پروژه کارآفرینی، طرح توجیهی و طرح کسب و کار 【بسته بندی بهداشتی】

دانلود بیش از 100 پروژه کارآفرینی بسته بندی بهداشتی برای Business Plan و آماده سازی نمونه طرح کسب و کار و طرح توجیهی بسته بندی بهداشتی با فرمت فایل WORD قابل ویرایش، جهت ارائه طرح برای پروژه‌های دانشجویی یا برای اخذ وام قرض الحسنه و تسهیلات بانکی از بانک‌ها، صندوق‌ها و موسسات اعتباری، برآورد سرمایه لازم احداث کارخانه به همراه جدول هزینه راه اندازی طرح کسب و کار بسته بندی بهداشتی

تعداد صفحه: ۳۴ دسته بندی: صنایع غذایی و بسته بندی

مقدمه کالای تولیدی مورد نظر دستگاه بسته بندی میباشد که کار آن بسته بندی مواد غذایی از قبیل کیک وکلوچه ونیزقطعات صنعتی مثل جک وغیره وهمچنین بسته بندی بیشترین قطعات ولوازم کوچک وبزرگ میباشد. کارکرد این دستگاه به این صورت است که ابتدا قطعهای که باید بسته بندی شود را روی رول قرار می دهند.این قطعه به وسیله یک جک به درون پلاستیک شیرینگ هدایت می شود پس از آن به وسیله قیچی پلاستیک بریده ...

تعداد صفحه: ۱۸ دسته بندی: صنایع غذایی و بسته بندی

خلاصه طرح موضوع طرح : بسته بندی خرما ظرفیت : دو هزار تن در سال محل اجرای طرح : قابل اجرا در سراسر کشور بویژه استان‌های جنوبی سرمایه گذاری کل: 54/1405 میلیون ریال سهم آورده متقاضی: 54/145 میلیون ریال سهم تسهیلات: 1260 میلیون ریال میزان اشتغالزایی : 15 نفر دوره بازگشت سرمایه: پانزده ماه مقدمه : درخت خرما درمیان ساکنین مناطق خرما خیز ، درخت روزی وبرکت نامیده شده وبخش اعظم انرژی ...

تعداد صفحه: ۱۷ دسته بندی: صنایع غذایی و بسته بندی

خلاصه طرح موضوع طرح : فرآوری و بسته بندی خشکبار (‌آجیل) به ظرفیت 1000 تن در سال محل اجرای طرح : قابل اجرا در سراسر کشور سرمایه گذاری کل: 7/1958 میلیون ریال سهم آورده متقاضی: 7/198 میلیون ریال سهم تسهیلات: 1760 میلیون ریال میزان اشتغالزایی : پانزده نفر دوره بازگشت سرمایه: یازده ماه مقدمه : بسته‌ بندی به عنوان یک ابزار کارآمد سالهاست که مورد نظر کارشناسان علم بازاریابی قرار گرفته ...

تعداد صفحه: ۲۱ دسته بندی: صنایع غذایی و بسته بندی

خلاصه طرح موضوع طرح : بسته بندی گوشت قرمز ظرفیت : 1600 تن در سال محل اجرای طرح : قابل اجرا در سراسر کشور سرمایه گذاری کل: 84/2455 میلیون ریال سهم آورده متقاضی: 84/245 میلیون ریال سهم تسهیلات: 2210 میلیون ریال میزان اشتغالزایی : چهل و شش نفر دوره بازگشت سرمایه: هجده ماه مقدمه : بسته‌بندی به عنوان یک ابزار کارآمد سالهاست که مورد نظر کارشناسان علم بازاریابی قرار گرفته است. استفاده ...

تعداد صفحه: ۲۱ دسته بندی: صنایع غذایی و بسته بندی

خلاصه طرح موضوع طرح : فرآوری و بسته بندی گوشت ماهی ظرفیت : 1800 تن در سال محل اجرای طرح : قابل اجرا در سراسر کشور سرمایه گذاری کل: 71/2289 میلیون ریال سهم آورده متقاضی: 71/229 میلیون ریال سهم تسهیلات: 2060 میلیون ریال میزان اشتغالزایی : چهل و نه نفر دوره بازگشت سرمایه: شانزده ماه مقدمه : بسته‌بندی به عنوان یک ابزار کارآمد سالهاست که مورد نظر کارشناسان علم بازاریابی قرار گرفته ...

تعداد صفحه: ۱۸ دسته بندی: صنایع غذایی و بسته بندی

خلاصه طرح موضوع طرح : بسته بندی مواد غذایی ( پودر و گرانول ) ظرفیت : 2075 تن در سال محل اجرای طرح : قابل اجرا در سراسر کشور سرمایه گذاری کل: 1888 میلیون ریال سهم آورده متقاضی: 188 میلیون ریال سهم تسهیلات: 1700 میلیون ریال میزان اشتغالزایی : هجده نفر دوره بازگشت سرمایه: سیزده ماه مقدمه : بسته‌بندی به عنوان یک ابزار کارآمد سالهاست که مورد نظر کارشناسان علم بازاریابی قرار گرفته ...

تعداد صفحه: ۲۲ دسته بندی: صنایع غذایی و بسته بندی

خلاصه طرح موضوع طرح : فرآوری و بسته بندی انواع سبزی تازه و خرد شده ظرفیت : 1700 تن در سال محل اجرای طرح : قابل اجرا در سراسر کشور سرمایه گذاری کل: 1123 میلیون ریال سهم آورده متقاضی: 123 میلیون ریال سهم تسهیلات: 1000 میلیون ریال میزان اشتغالزایی : سی نفر دوره بازگشت سرمایه: هجده ماه مقدمه : بسته‌بندی به عنوان یک ابزار کارآمد سالهاست که مورد نظر کارشناسان علم بازاریابی قرار گرفته ...

تعداد صفحه: ۲۳ دسته بندی: شیلات-دامداری-دامپروری- طیور

خلاصه طرح موضوع طرح : فرآوری و بسته بندی میگو ظرفیت : 1800 تن در سال محل اجرای طرح : قابل اجرا در سراسر کشور سرمایه گذاری کل: 5/2194 میلیون ریال سهم آورده متقاضی: 5/224 میلیون ریال سهم تسهیلات: 1970 میلیون ریال میزان اشتغالزایی : چهل و هفت نفر دوره بازگشت سرمایه: پانزده ماه مقدمه : بسته‌بندی به عنوان یک ابزار کارآمد سالهاست که مورد نظر کارشناسان علم بازاریابی قرار گرفته است. ...

تعداد صفحه: ۴۲ دسته بندی: صنایع غذایی و بسته بندی

- 1 مقدمه : چای یک نوشیدنی حاوی کافئین می باشد که با خیساندن برگهای گیاه کاملیا سیننس (CAMELIA SINENS) در آب داغ تهیه می گردد. کشورهای عمده تولیدکننده چای عبارتند از: چین، هند، بنگلادش، پاکستان، ایران، کره، سریلانکا، تایوان، ژاپن، استرالیا، آرژانتین، کنیا، اندونزی و نپال. برگهای چای پس از چیدن مانند سیبی که در معرض هوا قرار می گیرد تغییر رنگ می دهد، خیلی سریع پژمرده شده و اکسید ...

