پروژه کارآفرینی، طرح توجیهی و طرح کسب و کار 【تولید شیر مرکب】

دانلود بیش از 100 پروژه کارآفرینی تولید شیر مرکب برای Business Plan و آماده سازی نمونه طرح کسب و کار و طرح توجیهی تولید شیر مرکب با فرمت فایل WORD قابل ویرایش، جهت ارائه طرح برای پروژه‌های دانشجویی یا برای اخذ وام قرض الحسنه و تسهیلات بانکی از بانک‌ها، صندوق‌ها و موسسات اعتباری، برآورد سرمایه لازم احداث کارخانه به همراه جدول هزینه راه اندازی طرح کسب و کار تولید شیر مرکب

تعداد صفحه: ۵۲ دسته بندی: صنایع فلزی و خودروسازی

خلاصه طرح نام محصول تولید شیر مرکب خودرو ظرفیت پیشنهادی طرح 70 هزار عدد در سال موارد کاربرد انواع خودرو مواد اولیه مصرفی عمده آلیاژ برنج مازاد محصول (پایان برنامه توسعه چهارم) 17600 عدد در سال اشتغال زایی (نفر) 25 زمین مورد نیاز (مترمربع) 2300 اداری (مترمربع) 60 زیربنا تولیدی (مترمربع) 500 انبار (مترمربع) 100 تاسیسات و سایر 100 میزان مصرف سالانه مواد اولیه اصلی 55 تن در سال ...

تعداد صفحه: ۶۴ دسته بندی: صنایع غذایی و بسته بندی

چکیده: هدف از انجام این بررسی ، مطالعه و امکان سنجی احداث واحد تولید سرکه و الکل و شیره از انگور و ضایعات کشمش و دیگر مرکبات است .(در این طرح آب انگور نیز به عنوان محصول جانبی تولید می شود.) در این بررسی بازار فروش، واردات و صادرات ، واحد های فعال و در دست احداث , منابع تامین مواد اولیه و کلیه ماشین آلات و سایر امکانات مورد نیاز برای احداث واحد به تفصیل شرح داده شده است. طبق ...

تعداد صفحه: ۴۴ دسته بندی: صنایع غذایی و بسته بندی

خلاصه طرح (جداول در فایل اصلی موجود است) - معرفی محصول : کاکائو بومی آمریکای جنوبی، آمریکای مرکزی و مکزیک است و حداقل به مدت سه هزار سال در این منطقه کشت میشدهاست. مدارک باستانشناسی حاکی از کشت و استفاده خوراکی از این ماده در هندوراس در حدود ۰۰۱۱ سال پیش از میلاد مسیح است. شکلات در قسمت آمریکای مرکزی، نوعی کالای لوکس محسوب میشد و از دانههای کاکائو هم به عنوان پول استفاده می ...

تعداد صفحه: ۱۲۴ دسته بندی: صنایع دارویی-پزشکی-بهداشتی

خلاصه طرح نام محصول شیشه شیر بچه ظرفیت پیشنهادی ساالنه طرح 111 021 تن موارد کاربرد محصول وسیله تغذیه کودکان میزان تولید داخلی 0011 تن میانگین واردات دو سال گذشته 431 تن میزان مصرف ساالنه کشور 0332 تن میزان کمبود یا مازاد تا پایان برنامه پنجم 22 تن کمبود اسامی مواد اولیه عمده پلی کربنات میزان مصرف ساالنه مواد اولیه اصلی 5353 تن اشتغال زایی )نفر( 22 زمین مورد نیاز ) ( 9311 اداری ) ...

تعداد صفحه: ۶۸ دسته بندی: صنایع کشاورزی

خلاصه طرح نام محصول تولید پکتین از ضایعات میوه و مرکبات ظرفیت پیشنهادی طرح (ظرفیت عملی) 80 تن در سال موارد کاربرد بعنوان یک ماده ژله کننده گیاهی در صنایع مختلف غذائی ، داروئی ، آرایشی و بهداشتی مواد اولیه مصرفی عمده پوست و ضایعات انواع مرکبات مانند لیمو و پرتقال کمبود محصول (پایان برنامه توسعه چهارم) 5454 تن در سال اشتغال زایی (نفر) 28 زمین مورد نیاز (مترمربع) 3500 اداری ...

تعداد صفحه: ۳۹ دسته بندی: صنایع غذایی و بسته بندی

مقدمه در این گزارش طرح تولید انواع شکلات و شکلات شیره خرما مورد بررسی قرار گرفته است. طرحی که به منظور تولید شکلات مغزدار از نوع شکلات شیره خرما به عنوان محصول اصلی و شکلات تخته‌ای به عنوان محصول فرعی مورد ارزیابی قرار می‌گیرد با این امید که در سرمایه گذاری در این صنعت سودآور جهانی گامهای بلندی در کشورمان برداشته شود. 1 – معرفی و شناخت محصول شکلات یکی از شیرینی های پر طرفدار در ...

تعداد صفحه: ۳۵ دسته بندی: صنایع ساختمانی و مصالح ساختمانی

پیشگفتار رویکرد اکثر کشورهای جهان در دهه‌های اخیر به موضوع کارآفرینی و توسعه آن، موجب گردیده‌ موجی از سیاستهای توسعه کارآفرینی در دنیا ایجاد شود. کشورهای مختلف راه حلی راکه در سه دهه گذشته برای فائق آمدن بر مشکلات مختلف اقتصادی و اجتماعی به آن روی آورده‌اند، توسعه فرهنگ کارآفرینی، انجام حمایت‌های لازم از کارآفرینان، ارائه آموزشهای مورد نیاز به آنان و انجام تحقیقات و پژوهشهای ...

تعداد صفحه: ۳۵ دسته بندی: صنایع غذایی و بسته بندی

فصل اول کلیات - 1 مقدمه : چیپس سیب زمینی یکی از انواع اسنک هاست. از سیب زمینی، برش های بسیار نازک تهیه کرده و در روغن داغ سرخ می کنند تا برشته شود. سپس می گذارند تا سرد شود و آنرا بسته بندی می نمایند. مواد افزودنی به چیپس های ساده ، تنها نمک است، اما انواع ادویه جات را هم به چیپس اضافه می کنند تا طعم های مختلفی از آن ایجاد نمایند. چیپس سیب زمینی همچون دیگر انواع اسنک، بخش اعظم ...

