصول زیر بنا آشپزخانه رخت کن و نماز خانه سرویس ها ساختمان نگهبانی سرمایه ثابت (هزار ریال) سرمایه در گردش(هزارریال) مصرف سالانه آب ( متر مکعب) مصرف سالانه برق( کیلو وات بر ساعت) Bitmap مصرف سالانه سوخت گاز (متر مکعب) بنزین(لیتر) محل پیشنهادی برای احداث طرح اسنک ...

تعداد صفحه: ۴۵ دسته بندی: شیلات-دامداری-دامپروری- طیور

مقدمه مطالعات امکان سنجی , مطالعات کارشناسی است که قبل از اجرای طرح های سرمایه گذاری اقتصادی اﳒام می گﲑد. دراین مطالعات از نگاه بازار , فﲏ و ماﱄ و اقتصادی طرح مورد بررسی و آنالیز قرارگرفته و نتایج حاصل از آن به عنوان مبنائی برای تصمیم گﲑی سرمایه گذاران مورد استفاده قرار می گﲑد. گزارش حاضر مطالعات امکان سنجی مقدماتی تولید مکمل خوراک دام و طیور است. این مطالعات در قالب متدولوژی ...

تعداد صفحه: ۵۵ دسته بندی: صنایع شیمیایی و پتروشیمی

خلاصه طرح نام محصول تولید اسید سیتریک ظرفیت پیشنهادی طرح (ظرفیت عملی) 1600 تن در سال موارد کاربرد ماده محافظ یا نگهدارنده مواد غذایی و چاشنی غذا با کاربرد در صنایع غذایی، دارویی و بهداشتی مواد اولیه مصرفی عمده ملاس چغندر یا نیشکر و یا ضایعات خرما کمبود محصول (پایان برنامه توسعه چهارم) 1293 تن در سال اشتغال زایی (نفر) 28 زمین مورد نیاز (مترمربع) 3600 اداری (مترمربع) 60 زیربنا ...

تعداد صفحه: ۵۸ دسته بندی: صنایع غذایی و بسته بندی

خلاصه طرح نام محصول تولید بستنی رژیمی ظرفیت پیشنهادی طرح (ظرفیت عملی) 1600 تن در سال موارد کاربرد بعنوان یک دسر یخ زده مواد اولیه مصرفی عمده شیر ، شربت فروکتوز و .... کمبود محصول (پایان برنامه توسعه چهارم) 9385 تن در سال اشتغال زایی (نفر) 28 زمین مورد نیاز (مترمربع) 3600 اداری (مترمربع) 60 زیربنا تولیدی (مترمربع) 800 انبار (مترمربع) 300 تاسیسات و سایر (مترمربع) 100 میزان مصرف ...

تعداد صفحه: ۵۶ دسته بندی: صنایع شیمیایی و پتروشیمی

خلاصه طرح نام محصول عایق صدا ( پلی اورتان ) ظرفیت پیشنهادی طرح 180000 مترمربع بعنوان عایق صوتی و حرارتی در صنعت موارد کاربرد ساختمان – خودروسازی – پتروشیمی – نظامی و ... مواد اولیه مصرفی عمده ایزوسیانات – پلی اول – کاتالیزور – گاز کمبود محصول اشتغال زایی 14 نفر زمین مورد نیاز 6000 متر مربع اداری 200 زیربنا تولیدی 1800 انبار مواد اولیه و محصول 800 نگهبانی 50 میزان مصرف سالانه ...

تعداد صفحه: ۳۶ دسته بندی: صنایع شیمیایی و پتروشیمی

خلاصه طرح نام محصول سوخت جایگزین گازوییل (بیودیزل) ظرفیت پیشنهادی طرح 3000 تن موارد کاربرد سوخت خودروهای دیزلی، بهبود خواص روانساز ها مواد اولیه مصرفی عمده چربی، الکل، سود کمبود محصول اشتغال زایی 9 نفر زمین مورد نیاز 2000 متر مربع اداری 50 زیربنا تولیدی 350 تاسیسات 10 انبار 150 میزان مصرف سالانه مواد اصلی آب (متر مکعب) 3000 میزان مصرف سالانه انرژی برق (کیلووات ساعت) 18000 گاز ...

تعداد صفحه: ۱۸ دسته بندی: صنایع غذایی و بسته بندی

تولید شیره انگور به روش صنعتی : معرفی محصول : از انگور فرآورده های غذایی مختلفی بدست می آورند که شامل کشمش ، شیره انگور ، روغن هسته انگور ، عصاره هسته انگور ، سرکه ، آبغوره و غوره می باشد. انگور دارای 79 درصد آب ، 14 درصد قندهای مختلف ، املاح معدنی و مجموعه ای از عناصر و ترکیبات سودمند است . انگور دارای ویتامین های A ، B ، C ، D و املاحی مانند آهن ، منیزیم ، منگنز ، کلر ، ید ، ...

تعداد صفحه: ۴۹ دسته بندی: شیلات-دامداری-دامپروری- طیور

خلاصه طرح نام محصول تولید خوراک آماده دام از پوست تازه پسته و ضایعات کشاورزی ظرفیت پیشنهادی طرح (تن در سال) 15000 زمین و ساختمان (متر مربع) کل زمین 4700 سالن تولید 600 انبار 1400 اداری و خدماتی 250 تعداد کارکنان کل کارکنان 19 تولیدی 8 کمک تولیدی 4 اداری و خدماتی 7 سرمایه گذاری (میلیون ریال) سرمایه گذاری ثابت طرح 8727 سرمایه در گردش 2396 سرمایه کل 11123 شاخص های مالی دوره بازگشت ...