تعداد صفحه: ۳۵ دسته بندی: صنایع غذایی و بسته بندی

فصل اول کلیات - 1 مقدمه : بسته بندی به عنوان یک ابزار کارآمد سال هاست که مورد نظر کارشناسان علم بازاریابی قرار گرفته است. استفاده از انواع مختلف بسته بندی ضمن اینکه قابلیت نگهداری بهتری را به کالا می بخشد در کسب سهم بالاتری از بازار برای کالای مورد نظر نیز مؤثر است. نظریه پردازان بازاریابی، دو نقش مهم برای بسته بندی متصور هستند که عبارتند از نقش Protective و نقش Promotive ، ...

تعداد صفحه: ۳۶ دسته بندی: صنایع غذایی و بسته بندی

فصل اول کلیات 1- 1 مقدمه : بسته بندی به عنوان یک ابزار کارآمد سال هاست که مورد نظر کارشناسان علم بازاریابی قرار گرفته است. استفاده از انواع مختلف بسته بندی ضمن اینکه قابلیت نگهداری بهتری را به کالا می بخشد در کسب سهم بالاتری از بازار برای کالای مورد نظر نیز مؤثر است. نظریه پردازان بازاریابی، دو نقش مهم برای بسته بندی متصور هستند که عبارتند از نقش Protective و نقش Promotive ، ...

تعداد صفحه: ۳۷ دسته بندی: صنایع غذایی و بسته بندی

فصل اول کلیات 1- 1 مقدمه : نان به آن دسته از غذاها اطلاق می شود که با پختن، بخارپز کردن و یا سرخ کردن خمیری که متشکل از آرد و آب است، تهیه می شود. در بیشتر خمیرها نمک هم لازم است و معمولاً از یک ماده برای ور آمدن خمیر نان استفاده می کنند. در تهیه نان به غیر از نمک، مخمر، روغن و آب، و گاهی برخی ادویه جات، از انواع غلات استفاده می کنند و انواع بسیار متفاوتی نان را عرضه می نمایند. ...

تعداد صفحه: ۳۹ دسته بندی: صنایع غذایی و بسته بندی

فصل اول کلیات - 1 مقدمه : کمبود ید سلامتی انسان ها را از راه های مختلف به مخاطره می اندازد. مهمترین تأثیر منفی کمبود ید، عدم رشد مغز انسان است. بعضی از عوارض ناشی از کمبود ید، در صورت بروز، غیر قابل جبران می باشند اما همه این عوارض به طور کلی و به سادگی با استفاده از یک سری تکنیک ها و روش های افزودن ید به مواد مصرفی قابل پیش بینی هستند، به طوری که مسئولین بهداشت و سلامتی و ...

تعداد صفحه: ۳۵ دسته بندی: صنایع غذایی و بسته بندی

فصل اول کلیات 1- 1 مقدمه : بسته بندی به عنوان یک ابزار کارآمد سالهاست که مورد نظر کارشناسان علم بازاریابی قرار گرفته است. استفاده از انواع مختلف بسته بندی ضمن اینکه قابلیت نگهداری بهتری را به کالا می بخشد در کسب سهم بالاتری از بازار برای کالای مورد نظر نیز مؤثر است. نظریه پردازان بازاریابی، دو نقش مهم برای بسته بندی متصور هستند که عبارتند از نقش Protective و نقش Promotive ، ...

تعداد صفحه: ۴۶ دسته بندی: شیلات-دامداری-دامپروری- طیور

فصل اول کلیات 1- 1 مقدمه : بسته بندی به عنوان یک ابزار کارآمد سال هاست که مورد نظر کارشناسان علم بازار یابی قرارد گرفته است. استفاده از انواع مختلف بسته بندی ضمن اینکه قابلیت نگهداری بهتری را به کالا می بخشد در کسب سهم بالاتری از بازار برای کالای مورد نظر نیز مؤثر است. نظریه پردازان بازاریابی، دو نقش مهمئ برای بسته بندی متصور هستند که عبارتند از نقش Protective و نقش Promotive ، ...

تعداد صفحه: ۴۵ دسته بندی: صنایع غذایی و بسته بندی

فصل اول کلیات - 1 مقدمه : به دلیل استفبال روز افزون مردم جهان به رعایت موازین بهداشتی نسبت به ماالشعیر های گازدار سنتی مرسوم در کشور از تقاضای بیشتری برخورداراند.چنانکه در ایران نیز عرضه ماالشعیر های گازدار تولیدی با روش های بهداشتی مصرف دوغ سنتی را که در گذشته بازار مناسبی داشته است را توانست تحت تاثیر قرار دهد. در این میان ماالشعیر به علت دارا بودن خواص دارویی مطلوب در ضمن ...

تعداد صفحه: ۴۶ دسته بندی: صنایع غذایی و بسته بندی

فصل اول معرفی طرح فصل اول - معرفی طرح 1-2-مشخصات محصول -1-2- نام و کاربرد محصول: ایجاد شرکت تولیدی و خدماتی با هدف کاشت ، داشت و برداشت گیاه چای و سپس بسته بندی و ارائه آن به بازار داخلی و خارجی 4-1-2-تشریح مختصر فرایند ایجاد شرکت تولیدی و خدماتی چای فصل دوم ظرفیت ها فصل دوم – تعیین ظرفیت : ردیف نام محصول ظرفیت انجام فعلالیت سالانه ظرفیت انجام فعالیت ماهانه ظرفیت انجام فعالیت ...

تعداد صفحه: ۳۷ دسته بندی: صنایع غذایی و بسته بندی

خلاصه طرح : در این طرح به بررسی بسته بندی چای و قهوه پرداخته شده است ، برای بررسی طرح از روش های آماری و اقتصادی و برآورد های مالی استفاده شده است ، این طرح شامل چهار فصل میباشد ، فصل اول به بیان کلیاتی از قبیل مقدمه ، تاریخچه ، مجوز های قانونی مورد نیاز ، وضعیت بازار ، میزان واردات و صادرات و ... پرداخته است ، فصل دوم به بیان روش انجام کار پرداخته است ، بازدید از واحد کاری ...

تعداد صفحه: ۱۸ دسته بندی: صنایع غذایی و بسته بندی

خلاصه طرح موضوع طرح : بسته بندی مواد غذایی ( پودری ) ظرفیت : 1200 تن در سال محل اجرای طرح : قابل اجرا در سراسر کشور سرمایه گذاری کل: 1388 میلیون ریال سهم آورده متقاضی: 138 میلیون ریال سهم تسهیلات: 1250 میلیون ریال سود ویژه : 15/997 میلیون ریال میزان اشتغالزایی : شانزده نفر دوره بازگشت سرمایه: چهارده ماهمقدمه : بسته‌بندی به عنوان یک ابزار کارآمد سالهاست که مورد نظر کارشناسان علم ...