تعداد صفحه: ۳۴ دسته بندی: صنایع غذایی و بسته بندی

فصل اول کلیات 1- 1 مقدمه : علیرغم نیاز کشور به واردات محصولات کشاورزی و فقدان امکانات کافی در جهت حمل و نقل سریع و صحیح این محصولات به بازارهای مصرف، موجب ازبین رفتن سرمایه کشاورزان داخلی و افزایش نرخ واردات فرآورده های کشاورزی به کشور می گردد. از دیگر سو نیاز به محصولات کشاورزی در تمام فصول، اهمیت یافتن روشی برای حفظ و نگهداری بلند مدت این محصولات را دو چندان می نماید. صنایع ...

تعداد صفحه: ۳۳ دسته بندی: صنایع غذایی و بسته بندی

فصل اول کلیات 1- 1 مقدمه : شالی‌کوبی فرایندی است که طی آن شلتوک به برنج سفید تبدیل می‌شود.از محصولات جانبی مهم کارخانجات شالیکوبی، سبوس است که به عنوان غذای دام و طیور مصرف می‌شود.شالیکوبی در ایران به طور متوسط از دستکاه‌های سنتی استفاده می‌نمایند که راندمانی پایین دارد.با توجه به آن که چاقی زمینه ‌ساز بروز انواع سرطان مانند سرطان سینه، روده ‌ی بزرگ، پروستات ، آندومتر( رحم)، ...

تعداد صفحه: ۵۳ دسته بندی: سایر موضوعات

خلاصه طرح : در این طرح به بررسی تولید کیت CNG پرداخته شده است ، برای بررسی طرح از روش های آماری و اقتصادی و برآورد های مالی استفاده شده است ، این طرح شامل چهار فصل میباشد ، فصل اول به بیان کلیاتی از قبیل مقدمه ، تاریخچه ، مجوز های قانونی مورد نیاز ، وضعیت بازار ، میزان واردات و صادرات و ... پرداخته است ، فصل دوم به بیان روش انجام کار پرداخته است ، بازدید از واحد کاری مشابه ، ...

تعداد صفحه: ۳۵ دسته بندی: سایر موضوعات

1 معرفی محصول هرنخ سیگار از چهار جزء اصلی درست شده است که عبارتند از: -1 توتون -2 کاغذ، اسانس و مواد نگهدارنده -3 چسب -4 فیلتر اسانس ها یا روغن های فرار از جمله مواد موثر گیاهان هستند که شامل مخلوط پیچیدهای از مواد شیمیایی آلی مثل ترپینوئیدها، آلدئیدها، الکلها، استرها، ستنها و ... میباشند. اسانسها نوعی ترکیبات فرار بوده که از تقطیر مواد فرار موجود در اندامهای مختلف گیاهان تازه ...

تعداد صفحه: ۶۹ دسته بندی: صنایع دارویی-پزشکی-بهداشتی

خلاصه طرح نام محصول ظرفیت پیشنهادی طرح (ظرفیت عملی) در پودرهای رخت شوئی ، صابون ها ، شامپوها ، مایع ظرفشوئی ، موارد کاربرد حشره کش ها ، خوشبو کننده های هوا ، ضد عرق ، بوگیرها ، و بسیاری از مواد آرایشی مانند کرم ها ، رژها ، لاک ناخن و ... مواد اولیه مصرفی عمده انواع گیاهان معطر ، گل ها و پوست مرکبات کمبود محصول (پایان برنامه توسعه چهارم) اشتغال زایی (نفر) 33 زمین مورد نیاز ...

تعداد صفحه: ۲۹ دسته بندی: صنایع غذایی و بسته بندی

خلاصه طرح نام محصول تولید آبمیوه با قطعات میوه ظرفیت پیشنهادی طرح (ظرفیت عملی) موارد کاربرد مواد اولیه مصرفی عمده کنسانتره میوه – شکر – اسید سیتریک – سود کاستیک اشتغال زایی زمین مورد نیاز اداری 280 زیر بنا تولیدی 550 انبار 150 تاسیسات و سایر 20 میزان مصرف سالانه مواد اولیه اصلی به ترتیب 1260 تن 680 – تن 13 – تن و 1 تن میزان مصرفی آب توان برق سالانه یوتیلیتی سوخت مصرفی ارزی ...

تعداد صفحه: ۶۸ دسته بندی: صنایع غذایی و بسته بندی

خلاصه طرح (جداول در فایل اصلی موجود است) مقدمه در مطالعات امکان سنجی از دیدگاه بازار، فنی و مالی و اقتصادی طرح مورد بررسی و آنالیز قرار گرفته و نتایج حاصل از آن به عنوان مبنایی برای تصمیم گیری سرمایه گذاران جهت اجرا یا عدم اجرای طرح مورد استفاده قرار می گیرد. گزارش حاضر مطالعات امکان سنجی مقدماتی برخی از کالاهایی است که از سوی شرکت شهرکهای صنعتی استان قم جهت بررسیهای بیشتر از دی ...

تعداد صفحه: ۶۰ دسته بندی: صنایع غذایی و بسته بندی

خلاصه طرح نام محصول شربت خرما ظرفیت پیشنهادی طرح 4000 تن مواد اولیه (میلون ریال) 21717 اشتغال زایی 15 زمین مورد نیاز 5000 اداری 100 سالن تولید 1000 انبار مواد اولیه 500 انبار محصول 500 زیر بنا آشپزخانه 25 رخت کن و نماز خانه 50 سرویس ها 100 ساختمان نگهبانی 100 سرمایه ثابت (هزار ریال) 2E+07 سرمایه در گردش(هزارریال) 8E+06 مصرف سالانه آب ( متر مکعب) 210000 مصرف سالانه برق( کیلو وات ...

تعداد صفحه: ۳۸ دسته بندی: صنایع غذایی و بسته بندی

خلاصه طرح نام طرح درجه بندی و بسته بندی مرکبات ظرفیت پیشنهادی طرح (ظرفیت عملی) 10000 تن در سال موارد کاربرد تازه خوری – کنسرو کردن – تولید مربا – تولید آب میوه جات مواد اولیه مصرفی عمده میوه – جعبه صادراتی – کارتن – پرکلرین و متیل برماید مواد پارافینی – کاغذ مومی کمبود محصول (پایان برنامه توسعه چهارم) 1176263 تن اشتغال زایی 39 نفر زمین مورد نیاز 5000 مترمربع اداری 170 متر مربع ...

تعداد صفحه: ۳۶ دسته بندی: صنایع غذایی و بسته بندی

خلاصه طرح نام طرح نشاسته از سیب زمینی ظرفیت پیشنهادی طرح (ظرفیت عملی) 4000 تن در سال موارد کاربرد نشاسته سیب زمینی یک محصول واسطه ای و ماده اولیه در صنایع کاغذ سازی، نساجی، غذائی، چسب سازی، ریخته گری، حفر چاه های عمیق و ... می باشد مواد اولیه مصرفی عمده سیب زمینی کمبود محصول (پایان برنامه توسعه چهارم) 1120000 تن اشتغال زایی 37 نفر زمین مورد نیاز 2000 مترمربع اداری 300 متر مربع ...