تعداد صفحه: ۳۸ دسته بندی: صنایع غذایی و بسته بندی

خلاصه طرح (جداول در فایل اصلی موجود است ) معرفی محصول غذای آبزیان شامل غذاهای خشک ، مرطوب و تر می باشد . غذاهای خشک رطوبتی بین 7-13 درصد دارند. ساخت حمل و نقل و نگهداری آنها نسبتا ساده بوده و به راحتی می توان آنها را در استخرهای بزرگ توزیع کرد . سایر مزایای اینگونه غذاها شامل امکان خرید عمده و نگهداری مواد این گونه غذاها، قابلیت انتخاب مواد اولیه گوناگون با مشخصات غذایی ویژه ، ...

تعداد صفحه: ۴۲ دسته بندی: صنایع غذایی و بسته بندی

خلاصه طرح نام محصول رنگ های خوراکی ظرفیت پیشنهادی طرح 50 تن در سال موارد کاربرد صنایع غذایی ، صنایع داروسازی مواد اولیه رنگ های طبیعی : دانه گیاه آناتو ، هویج ، انگور ، ریشه چغندر ، اسفناج ، حرارت مواد اولیه مصرفی دادن کربوهیدراتها و... مواد اولیه رنگ های مصنوعی : سرب ، ارسینیک ، آمین های آرماتیک ، مواد قابل استخراج بادی اتیل اتر کمبود محصول 17900.5 تن اشتغال زایی ( نفر) 31 زمین ...

تعداد صفحه: ۳۲ دسته بندی: صنایع شیمیایی و پتروشیمی

خلاصه طرح نام محصول بی کربنات آمونیوم ظرفیت پیشنهادی طرح 1000 تن صنایغ غذایی، مواد دارویی، نمک های موارد کاربرد آمونیوم، مواد اطفاء حریق، تقویت کننده خاک و کود و... مواد اولیه مصرفی عمده محلول آمونیاک کمبود محصول (سال (1390 2800 تن اشتغال زایی (نفر) 18 زمین مورد نیاز (m2) 2500 زیربنا اداری (m2) 220 تولیدی (m2) 500 انبار (m2) 200 میزان مصرف سالانه مواد اولیه اصلی 1700 تن آب (m3) ...

تعداد صفحه: ۷۲ دسته بندی: شیلات-دامداری-دامپروری- طیور

خلاصه طرح (جداول در فایل اصلی موجود است) مقدمه در این گزارش شده است که به مراحل طراحی کارخانه پودر و روغن ماهی پرداخته شود. طرحی که به منظور تولید پودر ماهی به عنوان محصول اصلی و روغن ماهی به عنوان محصول فرعی مورد ارزیابی قرار میگیرد تا امکان تولید آن بر اساس اطلاعات در دسترس بررسی شود. اطلاعاتی که عموما تحقیقاتی بوده و از منابع مختلفی از جمله وزارت صنایع، اداره گمرک، سازمان ...

تعداد صفحه: ۷۰ دسته بندی: صنایع غذایی و بسته بندی

خلاصه طرح نام محصول انواع پودر میوه: پودر پرتقال پودر لیمو پودر موز پودر توت فرنگی پودر هلو ظرفیت پیشنهادی طرح 1000تن در سال موارد کاربرد محصول خوراکی مواد اولیه مصرف عمده پرتقال ،لیمو، موز ، توت فرنگی ، هلو کمبود محصول (سال ( 1390 اشتغال زایی (نفر) 25 نفر زمین مورد نیاز M 2 2500 متر مربع اداری M 2 410 متر مربع زیربنا تولیدی M 2 1200 مترمربع سوله تأسیسات M 2 انبار M 2 620 ...

تعداد صفحه: ۶۶ دسته بندی: شیلات-دامداری-دامپروری- طیور

خلاصه طرح نام محصول خوراک دام ظرفیت پیشنهادی طرح 24000 تن موارد کاربرد مصرف دام ها در دامداری ها مواد اولیه مصرفی عمده جو،سبوس گندم و ضایعات گندم اشتغال زایی ( نفر) 25 زمین مورد نیاز ( ( m2 3000 اداری ( m2) 150 زیر بنا تولیدی ( m2) 800 سوله تاسیسات ( m2) 20 انبار ( m2) 500 میزان مصرف سالانه مواد اولیه اصلی 4800 آب ( m3) 1400 میزان مصرف سالانه یوتیلیتی برق(( kw 300000 گازوئیل ...

تعداد صفحه: ۷۵ دسته بندی: صنایع غذایی و بسته بندی

خلاصه طرح نام محصول انواع نان های فانتزی ظرفیت پیشنهادی طرح 5 تن در روز(سالیانه 1500تن) موارد کاربرد غذایی مواد اولیه مصرفی عمده آرد گندم کمبود محصول ( سال ( 1390 6/4 میلیون تن اشتغال زایی ( نفر) 17 زمین مورد نیاز ( ( m2 2462 اداری ( m2) 200 زیر بنا تولیدی ( m2) 500 سوله تاسیسات ( m2) 50 انبار ( m2) 220 میزان مصرف سالانه مواد اولیه اصلی 1117 تن آرد گندم آب ( m3) 3300 متر مکعب ...

