دانلود بیش از 100 پروژه کارآفرینی تهیه رب گوجه برای Business Plan و آماده سازی نمونه طرح کسب و کار و طرح توجیهی تهیه رب گوجه با فرمت فایل WORD قابل ویرایش، جهت ارائه طرح برای پروژههای دانشجویی یا برای اخذ وام قرض الحسنه و تسهیلات بانکی از بانکها، صندوقها و موسسات اعتباری، برآورد سرمایه لازم احداث کارخانه به همراه جدول هزینه راه اندازی طرح کسب و کار تهیه رب گوجه
مشخصات تهیه کننده طرح توجه: در صورتی که طرح کسب و کار به صورت گروهی تهیه شده است، مشخصات همکاران اصلی در پیوست آورده شود. خلاصه اجرایی (مدیریتی): در این طرح، سعی شده که برای یک واحد تولیدی رب گوجه فرنگی ارزیابی سرمایه، بازار کار و اشتغالزائی بررسی گردد. در بخش ارزیابی سرمایه گذاری طرح، سعی شده از حداقل امکانات لازم جهت تولید استعلام نرخ و نوع صورت گرفته و سپس هزینه شود. در بخش ...
فصل اول : کلیات پیشگفتار: از ابتدای قرن اخیر تاکنون کنسرو سازی صنعتی همواره به عنوان یکی از مهمترین روشهای نگهداری، تبدیل و عرضه مواد غذایی در تمام دنیا مطرح بوده و به احتمال بسیار زیاد در آینده این موقعیت خود را حفظ خواهد نمود علیرغم این واقعیت و با توجه به اینکه در حال حاضر حدود یکصد و پنجاه کارخانه کنسروسازی در کشور مشغول تولید فرآورده های مختلف کنسرو می باشند و با عنایت به ...
کارآفرین و کارآفرینی: کارآفرینی یعنی درهم آمیختن ویژگیهای شخصی و ابزار مالی و منابع موجود در محیط با استفاده از تجهیزات، تسهیلات و امکاناتی که در اختیار داریم. کارآفرینی کسی است که توانایی آنرا دارد تا فرصتهای کسب و کار را ببیند و آنها را ارزیابی کند، منابع لازم را جمعآوری و از آنها بهرهبرداری کرده و عملیات مناسبی را برای رسیدن به موفقیت پی ریزی نماید. کارآفرین کسی است که ...
معرفی محصول : گوجه فرنگی ابتدا به عنوان گیاه زینتی در باغچه ها مورد استفاده قرار می گرفت. گوجه فرنگی برای نخستین بار در آمریکای جنوبی دیده شده و از آنجا به دیگر نقاط جهان برده شده است. مصرف خوراکی و درمانی گوجه فرنگی از قرن نوزدهم میلادی به بعد شروع شد و بعد از جنگ جهانی اول به تدریج بر مصرف آن اضافه شد، طوری که امروزه به صورت خام و پخته یا به صورت سس و رب و..... موارد استعمال ...
خلاصه طرح (جداول در فایل اصلی موجود است) معرفی محصول : فلفل ها در گروه سبزی ها قرار دارد از فلفل سبز دلمه ای تا فلفل تند قرمز ، همگی در یک گروه غذایی جای می گیرند و تقریباﹰ دارای یک سری از خواص مفید برای بدن هستند .هفت هزار سال قبل از میلاد مسیح، در آمریکای جنوبی و مرکزی از این سبزی به عنوان چاشنی در غذاها استفاده می شد و با سفر کریستف کلمب به این مناطق، این سبزی به کشورهای ...
فاز 1) احداث مجتمع کشت و صنعت هیدروپونیک 1. گندم 2. جو 3. صیفی جات 4. سبزیجات فاز 2) احداث کارخانه دستگاه وماشین آلات هیدروپونیک. مجتمع بوتن آرمه هیدروپونیک 2. کانکس سیار هیدروپونیک فاز 3) احداث دامداری صنعتیجمع آوری و ایجاد نسل 2 قلوزا . گاو 2. گوسفند 3. بز 2. بهترین نسل کشی 1. گاو شیری 2. گوساله 3. میش و بز 3. بهترین نژاد سیستم گوشتی 1. گاو و گوساله 2. گوسفند 3. شترمرغ فاز 4) ...
11 تعریف ، ویژگی ها و مشخصات مواد خام لوبیا چیتی: برای تهیه کنسرو باید لوبیاچیتی رسیده و خشک باشد ، جهت بدست آوردن محصول با کیفیت بالا گونه انتخابی ماده اولی اهمیت بسیار زیادی دارد. بنابراین باید تنها از لوبیا چیتی درجه 1 استفاده شود. درحا حاضر مرغوبترین لوبیا چیتی در ایران لوبیای خمین است. بسته به محل برداشت ماده اولیه میزان رطوبت آن ممکناست ازحدود 20-8 درصد متغیر باشد و دانه ...
فصل اول : کلیات 1-1مقدمه وبیان موضوع انسان برابر تامین انرژی بدن نیاز به غذا دارد وبرای فعالیت روزمره خود باید از تغذیه ای سالم برخوردار باشد که این امر بدون مصرف خوراکیها امکان پذیر نمی باشد . درزمان های قدیم ابتدا قهوه خانه های محلی وجود داشت که در آن چای وقلیان و غذاهای سنتی وجود داشت وبعد از گذشت زمان وتغییر فرهنگ تغذیه ونیز پیدایش غذاهای متنوع قهوه خانه ها جای خود را به ...
مقدمه برو کا ر میکن مگو چیست کار که سرمایه جاودانی ست کار با توجه به شرایط کنونی جامعه ی اسلامی ایران که تهدیدها علیه کشور ما روز به روز در حال افزایش است مساله کارآفرینی وتولید تمام اجناس مصرفی در داخل کشور از اهمیت زیادی برخوردار است و به طوری کلی اگر کار آفرینی در کشوری مورد توجه قرار گیرد،نرخ بیکاری وفقر به صورت قابل توجهی کاهش خواهد یافت واین نشانگر اهمیت کارآفرینی است. هدف ...