تعداد صفحه: ۱۹ دسته بندی: صنایع غذایی و بسته بندی

موضوع طرح : بسته بندی مواد غذایی ( گرانول ) ظرفیت : 1400 تن در سال محل اجرای طرح : قابل اجرا در سراسر کشور سرمایه گذاری کل: 47/1363 میلیون ریال سهم آورده متقاضی: 47/143 میلیون ریال سهم تسهیلات: 1220 میلیون ریال میزان اشتغالزایی : هجده نفر دوره بازگشت سرمایه: هجده ماهمقدمه : بسته‌بندی به عنوان یک ابزار کارآمد سالهاست که مورد نظر کارشناسان علم بازاریابی قرار گرفته است. استفاده از ...

تعداد صفحه: ۲۳ دسته بندی: صنایع غذایی و بسته بندی

موضوع طرح : فرآوری و بسته بندی انواع میوه ظرفیت : 2200 تن در سال محل اجرای طرح : قابل اجرا در سراسر کشور سرمایه گذاری کل: 1400 میلیون ریال سهم آورده متقاضی: 140 میلیون ریال سهم تسهیلات: 1260 میلیون ریال میزان اشتغالزایی : بیست و پنج نفر دوره بازگشت سرمایه: شانزده ماهمقدمه : بسته‌بندی به عنوان یک ابزار کارآمد سالهاست که مورد نظر کارشناسان علم بازاریابی قرار گرفته است. استفاده از ...

تعداد صفحه: ۲۲ دسته بندی: صنایع غذایی و بسته بندی

موضوع طرح : تولید و بسته بندی انواع سبزی خشک شده ظرفیت : 1200 تن در سال محل اجرای طرح : قابل اجرا در سراسر کشور سرمایه گذاری کل: 3/967 میلیون ریال سهم آورده متقاضی: 3/97 میلیون ریال سهم تسهیلات: 870 میلیون ریال میزان اشتغالزایی : سی و چهار نفر دوره بازگشت سرمایه: چهارده ماه مقدمه : بسته‌بندی به عنوان یک ابزار کارآمد سالهاست که مورد نظر کارشناسان علم بازاریابی قرار گرفته است. ...

تعداد صفحه: ۷۲ دسته بندی: صنایع غذایی و بسته بندی

1- معرفی محصول به طور کلی چیپس میوه جات به میوه‏هایی گفته میشود که قسمت خوراکی آن پس رسیدن به گونه طبیعی رطوبت فراوانی دارد و بخش اعظم این رطوبت با خشک کردن به شیوه‏های گوناگون برای افزایش عمر نگهداری یا کاربردهای دیگر، از میوه‏ها گرفته میشود. خشک کردن میوه جات یکی از روشهای جلوگیری از فساد میکروبی آنهاست. در این روش در اثر کاهش میزان رطوبت، امکان فساد میکروبی بسیار کم میشود و ...

تعداد صفحه: ۲۹ دسته بندی: صنایع غذایی و بسته بندی

مقدمه : هویج گیاهی است دو ساله از خانواده چتریان ، قسمت مورد استفاده گیاه هویج ، ریشه ، میوه و تخم آن است. موطن اصلی هویج در اروپا ، شمال آفریقا و آسیا می باشد و پاره ای از انواع آن در آمریکای شمالی وجنوبی یافت می شود . یکی از سبزیجات مهم دنیا از نقطه نظر تغذیه ای و اقتصادی هویج است و در بین کشورهای تولید کننده جهان چین با 35 درصد در رتبه اول و پس از آن به ترتیب آمریکا و روسیه ...

تعداد صفحه: ۴۸ دسته بندی: صنایع غذایی و بسته بندی

1 تاریخچه: انجماد یکی از اصول نگهداری محصولات غذایی است که از دیرباز مورد توجه بشر اولیه بوده است. استفاده از یخچالهای طبیعی و نگهداری گوشت شکار و ماهی در داخل برف توسط اسکیموها، استفاده از مخلوط یخ و نمک برای ایجاد درجات حرارت پایین تر از یخ خالص، ابداع روش مکانیکی تولید سرما با استفاده از آمونیاک در سال 1875میلادی و احداث سردخانه های صنعتی و عرضه گوشت قرمز و سفید به صورت منجمد ...

تعداد صفحه: ۵۲ دسته بندی: صنایع غذایی و بسته بندی

خلاصه طرح (جداول در فایل اصلی موجود است) مقدمه : آب ماده ای فراوان در کره زمین است. به شکل های مختلفی همچون دریا ، باران ، رودخانه و... دیده میشود. آب در چرخه خود مرتباً، از حالتی به حالت دیگر تبدیل میشود، اما از بین نمیرود. هر گونه حیات محتاج آب میباشد. مروری بر سوابق تمدنهایی که در طول تاریخ شکل گرفته اند شکوفا شده اند نشانگر این واقعیت است که وجود آب و امکان دسترسی به آن یکی ...

تعداد صفحه: ۱۳۸ دسته بندی: صنایع غذایی و بسته بندی

فصل اول: -1 معرفی محصول هدف از ارائه این گزارش بررسی امکان سنجی ایجاد و احداث واحد صنعتی بسته بندی گوشت قرمز و گوشت مرغ وماهی می باشد . بنابراین محصولات تولیدی شامل گوشت قرمز و گوشت مرغ وماهی بسته بندی شده در بسته بندی های مختلف با رعایت موازین بهداشتی و استاندارد می باشد و هدف از تولید این محصولات افزایش ارزش افزوده ، حاشیه سود بالاتر ، سهولت عرضه ، افزایش مدت ماندگاری ، سهولت ...

تعداد صفحه: ۴۸ دسته بندی: صنایع غذایی و بسته بندی

1 تاریخچه: انجماد یکی از اصول نگهداری محصولات غذایی است که از دیرباز مورد توجه بشر اولیه بوده است. استفاده از یخچالهای طبیعی و نگهداری گوشت شکار و ماهی در داخل برف توسط اسکیموها، استفاده از مخلوط یخ و نمک برای ایجاد درجات حرارت پایین تر از یخ خالص، ابداع روش مکانیکی تولید سرما با استفاده از آمونیاک در سال 1875میلادی و احداث سردخانه های صنعتی و عرضه گوشت قرمز و سفید به صورت منجمد ...

تعداد صفحه: ۷۲ دسته بندی: صنایع غذایی و بسته بندی

خلاصه طرح (جداول در فایل اصلی موجود است) معرفی محصول مقدمه استفاده از فناوری های نوین در صنایع غذایی رویکرد جدیدی است که بسیار مورد توجه قرار میگیرد. بی شک که روی آوردن به فناوری های نو از جمله فناوری نانو می تواند راهگشای بسیاری از مشکلات در این حیطه باشد. امروزه استفاده از فناوری نانو در صنایع بسته بندی غذا امری عادی است. کاربرد فناوری نانو در صنعت بسته بندی را میتوان به دو ...