تعداد صفحه: ۵۶ دسته بندی: صنایع غذایی و بسته بندی

خلاصه طرح نام محصول پکتین از پوست مرکبات ظرفیت پیشنهادی طرح 4000 تن مواد اولیه (میلون ریال) پوست مرکبات،سیب اشتغال زایی 80 نفر زمین مورد نیاز 5000 اداری 100متر مربع سالن تولید 2000متر مربع انبار مواد اولیه 500مترمربع انبار محصول 500متر مربع زیر بنا آشپزخانه 50مترمربع رخت کن و نماز خانه 50 مترمربع سرویس ها 75مترمربع ساختمان نگهبانی 50مترمربع سرمایه ثابت (هزار ریال) 7E+07 سرمایه ...

تعداد صفحه: ۷۱ دسته بندی: صنایع کشاورزی

خلاصه طرح (جداول در فایل اصلی موجود است) 1 معرفی محصول یونجه((lucern گیاه یونجه یونجه نباتی علوفهای است که امروزه کشت آن بسرعت توسعه یافته و سطح کشت زیادتری را بتدریج اشغال خواهد نمود. این نبات دارای سابقه تاریخی بسیار قدیمی میباشد که قدمت آن به ابتدای تاریخ تمدن میرسد.مبداء یونجه منطقه خاور نزدیک و آسیای مرکزی است. بنا به نظر وافیلوف روسی مبداء یونجه مرکز خاور نزدیک، آسیای ...

تعداد صفحه: ۱۸ دسته بندی: صنایع غذایی و بسته بندی

معرفی کلی خصوصیات طرح کشور ما با داشتن تنوع آب و هوائی مناسب در مناطق جغرافیائی مختلف از نقطه نظر تولید محصولات کشاورزی از اهمیت بسزائی برخوردار است ، بطوریکه محصولات کشاورزی ایران بدلیل شرایط اقلیمی بخاص از لحاظ کیفیت دارای ویژگیهای مطلوب هستند و یکی از پتانسیل های بالفعل کشورما در تولید محصولات باغی از جمله سیب و انواع مرکبات می باشد که طبق آمار و ارقام هر ساله در حدود هزاران ...

تعداد صفحه: ۳۵ دسته بندی: صنایع شیمیایی و پتروشیمی

خلاصه طرح نام محصول اسانس سیگار موارد کاربرد تولید سیگار ظرفیت پیشنهادی طرح (تن) 72 عمده مواد اولیه مصرفی روغن نعنا میزان مصرف سالیانه مواد اولیه (تن) 1164 کمبود محصول در سال 1390 (تن) 31000 اشتغالزایی (نفر) 28 سرمایهگذاری ثابت طرح ارزی (یورو) --- ریالی (میلیون ریال) 12632 مجموع (میلیون ریال) 12632 سرمایه در گردش طرح ارزی (دلار) --- ریالی (میلیون ریال) 4582 مجموع (میلیون ریال) ...

تعداد صفحه: ۶۹ دسته بندی: صنایع دارویی-پزشکی-بهداشتی

خلاصه طرح نام محصول تولید اسانس های صنعتی ظرفیت پیشنهادی طرح (ظرفیت عملی) 150 تن در سال در پودرهای رخت شوئی ، صابون ها ، شامپوها ، مایع ظرفشوئی ، موارد کاربرد حشره کش ها ، خوشبو کننده های هوا ، ضد عرق ، بوگیرها ، و بسیاری از مواد آرایشی مانند کرم ها ، رژها ، لاک ناخن و ... مواد اولیه مصرفی عمده انواع گیاهان معطر ، گل ها و پوست مرکبات کمبود محصول (پایان برنامه توسعه چهارم) 409 تن ...

تعداد صفحه: ۶۰ دسته بندی: صنایع غذایی و بسته بندی

خلاصه طرح نام محصول شربت خرما ظرفیت پیشنهادی طرح 4000 تن مواد اولیه (میلون ریال) 21717 اشتغال زایی 15 زمین مورد نیاز 5000 اداری 100 سالن تولید 1000 انبار مواد اولیه 500 انبار محصول 500 زیر بنا آشپزخانه 25 رخت کن و نماز خانه 50 سرویس ها 100 ساختمان نگهبانی 100 سرمایه ثابت (هزار ریال) 2E+07 سرمایه در گردش(هزارریال) 8E+06 مصرف سالانه آب ( متر مکعب) 210000 مصرف سالانه برق( کیلو وات ...

تعداد صفحه: ۶۸ دسته بندی: صنایع غذایی و بسته بندی

خلاصه مطالعات امکان سنجی طرح نام محصول : رب انار و کنسانتره میوه ظرفیت پیشنهادی طرح : ٣٦٠ تن کنسانتره و ٥٠ تن رب انار موارد کاربرد : چاشنی غذا و تهیه آب میوه عمده مواد اولیه مصرفی : انار اشتغال زایی (نفر) : ٣٢ زمین مورد نیاز (متر مربع) : ٥٠٠٠ تقاضای داخلی کنسانتره میوه در سال ١٣٨٧ از سوی کارخانجات تولید کننده آبمیوه معادل ٣٠٨ هزار تن می باشد و طبق پیش بینی انجام شده این میزان به ...

تعداد صفحه: ۲۹ دسته بندی: صنایع غذایی و بسته بندی

خلاصه طرح (جداول در فایل اصلی موجود است) رئوس مطالب -1-1 نام و کد محصولات (آیسیک (3 -2-1 شماره تعرقه گمرکی -3-1 شرایط واردات -4-1 بررسی و ارائه استاندارد -5-1 بررسی و ارائه اطلاعات لازم در زمینه قیمت تولید داخلی و جهانی محصول -6-1 معرفی موارد مصرف و کاربرد -7-1 بررسی کالاهای جایگزین و تجزیه و تحلیل اثرات آن بر مصرف محصول -8-1 بررسی اهمیت استراتژیکی کالا در دنیای امروز -9-1 ...