تاریخچه فعالیت کلیات مجتمع کشت و صنعت چین چین (سهامی عام ) در تاریخ 14/8/1353 به صورت شرکت سهامی خاص تأسیس شده و طی شماره 1296 در اداره ثبت شرکت ها و مالکیت صنعتی مشهد به ثبت رسیده است . شرکت در تاریخ 19/12/1358 در اجرای قانون توسعه و حفاظت صنایع ایران مشمول بند ج قانون مذکور شناخته شده و تاریخ مذکور لغایت 20/12/1364 هیأت 5 نفره موضوع ماده 2 متمم قانون توسعه و حفاظت صنایع ایران ...
مقدمه : تولید خوراک دام از ضایعات کشاورزی امروزه بیش از هر زمان دیگر نظر موسسات علمی وتحقیقاتی و دانشمندان علوم تغدیه ای به منابع جدید و ارزان قیمت برای تهیه جیره های غذایی حیوانات اهل معطوف گردیده است خوراک دام از ضایعات کشاورزی ازتعدادی مواد غذایی غیر همگی تشکیل شده است لذا از نظر شکل ظاهری میتواند به صورت پودری و یا در صورت لزوم جهت حمل و نقل بهتر به صورت بلند شده می گردد که ...
مقدمه آب ماده ای فراوان در کره زمین است. به شکل های مختلفی همچون دریا ، باران ، رودخانه و... دیده میشود. آب در چرخه خود ، مرتباً از حالتی به حالت دیگر تبدیل میشود، اما از بین نمیرود. هر گونه حیات محتاج آب میباشد. انسان ها از آب آشامیدنی استفاده میکنند، یعنی آبی که کیفیت آن مناسب سوخت و ساز بدن باشد. با رشد جمعیت، منابع آب طبیعی در حال تمام شدن هستند و این مسئله ، سبب نگرانی ...
مقدمه تقاضای مداوم برای سبزی های تازه و فراورده ها در بازارهای کشور نشان دهنده عظیم بودن نقش اقتصادی صنعت تولید سبزی وسهم آن در بر آورد کردن عمده رژیم های غذایی است متخصصین علم تغذیه معتقدندکه مصرف سبزی ومیوه به صورت تازه یافراورده ای ازبروزناراحتیهای ناشی ازفقرغذایی جلو گیری می کند.خوشبختانه مصرف سبزی و میوه به صورت تازه در ایران بسیار رایج است. و کمتر سفره ایمی توان یافت که ...
تاریخچه فعالیت کلیات مجتمع کشت و صنعت چین چین )سهامی عام ) در تاریخ 14/8/1353 به صورت شرکت سهامی خاص تأسیس شده و طی شماره 1296 در اداره ثبت شرکت ها و مالکیت صنعتی مشهد به ثبت رسیده است . شرکت در تاریخ 19/12/1358 در اجرای قانون توسعه و حفاظت صنایع ایران مشمول بند ج قانون مذکور شناخته شده و تاریخ مذکور لغایت 20/12/1364 هیأت 5 نفره موضوع ماده 2 متمم قانون توسعه و حفاظت صنایع ایران ...
فصل اول کلیات - 1 مقدمه : چیپس سیب زمینی یکی از انواع اسنک هاست. از سیب زمینی، برش های بسیار نازک تهیه کرده و در روغن داغ سرخ می کنند تا برشته شود. سپس می گذارند تا سرد شود و آنرا بسته بندی می نمایند. مواد افزودنی به چیپس های ساده ، تنها نمک است، اما انواع ادویه جات را هم به چیپس اضافه می کنند تا طعم های مختلفی از آن ایجاد نمایند. چیپس سیب زمینی همچون دیگر انواع اسنک، بخش اعظم ...
فصل اول کلیات 1- 1 مقدمه : کمپوت نوعی خوراک شیرین است که از پختن میوه های درسته یا تکه شده مثل سیب، گلابی، هلو، گیلاس، توت فرنگی، آلو و ... به همراه شکر تهیه می شود. معمولاً آب موجود در کمپوت از مربا، ژله و کنسرو بیشتر است. به کمپوت می توان انواع ادویه جات را هم اضافه نمود. همچنین کمپوت به نوعی نوشیدنی سنتی در کشور لهستان هم اطلاق می شود. در اواسط دهه 1980، 60 درصد از نوشیدنی ...
فصل اول کلیات 1- 1 مقدمه : ماکارونی یکی از غذاهای ایتالیایی می باشد که در سراسر دنیا طرفدار دارد Penne,یک نوع ماکارونی ایتالیایی. ماکارونی و اسپاگتی شباهتها اسپاگتی و ماکارونی هردو از یک نوع آرد(سمولینا) ساخته می شوند تفاوتها برای ساخت اسپاگتی خمیر را به شکل رشتههای دراز در میآرند ولی در ماکارونی به شکل های دیگر در میآورند ریشه نام دو احتمال وجود دارد از واژه یونانی ...
فصل اول کلیات - 1 مقدمه : سس مایونز نوعی سس غلیظ، سفید و کرم مانند است که سرد سرو می شود. این سس، امولسیونی از روغن نباتی می باشد که در زرده تخم مرغ معلق است و سرکه یا آبلیمو و انواع ادویه جات برای مزه دار کردن این سس مورد استفاده قرار می گیرند. سس مایونز را بدین طریق تهیه می کنند که روغن را به تدریج به مایعات دیگر اضافه می نمایند؛ در عین حال که مواد داخل ظرف را مرتباً هم می ...
فصل اول معرفی طرح فصل اول – معرفی طرح 1-2-مشخصات محصول 1-1-2- نام و کاربرد محصول: ایجاد و راه انداری یک فضای گلخانه ای برای تولید و تکثیر و نگهداری گیاهان گلخانه ای 2-1-2-مشخصات فنی محصول امروزه با پیشرفت علم کشاورزی و در کنار آن سایر علوم می توان از اغلب فراورده های گیاهی در تمامی فصال با استفاده از روش های نگهداری گلخانه ای بهره گرفت . 3-1-2-معرفی روشهای تولید استفاده از روش ...