تعداد صفحه: ۶۹ دسته بندی: صنایع کشاورزی

خلاصه طرح نام محصول درجه بندی ، بسته بندی و خشک کردن گل و گیاه به روش Dry Freez ظرفیت پیشنهادی طرح (ظرفیت عملی) 400 تن در سال کارخانجات تولید کننده داروهای انسانی و حیوانی موارد کاربرد برخی کارخانجات تولید کننده مواد آرایشی برخی کارخانجات تولید کننده مواد بهداشتی برخی کارخانجات محصولات غذائی مواد اولیه مصرفی عمده انواع گل و گیاه تازه کمبود محصول (پایان برنامه توسعه چهارم) 110 تن ...

تعداد صفحه: ۸۶ دسته بندی: صنایع غذایی و بسته بندی

فصل اول خلاصه گزارش (جداول در فایل اصلی موجود است) عنوان طرح طرح تولید و بسته بندی سبزی خشک کد آیسیک 15492231 شماره تعرفه گمرکی 7108000 SUQ KG حقوق واردات 20 استاندارد ملی یا بین المللی 373-443-2902-3908 سرمایه گذاری کل (هزار ریال) 7,355,122 سرمایه ثابت (هزار ریال) 6,470,644 سرمایه در گردش (هزار ریال) 884,477 سرمایه گذاری کل (هزار ریال) 7,355,122 آورده سرمایه گذار (هزار ریال) ...

تعداد صفحه: ۱۰۴ دسته بندی: صنایع غذایی و بسته بندی

فصل اول: 1- معرفی محصول هدف از ارائه این گزارش بررسی امکان سنجی ایجاد و احداث واحد صنعتی بسته بندی گوشت قرمز و گوشت مرغ و ماهی می باشد . بنابراین محصولات تولیدی شامل گوشت قرمز و گوشت مرغ وماهی بسته بندی شده در بسته بندی های مختلف با رعایت موازین بهداشتی و استاندارد می باشد و هدف از تولید این محصولات افزایش ارزش افزوده ، حاشیه سود بالاتر ، سهولت عرضه ، افزایش مدت ماندگاری ، سهولت ...

تعداد صفحه: ۶۳ دسته بندی: صنایع دارویی-پزشکی-بهداشتی

چکیده : هدف از انجام این بررسی ، مطالعه و امکان سنجی احداث واحد تولید و بسته بندی اسانس از گیاهان داروئی است . در این بررسی بازار فروش، واردات و صادرات ، واحد های فعال و در دست احداث , منابع تامین مواد اولیه و کلیه ماشین الات و سایر امکانات مورد نیاز برای احداث واحد به تفصیل شرح داده شده است. طبق بررسی انجام شده احداث چنین واحدی نیاز به سرمایه ثابتی حدود 920 میلیون تومان دارد و ...

تعداد صفحه: ۳۳ دسته بندی: صنایع غذایی و بسته بندی

پروسه تولید آب معدنی مقدمه آب این ماده حیاتی و با اهمیت در دنیا نقش بسیار مهمی را درشکل گیری تمدنها و استمرار آنها داشته است مروری بر سوابق تمدنهایی که در طول تاریخ شکل گرفته اند و شکوفا شده اند نشانگر این واقعیت است که وجود آب و امکان دسترسی به آن یکی از کلیدی ترین عوامل فراگیری و استمرار آنها بوده است . افزایش تقاضا برای آب و اوجگیری رقابت بین مصرف کنندگان مختلف موجب شده انسان ...

تعداد صفحه: ۱۵ دسته بندی: صنایع غذایی و بسته بندی

خلاصه طرح: موضوع طرح: تولید و بسته بندی آجیل و خشکبار دستگاه صادره کننده مجوز: وزارت صنایع و معادن ظرفیت اسمی تولیدات: 500 تن نوع تولیدات: انواع خشکبار بسته بندی شده تعداد شاغلین: 12 نفر مشخصات سرمایه گذاری طرح: سرمایه گذاری کل طرح: 3544.33 میلیون ریال سرمایه گذاری ثابت: 1803.56 میلیون ریال سرمایه در گردش: 1740.77 میلیون ریال درآمد سالیانه: 12853.75 میلیون ریال سود ویژه: 854.42 ...

تعداد صفحه: ۳۵ دسته بندی: صنایع ساختمانی و مصالح ساختمانی

مقدمه : با گسترش صنایع بهداشتی ، در داخل کشور تقاضای شیرآلات بهداشتی با توجه به رشد همه روزه ساخت و سازمنازل و اماکن عمومی به همان نسبت و در بعضی موارد به نسبت چندین برابر افزایش می یابد . حمایت های بی دریغ دولت از صنایع داخلی در جهت خود کفایی کشور نیز پشتوانه خوبی برای این صنعت می باشد . همچنین مواد اولیه ، نیروی انسانی و سایر امکانات تولید در داخل کشور جواب گوی نیازهای تولید ...

تعداد صفحه: ۱۶ دسته بندی: شیلات-دامداری-دامپروری- طیور

مقدمه : رشد روزافزون جمعیت در اکثر کشورهای جهان نیاز به مواد غذایی را افزایش میدهد. در بین مواد غذایی پروتئین دامی از اهمیت ویژه ای برخوردار است. که بایستی جهت تامین و تغذیه جمعیت رو به تزاید جهان و کشورمان به فکر چاره جویی بود . جمعیت جهان و در حال رشد در حال حاضر 7.5 میلیارد نفر می باشد و با توجه به نرخ رشد جمعیت پیش بینی میگردد این جمعیت در قرن جاری از 7.5 میلیارد نفر تجاوز ...

تعداد صفحه: ۶۸ دسته بندی: صنایع دارویی-پزشکی-بهداشتی

معرفی محصول ساخت اولین مواد آرایشی بهداشتی به قرنها پیش بر میگرددد. زمانی که بشر با استفاده از ترکیب پودر پوست تخم مرغ، زاج سفید، بادام، تخم خشخاش، شیر، کره، میوه و سبزیحات ماسک های پوست درست می کرد. اما در سالهای 1920 بود که انقلابی در کارخانه های لوازم آرایش به وجود آمد و سایه های رنگارنگ برای چشم ها، رژگونه و رژ لبهای متنوعی ساخته شد. کرم ها و لوسیون های گوناگون برای پوست و ...

تعداد صفحه: ۶۶ دسته بندی: صنایع دارویی-پزشکی-بهداشتی

خلاصه طرح نام محصول تولید مواد دارویی و بهداشتی از گیاهان بومی آبزی و غیر آبزی استان هرمزگان ویژگی محصول یا طرح جایگزینی واردات - جایگزینی برای دارو های شیمیایی ظرفیت پیشنهادی طرح 200 تن موارد کاربرد درمان انسانها مواد اولیه اصلی گیاهان دارویی ، مواد موثره دارویی محل تامین مواد اولیه داخل کشور کمبود محصول در سال 1395 826 تن اشتغالزایی 34 نفر زمین مورد نیاز 3000 متر مربع تولیدی ...

تعداد صفحه: ۱۴ دسته بندی: صنایع غذایی و بسته بندی

مقدمه همان طور که می دانیم با پیشرفت علم و تکنولوژی تقریباً تمام نیازهای روزمره انسان تأمین شده است . چه آنهایی که نیاز اولیه هستند مانند خوراک و چه آنهائیکه نیازهای ثانویه هستند مانند تفریح. ولی چیزی که مهم است این است که بتوانیم در کوتاه ترین زمان و با کمترین هزینه این نیازها را برطرف کنیم. خوراک یک نیاز اصلی برای انسان است و از این رو تولیدکنندگان زیادی رو به تولید مواد غذایی ...