تعداد صفحه: ۷۴ دسته بندی: صنایع غذایی و بسته بندی

خلاصه طرح نام محصول کنسانتره اسانس از مرکبات ویژگی محصول یا طرح جایگزینی واردات و توسعه صادرات ظرفیت پیشنهادی طرح 200 تن موارد کاربرد افزودنی مواد غذایی ، اشامیدنی ، بهداشتی ، داروئی مواد اولیه اصلی پوست مرکبات محل تامین مواد اولیه داخل کشور کمبود محصول در سال 1395 1155 تن اشتغالزایی 33 نفر زمین مورد نیاز 3000 متر مربع تولیدی 1000 متر مربع زیر بنا اداری و سایر 220 متر مربع انبار ...

تعداد صفحه: ۳۳ دسته بندی: صنایع شیمیایی و پتروشیمی

خلاصه طرح نام محصول تری کلسیم فسفات ظرفیت پیشنهادی طرح ١٥٠٠٠ تن خشک کننده، رطوبت گیر شکر و نمک، سفید موارد کاربرد کننده و براق کننده در صنایع سرامیک، غذای ماکیان، عامل براق کننده دندان ها در ساخت خمیر دندان و پودر دندان (به عنوان جلا دهنده) مواد اولیه مصرفی عمده سنگ فسفات، اسید فسفریک، کربنات سدیم کمبود محصول (سال ١٣٩٢) ١٥٠٠٠ تن اشتغال زایی (نفر) ٦٥ زمین مورد نیاز (m2) ٢٠٠٠٠ ...

تعداد صفحه: ۷۲ دسته بندی: صنایع غذایی و بسته بندی

پیشگفتار رویکرد اکثر کشورهای جهان در دهه‌های اخیر به موضوع کارآفرینی و توسعه آن، موجب گردیده‌ موجی از سیاستهای توسعه کارآفرینی در دنیا ایجاد شود. کشورهای مختلف راه حلی راکه در سه دهه گذشته برای فائق آمدن بر مشکلات مختلف اقتصادی و اجتماعی به آن روی آورده‌اند، توسعه فرهنگ کارآفرینی، انجام حمایت‌های لازم از کارآفرینان، ارائه آموزشهای مورد نیاز به آنان و انجام تحقیقات و پژوهشهای ...

تعداد صفحه: ۳۹ دسته بندی: صنایع غذایی و بسته بندی

- 1 مقدمه : خرما میوه ای است بهشتی و بسیار مقوی ، که مواد معدنی بسیاری چون آهن ، پتاسیم ، روی ، منگنز و ویتامینهایA،B وE را داراست . تحقیقات درباره ی خرما نشان داده که این میوه بهشتی می تواند از بسیاری از سرطان ها مانند سرطان کولون ، معده و غیره پیشگیری کند . یکی از خواص خرما ملین بودن آن است به شرطی که 6 تا 7 عدد خرما را در 2 لیوان آب جوش خیس کرده و صبح و شب آن را به صورت گرم ...

تعداد صفحه: ۳۵ دسته بندی: صنایع غذایی و بسته بندی

فصل اول کلیات - 1 مقدمه : در گیاه‌شناسی به نهنج وتخمدان رسیده یک گیاه گلدار، میوه می‌گویند. میوه‌ها خود معمولاً تخم گونه خود را نیز در دل دارند. هنگامی که در آشپزی بحث از میوه به‌عنوان غذا می‌شود، این واژه معمولاً فقط به میوه گیاهانی گفته می‌شود که شیرین و گوشتدار هستند مانند آلو، سیب، پرتقال و... درحالیکه گروه بسیار زیادی از سبزیجات معمولی، مغزها و غلات، میوه گیاهان خود محسوب ...

تعداد صفحه: ۴۶ دسته بندی: صنایع غذایی و بسته بندی

فصل اول کلیات 1- 1 مقدمه : ایران یکی از تولیدکنندگان مهم ذرت می باشد و مزارع ذرت خصوصاً در ناحیه غرب کشور قابل توجه می باشند ولی علیرغم تولید قابل توجه این محصول امکانات جهت خشک کردن آن بسیار محدود است این نقیصه موجب مسائل زیر می باشد : 1- به دلیل خشک نشدن محصول فاسد شده و انواع قارچ ها به خصوص آنفولاتوکسین در آن رشد می کند که علاوه بر ضرر مالی خطر آلودگی در کل منطقه نیز وجود ...

تعداد صفحه: ۴۳ دسته بندی: صنایع چوب و سلولزی

فصل اول معرفی طرح 1-2-مشخصات محصول نام و کاربرد محصول: صنایع چوب و کاغذ سازی و مقوا سازی – ( تهیه و تولید انواع کاغذ و چوب های خاص و مقوا و پکیج های بسته بندی مقوایی برای صنایع و ... )-2-تعیین ظرفیت تولید -3-برآورد میزان مصرف مواد اولیه و قطعات خریدنی ردیف نام محصول ظرفیت تولید سالانه ظرفیت تولید ماهانه ظرفیت تولید روزانه 1 چوب نرم 30 تن 3 تن 100 کیلو گرم 2 چوب سنگین 150 تن 15 ...

تعداد صفحه: ۲۹ دسته بندی: صنایع غذایی و بسته بندی

مقدمه : هویج گیاهی است دو ساله از خانواده چتریان ، قسمت مورد استفاده گیاه هویج ، ریشه ، میوه و تخم آن است. موطن اصلی هویج در اروپا ، شمال آفریقا و آسیا می باشد و پاره ای از انواع آن در آمریکای شمالی وجنوبی یافت می شود . یکی از سبزیجات مهم دنیا از نقطه نظر تغذیه ای و اقتصادی هویج است و در بین کشورهای تولید کننده جهان چین با 35 درصد در رتبه اول و پس از آن به ترتیب آمریکا و روسیه ...

تعداد صفحه: ۲۲ دسته بندی: صنایع غذایی و بسته بندی

آب معدنی ویتامینه: آب معدنی ، آبی است که یا بصورت طبیعی و یا بصورت مصنوعی دارای املاح افزوده شده باشد. بعضی از اشکال آب معدنی همینطور حاوی گاز co2 (کربناته) می باشد که ممکن است نتیجه فرآیندهای طبیعی باشد. آب معدنی بصورت حاوی 250 قسمت در میلیون (P.P.m) املاح معدنی تعریف گردیده است . اکثر آبها به منظور کاهش مقدار املاح و باکتری های ناخواسته و یا مواد شیمیایی فرآیند می شوند. برعکس ...