مقدمه : هویج گیاهی است دو ساله از خانواده چتریان ، قسمت مورد استفاده گیاه هویج ، ریشه ، میوه و تخم آن است. موطن اصلی هویج در اروپا ، شمال آفریقا و آسیا می باشد و پاره ای از انواع آن در آمریکای شمالی وجنوبی یافت می شود . یکی از سبزیجات مهم دنیا از نقطه نظر تغذیه ای و اقتصادی هویج است و در بین کشورهای تولید کننده جهان چین با 35 درصد در رتبه اول و پس از آن به ترتیب آمریکا و روسیه ...
نام محصول نگهداری میوه و سبزی به روش IQF ظرفیت پیشنهادی طرح (ظرفیت عملی) 800 تن در سال موارد کاربرد تهیه انواع غذاها، پیش غذاها ، سالادها ، اردوها ، مصرف مستقیم به عنوان میوه و تنقلات و غیره مواد اولیه مصرفی عمده سبزی و میوه تازه مانند نخود سبز ، لوبیا سبز ، سیب زمینی ، توت فرنگی ، آلبالو و دیگر محصولات کمبود محصول (پایان برنامه توسعه چهارم) 4305 تن در سال اشتغال زایی (نفر) 30 ...
خلاصه طرح نام محصول تولید آبمیوه با قطعات میوه ظرفیت پیشنهادی طرح (ظرفیت عملی) موارد کاربرد مواد اولیه مصرفی عمده کنسانتره میوه – شکر – اسید سیتریک – سود کاستیک اشتغال زایی زمین مورد نیاز اداری 280 زیر بنا تولیدی 550 انبار 150 تاسیسات و سایر 20 میزان مصرف سالانه مواد اولیه اصلی به ترتیب 1260 تن 680 – تن 13 – تن و 1 تن میزان مصرفی آب توان برق سالانه یوتیلیتی سوخت مصرفی ارزی ...
خلاصه طرح نام محصول کنسانتره میوه های جنگلی ظرفیت پیشنهادی طرح 5000 تن مواد اولیه (میلیون ریال) 234.8 اشتغال زایی 35 نفر زمین مورد نیاز(مترمربع) 7000 اداری 100 سالن تولید 2500 انبار مواد اولیه 1000 انبار محصول 1000 زیر بنا آشپزخانه 25 رخت کن و نماز خانه 50 سرویس ها 100 ساختمان نگهبانی 100 سرمایه ثابت (هزار ریال) 76767204 سرمایه در گردش(هزارریال) 76869642 مصرف سالانه آب ( متر ...
خلاصه طرح (جداول در فایل اصلی موجود است ) معرفی محصول تعریف سرکه : سرکه ، مایع ترشی است که از اکسید شدن اتانول موجود در آب سیب ، ماء الشعیر و موادی از این قبیل بدست میآید .معمولاً 3 تا 5 درصد از حجم سرکهها، اسید سیتریک میباشد. البته سرکه های طبیعی، اسید تارتریک و اسید سیتریک کمتری دارند تاریخچه سرکه : اسید اسیتیک یا جوهر انگور جزو اسیدهای کربوکسیلیک است و در نامگذاری آیوباک به ...
خلاصه طرح نام محصول رنگ های خوراکی ظرفیت پیشنهادی طرح 50 تن در سال موارد کاربرد صنایع غذایی ، صنایع داروسازی مواد اولیه رنگ های طبیعی : دانه گیاه آناتو ، هویج ، انگور ، ریشه چغندر ، اسفناج ، حرارت مواد اولیه مصرفی دادن کربوهیدراتها و... مواد اولیه رنگ های مصنوعی : سرب ، ارسینیک ، آمین های آرماتیک ، مواد قابل استخراج بادی اتیل اتر کمبود محصول 17900.5 تن اشتغال زایی ( نفر) 31 زمین ...
غلات حجیم شده -1 معرفی محصول بطور کلی فرآورده های حجیم شده را می توان از بیشتر غلات مانند گندم، جو، برنج و ذرت تولید کرد که به اشکال گوناگون مانند ورقه ای، پولکی یا دانه کامل حجیم شده به بازار عرضه می شوند. از ذرت بیشتر از سایر غلات برای تولید فرآورده های حجیم استفاده می شود. بر اساس تعاریف استانداردهای ملی، غلات حجیم شده عبارتند از بلغور و آرد غلات که به وسیله دستگاه اکسترودر، ...
خلاصه طرح ظرفیت پیشنهادی سالانه طرح ٦٠٠ تن در سال موارد کاربرد محصول این محصولات به عنوان تنقلات مورد استفاده قرار می گیرند.. میزان تولید داخلی جمع کل میزان تولید انواع لواشک ٣٧٥١٢ تن می باشد میانگین واردات دو سال گذشته واردات در سال ١٣٨٩ معادل ٣٤٢٠ تن بوده است میزان مصرف سالانه کشور میزان مصرف انواع لواشک سالانه کشور معادل٧,٣٠٤١١تن و سرانه مصرف معادل٤٣,٠کیلو گرم می باشد میزان ...
خلاصه طرح (جداول در فایل اصلی موجود است) ١-١- نام و کد محصول [1] کد شرح کد واحد سنجش 2 5201511 انواع کیسه پلاستیکی تن کد آیسیکی با نام کیسه های aseptic جهت نگهداری مواد غذایی در سازمان صنعت، معدن و تجارت به ثبت نرسیده است . ولی نزدیکترین کد به این نوع تولیدات کد ذیل می باشد. واحدهایی که تنها قصد تولید کیسه های اسپتیک جهت نگهداری مواد غذایی را دارند می توانند درخواست کد آیسیک ...