تعداد صفحه: ۱۸۴ دسته بندی: صنایع غذایی و بسته بندی

همبرگر یکی از فراورده های گوشتی بوده که از طریق فرمولاسیون و اختلاط مواد اولیه مجار حاصل می شود . فرآیند تهیه همبرگر کاملاً ساخته شده ابوده و مهترین مرحله آن آماده سازی مواد و اختلاط آنها می باشد . نکته بسیارمهم در مورد صنایع غذایی و به ویژه همبرگر که دارای مصرف عمومی بوده ، رعایت بهداشت و کنترل کیفیت است.جهت کنترل کیفیت صحیح باید مواد اولیه ، مراحل مختلف فرایند تولید و در نهایت ...

تعداد صفحه: ۳۹ دسته بندی: صنایع ساختمانی و مصالح ساختمانی

چکیده: درحال حاضر استخراج سنگهای تزئینی نرم و متوسط (از لحاظ موقعیت در برش)با روشهای مناسب فنی و اقتصادی مانند قله برهای سی تیغه وساخت ایتالیا انجام میشود. برش سنگهای سخت (گرانیت) به علت سایندگی ومقاومت بالایشان با مشکلاتی همراه است و باعث شد ه که تولید اینگونه سنگها نسبت به سایر سنگهای تزئینی افزایش یابد در این تحقیق قبل از هر کار نگاهی به بازار جهانی سنگ و مشکلات مر بوط به ان ...

تعداد صفحه: ۶۲ دسته بندی: صنایع کشاورزی

کلیات و شناخت طرح: شرکت آفتاب گوهر نوین ( سهامی خاص ) در تاریخ 1/4/78 تحت شماره 13548 در مشهد به ثبت رسید. این شرکت در ابتدا با سرمایه 10000000 ریال شروع به فعالیت کرده بود. که پس از یک سال با تغییرات اساسی به شرح زیر روبرو شد. سرمایه اولیه این شرکت از 10000000 ریال بعد از گرفتن مجوز بسته بندی چای به میزان 310000000 ریال افزایش داده شده است که 30% این سرمایه را خود شرکت تامین ...

تعداد صفحه: ۵۶ دسته بندی: صنایع غذایی و بسته بندی

بررسی و برآوردهای فنی مقدمه طراحی و احداث صنایع نیازمند شناخت مبانی تئوری و برخورداری از دیدگاه‌های تجربی و علمی متناسب با شرایط اقتصادی و فرهنگی حاکم و دانش فنی موجود جامعه به منظور نیل به اهداف تولید می‌باشد. بررسی امکان احداث و نحوه تأمین مواد اولیه، تعیین میزان سرمایه‌گذاری، تطابق تکنولوژی صنعت مورد نظر با میزان تخصص‌ها و مهارت‌های بالقوه و بالفعل موجود در کشور و ... مطالعات ...

تعداد صفحه: ۴۹ دسته بندی: صنایع نساجی-پوشاک-چرم

کلیات در راستای شناسایی محصول و ارتباط منطقی آن با زنجیره تولید: مقدمه: جوراب به عنوان یک پای پوش محافظ پا در برابر سرما و گرما و عرق و اشیاء خارجی و ...... مطرح بوده و می باشد. شکل کلی آن از ابتدا تا کنون تغییر کلی نداشته و تنها تغییرات آن در طرح، رنگ و نخ مصرفی در بافت بوده است. شکل آن بصورت یک کیسه سرباز می باشد که بوسیله دوخت، سر آن در یک سمت بسته می شود. قسمت بزرگ اطلاعات ...

تعداد صفحه: ۴۳ دسته بندی: صنایع فلزی و خودروسازی

41 تامین مواد اولیه منطقه درصد داخلی 75 درصد و خارجی 75 درصد (منشا بر حسب قیمت) 51 تعداد کارکنان مدیریت (یا مهندس ) : 7 نفر پوستر تولیدی (تکنسین 7 نفر کارگر 24 نفر) کل پرسنل واحد : 3 8 نفر 6 1 تاسیسات زیربنائی توان برق kw : فرآیند تاسیسات ، اضطراری کل توان برق مورد نیاز : 200 کیلو وات کیفیت و میزان مصرف روزانه آب : 12 متر مکعب نوع و مقدار مصرف روزانه سوخت فرآیند : 220 لیتر ...

تعداد صفحه: ۲۰ دسته بندی: صنایع غذایی و بسته بندی

مقدمه: پنیر یکی از محصولات متنوع شیری است که انسان از هزاران سال قبل با طرز تهیه و بسیاری از خواص آن آشنایی داشت . بسیاری اولین مبدا پیدایش آن را به اعراب مصری نسبت می دهند که به طور تصادفی به روش تهیه آن پی بردند. با گذشت زمان و گسترش فن پنیر سازی روشهای مختلفی برای ساختن انواع پنیر ابداع گردید . بطوریکه امروزه صدها نوع پنیر در دنیا ساخته می شود و عوامل زیادی در تنوع این پنیر ...

تعداد صفحه: ۵۴ دسته بندی: صنایع ساختمانی و مصالح ساختمانی

مقدمه : با گسترش صنایع بهداشتی ، در داخل کشور تقاضای شیرآلات بهداشتی با توجه به رشد همه روزه ساخت و سازمنازل و اماکن عمومی به همان نسبت و در بعضی موارد به نسبت چندین برابر افزایش می یابد . حمایت های بی دریغ دولت از صنایع داخلی در جهت خود کفایی کشور نیز پشتوانه خوبی برای این صنعت می باشد . همچنین مواد اولیه ، نیروی انسانی و سایر امکانات تولید در داخل کشور جواب گوی نیازهای تولید ...

تعداد صفحه: ۳۹ دسته بندی: صنایع ساختمانی و مصالح ساختمانی

چکیده: درحال حاضر استخراج سنگ های تزئینی نرم و متوسط (از لحاظ موقعیت در برش)با روشهای مناسب فنی و اقتصادی مانند قله برهای سی تیغه وساخت ایتالیا انجام میشود. برش سنگهای سخت (گرانیت) به علت سایندگی ومقاومت بالایشان با مشکلاتی همراه است و باعث شد ه که تولید اینگونه سنگها نسبت به سایر سنگهای تزئینی افزایش یابد در این تحقیق قبل از هر کار نگاهی به بازار جهانی سنگ و مشکلات مر بوط به ان ...

تعداد صفحه: ۹۸ دسته بندی: سایر موضوعات

جدول (1-1) جمع‌بندی مشخصات اصلی طرح تولید دستمال کاغذی (روول و بسته‌بندی) 1-Jan مشخصه طرح 6-Jan دستگاهها و تجهیزات خط تولید : ظرفیت تولید سالیانه: بخش داخلی : 0/0 100% 3/312 میلیون ریال نام محصول ظرفیت واحد بخش خارجی : 0/0% ده هزار دلار دستمال کاغذی (رول و بسته بندی) 1000 تن زمین و ساختمانها : مساحت زمین 5600 متر مربع سطح زیربنا 1612 متر مربع سالن تولید 267 متر مربع انبار 1030 ...