تعداد صفحه: ۵۸ دسته بندی: صنایع بازیافت

خلاصه طرح نام محصول فیلم و کیسه پلاستیکی (CPP) ظرفیت پیشنهادی طرح ٥٢٤٠ تن در سال موارد کاربرد بسته بندی مواد غذایی مواد اولیه مصرفی عمده پلی پروپیلن کمبود محصول (سال ١٣٩٠) ٧٠٠٠ تن در سال اشتغال زایی (نفر) ٣١ زمین مورد نیاز (٢(m ٥٠٠٠ اداری (٢(m ٤٥٥ زیربنا تولیدی (٢(m ٦٠٠ انبار (٢(m ٣٧٠ میزان مصرف سالانه مواد اولیه اصلی ٥٥٠٠ تن در سال (PVC) آب (٣(m ٨١٠٠ میزان مصرف سالانه یوتیلیتی ...

تعداد صفحه: ۵۵ دسته بندی: صنایع شیمیایی و پتروشیمی

خلاصه طرح نام محصول تولید اسید سیتریک ظرفیت پیشنهادی طرح (ظرفیت عملی) 1600 تن در سال موارد کاربرد ماده محافظ یا نگهدارنده مواد غذایی و چاشنی غذا با کاربرد در صنایع غذایی، دارویی و بهداشتی مواد اولیه مصرفی عمده ملاس چغندر یا نیشکر و یا ضایعات خرما کمبود محصول (پایان برنامه توسعه چهارم) 1293 تن در سال اشتغال زایی (نفر) 28 زمین مورد نیاز (مترمربع) 3600 اداری (مترمربع) 60 زیربنا ...

تعداد صفحه: ۷۰ دسته بندی: صنایع غذایی و بسته بندی

خلاصه طرح نام محصول انواع پودر میوه: پودر پرتقال پودر لیمو پودر موز پودر توت فرنگی پودر هلو ظرفیت پیشنهادی طرح 1000تن در سال موارد کاربرد محصول خوراکی مواد اولیه مصرف عمده پرتقال ،لیمو، موز ، توت فرنگی ، هلو کمبود محصول (سال ( 1390 اشتغال زایی (نفر) 25 نفر زمین مورد نیاز M 2 2500 متر مربع اداری M 2 410 متر مربع زیربنا تولیدی M 2 1200 مترمربع سوله تأسیسات M 2 انبار M 2 620 ...

تعداد صفحه: ۷۲ دسته بندی: شیلات-دامداری-دامپروری- طیور

خلاصه طرح (جداول در فایل اصلی موجود است) معرفی محصول تامین علوفه جهت تعلیف جمعیت دامی کشور در پنج دهه اخیر همواره از مشکلات و معضلات مملکت ما بوده است. با استفاده بی رویه و خارج از توان مراتع، لطمات شدیدی بر ذخایر علوفه ای کشور وارد گردیده بطوری که پوشش گیاهی مراتع از نظر کیفی و کمی دچار تخریب و فرسایش گردیده و هر ساله دامهای روستایی و عشایری کشور با کمبود علوفه بیشتری مواجه ...

تعداد صفحه: ۳۶ دسته بندی: صنایع شیمیایی و پتروشیمی

خلاصه طرح نام محصول سوخت جایگزین گازوییل (بیودیزل) ظرفیت پیشنهادی طرح 3000 تن موارد کاربرد سوخت خودرو های دیزلی، بهبود خواص روانسازها مواد اولیه مصرفی عمده چربی، الکل، سود کمبود محصول اشتغال زایی 9 نفر زمین مورد نیاز 2000 متر مربع اداری 50 زیربنا تولیدی 350 تاسیسات 10 انبار 150 میزان مصرف سالانه مواد اصلی آب (متر مکعب) 3000 میزان مصرف سالانه انرژی برق (کیلووات ساعت) 18000 گاز ...

تعداد صفحه: ۳۹ دسته بندی: صنایع شیمیایی و پتروشیمی

خلاصه طرح (جداول در فایل اصلی موجود است) مقدمه بیوتکنولوژی دانشی است که در پهنه وسیع آن از امکانات ژنتیکی موجودات زنده اصولاً برای بهبود زندگی بشر استفاده میشود. بسیاری این اصطلاح را به فرایندهای صنعتی که در آنها از موجودات زنده برای تولید مواد مختلف اعم از غذایی، دارویی و شیمیایی استفاده میشود، اطلاق میکنند. امروزه با تکیه بر دانش بیوتکنولوژی محصولات بسیار با ارزشی از ...

تعداد صفحه: ۶۸ دسته بندی: صنایع کشاورزی

خلاصه طرح نام محصول تولید پکتین از ضایعات میوه و مرکبات ظرفیت پیشنهادی طرح (ظرفیت عملی) 80 تن در سال موارد کاربرد بعنوان یک ماده ژله کننده گیاهی در صنایع مختلف غذائی ، داروئی ، آرایشی و بهداشتی مواد اولیه مصرفی عمده پوست و ضایعات انواع مرکبات مانند لیمو و پرتقال کمبود محصول (پایان برنامه توسعه چهارم) 5454 تن در سال اشتغال زایی (نفر) 28 زمین مورد نیاز (مترمربع) 3500 اداری ...