معرفی محصول بطور کلی فرآورده های حجیم شده را می توان از بیشتر غلات مانند گندم، جو، برنج و ذرت تولید کرد که به اشکال گوناگون مانند ورقه ای، پولکی یا دانه کامل حجیم شده به بازار عرضه می شوند. از ذرت بیشتر از سایر غلات برای تولید فرآورده های حجیم استفاده می شود. بر اساس تعاریف استانداردهای ملی، غلات حجیم شده عبارتند از بلغور و آرد غلات که به وسیله دستگاه اکسترودر، تحت دما و فشار ...
رب گوجه فرنگی (ویسکوزیته) خط تولید رب گوجه فرنگی: این خط قادر است روزانه 1440 تن گوجه فرنگی را جهت تولید رب دریافت نماید. خط مذکور ساخت کارخانه ایتالیایی Rossi & Catelli بوده و دستگاه های نصب شده در آن بر اساس جدیدترین تکنولوژی روز دنیا منطبق با تمامی استانداردهای بین المللی با ظرفیت تولید 12 تن رب در ساعت می باشد. فرآیند تولید گوجه فرنگی برداشت شده در مزارع، در داخل سبدهای ...
مقدمه: رویکرد اکثر کشورهای جهان در دهههای اخیر به موضوع کارآفرینی و توسعه آن، موجب گردیده موجی از سیاستهای توسعه کارآفرینی در دنیا ایجاد شود. کشورهای مختلف راه حلی راکه در سه دهه گذشته برای فائق آمدن بر مشکلات مختلف اقتصادی و اجتماعی به آن روی آوردهاند ، توسعه فرهنگ کارآفرینی ، انجام حمایتهای لازم از کارآفرینان ، ارائه آموزشهای مورد نیاز به آنان و انجام تحقیقات و پژوهشهای ...
مقدمه همان طور که می دانیم با پیشرفت علم و تکنولوژی تقریباً تمام نیازهای روزمره انسان تأمین شده است . چه آنهایی که نیاز اولیه هستند مانند خوراک و چه آنهائیکه نیازهای ثانویه هستند مانند تفریح. ولی چیزی که مهم است این است که بتوانیم در کوتاه ترین زمان و با کمترین هزینه این نیازها را برطرف کنیم. خوراک یک نیاز اصلی برای انسان است و از این رو تولیدکنندگان زیادی رو به تولید مواد غذایی ...
مقدمه بی گمان از قرون گذشته تا آیندگان.نوع بشر در اولین اقدامات خود رفع گرسنگی را ملاک قرار داده و خواهد داد.غذا بویزه نوع حیوانی آننقش سرنوشت سازی در استقالال و سلامت و پویندگی و سازندگی ملل و اقوام داشته و خواهد داشت.هرفرد و اجتماعی که ازحیث مواد غذایی فقیر می باشند اقتدار در تفکر.سیاست و اقتصاد خودرا کم کم به ورطه فنا خواهد سپردوسلطه پذیر مقتدران و ثروتمندان خواهد شد.چرا که ...
مقدمه روند تغییر وتحولات در جامعه امروزی آنچنان سریع و شتابان شده است که پیش بینی آینده مقدور نیست. حرکت کشور ها به سوی یکپارچگی در زمینه های اقتصادی و فرهنگی و پدیده جهانی شدن بر اقتصاد والگوهای کسب و کار در سرتاسر دنیا تاثیر گذاشته است در سایه این تغییر و تحولات روند استخدام و معیار های آن نیز در کشورها در حال تغییر است به طوری که افراد مثل گذشته به دنبال استخدام مادام الهی و ...
پیشگفتار: کارآفرینی: واژه کارآفرینی از کلمه فرانسوی Entreprender به معنای "متعهدشدن" نشأت گرفته است. بنابراین تعریف واژنامه دانشگاهی و بستر: کارآفرینی کسی است که متعهد میشود مخاطرههای یک فعالیت اقتصادی را سازماندهی، اداره و تقبل کند. اقتصاددانان نخستین کسانی بودند که در نظریههای اقتصادی خود به تشریح کارآفرین و کارآفرینی پرداختند. ژوزف شومپیتر کارآفرین را نیروی محرکه اصلی در ...
گیاهان معطر عموماً به دسته ای از گیاهان اطلاق می شود که حاوی ترکیبات معطر و یا بعبارت دیگر اسانس هستند . این قبیل گیاهان با تنوع فراوان در کشورمان گسترده شده اند . امروزه استفاده از روغنهای اسانس در صنایع بهداشتی ، آرایشی ، غذایی و داروئی به قدری وسیع است که در بسیاری از کشورها مقادیر زیادی از این اسانس ها و یا ترکیبات تشکیل دهند آنها بصورت سنتزی تهیه می شوند . انسان های طبیعی ...
پیشگفتار هر محصول ویژگیها و مشخصات خاصی دارد که بیش از هر گونه بررسی فنی مالی و اقتصادی طرح لازم است این خصوصیات به درستی شناخته شوند شناخت صحیح مشخصات و انواع مختلف محصول، بدون تردید راهنمای مناسبی جهت تصمیم گیریهای لازم در انتخاب روش و عملیات تولید و محاسبات بعدی مورد نیاز خواهد بود در این ارتباط یکی از مؤثرترین روشهای قابل استفاده، به کارگیری استانداردهای مدرن ملی و جهانی هر ...
پشگفتار محصول معرفی شده در این طرح نرم افزار کاربردی می باشد که از زمانی که بشر پا به دنیای دیجیتال گذاشت این صنعت برای اداره سخت افزارهای استفاده شده به کار گرفته شده است و این صنعت چند سالی است که در کشور ما ایران بسیار رونق گرفته و اعم کشورها از روش های قدیمی ثبت اطلاعات دست برداشتند وبه علت راحتی در اداره داده ها و میزان خطای بسیار پایین از نرم افزار های تولیدی برای اداره ی ...
شرح کسب و کار تهیه گوشت شترمرغ که باعث می شود مردم از همه نوع گوشت از جمله گوشت ماهی که به صورت کنسرو آماده است گوشت مرغ و... که استفاده می کنند ولی به دلیل اینکه بعضی از مردم به علت گرانی و یا نبود امکانات نمی توانند استفاده کنند و استفاده از آن امکان پذیر نیست یا به دلیل نبودن و یا گران بودن، ولی کنسرو شترمرغ این امکان را می دهد که همه مردم بتوانند از آن استفاده کنند هم با ...