تعداد صفحه: ۱۳ دسته بندی: شیلات-دامداری-دامپروری- طیور

1- اساسنامه مراحل انجام شده تاسیس شرکت تعاونی تولیدی پرورش زنبور عسل گلستان بسته به اداره تعاون شهرستان خمین مراجعه کرد. و بعد از اعلام تقاضای تاسیس شرکت تعاونی تولیدی جهت دریافت موافقت اصولی طرح پرورش زنبور عسل به اداره جهاد کشاورزی منطقه مذکور مراجعه کردیم کخ از بنده یک مدرک تحصیلی در رابطه با زمینه فعالیت درخواست نمودند کربند، مدارک پرورش زنبور عسل را به اداره مذکور تحویل ...

تعداد صفحه: ۱۶۲ دسته بندی: صنایع غذایی و بسته بندی

چکیده طرح نام شرکت: پودر تخم مرغ ایران موضوع طرح: تاسیس کارخانه تولید پودر تخم مرغ فصل اول : مقدمه ، تاریخچه و شرح موضوع پروژه مدتی است که در برخی موارد به خصوص در صنایع بزرگی مثل دامپروری ، بیسکویت سازی و ... تخم مرغ جای خود را به پودر تخم مرغ داده است . پودر تخم مرغ توسط کارخانه های زیادی در ایران و سراسر جهان به بازار عرضه می گردد. از محاسن پودر تخم مرغ می توان موارد زیر را ...

تعداد صفحه: ۵۵ دسته بندی: صنایع غذایی و بسته بندی

مقدمه: رویکرد اکثر کشورهای جهان در دهه‌های اخیر به موضوع کارآفرینی و توسعه آن، موجب گردیده‌ موجی از سیاستهای توسعه کارآفرینی در دنیا ایجاد شود. کشورهای مختلف راه حلی راکه در سه دهه گذشته برای فائق آمدن بر مشکلات مختلف اقتصادی و اجتماعی به آن روی آورده‌اند ، توسعه فرهنگ کارآفرینی ، انجام حمایت‌های لازم از کارآفرینان ، ارائه آموزشهای مورد نیاز به آنان و انجام تحقیقات و پژوهشهای ...

تعداد صفحه: ۲۶ دسته بندی: صنایع دارویی-پزشکی-بهداشتی

شرکت کارخانجات پارس دارو (سهامی خاص) یادداشتهای توضیحی صورتهای مالی دوره مالی 6 ماهه منتهی به 31 شهریور ماه 1386 1 تاریخچه فعالیت شرکت 11 کلیات شرکت کارخانجات پارس دارو (سهامی خاص) در تاریخ 31 مرداد ماه 1384 تحت شماره 253473 در سازمان ثبت اسناد و املاک کشور به ثبت رسیده است در حال حاضر شرکت جزء واحدهای تجاری فرعی شرکت پارس دارو (سهامی عام) می‌باشد و مراکز اصلی شرکت در تهران واقع ...

تعداد صفحه: ۱۷ دسته بندی: صنایع کشاورزی

موضوع طرح :پرورش قارچ خوراکی به ظرفیت 50 تن در سال محل اجرای طرح : قابل اجرا در سراسر کشور سرمایه گذاری کل: 8/889 میلیون ریال سهم آورده متقاضی: 8/89 میلیون ریال سهم تسهیلات: 800 میلیون ریال دوره بازگشت سرمایه: 26 ماه مقدمه : مواد پروتئینی ، یکی از مهم ترین اجزای مواد غذایی مورد استفاده انسانها است. نیاز طبیعی بدن انسان به این مواد ، مبین ضرورت استفاده آنها در سبد غذایی خانواده ...

تعداد صفحه: ۳۶ دسته بندی: صنایع غذایی و بسته بندی

مشخصات تهیه کننده طرح توجه: در صورتی که طرح کسب و کار به صورت گروهی تهیه شده است، مشخصات همکاران اصلی در پیوست آورده شود. خلاصه اجرایی (مدیریتی): در این طرح، سعی شده که برای یک واحد تولیدی رب گوجه فرنگی ارزیابی سرمایه، بازار کار و اشتغالزائی بررسی گردد. در بخش ارزیابی سرمایه گذاری طرح، سعی شده از حداقل امکانات لازم جهت تولید استعلام نرخ و نوع صورت گرفته و سپس هزینه شود. در بخش ...

تعداد صفحه: ۲۲۸ دسته بندی: صنایع غذایی و بسته بندی

فصل اول : کلیات پیشگفتار: از ابتدای قرن اخیر تاکنون کنسرو سازی صنعتی همواره به عنوان یکی از مهمترین روشهای نگهداری، تبدیل و عرضه مواد غذایی در تمام دنیا مطرح بوده و به احتمال بسیار زیاد در آینده این موقعیت خود را حفظ خواهد نمود علیرغم این واقعیت و با توجه به اینکه در حال حاضر حدود یکصد و پنجاه کارخانه کنسروسازی در کشور مشغول تولید فرآورده های مختلف کنسرو می باشند و با عنایت به ...

تعداد صفحه: ۲۲ دسته بندی: صنایع غذایی و بسته بندی

کارآفرین و کارآفرینی: کارآفرینی یعنی درهم آمیختن ویژگیهای شخصی و ابزار مالی و منابع موجود در محیط با استفاده از تجهیزات، تسهیلات و امکاناتی که در اختیار داریم. کارآفرینی کسی است که توانایی آنرا دارد تا فرصتهای کسب و کار را ببیند و آنها را ارزیابی کند، منابع لازم را جمع‌آوری و از آنها بهره‌برداری کرده و عملیات مناسبی را برای رسیدن به موفقیت پی ریزی نماید. کارآفرین کسی است که ...

تعداد صفحه: ۱۰ دسته بندی: سایر موضوعات

آقای ابراهیم خدابخش دچانی [ اولین تولید کننده مواد بسته بندی قرص ها ] تحصیلات: مهندس برق محصولات/خدمات: دی پت (داروپات) شرکت(تولیدی/خدماتی): داروپات شرق موضوع کارآفرینی: اولین تولید کننده مواد بسته بندی قرصها سرگذشت از کودکی به پزشکی علاقه داشتم با معدل 75/19 در رشته طبیعی دیپلم گرفتم و در کنکور رتبه 112 را آوردم اما به دلیل رد صلاحیت نتوانستم به دانشگاه بروم. بورس هندوستان را ...

تعداد صفحه: ۱۹ دسته بندی: صنایع کشاورزی

خلاصه طرح موضوع طرح :پرورش قارچ خوراکی به ظرفیت 50 تن در سال محل اجرای طرح : قابل اجرا در سراسر کشور سرمایه گذاری کل: 8/889 میلیون ریال سهم آورده متقاضی: 8/89 میلیون ریال سهم تسهیلات: 800 میلیون ریال دوره بازگشت سرمایه: 26 ماه مقدمه : مواد پروتئینی ، یکی از مهم ترین اجزای مواد غذایی مورد استفاده انسانها است. نیاز طبیعی بدن انسان به این مواد ، مبین ضرورت استفاده آنها در سبد غذایی ...

