پروژه کارآفرینی، طرح توجیهی و طرح کسب و کار 【تولید سبزی】

دانلود بیش از 100 پروژه کارآفرینی تولید سبزی برای Business Plan و آماده سازی نمونه طرح کسب و کار و طرح توجیهی تولید سبزی با فرمت فایل WORD قابل ویرایش، جهت ارائه طرح برای پروژه‌های دانشجویی یا برای اخذ وام قرض الحسنه و تسهیلات بانکی از بانک‌ها، صندوق‌ها و موسسات اعتباری، برآورد سرمایه لازم احداث کارخانه به همراه جدول هزینه راه اندازی طرح کسب و کار تولید سبزی

تعداد صفحه: ۲۲ دسته بندی: صنایع غذایی و بسته بندی

موضوع طرح : تولید و بسته بندی انواع سبزی خشک شده ظرفیت : 1200 تن در سال محل اجرای طرح : قابل اجرا در سراسر کشور سرمایه گذاری کل: 3/967 میلیون ریال سهم آورده متقاضی: 3/97 میلیون ریال سهم تسهیلات: 870 میلیون ریال میزان اشتغالزایی : سی و چهار نفر دوره بازگشت سرمایه: چهارده ماه مقدمه : بسته‌بندی به عنوان یک ابزار کارآمد سالهاست که مورد نظر کارشناسان علم بازاریابی قرار گرفته است. ...

تعداد صفحه: ۶۱ دسته بندی: صنایع غذایی و بسته بندی

خلاصه طرح (جداول در فایل اصلی موجود است) مقدمه مطالعات امکانسنجی، مطالعات کارشناسی است که قبل از اجرای طرحهای سرمایهگذاری اقتصادی انجام میگیرد. در این مطالعات از نگاه بازار، فنی و مالی و اقتصادی طرح مورد بررسی و آنالیز قرار گرفته و نتایج حاصل از آن به عنوان مبنایی برای تصمیمگیری سرمایهگذاران مورد استفاده قرار میگیرد. گزارش حاضر مطالعات امکانسنجی مقدماتی تولید ماشین آلات خشک کن ...

تعداد صفحه: ۸۶ دسته بندی: صنایع غذایی و بسته بندی

فصل اول خلاصه گزارش (جداول در فایل اصلی موجود است) عنوان طرح طرح تولید و بسته بندی سبزی خشک کد آیسیک 15492231 شماره تعرفه گمرکی 7108000 SUQ KG حقوق واردات 20 استاندارد ملی یا بین المللی 373-443-2902-3908 سرمایه گذاری کل (هزار ریال) 7,355,122 سرمایه ثابت (هزار ریال) 6,470,644 سرمایه در گردش (هزار ریال) 884,477 سرمایه گذاری کل (هزار ریال) 7,355,122 آورده سرمایه گذار (هزار ریال) ...

تعداد صفحه: ۴۹ دسته بندی: صنایع کشاورزی

مقدمه کشت بدون خاک شامل انواعی از روشهای غیر متعارف کاشت گیاهان است . مانند کشت آبی و کشت در ماسه و کشت در سنگریزه و کشت هوایی و کشت داخل لوله و ... کلمه هیدروپونیک برای اولین بار در آمریکا استفاده شد و مترادف با کشت بدون خاک است . ولی در آلمان و انگلیس کشت آب برای این روش نام گذاری می شود ... کشت بدون خاک شامل انواعی از روشهای غیر متعارف کاشت گیاهان است . مانند کشت آبی و کشت در ...

تعداد صفحه: ۲۲۸ دسته بندی: صنایع غذایی و بسته بندی

فصل اول : کلیات پیشگفتار: از ابتدای قرن اخیر تاکنون کنسرو سازی صنعتی همواره به عنوان یکی از مهمترین روشهای نگهداری، تبدیل و عرضه مواد غذایی در تمام دنیا مطرح بوده و به احتمال بسیار زیاد در آینده این موقعیت خود را حفظ خواهد نمود علیرغم این واقعیت و با توجه به اینکه در حال حاضر حدود یکصد و پنجاه کارخانه کنسروسازی در کشور مشغول تولید فرآورده های مختلف کنسرو می باشند و با عنایت به ...

تعداد صفحه: ۲۲ دسته بندی: صنایع غذایی و بسته بندی

خلاصه طرح موضوع طرح : فرآوری و بسته بندی انواع سبزی تازه و خرد شده ظرفیت : 1700 تن در سال محل اجرای طرح : قابل اجرا در سراسر کشور سرمایه گذاری کل: 1123 میلیون ریال سهم آورده متقاضی: 123 میلیون ریال سهم تسهیلات: 1000 میلیون ریال میزان اشتغالزایی : سی نفر دوره بازگشت سرمایه: هجده ماه مقدمه : بسته‌بندی به عنوان یک ابزار کارآمد سالهاست که مورد نظر کارشناسان علم بازاریابی قرار گرفته ...

تعداد صفحه: ۲۴ دسته بندی: صنایع کشاورزی

مقدمه تقاضای مداوم برای سبزی های تازه و فراورده ها در بازارهای کشور نشان دهنده عظیم بودن نقش اقتصادی صنعت تولید سبزی وسهم آن در بر آورد کردن عمده رژیم های غذایی است متخصصین علم تغذیه معتقدندکه مصرف سبزی ومیوه به صورت تازه یافراورده ای ازبروزناراحتیهای ناشی ازفقرغذایی جلو گیری می کند.خوشبختانه مصرف سبزی و میوه به صورت تازه در ایران بسیار رایج است. و کمتر سفره ایمی توان یافت که ...

تعداد صفحه: ۴۲ دسته بندی: صنایع کشاورزی

مقدمه : رشد و توسعه جوامع انسانی ، محدودیت منابع طبیعی و نیاز نامحدود انسان به مواد غذایی ، پوشاک ، مسکن و از سوی دیگر محوریت وجودی انسان در عرصه هستی با امتیاز نیروی تفکر و اندیشه به عنوان نیروی مدیر و مبتکر و خلاق ، وی را پیوسته وادار نموده تا در جهت تغییر و تکامل عوامل و عناصر اطراف خویش دائماً و بی وقفه در سعی و تلاش بوده و یک لحظه غفلت به منزله مرگ و نیستی و زیان باشد . ...

تعداد صفحه: ۴۰ دسته بندی: صنایع کشاورزی

- 1 مقدمه : ادوات کشاورزی در کاشت، داشت و برداشت محصولات کشاورزی مورد استفاده قرار می گیرند. این ادوات پس از ساختن ماشین آلات مورد مصرف در بخش کشاورزی نظیر تراکتور – کمباین – دروگر و ... به عنوان بخش مکمل این ماشین آلات طراحی و ساخته شده و مورد مصرف قرار گرفته اند. با توجه به اینکه بخش عمده ای از فعالیت اشتغال و اقتصاد کشور به بخش کشاورزی اختصاص دارد، ساخت و توسعه و تولید ادوات ...