روغن خام توجه: در صورتی که طرح کسب و کار به صورت گروهی تهیه شده است، مشخصات همکاران اصلی در پیوست آورده شود. خلاصه اجرایی (مدیریتی): تأسیس یک واحد تولید روغن خام از دانه های روغنی مثال تخم پنبه، سویا، آفتابگردان، کلزا و ذرت برای احداث و ایجاد یک واحد تولید روغن خام نیاز به تأسیسات و ماشین آلات خاص این ماده غذایی می باشد و مراحل ایجاد و تأسیس یک واحد تولید روغن خام بشرح زیر می ...
مقدمه : رشد روزافزون جمعیت در اکثر کشورهای جهان نیاز به مواد غذایی را افزایش میدهد. در بین مواد غذایی پروتئین دامی از اهمیت ویژه ای برخوردار است. که بایستی جهت تامین و تغذیه جمعیت رو به تزاید جهان و کشورمان به فکر چاره جویی بود . جمعیت جهان و در حال رشد در حال حاضر 7.5 میلیارد نفر می باشد و با توجه به نرخ رشد جمعیت پیش بینی میگردد این جمعیت در قرن جاری از 7.5 میلیارد نفر تجاوز ...
چکیده وهدف اکثر کتب موجود ارائه شده دربازارمربوط به ارزیابی طرحها ، راجع به ارزیابی طرحهای صنعتی می باشد. یاکتب موجود درارتباط با تحلیل طرحهای کشاورزی ترجمه متون خارجی بوده ونمونه طرحهای مورد بررسی با شرایط وقوانین مملکت سازگار نمی باشد. در این جزوه سعی شده است علاوه برآشنایی بانحوه ارزیابی طرحهای دامپروری یک طرح نمونه با سرفصلهای مورد نیاز تهیه ومورد ارزیابی قرار گیرد. هدف ...
خلاصه طرح موضوع طرح : تولید مربا، ترشی و خیارشور به ظرفیت 620 تن در سال محل اجرای طرح : قابل اجرا در سراسر کشور سرمایه گذاری کل: 26/1156 میلیون ریال سهم آورده متقاضی: 26/116 میلیون ریال سهم تسهیلات: 1040 میلیون ریال دوره بازگشت سرمایه: 15 ماه مقدمه: علیرغم نیاز کشور به واردات محصولات کشاورزی، محدودیت دوره برداشت محصولات کشاورزی و فقدان امکانات کافی در جهت حمل و نقل سریع و صحیح ...
فصل اول کلیات 1- 1 مقدمه : سنگ به موادی از پوسته زمین اطلاق میشود که از یک یا چند کانی که با یکدیگر پیوند یافته اند، درست شده است. زمین شناسان ، بر پایه مشاهدات انجام شده ، سنگهای زمین را از نظر منشا به سه گروه اصلی تقسیم کرده اند که عبارتند از : سنگهای آذرین سنگهای رسوبی سنگهای دگرگونی سنگهای حد واسط سنگهای آذر آواری و توفها : این سنگها ، جزو سنگهایی هستند که از نظر ماده اولیه ...
خلاصه طرح : در این طرح به بررسی کارگاه تولید درب پیش ساخته پرداخته شده است ، برای بررسی طرح از روش های آماری و اقتصادی و برآورد های مالی استفاده شده است ، این طرح شامل چهار فصل میباشد ، فصل اول به بیان کلیاتی از قبیل مقدمه ، تاریخچه ، مجوز های قانونی مورد نیاز ، وضعیت بازار ، میزان واردات و صادرات و ... پرداخته است ، فصل دوم به بیان روش انجام کار پرداخته است ، بازدید از واحد ...
چکیده وهدف اکثر کتب موجود ارائه شده دربازار مربوط به ارزیابی طرح ها ، راجع به ارزیابی طرحهای صنعتی می باشد. یاکتب موجود درارتباط با تحلیل طرح های کشاورزی ترجمه متون خارجی بوده ونمونه طرحهای مورد بررسی با شرایط وقوانین مملکت سازگار نمی باشد. در این جزوه سعی شده است علاوه برآشنایی بانحوه ارزیابی طرحهای دامپروری یک طرح نمونه با سرفصلهای مورد نیاز تهیه ومورد ارزیابی قرار گیرد. هدف ...
خلاصه طرح: موضوع طرح: تولید فرش پشمی دستگاه صادره کننده مجوز: وزارت جهاد کشاورزی ظرفیت اسمی تولیدات: 1200 مترمربع در سال نوع تولیدات: فرش پشمی تعداد شاغلین: 90 نفر مشخصات سرمایه گذاری طرح: سرمایه گذاری کل طرح: 1360.95 میلیون ریال سرمایه گذاری ثابت: 995.65 میلیون ریال سرمایه در گردش: 365.30 میلیون ریال درآمد سالیانه: 5400 میلیون ریال سود ویژه: 298.55 میلیون ریال دوره بازگشت ...
خلاصه طرح : موضوع طرح : طرح تولید مربا، شربت ، ترشی ، شور ، نوع تولیدات وظرفیت : مربا، شربت ، ترشی ، شور ، حلوا تعداد شاغلین : 27 نفر مشخصات سرمایه گذاری طرح (ارقام به میلیون ریال) سرمایه گذاری کل طرح : 3685/5 سرمایه گذاری ثابت : 2682/5 سرمایه در گردش : 745 در آمد سالیانه: 7000 سود ویژه : 972 دوره بازگشت سرمایه : 2/7 ساله نرخ باز دهی سرمایه : %36/2 1 مقدمه : یکی از دغدغه های ...