تعداد صفحه: ۵۴ دسته بندی: صنایع کشاورزی

خلاصه طرح نام محصول مربای هندوانه و خربزه و پوست هندوانه و خربزه ظرفیت پیشنهادی طرح(تن) 2000 مواد اولیه (میلیون ریال) 32625 اشتغال زایی 17 زمین مورد نیاز 3000 اداری 100 سالن تولید 1000 انبار مواد اولیه 100 انبار محصول 100 زیر بنا آشپزخانه 30 رخت کن و نماز خانه 50 سرویس ها 20 ساختمان نگهبانی 50 سرمایه ثابت (میلیون ریال) 12385 سرمایه در گردش(میلیون ریال) 10443 مصرف سالانه آب ( متر ...

تعداد صفحه: ۵۸ دسته بندی: صنایع دارویی-پزشکی-بهداشتی

مقدمه گیاهان داروئی اگر چه از دیرباز برای آدمیان آشنا و در بسیاری از مواقع مرهم دردهای بشری بوده است اما پیشرفت های علمی و فن آوری طی سه دهه اخیر اهمیت و نقش سازنده گیاهان داروئی را در تامین نیازهای بشر به ویژه در حیطه دارو و درمان دو چندان ساخته است. امروزه به مدد بهره گیری از روشها و فنون تخصصی، ترکیبات موثره این گیاهان شناسایی و استخراج شده و در ساخت انواع داروها و ترکیبات ...

تعداد صفحه: ۶۲ دسته بندی: شیلات-دامداری-دامپروری- طیور

مقدمه یونجه نباتی علوفه‌ ای است که امروزه کشت آن بسرعت توسعه یافته و سطح کشت زیادتری را بتدریج اشغال خواهد نمود. این نبات دارای سابقه تاریخی بسیار قدیمی می‌باشد که قدمت آن به ابتدای تاریخ تمدن می‌رسد.مبداء یونجه منطقه خاور نزدیک و آسیای مرکزی است. بنا به نظر وافیلوف روسی مبداء یونجه مرکز خاور نزدیک، آسیای صغیر، قفقاز، ایران و مناطق کوهستانی ترکمنستان است. به علت اهمیت آن زودتر ...

تعداد صفحه: ۵۸ دسته بندی: صنایع غذایی و بسته بندی

1) هدف: هدف پروژه تولید انواع پودرها از جمله پودر خشک صنعتی و پودر آب پنیر به میزان 2750 تن در سال در دو شیفت کاری برای رفع نیازهای کمکی کارخانه‌های مورد استفاده در مناطق مرکزی ایران (استانهای قم‏، تهران، اصفهان، سمنان، یزد، مرکزی، قزوین) است. 2) بیان موضوع: در مورد سرانجام احداث این کارخانه چند مطلب باید به طور کامل مورد بررسی قرار گیرد یکی داده های لازم برای انجام کار است که ...

تعداد صفحه: ۵۴ دسته بندی: صنایع ساختمانی و مصالح ساختمانی

مقدمه : با گسترش صنایع بهداشتی ، در داخل کشور تقاضای شیرآلات بهداشتی با توجه به رشد همه روزه ساخت و سازمنازل و اماکن عمومی به همان نسبت و در بعضی موارد به نسبت چندین برابر افزایش می یابد . حمایت های بی دریغ دولت از صنایع داخلی در جهت خود کفایی کشور نیز پشتوانه خوبی برای این صنعت می باشد . همچنین مواد اولیه ، نیروی انسانی و سایر امکانات تولید در داخل کشور جواب گوی نیازهای تولید ...

تعداد صفحه: ۴۱ دسته بندی: صنایع غذایی و بسته بندی

فصل اول کلیات 1- 1 مقدمه : واژه شیرینی به هر گونه فراورده غذایی اطلاق می شود که بخش عمده آن شکر باشد. مردم نقاط مختلف دنیا، واژه های متفاوتی را برای شیرینی به کار می برند. آب نبات، شکلات، آب نبات چوبی، ویفر، انواع شیرینی های خشک و تر و... همه جزو شیرینی ها هستند که البته خود، در دسته اسنک ها قرار می گیرند. معمولاً این واژه را برای انواع کیک ها، بیسکوییت ها، پودینگ ها و دیگر ...

تعداد صفحه: ۵۹ دسته بندی: صنایع غذایی و بسته بندی

خلاصه طرح : در این طرح به بررسی کارخانه تولید ماست ، خامه و شیر پاستوریزه پرداخته شده است ، برای بررسی طرح از روش های آماری و اقتصادی و برآورد های مالی استفاده شده است ، این طرح شامل چهار فصل میباشد ، فصل اول به بیان کلیاتی از قبیل مقدمه ، تاریخچه ، مجوز های قانونی مورد نیاز ، وضعیت بازار ، میزان واردات و صادرات و ... پرداخته است ، فصل دوم به بیان روش انجام کار پرداخته است ، ...

تعداد صفحه: ۳۷ دسته بندی: صنایع فلزی و خودروسازی

مقدمه روند تغییر وتحولات در جامعه امروزی آنچنان سریع و شتابان شده است که پیش بینی آینده مقدور نیست. حرکت کشور ها به سوی یکپارچگی در زمینه های اقتصادی و فرهنگی و پدیده جهانی شدن بر اقتصاد والگوهای کسب و کار در سرتاسر دنیا تاثیر گذاشته است در سایه این تغییر و تحولات روند استخدام و معیار های آن نیز در کشورها در حال تغییر است به طوری که افراد مثل گذشته به دنبال استخدام مادام الهی و ...

تعداد صفحه: ۴۶ دسته بندی: صنایع غذایی و بسته بندی

فصل اول : هدف کلی : اشتغال زایی در سطح کشور با توجه به بالا بودن درصد یکاری و همچنین کسب سود و نیز ارائه بهترین راهها برای تولید و با کیفیت تر نان که باعث رضایت مصرف کنندگان می‌گردد . هدف جزیی : اشتغال زایی سود آوری اراعه یک کار مولد کاهش ضایعات نان افزایش کیفیت تولید شکوفایی اقتصادی رضایت مردم از نان‌ های فانتزی ضرورت تحقیق : نان یکی از اصلی ترین ماده غذایی خانواده ها است و ...

تعداد صفحه: ۱۰ دسته بندی: شیلات-دامداری-دامپروری- طیور

مقدمه باید بپا خواست . جهان امروز گرفتار مشکلات فقر و گرسنگی و زوال محیط زیست می باشد. به طوریکه بیش از 800 میلیون نفر در جهان از عدم تغذیه کافی رنج می برند و سالانه قریب 15 میلیون کودک زیر 5 سال به علت گرسنگی و سوء تغذیه و بیماری جان خود را از دست می دهند. در تمام کشورها سوء تغذیه به نوعی وجود دارد و حدود 20 درصد از جمعیت کشورهای در حال توسعه هنوز قادر به تامین حداقل لازم برای ...