تعداد صفحه: ۴۷ دسته بندی: صنایع غذایی و بسته بندی

فصل اول کلیات 1- 1 مقدمه : یک برنامه غذایی مناسب باید کلیه مواد مغذی (مواد نشاسته ای ، پروتئینی ،چربی ،ویتامین ها و املاح) را به نسبت های متعادل در اختیار کودک قرار دهد تا انرژی مورد نیاز او که معمولاَ بر اساس صد کیلو کالری به ازای هر کیلوگرم وزن بدن است ،تامین شود. معمولاَ 50 درصد انرژی مورد نیاز کودک از مواد قندی ،30 درصد از مواد چربی و حدود 20 درصد از مواد پروتئینی به دست می ...

تعداد صفحه: ۳۴ دسته بندی: صنایع غذایی و بسته بندی

فصل اول کلیات 1- 1 مقدمه : کمپوت نوعی خوراک شیرین است که از پختن میوه های درسته یا تکه شده مثل سیب، گلابی، هلو، گیلاس، توت فرنگی، آلو و ... به همراه شکر تهیه می شود. معمولاً آب موجود در کمپوت از مربا، ژله و کنسرو بیشتر است. به کمپوت می توان انواع ادویه جات را هم اضافه نمود. همچنین کمپوت به نوعی نوشیدنی سنتی در کشور لهستان هم اطلاق می شود. در اواسط دهه 1980، 60 درصد از نوشیدنی ...

تعداد صفحه: ۴۱ دسته بندی: صنایع غذایی و بسته بندی

فصل اول کلیات 1- 1 مقدمه : یکی از مهم‌ترین روش‌های آماده سازی یا فرآوری مواد خوراکی، حرارت دادن آنها می‌باشد. استفاده از حرارت نه تنها سبب بهبود کیفیت خوراکی(Eating Quality) مواد غذایی می‌شود، بلکه از طریق کاهش سرعت یا توقف فعالیت‌های شیمیایی، آنزیمی و باکتریایی، قابلیت نگهداری آنها را نیز افزایش می‌‌دهد. در مورد ماهی و دیگر فرآورده‌های دریایی نیز، حرارت دادن آنها ابتدا به منظور ...

تعداد صفحه: ۳۸ دسته بندی: صنایع کشاورزی

فصل اول کلیات 1- 1 مقدمه : برای کمک به تولید مقدار مواد غذایی کلان ، کشاورزی ما باید به روش علمی جدید انجام گیرد و در این صورت به انواع مواد شیمیایی کشاورزی ، از جمله کودهای گوناگون ، انواع داروی بیماری‌های حیوانی و گیاهی ، مواد آفت کش ، مواد مکمل غذایی و بسیاری دیگر از این قبیل نیازمندیم که باید آنها را به طریق صنعتی تهیه کنیم. بدیهی است که تهیه غذای کافی برای جمعیت در حال ...

تعداد صفحه: ۳۶ دسته بندی: صنایع غذایی و بسته بندی

فصل اول کلیات 1- 1 مقدمه : ماست یکی از انواع لبنیات است که از تخمیر شیر توسط نوعی باکتری حاصل می شود. از هر نوع شیری برای تهیه ماست می توان استفاده نمود؛ اما ماست های امروزی را اغلب از شیر گاو تهیه می کنند. ماست از تخمیر قند شیر به نام لاکتوز حاصل می شود. باکتری مخصوص تهیه ماست، لاکتوز را به اسید لاکتیک تبدیل می کند و به علاوه به ماست بافت ژل مانندی می دهد. به دلیل وجود اسید ...

تعداد صفحه: ۳۸ دسته بندی: صنایع کشاورزی

فصل اول کلیات 1- 1 مقدمه : در طب باستان هند و ایران این میوه ی طلایی به عنوان کیمیای جوانی شناخته میشده است. امروزه پژوهشگران معتقدند که موز به سیستم هاضمه کمک می کند و حس جوانی و شادابی را در فرد زنده نگه می دارد. موز می تواند در نگهداشتن کلسیم، فسفر، و نیتروژن کمک می کند. کلیه ی موارد فوق برای ایجاد بافت های مناسب هاضمه مهم هستنند. موز دارای نوعی شیرینی طبیعی نیز می باشد که به ...

تعداد صفحه: ۳۴ دسته بندی: صنایع غذایی و بسته بندی

فصل اول کلیات - 1 مقدمه : سس مایونز نوعی سس غلیظ، سفید و کرم مانند است که سرد سرو می شود. این سس، امولسیونی از روغن نباتی می باشد که در زرده تخم مرغ معلق است و سرکه یا آبلیمو و انواع ادویه جات برای مزه دار کردن این سس مورد استفاده قرار می گیرند. سس مایونز را بدین طریق تهیه می کنند که روغن را به تدریج به مایعات دیگر اضافه می نمایند؛ در عین حال که مواد داخل ظرف را مرتباً هم می ...

تعداد صفحه: ۳۹ دسته بندی: صنایع غذایی و بسته بندی

فصل اول کلیات - 1 مقدمه : کمبود ید سلامتی انسان ها را از راه های مختلف به مخاطره می اندازد. مهمترین تأثیر منفی کمبود ید، عدم رشد مغز انسان است. بعضی از عوارض ناشی از کمبود ید، در صورت بروز، غیر قابل جبران می باشند اما همه این عوارض به طور کلی و به سادگی با استفاده از یک سری تکنیک ها و روش های افزودن ید به مواد مصرفی قابل پیش بینی هستند، به طوری که مسئولین بهداشت و سلامتی و ...

تعداد صفحه: ۳۳ دسته بندی: صنایع غذایی و بسته بندی

فصل اول کلیات 1- 1 مقدمه : شالی‌کوبی فرایندی است که طی آن شلتوک به برنج سفید تبدیل می‌شود.از محصولات جانبی مهم کارخانجات شالیکوبی، سبوس است که به عنوان غذای دام و طیور مصرف می‌شود.شالیکوبی در ایران به طور متوسط از دستکاه‌های سنتی استفاده می‌نمایند که راندمانی پایین دارد.با توجه به آن که چاقی زمینه ‌ساز بروز انواع سرطان مانند سرطان سینه، روده ‌ی بزرگ، پروستات ، آندومتر( رحم)، ...

تعداد صفحه: ۴۶ دسته بندی: صنایع غذایی و بسته بندی

فصل اول معرفی طرح فصل اول - معرفی طرح 1-2-مشخصات محصول -1-2- نام و کاربرد محصول: ایجاد شرکت تولیدی و خدماتی با هدف کاشت ، داشت و برداشت گیاه چای و سپس بسته بندی و ارائه آن به بازار داخلی و خارجی 4-1-2-تشریح مختصر فرایند ایجاد شرکت تولیدی و خدماتی چای فصل دوم ظرفیت ها فصل دوم – تعیین ظرفیت : ردیف نام محصول ظرفیت انجام فعلالیت سالانه ظرفیت انجام فعالیت ماهانه ظرفیت انجام فعالیت ...

تعداد صفحه: ۱۳۵ دسته بندی: صنایع برق و الکترونیک

خلاصه طرح : در این طرح به بررسی تولید دستگاه آبمیوه گیری پرداخته شده است ، برای بررسی طرح از روش های آماری و اقتصادی و برآورد های مالی استفاده شده است ، این طرح شامل چهار فصل میباشد ، فصل اول به بیان کلیاتی از قبیل مقدمه ، تاریخچه ، مجوز های قانونی مورد نیاز ، وضعیت بازار ، میزان واردات و صادرات و ... پرداخته است ، فصل دوم به بیان روش انجام کار پرداخته است ، بازدید از واحد کاری ...