خلاصه طرح نام محصول سوخت جایگزین گازوییل (بیودیزل) ظرفیت پیشنهادی طرح 3000 تن موارد کاربرد سوخت خودروهای دیزلی، بهبود خواص روانساز ها مواد اولیه مصرفی عمده چربی، الکل، سود کمبود محصول اشتغال زایی 9 نفر زمین مورد نیاز 2000 متر مربع اداری 50 زیربنا تولیدی 350 تاسیسات 10 انبار 150 میزان مصرف سالانه مواد اصلی آب (متر مکعب) 3000 میزان مصرف سالانه انرژی برق (کیلووات ساعت) 18000 گاز ...
خلاصه طرح (جداول در فایل اصلی موجود است) مقدمه در مطالعات امکان سنجی از دیدگاه بازار، فنی و مالی و اقتصادی طرح مورد بررسی و آنالیز قرار گرفته و نتایج حاصل از آن به عنوان مبنایی برای تصمیم گیری سرمایه گذاران جهت اجرا یا عدم اجرای طرح مورد استفاده قرار می گیرد. گزارش حاضر مطالعات امکان سنجی مقدماتی برخی از کالاهایی است که از سوی شرکت شهرکهای صنعتی استان قم جهت بررسیهای بیشتر از دی ...
خلاصه طرح نام محصول شربت خرما ظرفیت پیشنهادی طرح 4000 تن مواد اولیه (میلون ریال) 21717 اشتغال زایی 15 زمین مورد نیاز 5000 اداری 100 سالن تولید 1000 انبار مواد اولیه 500 انبار محصول 500 زیر بنا آشپزخانه 25 رخت کن و نماز خانه 50 سرویس ها 100 ساختمان نگهبانی 100 سرمایه ثابت (هزار ریال) 2E+07 سرمایه در گردش(هزارریال) 8E+06 مصرف سالانه آب ( متر مکعب) 210000 مصرف سالانه برق( کیلو وات ...
خلاصه طرح تولید رب زرشک محصول تولید رب زرشک پیشنهاد محل اجرای طرح مناطق مرکزی و جنوبی استان ظرفیت تولید 1500 تن تعداد اشتغال 40 نفر متراژ زمین 10000 متر مربع زیربنا 2700 مترمربع مشخصات سرمایه گذاری به میلیون ریال ماشینآْلات زمین ساختمان محوطه سازی تاسیسات وسایل نقلیه اثاثه و ملزومات پیش بینی نشده جمع کل 000,00،12 2000 4925 1175 1100 250 27 2147,7 23625 سرمایه گذاری ثابت 25140,72 ...
خلاصه طرح (جداول در فایل اصلی موجود است ) مقدمه مطالعات امکانسنجی، مطالعات کارشناسی است که قبل از اجرای طرحهای سرمایهگذاری اقتصادی انجام میگیرد. در این مطالعات از نگاه بازار، فنی و مالی و اقتصادی طرح مورد بررسی و آنالیز قرار گرفته و نتایج حاصل از آن به عنوان مبنایی برای تصمیمگیری سرمایهگذاران مورد استفاده قرار می گیرد. گزارش حاضر مطالعات امکانسنجی مقدماتی گیربکس ( جعبه دنده ) ...
خلاصه طرح نام محصول درب پیش ساخته جوبی ظرفیت پیشنهادی طرح (ظرفیت عملی) 15 هزار متر مربع در سال موارد کاربرد درب داخل منازل ، ادارات ، شرکت ها و موارد مشابه مواد اولیه مصرفی عمده تخته MDF , HDF کمبود محصول (پایان برنامه توسعه چهارم) 328012 مترمربع در سال اشتغال زایی (نفر) 23 زمین مورد نیاز (مترمربع) 2250 اداری (مترمربع) 60 زیربنا تولیدی (مترمربع) 500 انبار (مترمربع) 200 تاسیسات و ...
خلاصه طرح نام محصول مربا ظرفیت پیشنهادی طرح 5250 تن در سال موارد کاربرد محصول خوراکی مواد اولیه مصرفی عمده شکر و میوه کمبود محصول ( سال ( 1390 اشتغال زایی ( نفر) 21 زمین مورد نیاز ( ( m2 5000 اداری ( m2) 450 زیر بنا تولیدی ( m2) 900 سوله تاسیسات ( m2) ---- انبار ( m2) 700 میزان مصرف سالانه مواد اولیه اصلی آب ( m2) 520000 میزان مصرف سالانه پوتیلیتی برق(( kw 260000 گاز ( m3) ...
خلاصه طرح میزان تولید داخلی جمع کل میزان تولید انواع مربا ٢١٦٧٩٦ تن می باشد میانگین واردات دو سال گذشته واردات در سال ١٣٨٩ معادل ٤,٨٨٣٥ تن بوده است میزان مصرف سالانه کشور میزان مصرف انواع مربا سالانه کشور معادل٥,١٩٠٨٣٧تن و سرانه مصرف معادل٧,٢کیلو گرم می باشد میزان کمبود یا مازاد تا پایان واحد های تولیدی با ظرفیت ٧٠% ظرفیت اسمی تولید دارند و با توجه به مصرف داخلی و.....میزان ...
خلاصه مطالعات امکان سنجی طرح نام محصول : رب انار و کنسانتره میوه ظرفیت پیشنهادی طرح : ٣٦٠ تن کنسانتره و ٥٠ تن رب انار موارد کاربرد : چاشنی غذا و تهیه آب میوه عمده مواد اولیه مصرفی : انار اشتغال زایی (نفر) : ٣٢ زمین مورد نیاز (متر مربع) : ٥٠٠٠ تقاضای داخلی کنسانتره میوه در سال ١٣٨٧ از سوی کارخانجات تولید کننده آبمیوه معادل ٣٠٨ هزار تن می باشد و طبق پیش بینی انجام شده این میزان به ...
خلاصه طرح نام محصول سوخت جایگزین گازوییل (بیودیزل) ظرفیت پیشنهادی طرح 3000 تن موارد کاربرد سوخت خودرو های دیزلی، بهبود خواص روانسازها مواد اولیه مصرفی عمده چربی، الکل، سود کمبود محصول اشتغال زایی 9 نفر زمین مورد نیاز 2000 متر مربع اداری 50 زیربنا تولیدی 350 تاسیسات 10 انبار 150 میزان مصرف سالانه مواد اصلی آب (متر مکعب) 3000 میزان مصرف سالانه انرژی برق (کیلووات ساعت) 18000 گاز ...