تعداد صفحه: ۵۱ دسته بندی: صنایع شیمیایی و پتروشیمی

خلاصه طرح (جداول در فایل اصلی موجود است) رئوس مطالب -1-1 نام و کد محصولات (آیسیک (3 -2-1 شماره تعرفه گمرکی -3-1 شرایط واردات -4-1 بررسی و ارائه استاندارد -5-1 بررسی و ارائه اطلاعات لازم در زمینه قیمت تولید داخلی و جهانی محصول -6-1 معرفی موارد مصرف و کاربرد -7-1 بررسی کالاهای جایگزین و تجزیه و تحلیل اثرات آن بر مصرف محصول -8-1 بررسی اهمیت استراتژیکی کالا در دنیای امروز -9-1 ...

تعداد صفحه: ۵۴ دسته بندی: صنایع شیمیایی و پتروشیمی

خلاصه طرح (جداول در فایل اصلی موجود است) (1معرفی محصول شکل ظاهری محصول بسته بندی محصول کربوکسی متیل سلولز باید بطور ایمنی در بستههای غیر قابل نفوذ به نور و هوا بسته بندی گردد . ظروف حاوی کربوکسی متیل سلولز باید طوری باشد که مانع از آلودگی محتویات با فلزات و سایر ناخالصیها باشد . این ماده باید در محل سرد و خشک نگهداری شده و از قرار گرفتن آن در معرض حرارت پرهیز شود . این ماده باید ...

تعداد صفحه: ۹۱ دسته بندی: صنایع غذایی و بسته بندی

خلاصه طرح نام محصول ظرفیت پیشنهادی طرح موارد کاربرد مواد اولیه مصرفی عمده میزان مصرف سالیانه مواد اولیه (تن) اشتغال زایی (نفر) زمین مورد نیاز (متر مربع) اداری (متر مربع) زیربنا تولیدی (متر مربع) انبار(متر مربع) میزان مصرف آب (متر مکعب) یوتیلیتی برق (کیلو وات ساعت) گاز (متر مکعب) سرمایه گذاری ثابت ارزی (دلار) طرح ریالی(میلیون ریال) مجموع (میلیون ریال) محل پیشنهادی اجرای طرح ...

تعداد صفحه: ۷۴ دسته بندی: صنایع غذایی و بسته بندی

خلاصه طرح نام محصول کنسانتره اسانس از مرکبات ویژگی محصول یا طرح جایگزینی واردات و توسعه صادرات ظرفیت پیشنهادی طرح 200 تن موارد کاربرد افزودنی مواد غذایی ، اشامیدنی ، بهداشتی ، داروئی مواد اولیه اصلی پوست مرکبات محل تامین مواد اولیه داخل کشور کمبود محصول در سال 1395 1155 تن اشتغالزایی 33 نفر زمین مورد نیاز 3000 متر مربع تولیدی 1000 متر مربع زیر بنا اداری و سایر 220 متر مربع انبار ...

تعداد صفحه: ۶۸ دسته بندی: شیلات-دامداری-دامپروری- طیور

خلاصه طرح نام محصول تولید غذاهای جدید شیلاتی ویژگی محصول یا طرح توسعه مصرف داخل و صادرات ظرفیت پیشنهادی طرح 500 تن موارد کاربرد غذای انسان مواد اولیه اصلی ماهی و میگو محل تامین مواد اولیه داخل کشور کمبود محصول در سال 1395 743 تن اشتغالزایی 34 نفر زمین مورد نیاز 3000 متر مربع تولیدی 800 متر مربع زیر بنا اداری و سایر 220 متر مربع انبار 300 متر مربع میزان مصرف سالانه آب 3000 ...

تعداد صفحه: ۵۲ دسته بندی: صنایع تبدیلی

خلاصه طرح نام محصول فرایند پوشش دهی تحت خلا ظرفیت پیشنهادی طرح ۰۰۸۴۶ متر مربع رفلکتورهای چراغ های جلو انواع خودروها،آیینه- موارد کاربرد های آلومینیومی، قطعات مختلف روکش دار اتومبیلها و وسایل نقلیه مفتول آلومینیوم، کویل تنگستن، رزین ملامین- مواد اولیه مصرفی عمده آلکید، رزین اوره- وینیل بوتیرال، رزین کامپاند شده اوره- فرمالدئید کمبود محصول (سال ١٣٩٢) --- اشتغال زایی (نفر) ٣٠ زمین ...

تعداد صفحه: ۶۰ دسته بندی: شیلات-دامداری-دامپروری- طیور

مقدمه در این گزارش شده است که به مراحل طراحی کارخانه پودر و روغن ماهی پرداخته شود. طرحی که به منظور تولید پودر ماهی به عنوان محصول اصلی و روغن ماهی به عنوان محصول فرعی مورد ارزیابی قرار میگیرد تا امکان تولید آن بر اساس اطلاعات در دسترس بررسی شود. اطلاعاتی که عموما تحقیقاتی بوده و از منابع مختلفی از جمله وزارت صنایع، اداره گمرک، سازمان شیلات و همچنین مقالاتی که توسط سازمان های ...