تعداد صفحه: ۵۷ دسته بندی: صنایع ساختمانی و مصالح ساختمانی

خلاصه طرح نام محصول : شیرآلات فشارقوی ظرفیت پیشنهادی طرح : ٢هزار عدد موارد کاربرد : تجهیزات پروﮊه های نفت و گاز عمده مواد اولیه مصرفی : قراضه و میلگرد فولاد اشتغال زایی (نفر) : ٣٠ نفر زمین مورد نیاز (متر مربع) : ٣٠٠٠ تولید محصول طرح در سال ١٣٨٦ معادل ٢٠٠ هزار عدد بوده و جهت مواجه نشدن بازار شیرآلات فشار قوی با کسری طی سنوات آتی بایستی در حدود ٧٠ الی ٩٠ درصد از عرضه این کالا از ...

تعداد صفحه: ۱۸ دسته بندی: صنایع غذایی و بسته بندی

تولید شیره انگور به روش صنعتی : معرفی محصول : از انگور فرآورده های غذایی مختلفی بدست می آورند که شامل کشمش ، شیره انگور ، روغن هسته انگور ، عصاره هسته انگور ، سرکه ، آبغوره و غوره می باشد. انگور دارای 79 درصد آب ، 14 درصد قندهای مختلف ، املاح معدنی و مجموعه ای از عناصر و ترکیبات سودمند است . انگور دارای ویتامین های A ، B ، C ، D و املاحی مانند آهن ، منیزیم ، منگنز ، کلر ، ید ، ...

تعداد صفحه: ۷۰ دسته بندی: صنایع فلزی و خودروسازی

خلاصه طرح مشخصات کلی طرح عنوان طرح تولید پمپ و شیر هیدرولیک ظرفیت طرح 10000 دستگاه پمپ و 50000 دستگاه شیر هیدرولیک مواد اولیه اصلی برنج ، فولاد و قطعات نیم ساخته محل تامین مواد اولیه داخل کشور پیشنهاد محل اجرای طرح استان تهران ، مرکزی ، خوزستان ، خراسان رضوی ، سمنان ، آذربایجان شرقی و قزوین موارد استفاده و کاربرد محصول خودرو ، ماشین آلات صنعتی ، ساختمانی ، راهسازی و .... بررسی ...

تعداد صفحه: ۶۴ دسته بندی: صنایع غذایی و بسته بندی

خلاصه طرح نام محصول آب میوه ظرفیت پیشنهادی طرح 4000 تن در سال موارد کاربرد نوشیدنی روزانه مواد اولیه مصرفی عمده میوه سیب کمبود محصول ( سال ( 1390 ---- اشتغال زایی ( نفر) 33 زمین مورد نیاز ( ( m2 5000 اداری ( m2) 350 زیر بنا تولیدی ( m2) 1000 سوله تاسیسات ( m2) ---- انبار ( m2) 500 میزان مصرف سالانه مواد اولیه اصلی آب ( m3) 144000 میزان مصرف سالانه یوتیلیتی برق(( kw 115000 گاز ( ...

تعداد صفحه: ۱۱۱ دسته بندی: صنایع غذایی و بسته بندی

خلاصه طرح نام محصول شیر، ماست ، خامه ظرفیت پیشنهادی طرح 150 تا 200 تن دریافت شیر در روز موارد کاربرد غذایی مواد اولیه مصرفی عمده شیر خام اشتغال زایی ( نفر) 181 زمین مورد نیاز ( ( m2 30,000 اداری ( m2) 3000 زیر بنا تولیدی ( m2) 5000 سوله تاسیسات ( m2) 220 انبار ( m2) 500 میزان مصرف سالانه مواد اولیه اصلی آب ( m3) 141,160 میزان مصرف سالانه یوتیلیتی برق(( kw 7,084,800 گازوئیل (لیتر ...

تعداد صفحه: ۷۵ دسته بندی: صنایع غذایی و بسته بندی

خلاصه طرح نام محصول انواع نان های فانتزی ظرفیت پیشنهادی طرح 5 تن در روز(سالیانه 1500تن) موارد کاربرد غذایی مواد اولیه مصرفی عمده آرد گندم کمبود محصول ( سال ( 1390 6/4 میلیون تن اشتغال زایی ( نفر) 17 زمین مورد نیاز ( ( m2 2462 اداری ( m2) 200 زیر بنا تولیدی ( m2) 500 سوله تاسیسات ( m2) 50 انبار ( m2) 220 میزان مصرف سالانه مواد اولیه اصلی 1117 تن آرد گندم آب ( m3) 3300 متر مکعب ...

تعداد صفحه: ۶۴ دسته بندی: صنایع ساختمانی و مصالح ساختمانی

معرفی محصول ۱.۱. نام و کد آیسیک محصول طبقهبندی استاندارد بینالمللی رشته فعالیتهای اقتصادی (ISIC)، یکی از طبقهبندیهای استاندارد بینالمللی است. متن اولیه این طبقهبندی در سال ۸۴۹۱ توسط شورای اجتماعی-اقتصادی سازمان ملل متحد پذیرفته شد و به کشورهای عضو توصیه شد تا این نظام را بعنوان یک استاندارد ملی بپذیرند و یا با تنظیم مجدد اطلاعات آماری خود مطابق با این سیستم به منظور مقایسه ...

تعداد صفحه: ۶۲ دسته بندی: صنایع غذایی و بسته بندی

خلاصه طرح نام محصول تولید پوره میوه جات و مرکبات ظرفیت پیشنهادی طرح (ظرفیت عملی) 800 تن در سال تولید لواشکها موارد کاربرد تولید غذای کودک مصرف به صورت مستقیم مصرف به عنوان نوشیدنی مواد اولیه مصرفی عمده انواع میوه (گلابی، پرتقال، سیب، هلو، آلبالو، گیلاس و آلو) کمبود محصول (پایان برنامه توسعه چهارم) 19679 تن در سال اشتغال زایی (نفر) 35 زمین مورد نیاز (مترمربع) 3500 اداری (مترمربع) ...

تعداد صفحه: ۶۰ دسته بندی: صنایع غذایی و بسته بندی

خلاصه طرح نام محصول تولید شیر سویا ظرفیت پیشنهادی طرح (ظرفیت عملی) 2250 تن در سال مصرف مستقیم بعنوان خوراک انسان مصرف در تولید پنیر موارد کاربرد مصرف در تولید ماست مصرف در تولید بستنی مصرف در ساخت سایر لبنیات مواد اولیه مصرفی عمده سویا کمبود محصول (پایان برنامه توسعه چهارم) 356 تن در سال اشتغال زایی (نفر) 26 زمین مورد نیاز (مترمربع) 4000 اداری (مترمربع) 60 زیربنا تولیدی ...