خلاصه طرح نام محصول کمپوت و مربای کیوی ظرفیت پیشنهادی طرح (ظرفیت عملی) کمپوت و مربای کیوی به ترتیب1000 و 1000 تن در سال کمپوت کیوی (مصرف مستقیم، مصرف در تهیه اردوها، موارد کاربرد مصرف در تهیه برخی سالادها، مصرف به عنوان صبحانه) مربای کیوی بعنوان صبحانه به صورت تنهایی و یا همراه کره، خامه و سرشیر مواد اولیه مصرفی عمده کیوی کمبود محصول (پایان برنامه توسعه چهارم) کمپوت و مربای کیوی ...
خلاصه طرح (جداول در فایل اصلی موجود است) مقدمه مطالعات امکان سنجی، مطالعات کارشناسی است که قبل از اجرای طرح های سرمایه گذاری اقتصادی انجام می گیرد. در این مطالعات از نگاه بازار، فنی و مالی و اقتصادی طرح مورد بررسی و آنالیز قرار گرفته و نتایج حاصل از آن به عنوان مبنایی برای تصمیم گیری سرمایه گذاران مورد استفاده قرار میگیرد. گزارش حاضر مطالعات امکان سنجی مقدماتی تولید کنسرو ، مربا ...
خلاصه طرح (جداول در فایل اصلی موجود است) مقدمه مطالعات امکانسنجی، مطالعات کارشناسی است که قبل از اجرای طرحهای سرمایهگذاری اقتصادی انجام میگیرد. در این مطالعات از نگاه بازار، فنی و مالی و اقتصادی طرح مورد بررسی و آنالیز قرار گرفته و نتایج حاصل از آن به عنوان مبنایی برای تصمیم گیری سرمایهگذاران مورد استفاده قرار میگیرد. گزارش حاضر مطالعات امکانسنجی مقدماتی تولید درب بازکن میباشد. ...
خلاصه طرح: موضوع طرح: تولید محصولات خارج از فصل در گلخانه (صیفی جات گلخانه ای ) دستگاه صادره کننده مجوز: وزارت جهاد کشاورزی ظرفیت اسمی تولیدات: 973 تن نوع تولیدات: خیار، گوجه فرنگی و بادمجان گلخانه ای تعداد شاغلین: 9 نفر مشخصات سرمایه گذاری طرح: سرمایه گذاری کل طرح: 2134.39 میلیون ریال سرمایه گذاری ثابت: 2023.11 میلیون ریال سرمایه در گردش: 111.29 میلیون ریال درآمد سالیانه: ...
خلاصه طرح: موضوع طرح: تولید محصولات خارج از فصل در گلخانه (صیفی جات گلخانه ای) دستگاه صادره کننده مجوز: وزارت جهاد کشاورزی ظرفیت اسمی تولیدات: 1946 تن در سال نوع تولیدات: خیار، گوجه فرنگی و بادمجان گلخانه ای تعداد شاغلین: 16 نفر مشخصات سرمایه گذاری طرح: سرمایه گذاری کل طرح: 3841.97 میلیون ریال سرمایه گذاری ثابت: 3633.50 میلیون ریال سرمایه در گردش: 208.47 میلیون ریال درآمد ...
مقدمه: به نام خالق هستی که شیر را نوشیدنی گوارا گردانید تا اهل ایمان را عبرتی از قدرت لایزال او باشد و بهشتیان را به نهرهای آن وعده داد تا لذت رضوان خویش را کامل گرداند. اگرچه این نوشیدنی حیات بخش، منبع غنی از ترکیبات مورد نیاز بدن بوده ودانشمندان هر روز ابعاد تازه ای از اسرار این غذای کامل را کشف و به جوامع ارائه می دهند متاسفانه به دلیل عدم آگاهی مصرف سرانه آن در ایران حدود ...
1.صنعت و فضای کلان اقتصادی پیرامون صنعت مورد نظر توضیح دهید: یکی از مسائلی که در محکم کردن پایه های فرهنگی اصیل یک ملت میتواند مؤثر واقع شود سبک پوشش ملت خصوصا پوشش قشر زن می باشد. نحوه ی پوشش در یک جامعه می تواند گویای ارزش هایی باشد که در فرهنگ آن جامعه حاکم است. در فرهنگ اسلامی ما پوشش کامل بدن زن و رعایت حجاب او ارزش زن بودن آن را بیشتر آشکار می سازد. در نتیجه بهتر است که ...
مقدمه: با وجود گذشت بیش از یک قرن از پرورش شترمرغ اهلی در مزارع افریقای جنوبی، اطلاعات علمی کمی در خصوص تغذیه شترمرغ وجود دارد و نیازهای غذایی این پرنده به طور دقیق برآورد نشده است. نتها در چندساله اخیر برخی از تحقیقات اولیه در اسرائیل و افریقای جنوبی در این زمینه انجام شده اشت. هنوز جنبه های زیادی مورد تحقیق قرار نگرفته و اطلاعات گردآوری شده در این بخش بیشتر مربوط به تجربیات ...
مقدمه(تاریخچه) محتمع چینی مقصود در سال1371 با سرمایه گذاری بخش خصوصی و بانک ملی در زمینه تولید چینی شروع بکار کرد.میزان سرمایه این شرکت 25 میلیارد ریال بوده که در مدت18ماه تمام مراحل مختلف طی شده و به بهره برداری رسیده است.دستگاه های این شرکت در همان زمان از ایسموت و دُرست(dorst)خریداری شد. مدیریت این کارخانه با بخش خصوصی است و سرمایه اش 35 درصد مربوط به بانک ملی است و30 درصد ...