تعداد صفحه: ۴۲ دسته بندی: صنایع دارویی-پزشکی-بهداشتی

خلاصه طرح : در این طرح به بررسی تولید صابون بهداشتی پرداخته شده است ، برای بررسی طرح از روش های آماری و اقتصادی و برآورد های مالی استفاده شده است ، این طرح شامل چهار فصل میباشد ، فصل اول به بیان کلیاتی از قبیل مقدمه ، تاریخچه ، مجوز های قانونی مورد نیاز ، وضعیت بازار ، میزان واردات و صادرات و ... پرداخته است ، فصل دوم به بیان روش انجام کار پرداخته است ، بازدید از واحد کاری مشابه ...

تعداد صفحه: ۵۳ دسته بندی: صنایع غذایی و بسته بندی

خلاصه طرح : در این طرح به بررسی تولید کشمش (سورت و بسته بندی) پرداخته شده است ، برای بررسی طرح از روش های آماری و اقتصادی و برآورد های مالی استفاده شده است ، این طرح شامل چهار فصل میباشد ، فصل اول به بیان کلیاتی از قبیل مقدمه ، تاریخچه ، مجوز های قانونی مورد نیاز ، وضعیت بازار ، میزان واردات و صادرات و ... پرداخته است ، فصل دوم به بیان روش انجام کار پرداخته است ، بازدید از واحد ...

تعداد صفحه: ۳۲ دسته بندی: صنایع غذایی و بسته بندی

خلاصه طرح : در این طرح به بررسی کارگاه خشک کردن و بسته بندی سبزی با ظرفیت 1200 تن در سال پرداخته شده است ، برای بررسی طرح از روش های آماری و اقتصادی و برآورد های مالی استفاده شده است ، این طرح شامل چهار فصل میباشد ، فصل اول به بیان کلیاتی از قبیل مقدمه ، تاریخچه ، مجوز های قانونی مورد نیاز ، وضعیت بازار ، میزان واردات و صادرات و ... پرداخته است ، فصل دوم به بیان روش انجام کار ...

تعداد صفحه: ۷۲ دسته بندی: صنایع غذایی و بسته بندی

1- معرفی محصول به طور کلی چیپس میوه جات به میوه‏هایی گفته میشود که قسمت خوراکی آن پس رسیدن به گونه طبیعی رطوبت فراوانی دارد و بخش اعظم این رطوبت با خشک کردن به شیوه‏های گوناگون برای افزایش عمر نگهداری یا کاربردهای دیگر، از میوه‏ها گرفته میشود. خشک کردن میوه جات یکی از روشهای جلوگیری از فساد میکروبی آنهاست. در این روش در اثر کاهش میزان رطوبت، امکان فساد میکروبی بسیار کم میشود و ...

تعداد صفحه: ۶۸ دسته بندی: صنایع دارویی-پزشکی-بهداشتی

معرفی محصول ساخت اولین مواد آرایشی بهداشتی به قرنها پیش بر میگرددد. زمانی که بشر با استفاده از ترکیب پودر پوست تخم مرغ، زاج سفید، بادام، تخم خشخاش، شیر، کره، میوه و سبزیحات ماسک های پوست درست می کرد. اما در سالهای 1920 بود که انقلابی در کارخانه های لوازم آرایش به وجود آمد و سایه های رنگارنگ برای چشم ها، رژگونه و رژ لبهای متنوعی ساخته شد. کرم ها و لوسیون های گوناگون برای پوست و ...

تعداد صفحه: ۷۵ دسته بندی: صنایع شیمیایی و پتروشیمی

معرفی محصول محصول تولیدی طرح فیلتر تصفیه آب خانگی می باشد که جهت حذف یا کاهش مواد زائد و مضر موجود در آب آشامیدنی بکار می رود. این مواد عمدتاً عبارتند از: الف ) ذرات معلق ب ) کلر و ترکیبات بیماریزای آن ) فلزات سنگین ) آلودگیهای میکروبی در این مطالعات سعی بر تولید محصولی است که ضمن افزایش کیفیت آب شرب مصرفی، مواد زاید و مضر آب تا آن جا که ممکن است حذف گردد و به این ترتیب کمکی در ...

تعداد صفحه: ۴۶ دسته بندی: صنایع غذایی و بسته بندی

نام محصول ظرفیت پیشنهادی طرح مواد اولیه (هزار ریال) اشتغال زایی زمین مورد نیاز اداری سالن تولید انبار مواد اولیه انبار محصول زیر بنا آشپزخانه رخت کن و نماز خانه سرویس ها ساختمان نگهبانی سرمایه ثابت (هزار ریال) سرمایه در گردش(هزارریال) مصرف سالانه آب ( متر مکعب) مصرف سالانه برق( کیلو وات بر ساعت) Bitmap مصرف سالانه سوخت گاز (متر مکعب) بنزین(لیتر) محل پیشنهادی برای احداث طرح اسنک ...

تعداد صفحه: ۷۴ دسته بندی: صنایع غذایی و بسته بندی

نام محصول نگهداری میوه و سبزی به روش IQF ظرفیت پیشنهادی طرح (ظرفیت عملی) 800 تن در سال موارد کاربرد تهیه انواع غذاها، پیش غذاها ، سالادها ، اردوها ، مصرف مستقیم به عنوان میوه و تنقلات و غیره مواد اولیه مصرفی عمده سبزی و میوه تازه مانند نخود سبز ، لوبیا سبز ، سیب زمینی ، توت فرنگی ، آلبالو و دیگر محصولات کمبود محصول (پایان برنامه توسعه چهارم) 4305 تن در سال اشتغال زایی (نفر) 30 ...

تعداد صفحه: ۲۹ دسته بندی: صنایع غذایی و بسته بندی

خلاصه طرح نام محصول تولید آبمیوه با قطعات میوه ظرفیت پیشنهادی طرح (ظرفیت عملی) موارد کاربرد مواد اولیه مصرفی عمده کنسانتره میوه – شکر – اسید سیتریک – سود کاستیک اشتغال زایی زمین مورد نیاز اداری 280 زیر بنا تولیدی 550 انبار 150 تاسیسات و سایر 20 میزان مصرف سالانه مواد اولیه اصلی به ترتیب 1260 تن 680 – تن 13 – تن و 1 تن میزان مصرفی آب توان برق سالانه یوتیلیتی سوخت مصرفی ارزی ...

تعداد صفحه: ۴۸ دسته بندی: صنایع غذایی و بسته بندی

1 تاریخچه: انجماد یکی از اصول نگهداری محصولات غذایی است که از دیرباز مورد توجه بشر اولیه بوده است. استفاده از یخچالهای طبیعی و نگهداری گوشت شکار و ماهی در داخل برف توسط اسکیموها، استفاده از مخلوط یخ و نمک برای ایجاد درجات حرارت پایین تر از یخ خالص، ابداع روش مکانیکی تولید سرما با استفاده از آمونیاک در سال 1875میلادی و احداث سردخانه های صنعتی و عرضه گوشت قرمز و سفید به صورت منجمد ...