تعداد صفحه: ۵۲ دسته بندی: صنایع ساختمانی و مصالح ساختمانی

خلاصه طرح (جداول در فایل اصلی موجود است) مقدمه مطالعات امکانسنجی، مطالعات کارشناسی است که قبل از اجرای طرحهای سرمایهگذاری اقتصادی انجام میگیرد. در این مطالعات از نگاه بازار، فنی و مالی و اقتصادی طرح مورد بررسی و آنالیز قرار گرفته و نتایج حاصل از آن به عنوان مبنایی برای تصمیمگیری سرمایهگذاران مورد استفاده قرار میگیرد. گزارش حاضر مطالعات امکانسنجی مقدماتی تولید شیر فلکه چدنی ...

تعداد صفحه: ۵۷ دسته بندی: صنایع فلزی و خودروسازی

خلاصه طرح (جداول در فایل اصلی موجود است) معرفی محصول -1-1 نام و کد محصولات (آیسیک ) محصول مورد مطالعه طرح حاضر، شیر رگلاتور آبگرمکن میباشد. این قطعه به عنوان یکی از قطعات آب گرمکن می باشد . رگلاتور دستگاهی است که در صورت تغییر جریان گاز می تواند میزان فشار آن را در حد معینی کنترل نماید . همچنین این تجهیزات قطع جریان گاز را در مواقع دریافت فیدبک از سنسور بر عهده دارند و بدینوسیله ...

تعداد صفحه: ۲۳ دسته بندی: صنایع غذایی و بسته بندی

مقدمه: در این پروژه به مراحل تبدیل چغندر به قند در کارخانه قند چناران پرداخته شده و هدف از این پروژه آشنای با مراحل تولید قند و دستگاه های مورد نیاز و همچنین نیروی انسانی مورد نیاز برای کار می باشد. پیشگفتار: امروزه در شاخه صنایع غذایی قتد به عنوان یکی از محصولات استراتژیک در دنیا شناخته شده است انرژی زیاد در مقدار کمی از این ماده از یک طرف و کاربرد آن در اکثر صنایع نوشابه سازی ...

تعداد صفحه: ۳۷ دسته بندی: صنایع برق و الکترونیک

پیشگفتار در این طرح سعی شده تا مروری هر چند مختصر بر مراحل راه اندازی یک واحد تولیدی (تولید کلید و پریز) باشد. امروزه صنعت کاران کشور ما با تلاش و جستجوی فراوان توانسته اند این محصول را که مورد نیاز یک ساختمان است و مردمی که از آن استفاده می کنند به طور صحیح و کاربردی بسازند، البته ساخت این قطعه هنوز با استانداردهای جهانی فاصله زیادی دارد اما در همین حد که توانسته اند به خود ...

تعداد صفحه: ۷۶ دسته بندی: صنایع نساجی-پوشاک-چرم

پیشگفتار: در اواخر قرن بیستم موضوع کارآفرینی بسیار مورد توجه محافل آموزشی کشو رهای جهان قرار گرفت و در ایران هم برای اولین بار از طریق درس کارآفرینی در نظام جدید آموزش متوسط کشور مطرح گردیده است. یکی از اهداف مهم درس کارآفرینی ایجاد انگیزه اعتقادی کافی در دانشجویان برای کار و تلاش و مشارکت جدی در فعالیت های سالم اقتصادی است که لازمه آن چگونگی به کار بستن تخصص از یک طرف و از طرف ...

تعداد صفحه: ۹۵ دسته بندی: صنایع غذایی و بسته بندی

مقدمه شیر به عنوان یک ماده ی غذایی ارزشمند نخستین و کامل ترین غذای نوزاد انسان و حیوان را تشکیل می دهد و در تمام طول دوران رشد عنصری حیاتی در جیره غذایی و الگوی تغذیه محسوب می شود . مواد غذایی مختلفی که مورد استفاده بشر قرار می گیرند ، عمدتا به عنوان ماده غذایی آفریده نشده اند بلکه یک قسمت از یک موجود جاندار و یا زنده بوده و یا مثل تخم مرغ و عسل جهت برآوردن احتیاجات دیگری از ...

تعداد صفحه: ۳۵ دسته بندی: صنایع غذایی و بسته بندی

خلاصه طرح درخواست کننده تسهیلات : شرکت کشت و صنعت در سبلان (سهامی خاص) موضوع طرح : احداث و راه‌اندازی کارخانه تولید کنسانتره میوه به ظرفیت 7000 تن در سال محصول اجرای طرح : کیلومتر 5 جاده مشکین‌شهر به اهر استان اردبیل سرمایه‌گذاری قبلی (ریالی) : 620/655/2 هزار ریال (ارزی) : - سرمایه‌گذاری جدید (ریالی) : 047/921/24 هزار ریال (با احتساب سرمایه در گردش و سود دوران مشارکت مدنی) ...

تعداد صفحه: ۳۲ دسته بندی: صنایع غذایی و بسته بندی

مقدمه در این گزارش سعی شده است که به مراحل طراحی کارخانه تولید شکلات پرداخته شود. طرحی که به منظور تولید شکلات مغزدار از نوع شکلات شیره خرما به عنوان محصول اصلی و شکلات تخته‌ای به عنوان محصول فرعی مورد ارزیابی قرار می‌گیرد با این امید که در سرمایه گذاری در این صنعت سودآور جهانی گامهای بلندی در کشورمان برداشته شود. الف – معرفی و شناخت محصول شکلات یکی از بی نظیر خوردنی‌هاست، چرا ...

تعداد صفحه: ۱۵ دسته بندی: صنایع غذایی و بسته بندی

هزینه مواد اولیه اغلب حدود 50 درصد هزینه کل تولید شیر را در یک کارخانه تولید مواد لبنی در بر می گیرد . صرفه جویی در هزینه خوراک حتی مقدار کمی دلار در هر تن ، باعث صرفه جویی مهمی در طول یک سال در یک شرکت تولید لبنی خواهد شد . در بسیاری از کارخانه جات تولید مواد لبنی یک نرم فزار برای بالانس کردن سهمیه غذایی استفاده می شود که در آن از تکنیک برنامه ریزی خطی استفاده می شود ، این ...