مقدمه : بدون شک قویترین غریزه ای ازابتدای تولد انسان اجرا به جنب وجوش وتلاش وادار ساخت ونظام تلاش خود را درراه سیدن وارضای این غریزه به کارگرفت . احساس گرسنگی وبرطرف کردن آن بود که این امری اجتناب ناپذیراست . درراه اصطلاح وبهترکردن وضعیت غذا وتغذیه ، انسان ها درطول تاریخ ، بایکسری اکتشافات بزرگ توانستند ازریشه ها ، گیاه ها ، میوه های جنگلی وشکار حیوانات استفاده نمایند ویرای ...
همبرگر یکی از فراورده های گوشتی بوده که از طریق فرمولاسیون و اختلاط مواد اولیه مجار حاصل می شود . فرآیند تهیه همبرگر کاملاً ساخته شده ابوده و مهترین مرحله آن آماده سازی مواد و اختلاط آنها می باشد . نکته بسیارمهم در مورد صنایع غذایی و به ویژه همبرگر که دارای مصرف عمومی بوده ، رعایت بهداشت و کنترل کیفیت است.جهت کنترل کیفیت صحیح باید مواد اولیه ، مراحل مختلف فرایند تولید و در نهایت ...
جدول نتایج چکیده طرح ردیف موضوعات 1-Jan مشخصه طرح : عنوان : طرح تولید سوسیس و کالباس تعریف : سوسیس و کالباس فرآورده های گوشتی حاوی نمک و چاشنی می باشد که در یک لفاف استوانه ای بسته بندی شده اند . ظرفیت تولید : 2700 تن در سال انواع سوسیس و کالباس 1-Feb فرآیند تولید :بعد از آماده سازی مواد اولیه عمل اختلاط طبق فرمولاسیون صورت گرفته سپس به قسمت پرکن و بعد از آن به بخش پخت یا دود ...
خلاصه گزارش مقدمه پلاستیکها به علت خواص مختلفی که دارند اغلب جایگزین مواد طبیعی شده و بدین ترتیب در صنایع مختلف مورد استفاده قرار می گیرند. حتی امروزه از آنها در ساخت اعضاء داخلی بدن نیز استفاده می شود. برای تهیه پلاستیکها به طور کلی نیاز به مونومرها می باشد، تنوع و تعدد پلاستیکها ایجاب می کند که مونومرهای متعددی نیز منظور ساخته شود. طرز تهیه این مونومرها و در نتیجه چگونگی تولید ...
مقدمه : در دنیای امروز بیماری ایدز ، مصرف دخانیات و نبود تحرک و ورزش و سوء تغذیه سلامتی بشر را تهدید می کند . بدون شک می توان گفت اگر ورزش در زندگی ما نقش و اهمیت خود را پیدا کند و برای آن برنامه ای داشته باشیم این عارضه های ناخوشایند از بین می روند و یا کمرنگ تر می شوند . زیرا شخص ورزشکار معمولاً سیگاری نمی باشد، به تغذیه سالم اهمیت می دهد و از اعصاب آرامتری برخوردار است ، ...
1) هدف: هدف پروژه تولید انواع پودرها از جمله پودر خشک صنعتی و پودر آب پنیر به میزان 2750 تن در سال در دو شیفت کاری برای رفع نیازهای کمکی کارخانههای مورد استفاده در مناطق مرکزی ایران (استانهای قم، تهران، اصفهان، سمنان، یزد، مرکزی، قزوین) است. 2) بیان موضوع: در مورد سرانجام احداث این کارخانه چند مطلب باید به طور کامل مورد بررسی قرار گیرد یکی داده های لازم برای انجام کار است که ...
مقدمه : آجر سنگی است ساختگی (مصنوعی) که نوع رسی آن از پختن خشت (گل شکل داده شده) و نوع ماسه آهکی آن از عمل آوردن خشت ماسه آهکی (که از فشردن مخلوط همگن ماسه سیلیسی و آهک در قالب ساخته میشود) با بخار تحت فشار زیاد به دست میآید، آجرهای بتنی همانند بلوکهای سیمانی تهیه میشوند. آجر رسی عمدتاً از سیلیکاتهای آلومینیوم بوده و آجر ماسه آهکی از سنگدانههای ریز سیلیسی تشکیل شده است که ...
خلاصه طرح : عنوان طرح : تولید قطعات صنعتی به روش ماشین کاری (تراشکاری) ظرفیت سالیانه : 150 تن مجری طرح : درقالب شرکت تعاونی تولیدی قطعه تراش تلاش قدمگاه محل اجرای طرح : شهرستان قدمگاه شماره و تاریخ ثبت : شماره در تاریخ اشتغالزایی طرح : 10 نفر تعداد اعضا ( سهامداران ) : 7 نفر فروش سالیانه : 000/575/7 هزار ریال هزینه های سالیانه : 7001364 هزار ریال درصد نقطه سربسری : 35 نرخ بازگشت ...
1-مقدمه: امروزه در جوامع مختلف بحث صنعت بعنوان یکی از مهمترین ارکان آن جامعه به شمار میآید. کشورهایی که توانسته اند از لحاظ صنعتی پیشرفت کنند معمولا دارای یک درآمد ملی بالا هستند که باعث رفاه مردم آن جامعه شده و درصد بیکاری را نیز کاهش داده است. به همین دلیل در اکثر جوامع به صنعت بهاء زیادی داده می شود و سرمایه گذاری های علمی و مالی فراوانی نیز در این زمینه انجام می دهند و سعی ...
اشتغالزایی مستقیم پیش بینی شده : 14 نفر اعتبار مورد نیاز : 400 میلیون ریال - مقدمه امروزه در ابتدای هزاره سوم میلادی ، موجی در جامعه بشری در حال شکل گیری و تکامل است که برای اولین بار در دنیا ، پدر IT ایران جناب آقای دکتر جلالی در سال 1995 میلادی از آن به عنوان موج چهارم (عصر مجازی) یاد کردند. تحولات تکنولوژیکی در جامعه بشری با ظهور کامپیوتر و اینترنت سرعت بیشتری به خود گرفت و ...