تعداد صفحه: ۶۵ دسته بندی: صنایع شیمیایی و پتروشیمی

خلاصه طرح (جداول در فایل اصلی موجود است) معرفی محصول : اسید فرمیک دارای فرمول شیمیایی HCOOH می باشد که با نامهای متانوئیک اسید، هیدرژن کربوکسیلیک اسید و فرمیلیک اسید شناخته می شود و از ساده ترین و سبکترین اسیدهای کربوکسیلیک می باشد. همانطور که مشاهده می شود در ساختار شیمیایی آن یک اتم هیدروژن به گروه کربوکسیلیک (COOH) متصل شده است. در صورتیکه یک گروه متیل به جای هیدروژن به آن ...

تعداد صفحه: ۴۸ دسته بندی: صنایع غذایی و بسته بندی

1 تاریخچه: انجماد یکی از اصول نگهداری محصولات غذایی است که از دیرباز مورد توجه بشر اولیه بوده است. استفاده از یخچالهای طبیعی و نگهداری گوشت شکار و ماهی در داخل برف توسط اسکیموها، استفاده از مخلوط یخ و نمک برای ایجاد درجات حرارت پایین تر از یخ خالص، ابداع روش مکانیکی تولید سرما با استفاده از آمونیاک در سال 1875میلادی و احداث سردخانه های صنعتی و عرضه گوشت قرمز و سفید به صورت منجمد ...

تعداد صفحه: ۵۸ دسته بندی: صنایع غذایی و بسته بندی

خلاصه طرح نام محصول قارچ دکمه ای ظرفیت پیشنهادی طرح 2000 تن در سال موارد کاربرد مصارف خوراکی – کنسرو سازی مواد اولیه مصرفی عمده کمپوست خاک پوششی مواد ضد عفونی کننده و سموم (ظروف, استرچ فیلم ,لیبل,کارتن) کمبود محصول ( سال ( 1390 28000 تن اشتغال زایی ( نفر) 20 نفر زمین مورد نیاز ( ( m2 6000 متر مربع اداری ( m2) 150 زیر بنا تولیدی ( m2) 1000 سوله تاسیسات ( m2) 50 انبار ( m2) 500 ...

تعداد صفحه: ۵۰ دسته بندی: صنایع بازیافت

مقدمه پلاستیک ترکیبی است که از موادی چون نفت و گاز که در کشور پهناورمان ایران به وفور یافت می شود بدست می آید.از اینرو تولید پلاستیک و محصولات پلاستیکی می تواند به عنوان یک صنعت پیشرو در اقتصاد کشور نقش بسزایی داشته باشد. محصولی که در اینجا به بررسی آن می پردازیم کارتن پلاستیکی می باشد. کارتن عبارت است از یک حجم توخالی که به منظور جابجایی و حمل کالا از محل تولید به محل عرضه ...

تعداد صفحه: ۷۰ دسته بندی: صنایع غذایی و بسته بندی

خلاصه طرح نام محصول انواع پودر میوه: پودر پرتقال پودر لیمو پودر موز پودر توت فرنگی پودر هلو ظرفیت پیشنهادی طرح 1000تن در سال موارد کاربرد محصول خوراکی مواد اولیه مصرف عمده پرتقال ،لیمو، موز ، توت فرنگی ، هلو کمبود محصول (سال ( 1390 اشتغال زایی (نفر) 25 نفر زمین مورد نیاز M 2 2500 متر مربع اداری M 2 410 متر مربع زیربنا تولیدی M 2 1200 مترمربع سوله تأسیسات M 2 انبار M 2 620 ...

تعداد صفحه: ۸۰ دسته بندی: صنایع غذایی و بسته بندی

خلاصه طرح نام محصول چیپس میوه جات ظرفیت پیشنهادی طرح سالیانه 280 تن موارد کاربرد خوراکی (تنقلات) مواد اولیه مصرفی عمده انواع میوه جات شامل: سیب، گلابی، کیوی، زردآلو، آلو، هلو کمبود محصول ( سال ( 1390 13700 تن اشتغال زایی ( نفر) 26 زمین مورد نیاز ( ( m2 6600 اداری ( m2) 150 زیر بنا تولیدی ( m2) 1200 سوله تاسیسات ( m2) 60 انبار ( m2) 1140 میزان مصرف سالانه مواد اولیه اصلی 28080 تن ...

تعداد صفحه: ۶۳ دسته بندی: شیلات-دامداری-دامپروری- طیور

خلاصه طرح نام محصول ماهی دودی ظرفیت پیشنهادی طرح 500 تن در سال موارد کاربرد محصول خوراکی مواد اولیه مصرفی عمده ماهی کمبود محصول ( سال ( 1390 اشتغال زایی ( نفر) 33 زمین مورد نیاز ( ( m2 5000 اداری ( m2) 250 زیر بنا تولیدی ( m2) 1000 سوله تاسیسات ( m2) 200 انبار ( m2) 500 میزان مصرف سالانه مواد اولیه اصلی آب ( m2) 183750 میزان مصرف سالانه پوتیلیتی برق(( kw 525000 گاز ( m3) 262500 ...

تعداد صفحه: ۵۶ دسته بندی: صنایع غذایی و بسته بندی

خلاصه طرح نام محصول : عرقیات معطر ظرفیت پیشنهادی طرح: 500 تن موارد کاربرد : خوراکی،دارویی مواد اولیه مصرفی عمده : انواع گیاهان معطر و دارویی کمبود محصول ( سال ( 1390 - اشتغال زایی ( نفر): 16 نفر زمین مورد نیاز ( :( m2 2500 متر اداری :( m 2) 100 زیر بنا تولیدی :( m 2) 300 سوله تاسیسات :( m 2) 50 انبار :( m2) 600 میزان مصرف سالانه مواد اولیه اصلی : 130 تن آب :( m 3) 8640 میزان ...

تعداد صفحه: ۶۱ دسته بندی: صنایع غذایی و بسته بندی

غلات حجیم شده -1 معرفی محصول بطور کلی فرآورده های حجیم شده را می توان از بیشتر غلات مانند گندم، جو، برنج و ذرت تولید کرد که به اشکال گوناگون مانند ورقه ای، پولکی یا دانه کامل حجیم شده به بازار عرضه می شوند. از ذرت بیشتر از سایر غلات برای تولید فرآورده های حجیم استفاده می شود. بر اساس تعاریف استانداردهای ملی، غلات حجیم شده عبارتند از بلغور و آرد غلات که به وسیله دستگاه اکسترودر، ...

تعداد صفحه: ۵۸ دسته بندی: صنایع غذایی و بسته بندی

خلاصه طرح نام محصول ماشین آلات بسته بندی مواد غذائی ظرفیت پیشنهادی طرح (ظرفیت عملی) 175 دستگاه در سال · بسته بندی پودری موارد کاربرد · بسته بندی حبوبات · بسته بندی قند · ................. · انواع فولاد به اشکال میلگرد و ورق مواد اولیه مصرفی عمده · تجهیزات جانبی الکتریکی · قطعات الکترونیکی · قطعات استاندارد و آمادی مکانیکی · ابزار الات عمومی کمبود محصول (پایان برنامه توسعه چهارم) ...