تعداد صفحه: ۶۹ دسته بندی: صنایع غذایی و بسته بندی

چکیده : هدف از انجام این بررسی ، مطالعه و امکان سنجی احداث واحد تولید روغن زیتون است . در این بررسی بازار فروش، واردات و صادرات ، واحد های فعال و در دست احداث , منابع تامین مواد اولیه و کلیه ماشین الات و سایر امکانات مورد نیاز برای احداث واحد به تفصیل شرح داده شده است. طبق بررسی انجام شده احداث چنین واحدی نیاز به سرمایه ثابتی حدود .151 میلیارد تومان دارد و سرمایه در گردش مورد ...

تعداد صفحه: ۲۰ دسته بندی: صنایع غذایی و بسته بندی

خلاصه طرح : موضوع طرح : تولید ماکارونی با ظرفیت 1200 تن در سال نوع تولیدات : ماکارونی تعداد شاغلین : 15 نفر مشخصات سرمایه گذاری طرح (ارقام به میلیون ریال) سرمایه گذاری کل طرح : 4640 سرمایه گذاری ثابت : 4200 سرمایه در گردش : 160 در آمد سالیانه: 4200 سود ویژه : 1357 دوره بازگشت سرمایه : 38 ماه نرخ باز دهی سرمایه : %32 1 مقدمه : فراورده های ماکارونی به دو نوعند : -1 فراورده های ...

تعداد صفحه: ۲۰ دسته بندی: صنایع غذایی و بسته بندی

خلاصه طرح : موضوع طرح : تولید ماکارونی با ظرفیت 1500 تن در سال نوع تولیدات : ماکارونی تعداد شاغلین : 18 نفر مشخصات سرمایه گذاری طرح (ارقام به میلیون ریال) سرمایه گذاری کل طرح : 5220 سرمایه گذاری ثابت : 4700 سرمایه در گردش : 180 در آمد سالیانه: 5250 سود ویژه : 1786 دوره بازگشت سرمایه : 32 ماه نرخ باز دهی سرمایه : %38 1 مقدمه : فراورده های ماکارونی به دو نوعند : -1 فراورده های ...

تعداد صفحه: ۲۰ دسته بندی: صنایع غذایی و بسته بندی

خلاصه طرح : موضوع طرح : تولید ماکارونی با ظرفیت 2000 تن در سال نوع تولیدات : ماکارونی تعداد شاغلین : 20 نفر مشخصات سرمایه گذاری طرح (ارقام به میلیون ریال) سرمایه گذاری کل طرح : 6070 سرمایه گذاری ثابت : 5400 سرمایه در گردش : 450 در آمد سالیانه: 7000 سود ویژه : 2379 دوره بازگشت سرمایه : 28 ماه نرخ باز دهی سرمایه : %44 1 مقدمه : فراورده های ماکارونی به دو نوعند : -1 فراورده های ...

تعداد صفحه: ۲۰ دسته بندی: صنایع غذایی و بسته بندی

خلاصه طرح : موضوع طرح : تولید ماکارونی با ظرفیت 2000 تن در سال نوع تولیدات : ماکارونی تعداد شاغلین : 20 نفر مشخصات سرمایه گذاری طرح (ارقام به میلیون ریال) سرمایه گذاری کل طرح : 6070 سرمایه گذاری ثابت : 5400 سرمایه در گردش : 450 در آمد سالیانه: 6000 سود ویژه : 1509 دوره بازگشت سرمایه : 43 ماه نرخ باز دهی سرمایه : %28 1 مقدمه : فراورده های ماکارونی به دو نوعند : -1 فراورده های ...

تعداد صفحه: ۱۵ دسته بندی: صنایع غذایی و بسته بندی

هزینه مواد اولیه اغلب حدود 50 درصد هزینه کل تولید شیر را در یک کارخانه تولید مواد لبنی در بر می گیرد . صرفه جویی در هزینه خوراک حتی مقدار کمی دلار در هر تن ، باعث صرفه جویی مهمی در طول یک سال در یک شرکت تولید لبنی خواهد شد . در بسیاری از کارخانه جات تولید مواد لبنی یک نرم فزار برای بالانس کردن سهمیه غذایی استفاده می شود که در آن از تکنیک برنامه ریزی خطی استفاده می شود ، این ...

تعداد صفحه: ۱۸ دسته بندی: صنایع غذایی و بسته بندی

خلاصه طرح موضوع طرح : بسته بندی مواد غذایی ( پودر و گرانول ) ظرفیت : 2075 تن در سال محل اجرای طرح : قابل اجرا در سراسر کشور سرمایه گذاری کل: 1888 میلیون ریال سهم آورده متقاضی: 188 میلیون ریال سهم تسهیلات: 1700 میلیون ریال میزان اشتغالزایی : هجده نفر دوره بازگشت سرمایه: سیزده ماه مقدمه : بسته‌بندی به عنوان یک ابزار کارآمد سالهاست که مورد نظر کارشناسان علم بازاریابی قرار گرفته ...

تعداد صفحه: ۱۳ دسته بندی: صنایع غذایی و بسته بندی

از زمان به وجود آمدن انسان بر روی زمین یکی از عواملی که در زندگی انسان نقش مهمی ایفا می کند ، تهیه مایحتاج زندگی از جمله مواد غذایی میباشد که در زمان انسانهای اولیه این نیاز با شکار کردن و پرورش سبزیجات و حبوبات و لبینات از حیوانات اهلی صورت گرفت. با تکامل یافتن شیوه زندگی تهیه ای نیازها ساده تر و راحت تر شده به طوری که امروزه در هر خیابان ، بازار و کوچه یک یا چندین فروشگاه > ...