تعداد صفحه: ۱۶ دسته بندی: صنایع کشاورزی

خلاصه طرح موضوع طرح :پرورش قارچ خوراکی به ظرفیت 100 تن در سال محل اجرای طرح : قابل اجرا در سراسر کشور سرمایه گذاری کل: 15/1242میلیون ریال سهم آورده متقاضی: 15/132 میلیون ریال سهم تسهیلات: 1110 میلیون ریال دوره بازگشت سرمایه: 18 ماه مقدمه : مواد پروتئینی ، یکی از مهم ترین اجزای مواد غذایی مورد استفاده انسانها است. نیاز طبیعی بدن انسان به این مواد ، مبین ضرورت استفاده آنها در سبد ...

تعداد صفحه: ۱۹ دسته بندی: صنایع کشاورزی

خلاصه طرح موضوع طرح : پرورش گل و گیاه در گلخانه ( پیتوس و نخل زینتی ) ظرفیت : 2000 متر مربع مجوز های لازم: جواز تاسیس از وزارت کشاورزی سرمایه گذاری کل: 1363 میلیون ریال سهم آورده متقاضی: 163 میلیون ریال سهم تسهیلات: 1200 میلیون ریال دوره بازگشت سرمایه: 6/2 سال ( معادل 31 ماه ) سود ویژه : 57/487 میلیون ریال میزان اشتغالزایی : نه نفر مقدمه: وضعیت جغرافیایی وطبیعی ایران به گونه ای ...

تعداد صفحه: ۱۳ دسته بندی: صنایع غذایی و بسته بندی

از زمان به وجود آمدن انسان بر روی زمین یکی از عواملی که در زندگی انسان نقش مهمی ایفا می کند ، تهیه مایحتاج زندگی از جمله مواد غذایی میباشد که در زمان انسانهای اولیه این نیاز با شکار کردن و پرورش سبزیجات و حبوبات و لبینات از حیوانات اهلی صورت گرفت. با تکامل یافتن شیوه زندگی تهیه ای نیازها ساده تر و راحت تر شده به طوری که امروزه در هر خیابان ، بازار و کوچه یک یا چندین فروشگاه > ...

تعداد صفحه: ۵۰ دسته بندی: صنایع بازیافت

- 1 مقدمه : توجه به محیط زیست و حفظ سلامتی انسان و کلیه موجودات کره زمین یکی از اصول اساسی در بقای زندگی و استفاده از مواهب خدادادی است که به وفور در اختیار ما قرار دارد. کنترل آلودگی‌های محیط ازجمله مواد زاید جامد، بخش مهمی از این وظیفه را تشکیل می‌دهد که با توجه به اصول و موازین بهداشتی اقتصادی جایگاه ویژه ای را در علوم و فنون جدید به خود اختصاص داده است. بدین لحاظ در این ...

تعداد صفحه: ۴۰ دسته بندی: صنایع کشاورزی

- 1 مقدمه : ادوات کشاورزی در کاشت، داشت و برداشت محصولات کشاورزی مورد استفاده قرار می گیرند. این ادوات پس از ساختن ماشین آلات مورد مصرف در بخش کشاورزی نظیر تراکتور – کمباین – دروگر و ... به عنوان بخش مکمل این ماشین آلات طراحی و ساخته شده و مورد مصرف قرار گرفته اند. با توجه به اینکه بخش عمده ای از فعالیت اشتغال و اقتصاد کشور به بخش کشاورزی اختصاص دارد، ساخت و توسعه و تولید ادوات ...

تعداد صفحه: ۳۸ دسته بندی: صنایع نساجی-پوشاک-چرم

فصل اول کلیات 1- 1 مقدمه : حوله، روپاک یا آب‌ چین تکه‌ای از الیاف جذب‌کننده از جنس پشم، پارچه و یا کاغذ است که برای خشک کردن یا پاک کردن به کار می‌رود. حوله‌ها معمولاً دارای پُرز هستند تا خاصیت آبگیری آن‌ها بیش‌تر شود. انواع حوله حوله حمام حوله شنا حوله لباسی (گونه‌ای ربدشامبر) حوله پالتویی حوله کاغذی حوله پارچه‌ای (کهنه) هم‌چنین نوع بافت حوله می‌تواند دابی‌باف یا ژاکارد باشد. 1 ...

تعداد صفحه: ۴۷ دسته بندی: صنایع غذایی و بسته بندی

فصل اول کلیات 1- 1 مقدمه : یک برنامه غذایی مناسب باید کلیه مواد مغذی (مواد نشاسته ای ، پروتئینی ،چربی ،ویتامین ها و املاح) را به نسبت های متعادل در اختیار کودک قرار دهد تا انرژی مورد نیاز او که معمولاَ بر اساس صد کیلو کالری به ازای هر کیلوگرم وزن بدن است ،تامین شود. معمولاَ 50 درصد انرژی مورد نیاز کودک از مواد قندی ،30 درصد از مواد چربی و حدود 20 درصد از مواد پروتئینی به دست می ...

تعداد صفحه: ۳۳ دسته بندی: صنایع غذایی و بسته بندی

فصل اول کلیات 1- 1 مقدمه : با توجه به اینکه قند کله از شکر که به صورت سنتی انجام می گرفت دارای مشکلات بهداشتی بوده و مورد تأیید اداره بهداشت نمی باشد و مدت ها است که از احداث واحدهای جدید جلوگیری به عمل می آید. لذا تولید قند پرسی برطرف کننده این مشکلات خواهد بود. در این روش که کلیه مراحل تولید توسط ماشین انجام می گردد. نه تنها مقدار قابل توجهی از ریخت و پاش شکر جلوگیری می گردد ...

تعداد صفحه: ۴۱ دسته بندی: صنایع غذایی و بسته بندی

فصل اول کلیات 1- 1 مقدمه : یکی از مهم‌ترین روش‌های آماده سازی یا فرآوری مواد خوراکی، حرارت دادن آنها می‌باشد. استفاده از حرارت نه تنها سبب بهبود کیفیت خوراکی(Eating Quality) مواد غذایی می‌شود، بلکه از طریق کاهش سرعت یا توقف فعالیت‌های شیمیایی، آنزیمی و باکتریایی، قابلیت نگهداری آنها را نیز افزایش می‌‌دهد. در مورد ماهی و دیگر فرآورده‌های دریایی نیز، حرارت دادن آنها ابتدا به منظور ...

تعداد صفحه: ۳۷ دسته بندی: صنایع غذایی و بسته بندی

- 1 مقدمه : لواشک در واقع نوعی عصاره گرفته شده از میوه هاست که متخصصان تغذیه به آن اکستراکت می گویند و با خشک کردن بدست می آید. خشک کردن از ساده‌ترین و متداول‌ترین روشهای نگهداری مواد غذایی است که عمری به اندازه تمدن بشر دارد و امروزه در کشورهای مختلف به شکلهای گوناگون از روشهای سنتی تا الگوهای صنعتی انجام می شود. امروزه با توجه به توسعه صنایع غذایی روشهای تهیه لواشک هم تحول ...