تعداد صفحه: ۱۰۹ دسته بندی: صنایع غذایی و بسته بندی

خلاصه طرح نام محصول مربا ظرفیت پیشنهادی طرح 5250 تن در سال موارد کاربرد محصول خوراکی مواد اولیه مصرفی عمده شکر و میوه کمبود محصول ( سال ( 1390 اشتغال زایی ( نفر) 21 زمین مورد نیاز ( ( m2 5000 اداری ( m2) 450 زیر بنا تولیدی ( m2) 900 سوله تاسیسات ( m2) ---- انبار ( m2) 700 میزان مصرف سالانه مواد اولیه اصلی آب ( m2) 520000 میزان مصرف سالانه پوتیلیتی برق(( kw 260000 گاز ( m3) ...

تعداد صفحه: ۶۹ دسته بندی: صنایع دارویی-پزشکی-بهداشتی

خلاصه طرح نام محصول تولید اسانس های صنعتی ظرفیت پیشنهادی طرح (ظرفیت عملی) 150 تن در سال در پودرهای رخت شوئی ، صابون ها ، شامپوها ، مایع ظرفشوئی ، موارد کاربرد حشره کش ها ، خوشبو کننده های هوا ، ضد عرق ، بوگیرها ، و بسیاری از مواد آرایشی مانند کرم ها ، رژها ، لاک ناخن و ... مواد اولیه مصرفی عمده انواع گیاهان معطر ، گل ها و پوست مرکبات کمبود محصول (پایان برنامه توسعه چهارم) 409 تن ...

تعداد صفحه: ۷۰ دسته بندی: صنایع غذایی و بسته بندی

خلاصه طرح نام محصول انواع پودر میوه: پودر پرتقال پودر لیمو پودر موز پودر توت فرنگی پودر هلو ظرفیت پیشنهادی طرح 1000تن در سال موارد کاربرد محصول خوراکی مواد اولیه مصرف عمده پرتقال ،لیمو، موز ، توت فرنگی ، هلو کمبود محصول (سال ( 1390 اشتغال زایی (نفر) 25 نفر زمین مورد نیاز M 2 2500 متر مربع اداری M 2 410 متر مربع زیربنا تولیدی M 2 1200 مترمربع سوله تأسیسات M 2 انبار M 2 620 ...

تعداد صفحه: ۷۵ دسته بندی: صنایع شیمیایی و پتروشیمی

خلاصه وضعیت سرمایه گذاری و شاخصهای جهت طرح جدید تولید کود شیمیایی از پساب کارخانجات الکل محصول تولید تولید کود از پساب کارخانجات الکل پیشنهاد محل اجرای طرح مناطق مرکزی استان ظرفیت تولید 1000 تن تعداد اشتغال 17 نفر متراژ زمین 3000 متر مربع زیربنا 1600 مترمربع مشخصات سرمایه گذاری به میلیون ریال ماشینآْلات زمین ساختمان محوطه سازی تاسیسات وسایل نقلیه اثاثه و ملزومات پیش بینی نشده ...

تعداد صفحه: ۸۴ دسته بندی: صنایع دارویی-پزشکی-بهداشتی

خلاصه طرح نام محصول کرمهای آرایشی و بهداشتی ویژگی محصول یا طرح وارداتی بودن اغلب محصولات موجود ظرفیت پیشنهادی طرح (تن) 800 موارد کاربرد آرایشی و بهداشتی مواد اولیه مصرفی عمده (مقدار داخلی یا خارجی) آب – روغن – امولیسیون – اسکالن – گلیسیرین – ویتامینها – اسیدها - اوره کمبود / مازاد محصول تا سال 1393 5349 اشتغالزایی (نفر) 10 زمین مورد نیاز (2m) 2500 تولیدی (2m) 450 زیر بنا اداری ...

تعداد صفحه: ۲۹ دسته بندی: صنایع غذایی و بسته بندی

خلاصه طرح (جداول در فایل اصلی موجود است) رئوس مطالب -1-1 نام و کد محصولات (آیسیک (3 -2-1 شماره تعرقه گمرکی -3-1 شرایط واردات -4-1 بررسی و ارائه استاندارد -5-1 بررسی و ارائه اطلاعات لازم در زمینه قیمت تولید داخلی و جهانی محصول -6-1 معرفی موارد مصرف و کاربرد -7-1 بررسی کالاهای جایگزین و تجزیه و تحلیل اثرات آن بر مصرف محصول -8-1 بررسی اهمیت استراتژیکی کالا در دنیای امروز -9-1 ...

تعداد صفحه: ۸۷ دسته بندی: صنایع شیمیایی و پتروشیمی

خلاصه طرح نام محصول فورفورال ظرفیت پیشنهادی طرح (ظرفیت عملی) 500 تن در سال موارد کاربردی صنایع شیمیایی،دارویی، نفتی و کشاورزی مواد اولیه مصرفی عمده پسماندهای زراعی- اسید سولفوریک- کربنات سدیم-آهک اشتغال زایی (نفر) 20 زمین مورد نیاز (متر مربع) 5000 اداری (مترمربع) 200 آزمایشگاه (مترمربع) 200 تولیدی (مترمربع) 2000 انبار (مترمربع) 1000 پسماند کشاورزی(12500 تن)-اسید سولفوریک( 325 ...

تعداد صفحه: ۶۴ دسته بندی: صنایع غذایی و بسته بندی

خلاصه طرح نام محصول کمپوت و مربای کیوی ظرفیت پیشنهادی طرح (ظرفیت عملی) کمپوت و مربای کیوی به ترتیب1000 و 1000 تن در سال کمپوت کیوی (مصرف مستقیم، مصرف در تهیه اردوها، موارد کاربرد مصرف در تهیه برخی سالادها، مصرف به عنوان صبحانه) مربای کیوی بعنوان صبحانه به صورت تنهایی و یا همراه کره، خامه و سرشیر مواد اولیه مصرفی عمده کیوی کمبود محصول (پایان برنامه توسعه چهارم) کمپوت و مربای کیوی ...

تعداد صفحه: ۶۶ دسته بندی: صنایع غذایی و بسته بندی

خلاصه طرح (جداول در فایل اصلی موجود است) مقدمه مطالعات امکان سنجی، مطالعات کارشناسی است که قبل از اجرای طرح های سرمایه گذاری اقتصادی انجام می گیرد. در این مطالعات از نگاه بازار، فنی و مالی و اقتصادی طرح مورد بررسی و آنالیز قرار گرفته و نتایج حاصل از آن به عنوان مبنایی برای تصمیم گیری سرمایه گذاران مورد استفاده قرار میگیرد. گزارش حاضر مطالعات امکان سنجی مقدماتی تولید کنسرو ، مربا ...

تعداد صفحه: ۶۴ دسته بندی: صنایع غذایی و بسته بندی

خلاصه طرح نام محصول تولید کنسرو ذرت و نخود فرنگی ظرفیت پیشنهادی طرح (ظرفیت عملی) 900 تن در سال کنسرو نخود فرنگی مصرف در تهیه سالاد الویه، مصرف در تهیه سوپ موارد کاربرد ها، تهیه خورشت ها، تهیه پیش غذاها و ... کنسرو ذرت شیرین مصرف در تهیه سالادها، مصرف بصورت مستقیم، مصرف در تهیه پیتزا، مصرف در اردوها و ... مواد اولیه مصرفی عمده ذرت شیرین تازه و نخود سبز تازه کمبود محصول (پایان ...