تعداد صفحه: ۳۶ دسته بندی: صنایع غذایی و بسته بندی

فصل اول کلیات 1- 1 مقدمه : بسته بندی به عنوان یک ابزار کارآمد سال هاست که مورد نظر کارشناسان علم بازاریابی قرار گرفته است. استفاده از انواع مختلف بسته بندی ضمن اینکه قابلیت نگهداری بهتری را به کالا می بخشد در کسب سهم بالاتری از بازار برای کالای مورد نظر نیز مؤثر است. نظریه پردازان بازاریابی، دو نقش مهم برای بسته بندی متصور هستند که عبارتند از نقش Protective و نقش Promotive ، ...

تعداد صفحه: ۱۸ دسته بندی: صنایع غذایی و بسته بندی

خلاصه طرح موضوع طرح : بسته بندی مواد غذایی ( پودری ) ظرفیت : 1200 تن در سال محل اجرای طرح : قابل اجرا در سراسر کشور سرمایه گذاری کل: 1388 میلیون ریال سهم آورده متقاضی: 138 میلیون ریال سهم تسهیلات: 1250 میلیون ریال سود ویژه : 15/997 میلیون ریال میزان اشتغالزایی : شانزده نفر دوره بازگشت سرمایه: چهارده ماهمقدمه : بسته‌بندی به عنوان یک ابزار کارآمد سالهاست که مورد نظر کارشناسان علم ...

تعداد صفحه: ۱۹ دسته بندی: صنایع غذایی و بسته بندی

موضوع طرح : بسته بندی مواد غذایی ( گرانول ) ظرفیت : 1400 تن در سال محل اجرای طرح : قابل اجرا در سراسر کشور سرمایه گذاری کل: 47/1363 میلیون ریال سهم آورده متقاضی: 47/143 میلیون ریال سهم تسهیلات: 1220 میلیون ریال میزان اشتغالزایی : هجده نفر دوره بازگشت سرمایه: هجده ماهمقدمه : بسته‌بندی به عنوان یک ابزار کارآمد سالهاست که مورد نظر کارشناسان علم بازاریابی قرار گرفته است. استفاده از ...

تعداد صفحه: ۱۴ دسته بندی: صنایع غذایی و بسته بندی

بخش اول : (( توجیه و بررسی های فنی )) بررسی های فنی طرح شامل بخش های زیر می باشد : کلیات و معرفی طرح معرفی مجریان طرح و سابقه کاری و تحصیلات مجریان شرح فرایند و عملیات اجرایی طرح (نحوه تولید یا ارائه خدمات ) مجوزهای قانونی ( نظیر : پروانه کسب، مجوز فعالیت، جواز تاسیس، مجوز اتحادیه و پروانه یا کارت بهداشت و... ) معرفی محصولات معرفی و ویژگی های محل اجرای طرح ویژگی های محصولات یا ...

تعداد صفحه: ۱۵ دسته بندی: صنایع غذایی و بسته بندی

خلاصه طرح : موضوع طرح : نوع تولیدات : تعداد شاغلین : بسته بندی وتوزیع مواد غذایی تخم مرغ مشخصات سرمایه گذاری طرح (ارقام به میلیون ریال) سرمایه گذاری کل طرح : 3551/1 سرمایه گذاری ثابت : 2443/6 سرمایه در گردش : 950/5 در آمد سالیانه: 7000 سود ویژه : 1747 دوره بازگشت سرمایه : 33 ماه نرخ باز دهی سرمایه : %37 -1 سرمایه گذاری ثابت طرح : -1-1 زمین محل اجرای طرح : متراژ زمین قیمت واحد ...

تعداد صفحه: ۳۹ دسته بندی: صنایع دارویی-پزشکی-بهداشتی

فصل اول کلیات 1- 1 مقدمه : بینائی سنجی همان علم مراقبت های بینائی است. درس خوانده های این رشته به عنوان مراقبین اولیه بهداشت چشم مسوولیت خفظ و سلامت بینائی را به عهده دارند. چشم از اعضای کوچک بدن است اما اختلالات و عوارض آن بسیار گسترده و پیچیده است بطوری که نیازمند تجهیزات و دستگاه های مدرن است. دقت و حوصله فراوان برای مداوای یک بیمار چشمی حرف اول را می زند. طول دوره رشته ...

تعداد صفحه: ۶۶ دسته بندی: صنایع شیمیایی و پتروشیمی

توصیف پروژه در این پروژه طرح تولید مواد پلاستیکی درشرکت تولیدی ظروف پلاستیکی و کفش مورد بررسی قرار می گیرد این شرکت واقع در خراسان رضوی،شهرستان فردوس قرار دارد و با هدف محرومیت زدایی،ایجاد شغل برای نیروی جوان و بیکاری منطقه،ایجاد درآمد،مشارکت در تولید صنعتی ملی و... اقدام به تولید محصولی که عبارتند از:انواع تولیدات پلاستیکی شامل کفش پلاستیکی،کفی،کفش دمپایی،و انواع ظروف پلاستیکی ...