تعداد صفحه: ۳۵ دسته بندی: صنایع غذایی و بسته بندی

فصل اول کلیات 1- 1 مقدمه : واژه نانوایی در واقع عبارت است از عملیات حرارت دادن فرآورده های خمیری در یک فر، ولی چون مراحل متعددی قبل از مرحله حرارت دادن در فر وجود دارد، واژه نانوایی به تمام علم و تکنولوژی قبل از مرحله حرارت دادن و همچنین بعد از آن اطلاق می شود. با توجه به اینکه انواع زیادی از فرآورده های نانوایی وجود دارند، درجه بندی آنها بر حسب ضابطه سازی (فرمولاسیون)، آماده ...

تعداد صفحه: ۳۹ دسته بندی: صنایع غذایی و بسته بندی

فصل اول کلیات 1- 1 مقدمه : نان به آن دسته از غذاها اطلاق می شود که با پختن، بخارپز کردن و یا سرخ کردن خمیری که متشکل از آرد و آب است، تهیه می شود. در بیشتر خمیرها نمک هم لازم است و معمولاً از یک ماده برای ور آمدن خمیر نان استفاده می کنند. در تهیه نان به غیر از نمک، مخمر، روغن و آب، و گاهی برخی ادویه جات، از انواع غلات استفاده می کنند و انواع بسیار متفاوتی نان را عرضه می نمایند. ...

تعداد صفحه: ۵۰ دسته بندی: صنایع غذایی و بسته بندی

فصل اول کلیات 1- 1 مقدمه : تغذیه صحیح در سلا‌مت مردم جامعه نقش بسیار مهمی را ایفا می‌کند. در این بین، روغن نباتی با توجه به ارزش غذایی و میزان کالری از جمله اقلا‌م غذایی به شمار می‌آید که توسط تمام افراد جامعه مصرف می‌شود و در واقع جزء جدایی ناپذیر رژیم غذایی همه مردم در سنین مختلف است. ورود روغن نباتی به کشور از اواسط دهه ۳۰هجری شمسی آغاز شد. به رغم نگرش منفی مردم به روغن نباتی ...

تعداد صفحه: ۸۰ دسته بندی: صنایع شیمیایی و پتروشیمی

خلاصه طرح : در این طرح به بررسی کارخانه تولید تیوپ آلومینیومی پرداخته شده است ، برای بررسی طرح از روش های آماری و اقتصادی و برآورد های مالی استفاده شده است ، این طرح شامل چهار فصل میباشد ، فصل اول به بیان کلیاتی از قبیل مقدمه ، تاریخچه ، مجوز های قانونی مورد نیاز ، وضعیت بازار ، میزان واردات و صادرات و ... پرداخته است ، فصل دوم به بیان روش انجام کار پرداخته است ، بازدید از واحد ...

تعداد صفحه: ۸۶ دسته بندی: صنایع غذایی و بسته بندی

خلاصه طرح : در این طرح به بررسی کارخانه تولید سویا پرداخته شده است ، برای بررسی طرح از روش های آماری و اقتصادی و برآورد های مالی استفاده شده است ، این طرح شامل چهار فصل میباشد ، فصل اول به بیان کلیاتی از قبیل مقدمه ، تاریخچه ، مجوز های قانونی مورد نیاز ، وضعیت بازار ، میزان واردات و صادرات و ... پرداخته است ، فصل دوم به بیان روش انجام کار پرداخته است ، بازدید از واحد کاری مشابه ...

تعداد صفحه: ۱۱ دسته بندی: صنایع ساختمانی و مصالح ساختمانی

خلاصه طرح : در این طرح به بررسی تولید ورق های فلزی رنگی پرداخته شده است ، برای بررسی طرح از روش های آماری و اقتصادی و برآورد های مالی استفاده شده است ، این طرح شامل چهار فصل میباشد ، فصل اول به بیان کلیاتی از قبیل مقدمه ، تاریخچه ، مجوز های قانونی مورد نیاز ، وضعیت بازار ، میزان واردات و صادرات و ... پرداخته است ، فصل دوم به بیان روش انجام کار پرداخته است ، بازدید از واحد کاری ...

تعداد صفحه: ۳۰ دسته بندی: صنایع دارویی-پزشکی-بهداشتی

خلاصه طرح : در این طرح به بررسی تولید باند و گاز پزشکی پرداخته شده است ، برای بررسی طرح از روش های آماری و اقتصادی و برآورد های مالی استفاده شده است ، این طرح شامل چهار فصل میباشد ، فصل اول به بیان کلیاتی از قبیل مقدمه ، تاریخچه ، مجوز های قانونی مورد نیاز ، وضعیت بازار ، میزان واردات و صادرات و ... پرداخته است ، فصل دوم به بیان روش انجام کار پرداخته است ، بازدید از واحد کاری ...

تعداد صفحه: ۶۶ دسته بندی: شیلات-دامداری-دامپروری- طیور

خلاصه طرح : در این طرح به بررسی تولید کشتارگاه دام پرداخته شده است ، برای بررسی طرح از روش های آماری و اقتصادی و برآورد های مالی استفاده شده است ، این طرح شامل چهار فصل میباشد ، فصل اول به بیان کلیاتی از قبیل مقدمه ، تاریخچه ، مجوز های قانونی مورد نیاز ، وضعیت بازار ، میزان واردات و صادرات و ... پرداخته است ، فصل دوم به بیان روش انجام کار پرداخته است ، بازدید از واحد کاری مشابه ...

تعداد صفحه: ۳۵ دسته بندی: صنایع کشاورزی

خلاصه طرح : در این طرح به بررسی تولید اسانس های گیاهی پرداخته شده است ، برای بررسی طرح از روش های آماری و اقتصادی و برآورد های مالی استفاده شده است ، این طرح شامل چهار فصل میباشد ، فصل اول به بیان کلیاتی از قبیل مقدمه ، تاریخچه ، مجوز های قانونی مورد نیاز ، وضعیت بازار ، میزان واردات و صادرات و ... پرداخته است ، فصل دوم به بیان روش انجام کار پرداخته است ، بازدید از واحد کاری ...

تعداد صفحه: ۵۵ دسته بندی: صنایع چوب و سلولزی

خلاصه طرح : در این طرح به بررسی تولید پلاست فوم پرداخته شده است ، برای بررسی طرح از روش های آماری و اقتصادی و برآورد های مالی استفاده شده است ، این طرح شامل چهار فصل میباشد ، فصل اول به بیان کلیاتی از قبیل مقدمه ، تاریخچه ، مجوز های قانونی مورد نیاز ، وضعیت بازار ، میزان واردات و صادرات و ... پرداخته است ، فصل دوم به بیان روش انجام کار پرداخته است ، بازدید از واحد کاری مشابه ، ...

ثبت سفارش
عنوان محصول
قیمت