تعداد صفحه: ۶۸ دسته بندی: صنایع کشاورزی

خلاصه طرح نام محصول تولید پکتین از ضایعات میوه و مرکبات ظرفیت پیشنهادی طرح (ظرفیت عملی) 80 تن در سال موارد کاربرد بعنوان یک ماده ژله کننده گیاهی در صنایع مختلف غذائی ، داروئی ، آرایشی و بهداشتی مواد اولیه مصرفی عمده پوست و ضایعات انواع مرکبات مانند لیمو و پرتقال کمبود محصول (پایان برنامه توسعه چهارم) 5454 تن در سال اشتغال زایی (نفر) 28 زمین مورد نیاز (مترمربع) 3500 اداری ...

تعداد صفحه: ۶۰ دسته بندی: صنایع غذایی و بسته بندی

خلاصه طرح نام محصول تولید پیاز خشک آماده طبخ ظرفیت پیشنهادی طرح (ظرفیت عملی) 160 تن در سال موارد کاربرد چاشنی، کمک پخت، طعم دهنده، جذب کننده برخی آنزیمهای ناخواسته گوشت و موارد دیگر مواد اولیه مصرفی عمده پیاز تازه کمبود محصول (پایان برنامه توسعه چهارم) 48,1 تن در سال اشتغال زایی (نفر) 35 زمین مورد نیاز (مترمربع) 2900 اداری (مترمربع) 60 زیربنا تولیدی (مترمربع) 600 انبار (مترمربع) ...

تعداد صفحه: ۶۲ دسته بندی: صنایع غذایی و بسته بندی

خلاصه طرح نام محصول تولید پوره میوه جات و مرکبات ظرفیت پیشنهادی طرح (ظرفیت عملی) 800 تن در سال تولید لواشکها موارد کاربرد تولید غذای کودک مصرف به صورت مستقیم مصرف به عنوان نوشیدنی مواد اولیه مصرفی عمده انواع میوه (گلابی، پرتقال، سیب، هلو، آلبالو، گیلاس و آلو) کمبود محصول (پایان برنامه توسعه چهارم) 19679 تن در سال اشتغال زایی (نفر) 35 زمین مورد نیاز (مترمربع) 3500 اداری (مترمربع) ...

تعداد صفحه: ۱۱۲ دسته بندی: صنایع کشاورزی

فصل اول خلاصه گزارش (جداول در فایل اصلی موجود است) کارفرما سازمان صنایع کوچک و شهرکهای صنعتی ایران عنوان طرح تولید انواع کود فسفات ساده و تریپل کود کامل کد آیسیک 24121310 شماره تعرفه گمرکی 31031000 SUQ kg حقوق واردات 4 استاندارد ملی یا بین المللی 128 , 191-1 , 191- 2, 192, 192-2 سرمایه گذاری کل 109,446,867 سرمایه ثابت 94,995,191 سرمایه در گردش 14,451,676 سرمایه گذاری کل ...

تعداد صفحه: ۵۰ دسته بندی: صنایع غذایی و بسته بندی

معرفی کلی محصول اطلاعات اولیه قارچ ها وجوه مشترک فراوانی با گیاهان و آغازیان دارند. در واقع قارچها را گاهی جزء این جانداران طبقه بندی می‌کنند، اما قارچها از بسیاری جهات با سایر جانداران متفاوت هستند که بیشتر زیست شناسان آنها را در سلسله مجزا قرار می‌دهند. قارچها زندگی بسیار موفقیت آمیزی دارند. تقریبا در همه زیستگاههای در دسترس که روی زمین وجود دارد، یافت می‌شوند و بسیاری از آنها ...

تعداد صفحه: ۴۶ دسته بندی: شیلات-دامداری-دامپروری- طیور

چکیده : هدف از انجام این بررسی ، مطالعه و امکان سنجی احداث واحد تولید ماهی دودی و شور است . در این بررسی بازار فروش، واردات و صادرات ، واحد های فعال و در دست احداث , منابع تامین مواد اولیه و کلیه ماشین الات و سایر امکانات مورد نیاز برای احداث واحد به تفصیل شرح داده شده است. طبق بررسی انجام شده احداث چنین واحدی نیاز به سرمایه ثابتی حدود 800 میلیون تومان دارد و هزینه های در گردش ...

تعداد صفحه: ۱۴۹ دسته بندی: صنایع غذایی و بسته بندی

مقدمه: به نام خالق هستی که شیر را نوشیدنی گوارا گردانید تا اهل ایمان را عبرتی از قدرت لایزال او باشد و بهشتیان را به نهرهای آن وعده داد تا لذت رضوان خویش را کامل گرداند. اگرچه این نوشیدنی حیات بخش، منبع غنی از ترکیبات مورد نیاز بدن بوده ودانشمندان هر روز ابعاد تازه ای از اسرار این غذای کامل را کشف و به جوامع ارائه می دهند متاسفانه به دلیل عدم آگاهی مصرف سرانه آن در ایران حدود ...

تعداد صفحه: ۱۶ دسته بندی: صنایع کشاورزی

از نظر تاریخچه،پرورش قارچ در هاله ای از ابهام به سر برده.قبلاً از قارچ ها به عنوان مواد توهم زا درفالگیری استفاده میکردندوقارچ راگوشت خدا می نامیدند،ولی بدون شک معلوم شده است که قارچ برنج که درچین تقریباًاز2000سال قبل با ساده ترین روش والهام از طبیعت برروی چوب درختان کشت می شده است وتکنولوژی روش کاشت این قارچ ها جزءهنرهای خیلی قدیمی و محرمانه ی این سرزمین ها بوده است،فقط تاریخ ...

تعداد صفحه: ۴۱ دسته بندی: صنایع کشاورزی

فاز 1) احداث مجتمع کشت و صنعت هیدروپونیک 1. گندم 2. جو 3. صیفی جات 4. سبزیجات فاز 2) احداث کارخانه دستگاه وماشین آلات هیدروپونیک. مجتمع بوتن آرمه هیدروپونیک 2. کانکس سیار هیدروپونیک فاز 3) احداث دامداری صنعتیجمع آوری و ایجاد نسل 2 قلوزا . گاو 2. گوسفند 3. بز 2. بهترین نسل کشی 1. گاو شیری 2. گوساله 3. میش و بز 3. بهترین نژاد سیستم گوشتی 1. گاو و گوساله 2. گوسفند 3. شترمرغ فاز 4) ...

تعداد صفحه: ۱۸ دسته بندی: صنایع غذایی و بسته بندی

پرورش قارچ تاریخچه استفاده از قارچ خوراکی قارچها موجوداتی هستند که از ادوار قدیم با انسان بوده اند. سوابق فسیلی آنها به دوران پر کامبرین و دونین بر می‌گردد. تاریخ مصرف قارچ های خوراکی بعنوان غذا و دارو به زمانی بسیار دور برمی‌گردد و حتی انسان های نخستین از خواص ویژه قارچ ها اطلاع داشتند. آزتک ها از قارچها بعنوان مواد توهم زا در فالگیری استفاده می‌کردند و قارچ را گوشت خدا God's ...