تعداد صفحه: ۴۷ دسته بندی: صنایع ساختمانی و مصالح ساختمانی

معرفی محصول در کشور ما با توجه به حجم بالای ساخت و ساز و در دسترس بودن نسبی مصالح لازم برای تولید سیمان و بتن، استفاده از بتن بسیار رواج دارد. یکی از مشکلات و معضلات اساسی در بهکارگیری بتن، مسأله پایایی آن است. در کشورهای مختلف جهان سالانه میلیونها دلار صرف نگهداری و بازسازی سازههای بتنی میشود. در کشور ما نیز هزینههای بسیار زیادی از این بابت پرداخت می گردد، هر چند تخمین دقیقی از ...

تعداد صفحه: ۴۶ دسته بندی: صنایع شیمیایی و پتروشیمی

.1 معرفی محصول از سال 1980 که شرکت تویوتا اولین قطعات نانوکامپوزیتی حاصل از پلیمر-خاک رس را جهت استفاده در خودرو تولید کرد نانوکامپوزیتها به صورت تجاری درآمدند. پیشرفت هایی که در زمینه توانایی تعیین مشخصات، تولید و دستکاری مواد نانومقیاس ایجادشده باعث گردیده تا از آنها به عنوان مواد پرکننده1 در گونههای جدید نانو کامپوزیت ها استفاده شود. نانوکامپوزیتهای حاصل از پلیمرها و نانوذرات ...

تعداد صفحه: ۶۴ دسته بندی: صنایع فلزی و خودروسازی

-1 معرفی محصول افزودنی EP که در صنعت به نامهایی چون افزودنی تحمل فشار حدی نیز موسوم است جهت بالا بردن خاصیت تحمل فشار حدی در روغنهای موتور وروغنهای دنده وگریسها استفاده میگردد. در فرمولاسیون برخی تولیدات دیگر چون روانسازهای صنعتی برای بهبود خواص بهکار میرود. با توجه به این که این ماده افزودنی به روغن است جهت آشنایی با نحوه عملکرد آن باید ابتدا روغنها و روانسازها معرفی گردند. ...

تعداد صفحه: ۵۱ دسته بندی: صنایع غذایی و بسته بندی

خلاصه طرح نام محصول دستگاه سانتریفیوژ صنایع غذایی ظرفیت پیشنهادی طرح 100 دستگاه مواد اولیه (میلیون ریال) 5,592 اشتغال زایی 20نفر زمین مورد نیاز(مترمربع) 2000 اداری 75 سالن تولید 700 انبار مواد اولیه 250 انبار محصول 250 زیر بنا آشپزخانه 25 رخت کن و نماز خانه 25 سرویس ها 50 ساختمان نگهبانی 50 سرمایه ثابت (هزار ریال) 4E+06 سرمایه در گردش(هزارریال) 187512 مصرف سالانه آب ( متر مکعب) ...

تعداد صفحه: ۴۴ دسته بندی: صنایع ساختمانی و مصالح ساختمانی

خلاصه طرح (جداول در فایل اصلی موجود است) معرفی محصول ماده ای غیر از آب، سیمان و مصالح مورد استفاده در بتون، که درست قبل از اختلاط یا در هنگام اختلاط به بتون افزوده میشود، افزودنیهای بتون نامیده میشود. این مواد خواص بتون را بهبود میبخشند. دستهبندیهای متفاوتی از افزودنیهای بتون ارائه شده است. اما افزودنیها را میتوان به دو دسته عمده طبقهبندی کرد که عبارتند از: افزودنی های معدنی1 و ...

تعداد صفحه: ۴۶ دسته بندی: صنایع شیمیایی و پتروشیمی

خلاصه طرح (جداول در فایل اصلی موجود است) معرفی محصول از سال 1980 که شرکت تویوتا اولین قطعات نانو کامپوزیتی حاصل از پلیمر-خاک رس را جهت استفاده در خودرو تولید کرد نانوکامپوزیتها به صورت تجاری درآمدند. پیشرفت هایی که در زمینه توانایی تعیین مشخصات، تولید و دستکاری مواد نانومقیاس ایجادشده باعث گردیده تا از آنها به عنوان مواد پرکننده1 در گونههای جدید نانوکامپوزیتها استفاده شود. ...

تعداد صفحه: ۵۱ دسته بندی: صنایع برق و الکترونیک

خلاصه طرح نام محصول دستگاه سانتریفیوژ صنایع غذایی ظرفیت پیشنهادی طرح 100 دستگاه مواد اولیه (میلیون ریال) 5,592 اشتغال زایی 20نفر زمین مورد نیاز(مترمربع) 2000 اداری 75 سالن تولید 700 انبار مواد اولیه 250 انبار محصول 250 زیر بنا آشپزخانه 25 رخت کن و نماز خانه 25 سرویس ها 50 ساختمان نگهبانی 50 سرمایه ثابت (هزار ریال) 4E+06 سرمایه در گردش(هزارریال) 187512 مصرف سالانه آب ( متر مکعب) ...

تعداد صفحه: ۶۴ دسته بندی: صنایع فلزی و خودروسازی

معرفی محصول افزودنی EP که در صنعت به نامهایی چون افزودنی تحمل فشار حدی نیز موسوم است جهت بالا بردن خاصیت تحمل فشار حدی در روغن های موتور وروغنهای دنده وگریسها استفاده میگردد. در فرمولاسیون برخی تولیدات دیگر چون روانسازهای صنعتی برای بهبود خواص بهکار میرود. با توجه به این که این ماده افزودنی به روغن است جهت آشنایی با نحوه عملکرد آن باید ابتدا روغنها و روانسازها معرفی گردند. روغن ...

تعداد صفحه: ۲۳ دسته بندی: صنایع غذایی و بسته بندی

مقدمه: در این پروژه به مراحل تبدیل چغندر به قند در کارخانه قند چناران پرداخته شده و هدف از این پروژه آشنای با مراحل تولید قند و دستگاه های مورد نیاز و همچنین نیروی انسانی مورد نیاز برای کار می باشد. پیشگفتار: امروزه در شاخه صنایع غذایی قتد به عنوان یکی از محصولات استراتژیک در دنیا شناخته شده است انرژی زیاد در مقدار کمی از این ماده از یک طرف و کاربرد آن در اکثر صنایع نوشابه سازی ...

تعداد صفحه: ۱۴۹ دسته بندی: صنایع غذایی و بسته بندی

مقدمه: به نام خالق هستی که شیر را نوشیدنی گوارا گردانید تا اهل ایمان را عبرتی از قدرت لایزال او باشد و بهشتیان را به نهرهای آن وعده داد تا لذت رضوان خویش را کامل گرداند. اگرچه این نوشیدنی حیات بخش، منبع غنی از ترکیبات مورد نیاز بدن بوده ودانشمندان هر روز ابعاد تازه ای از اسرار این غذای کامل را کشف و به جوامع ارائه می دهند متاسفانه به دلیل عدم آگاهی مصرف سرانه آن در ایران حدود ...

تعداد صفحه: ۵۶ دسته بندی: صنایع غذایی و بسته بندی

مقدمه روغنها و چربی های خوراکی بخش عمده ای از ترکیب مواد غذایی و غذای مصرفی روزانه را به خود اختصاص می دهند . رشد سریع جمعیت و نیاز به افزایش هر چه بیشتر تولید از یک سو و عدم استقلال صنایع روغن کشور از برخی لحاظ نظیر مواد اولیه ، ماشین آلات و یا کاتالیست ، خاک رنگبر و غیره از سوی دیگر ، مشکلات روز افزونی را سبب شده است که حل آنها منوط به انجام فعالیت های گسترده و تلاش بیشتر از ...

تعداد صفحه: ۵۹ دسته بندی: شیلات-دامداری-دامپروری- طیور

مقدمه: با وجود گذشت بیش از یک قرن از پرورش شترمرغ اهلی در مزارع افریقای جنوبی، اطلاعات علمی کمی در خصوص تغذیه شترمرغ وجود دارد و نیازهای غذایی این پرنده به طور دقیق برآورد نشده است. نتها در چندساله اخیر برخی از تحقیقات اولیه در اسرائیل و افریقای جنوبی در این زمینه انجام شده اشت. هنوز جنبه های زیادی مورد تحقیق قرار نگرفته و اطلاعات گردآوری شده در این بخش بیشتر مربوط به تجربیات ...

تعداد صفحه: ۲۳ دسته بندی: صنایع غذایی و بسته بندی

مقدمه : بدون شک قویترین غریزه ای ازابتدای تولد انسان اجرا به جنب وجوش وتلاش وادار ساخت ونظام تلاش خود را درراه سیدن وارضای این غریزه به کارگرفت . احساس گرسنگی وبرطرف کردن آن بود که این امری اجتناب ناپذیراست . درراه اصطلاح وبهترکردن وضعیت غذا وتغذیه ، انسان ها درطول تاریخ ، بایکسری اکتشافات بزرگ توانستند ازریشه ها ، گیاه ها ، میوه های جنگلی وشکار حیوانات استفاده نمایند ویرای ...

تعداد صفحه: ۱۴ دسته بندی: صنایع غذایی و بسته بندی

مقدمه همان طور که می دانیم با پیشرفت علم و تکنولوژی تقریباً تمام نیازهای روزمره انسان تأمین شده است . چه آنهایی که نیاز اولیه هستند مانند خوراک و چه آنهائیکه نیازهای ثانویه هستند مانند تفریح. ولی چیزی که مهم است این است که بتوانیم در کوتاه ترین زمان و با کمترین هزینه این نیازها را برطرف کنیم. خوراک یک نیاز اصلی برای انسان است و از این رو تولیدکنندگان زیادی رو به تولید مواد غذایی ...

تعداد صفحه: ۱۸۴ دسته بندی: صنایع غذایی و بسته بندی

همبرگر یکی از فراورده های گوشتی بوده که از طریق فرمولاسیون و اختلاط مواد اولیه مجار حاصل می شود . فرآیند تهیه همبرگر کاملاً ساخته شده ابوده و مهترین مرحله آن آماده سازی مواد و اختلاط آنها می باشد . نکته بسیارمهم در مورد صنایع غذایی و به ویژه همبرگر که دارای مصرف عمومی بوده ، رعایت بهداشت و کنترل کیفیت است.جهت کنترل کیفیت صحیح باید مواد اولیه ، مراحل مختلف فرایند تولید و در نهایت ...

ثبت سفارش
عنوان محصول
قیمت