تعداد صفحه: ۳۶ دسته بندی: صنایع کشاورزی

- چگونگی انتخاب موضوع کارآفرینی: با توجه به امکانات اولیه موجود در کارآفرین از قبیل زمین و وسایل کشاورزی که رکن اصلی این شغل می باشد این موضوع انتخاب گردید. بعد از این موضوع نیز تجارب کافی در این کار و نیز علاقه ای که به این شغل دارم و از همه مهمتر یک شغل اشتغالزا ضروری برای جامعه می باشد. آب و هوای خوب زمین های حاصلخیز منطقه نیز یکی دیگر از عوامل انتخاب این موضوع است. 2-زراعت ...

تعداد صفحه: ۶۰ دسته بندی: صنایع غذایی و بسته بندی

11 تعریف ، ویژگی ها و مشخصات مواد خام لوبیا چیتی: برای تهیه کنسرو باید لوبیاچیتی رسیده و خشک باشد ، جهت بدست آوردن محصول با کیفیت بالا گونه انتخابی ماده اولی اهمیت بسیار زیادی دارد. بنابراین باید تنها از لوبیا چیتی درجه 1 استفاده شود. درحا حاضر مرغوبترین لوبیا چیتی در ایران لوبیای خمین است. بسته به محل برداشت ماده اولیه میزان رطوبت آن ممکناست ازحدود 20-8 درصد متغیر باشد و دانه ...

تعداد صفحه: ۱۸ دسته بندی: صنایع دستی-هنر

1 توصیف پرنده 2 امکان سنجی 3 جدول تجهیزات 4 اقد مجوز و مسائل قانونی 5 جدول مواد مصرفی 6 برآورد نیروی انسانی 7 سؤالات انفرادی 8 محاسبه 9 گزارش بازدید 10 محل تاسیس پیشگفتار با توجه به سنتهای دیرینه مردم ایران انداختن سفره عقد از زمانهی بسیار قدیم در ایران مرسوم بوده ، البته در زمانهای قدیم با وسایل اندک و مختصر سفره عقد را تزئین می کردند ولی بعد از آن یعنی در زمان قبل انقلاب کمی ...

تعداد صفحه: ۳۳ دسته بندی: صنایع کشاورزی

قارچ ها بسیار متنوع وگوناگونند دسته ای تک سلولی هستند که بیشتر بیماریزا می باشند که موجب بروز بیماریهای قارچی در انسان و گیاهان می شوند . شایعترین آنها قارچ کچلی و دیگر قارچهایی است که روی پوست بدن جانداران به ویژه گوشتخواران ضایعاتی مانند نوعی بیماری پوستی بوجود می آورد و از برخی جانوران چون سگ و گربه به انسان سرایت می کنند و یا قارچی که بر روی بوته تیره گندمیان نشو و نما می ...

تعداد صفحه: ۲۲ دسته بندی: صنایع غذایی و بسته بندی

کارآفرین و کارآفرینی: کارآفرینی یعنی درهم آمیختن ویژگیهای شخصی و ابزار مالی و منابع موجود در محیط با استفاده از تجهیزات، تسهیلات و امکاناتی که در اختیار داریم. کارآفرینی کسی است که توانایی آنرا دارد تا فرصتهای کسب و کار را ببیند و آنها را ارزیابی کند، منابع لازم را جمع‌آوری و از آنها بهره‌برداری کرده و عملیات مناسبی را برای رسیدن به موفقیت پی ریزی نماید. کارآفرین کسی است که ...

تعداد صفحه: ۱۶ دسته بندی: سایر موضوعات

دکتر صدیق متولد سال 1331 است. وی تحصیلات خود را تا مقطع کارشناسی ارشد در دانشگاه‌ علم و صنعت در رشته مهندسی صنایع ادامه داده و مدرک دکترای خود را در رشته مدیریت تولید از دانشگاه رابرت کندی سوئد اخذ نموده است و در حال حاضر نیز مدیر عامل گروه صنعتی پارس شیر، تولیدکننده قطعات یدکی خودرو و شیرآلات گاز با حدود 850 نفر پرسنل می‌باشد. ایشان به حق یکی از مردان عرصه صنعت بوده و گفتنی‌های ...

تعداد صفحه: ۲۲ دسته بندی: صنایع کشاورزی

خلاصه طرح موضوع طرح : باغداری و پرورش میوه ( گردو ، شلیل و هلو ) و محصولات زیر درختی (‌یونجه ) ظرفیت : پانزده هکتار محل اجرای طرح : قابل اجرا درکلیه مناطق کشور سرمایه گذاری کل: 72/426 میلیون ریال سهم آورده متقاضی: 72/46 میلیون ریال سهم تسهیلات: 380 میلیون ریال دوره بازگشت سرمایه: شش ماه میزان اشتغال زایی : هشت نفر مقدمه : با ماشینی شدن زندگی انسانها و کاهش بیش از پیش فعالیت های ...

تعداد صفحه: ۴۴ دسته بندی: صنایع غذایی و بسته بندی

مقدمه ماکارونی در حال حاضر به عنوان عنصری پر اهمیت در تامین غذای روزانه مردم دنیا از جایگاه ویژه ای برخوردار است . با توجه به این مهم گروهی از پیشگامان آرد سازی کشور در سال1373 بر آن شدند تا با استفاده از برترین و پیشرفته ترین ماشین الات و فن اوری شرکت بولر سوئیس اقدام به تولید ماکارونی مطابق با استانداردهای بین المللی نمایند که پس از طی مراحل و مسیر های مختلف به این مهم که ...

تعداد صفحه: ۴۲ دسته بندی: صنایع غذایی و بسته بندی

- 1 مقدمه : چای یک نوشیدنی حاوی کافئین می باشد که با خیساندن برگهای گیاه کاملیا سیننس (CAMELIA SINENS) در آب داغ تهیه می گردد. کشورهای عمده تولیدکننده چای عبارتند از: چین، هند، بنگلادش، پاکستان، ایران، کره، سریلانکا، تایوان، ژاپن، استرالیا، آرژانتین، کنیا، اندونزی و نپال. برگهای چای پس از چیدن مانند سیبی که در معرض هوا قرار می گیرد تغییر رنگ می دهد، خیلی سریع پژمرده شده و اکسید ...

تعداد صفحه: ۳۹ دسته بندی: صنایع غذایی و بسته بندی

- 1 مقدمه : خرما میوه ای است بهشتی و بسیار مقوی ، که مواد معدنی بسیاری چون آهن ، پتاسیم ، روی ، منگنز و ویتامینهایA،B وE را داراست . تحقیقات درباره ی خرما نشان داده که این میوه بهشتی می تواند از بسیاری از سرطان ها مانند سرطان کولون ، معده و غیره پیشگیری کند . یکی از خواص خرما ملین بودن آن است به شرطی که 6 تا 7 عدد خرما را در 2 لیوان آب جوش خیس کرده و صبح و شب آن را به صورت گرم ...

تعداد صفحه: ۳۵ دسته بندی: صنایع غذایی و بسته بندی

فصل اول کلیات - 1 مقدمه : در گیاه‌شناسی به نهنج وتخمدان رسیده یک گیاه گلدار، میوه می‌گویند. میوه‌ها خود معمولاً تخم گونه خود را نیز در دل دارند. هنگامی که در آشپزی بحث از میوه به‌عنوان غذا می‌شود، این واژه معمولاً فقط به میوه گیاهانی گفته می‌شود که شیرین و گوشتدار هستند مانند آلو، سیب، پرتقال و... درحالیکه گروه بسیار زیادی از سبزیجات معمولی، مغزها و غلات، میوه گیاهان خود محسوب ...

تعداد صفحه: ۳۴ دسته بندی: معادن و صنایع وابسته

- 1 مقدمه : نمک طعام جز مهمی از تبخیریهای پرکننده حوضه‌های بزرگ و کانی تبخیری اصلی در دریاچه‌های نمکی و حوضچه‌های شور عصر حاضر است. تنوع زیادی در خصوصیات بافتی و لایه بندی نمک طعام وجود دارد، که بیشتر به محیط رسوبگذاری بستگی دارد، که آیا در زیر آب در یک توده آبی تقریبا پایدار تشکیل شده است، یا اینکه در یک حوضچه شوری که مکررا در معرض چرخه‌های سیلابی - خشک شدگی قرار گرفته است، ...

تعداد صفحه: ۴۰ دسته بندی: شیلات-دامداری-دامپروری- طیور

فصل اول کلیات 1- 1 مقدمه : پروتئین ها حدود 8 تا 10 درصد جیره روزانه را از نظر مقدار کالری فراهم می آورند. پروتئین ماده اساسی ساختمان بدن است و برای کارکرد اعضای مختلف،تشکیل آنزیم ها و آنتی کور ها و ترمیم بافت ها ضرورت دارد.پروتئین ها در گیاهان و در گوشت به مقدار زیادی وجود دارد. پروتئین های حیوانی در انواع گوشتهای قرمز و سفید،گوشت مرغ و جوجه،تخم مرغ ،ماهی،شیر وفراورده های آن ...

تعداد صفحه: ۳۹ دسته بندی: شیلات-دامداری-دامپروری- طیور

فصل اول کلیات 1- 1 مقدمه : کلسیم که نقش اساسی در شکل ‌گیری و استحکام استخوان ها و سلامت دندان ها دارد، از مهم‌ ترین ترکیبات موجود در شیر است. فسفر که برای بسیاری از واکنش‌های شیمیایی بدن و فعال کردن آنزیم‌ها لازم است و در رشد و ترمیم بافتی دخالت دارد، در میان املاح موجود در شیر حضور داشته و به غیر از آن، سدیم و پتاسیم که در تنظیم اسیدی و بازی بودن سلول‌ های بدن نقش ایفا می کنند، ...

تعداد صفحه: ۵۴ دسته بندی: صنایع کشاورزی

فصل اول معرفی طرح فصل اول – معرفی طرح 1-2-مشخصات محصول 1-1-2- نام و کاربرد محصول: ایجاد و راه انداری یک فضای گلخانه ای برای تولید و تکثیر و نگهداری گیاهان گلخانه ای 2-1-2-مشخصات فنی محصول امروزه با پیشرفت علم کشاورزی و در کنار آن سایر علوم می توان از اغلب فراورده های گیاهی در تمامی فصال با استفاده از روش های نگهداری گلخانه ای بهره گرفت . 3-1-2-معرفی روشهای تولید استفاده از روش ...

تعداد صفحه: ۸۳ دسته بندی: صنایع غذایی و بسته بندی

بخش اول : مقدمه: به نام خالق هستی که شیر را نوشیدنی گوارا گردانید تا اهل ایمان را عبرتی از قدرت لایزال او باشد و بهشتیان را به نهرهای آن وعده داد تا لذت رضوان خویش را کامل گرداند. اگرچه این نوشیدنی حیات بخش، منبع غنی از ترکیبات مورد نیاز بدن بوده ودانشمندان هر روز ابعاد تازه ای از اسرار این غذای کامل را کشف و به جوامع ارائه می دهند متاسفانه به دلیل عدم آگاهی مصرف سرانه آن در ...

تعداد صفحه: ۲۱ دسته بندی: صنایع کشاورزی

مشخصات محل اجرای طرح استان: اصفهان شهرستان: فلاورجان بخش:روستای شرودان ویژگی های محل اجرای طرح ١.مساحت؟٤٠٠٠مترمربع ٢.محل اجاره ای است یاتملیکی؟ تملیکی ٣.درصورتی که محل خارج شهراست فاصله آن تامرکزوفاصله آن تاجاده اصلی چقدراست؟تاشهر٢کیلومترتاجاده اصلی١کیلومتر ٤.ویژگی(ویژگی های)مهم محل(مکان)چیست؟خاک وآب مرغوب میزان کل سرمایه گذاری١٬٤٠٧٬٧٥١٬٤٠٠ ریال .خلاصه مدیریتی مهمترین بخش یک طرح ...

تعداد صفحه: ۱۰ دسته بندی: صنایع کشاورزی

با توجه به محبوبیت روز افزون کشت و کار گلخانه ای در کشورمان و اهمیت صادرات این محصولات به کشورهای حاشیه خلیج فارس و آسیای میانه، نیاز به دقت در برداشت و بسته بندی محصولات گلخانه ای حائز اهمیت است. در یک گلخانه مکانیزه با تجهیزات مناسب و مدرن می توان حداقل 10 ماه در طول سال به تولید رسید که با یک برنامه ریزی مناسب می توان مراحل پس از برداشت را نیز بصورت مکانیزه انجام داد. امید ...

تعداد صفحه: ۱۷ دسته بندی: سایر موضوعات

فرآیند ایجاد یک طرح کسب و کار جدید را کارآفرینی گویند.حالا خواه این طرح در هر زمینه باشد. کشاورزی, صنعت و خدماتی و غیره. کارآفرینی به ایجاد فرصت های شغلی برای افراد جامعه را گویند. در کارآفرینی یک فرد با یک ایده جدید می خواهد زمینه ای را برای کسب و کار خود یا دیگران راه اندازی کند. البته یک کارآفرین موفق کسی است که طرحی بدهد که جدید باشد و از نظر علمی و عملی صحیح و مورد قبول ...

تعداد صفحه: ۸ دسته بندی: صنایع برق و الکترونیک

سامسونگ الکترونیک در یک نگاه سابقه: 67سال (تأسیس: 1938) بنیانگذار: لی بیونگ چول حوزه فعالیت: ارتباطات راه دور، نیمه هادی‌ها، فناوری دیجیتال ویژگی: برترین شرکت کره جنوبی فروش (2005): 5/71 میلیارد دلار کارکنان (2005): 80594 نفر رتبه درFORTUNE 500)2005):ا39 مدیرعامل: لی کان هی ممکن است کار لی بیونگ چول بنیانگذار گروه سامسونگ در سال 1938 برای تاسیس شرکت را دشوار به حساب بیاوریم، اما ...

ثبت سفارش
عنوان محصول
قیمت