تعداد صفحه: ۳۲ دسته بندی: صنایع فلزی و خودروسازی

مقدمه روند تغییر وتحولات در جامعه امروزی آنچنان سریع و شتابان شده است که پیش بینی آینده مقدور نیست. حرکت کشور ها به سوی یکپارچگی در زمینه های اقتصادی و فرهنگی و پدیده جهانی شدن بر اقتصاد والگوهای کسب و کار در سرتاسر دنیا تاثیر گذاشته است در سایه این تغییر و تحولات روند استخدام و معیار های آن نیز در کشورها در حال تغییر است به طوری که افراد مثل گذشته به دنبال استخدام مادام الهی و ...

تعداد صفحه: ۳۷ دسته بندی: سایر موضوعات

طرح مقدماتی کارخانه تولید طناب نایلونی هر شرکت تولیدی از سه بخش کلی تشکیل شده است که بترتیب زیر می‌باشند. بخش اداری بخش حقوقی بخش فنی و تخصصی و ما در این مجموعه به توضیح ختصری از این سه بخش در مورد شرکت تولید طناب نایلونی می‌پردازیم. بخش اول: اداری در این بخش به نمونه‌ای از دستورالعمل‌های تشکیل شرکتها می‌پردازیم. دستورالعمل تشکیل شرکتها تشکیل شرکتها و اتحادیه‌های تعاونی تا مرحله ...

تعداد صفحه: ۲۰ دسته بندی: صنایع غذایی و بسته بندی

مقدمه: پنیر یکی از محصولات متنوع شیری است که انسان از هزاران سال قبل با طرز تهیه و بسیاری از خواص آن آشنایی داشت . بسیاری اولین مبدا پیدایش آن را به اعراب مصری نسبت می دهند که به طور تصادفی به روش تهیه آن پی بردند. با گذشت زمان و گسترش فن پنیر سازی روشهای مختلفی برای ساختن انواع پنیر ابداع گردید . بطوریکه امروزه صدها نوع پنیر در دنیا ساخته می شود و عوامل زیادی در تنوع این پنیر ...

تعداد صفحه: ۳۰ دسته بندی: شیلات-دامداری-دامپروری- طیور

مقدمه: با افزایش جمعیت و نیاز روز افزون آنها به تولیدات دامی از جمله شیر و گوشت دیگر تولید به روش های سنتی پاسخگو نیست و از طرفی روشهای سنتی اقتصادی نبوده و نمی تواند نیازهای مادی دامدار را تآمین کند.همچنین به دلیل جوان بودن جمعیت کشور لازم است در زمینه های مختلف اشتغال زایی شود که این امر در زمینه کشاورزی و دامپروری لازم به نظر می رسد. با اشتغال زایی در شهرستان ها و روستا ها از ...

تعداد صفحه: ۷۹ دسته بندی: صنایع چوب و سلولزی

فصل اول: شرح فعالیت 1) شرح توصیفی 1-1- تاریخچه مصرف چوب: شواهد و قرائن نشان می دهد که انسانهای اولیه از زمانی که در غارها می زیسته اند از چوب به واسطه شکل طبیعی و متناسب آن برای شکار حیوانات و غیره استفاده می نموده اند . اشیاء موجود در موزه طبیعی لندن نشان میدهد که بشر از حدود ده هزار سال قبل با نیزه چوبی به شکار می پرداخته و به وسیله تنه درختان از رودها و رودخانه ها عبور می ...

تعداد صفحه: ۱۳ دسته بندی: شیلات-دامداری-دامپروری- طیور

1- اساسنامه مراحل انجام شده تاسیس شرکت تعاونی تولیدی پرورش زنبور عسل گلستان بسته به اداره تعاون شهرستان خمین مراجعه کرد. و بعد از اعلام تقاضای تاسیس شرکت تعاونی تولیدی جهت دریافت موافقت اصولی طرح پرورش زنبور عسل به اداره جهاد کشاورزی منطقه مذکور مراجعه کردیم کخ از بنده یک مدرک تحصیلی در رابطه با زمینه فعالیت درخواست نمودند کربند، مدارک پرورش زنبور عسل را به اداره مذکور تحویل ...

تعداد صفحه: ۳۵ دسته بندی: صنایع ساختمانی و مصالح ساختمانی

مقدمه : با گسترش صنایع بهداشتی ، در داخل کشور تقاضای شیرآلات بهداشتی با توجه به رشد همه روزه ساخت و سازمنازل و اماکن عمومی به همان نسبت و در بعضی موارد به نسبت چندین برابر افزایش می یابد . حمایت های بی دریغ دولت از صنایع داخلی در جهت خود کفایی کشور نیز پشتوانه خوبی برای این صنعت می باشد . همچنین مواد اولیه ، نیروی انسانی و سایر امکانات تولید در داخل کشور جواب گوی نیازهای تولید ...

تعداد صفحه: ۳۸ دسته بندی: صنایع غذایی و بسته بندی

مقدمه در این گزارش سعی شده است که به مراحل طراحی کارخانه تولید شکلات پرداخته شود. طرحی که به منظور تولید شکلات مغزدار از نوع شکلات شیره خرما به عنوان محصول اصلی و شکلات تخته‌ای به عنوان محصول فرعی مورد ارزیابی قرار می‌گیرد با این امید که در سرمایه گذاری در این صنعت سودآور جهانی گامهای بلندی در کشورمان برداشته شود. الف – معرفی و شناخت محصول شکلات یکی از بی نظیر خوردنی‌هاست، چرا ...

تعداد صفحه: ۸۴ دسته بندی: سایر موضوعات

پیشگفتار هر محصول ویژگیها و مشخصات خاصی دارد که بیش از هر گونه بررسی فنی مالی و اقتصادی طرح لازم است این خصوصیات به درستی شناخته شوند شناخت صحیح مشخصات و انواع مختلف محصول، بدون تردید راهنمای مناسبی جهت تصمیم گیریهای لازم در انتخاب روش و عملیات تولید و محاسبات بعدی مورد نیاز خواهد بود در این ارتباط یکی از مؤثرترین روشهای قابل استفاده، به کارگیری استانداردهای مدرن ملی و جهانی هر ...

تعداد صفحه: ۶۲ دسته بندی: صنایع ساختمانی و مصالح ساختمانی

مقدمه: کاهش عمر ساختمان ها و تاسیسات ،ضرر و زیانی ناشی از برورز در تاسیسات را همیشه در بر داشته است تکنولوژی امروز برای بر طرف کردن این نواقص هر روز در حال ارائه تولیدات جدیدی است تا ضمن از بین بردن این ایرادات سبب سهولت روشهای اجرایی و پایین آوردن هزینه ها و افزایش عمر محصولات شود . تولید محصولات پلیمری مدتها است که جایگاه ویژه ای در صنعت ساختمان و تاسیسات در کشور ها ی پیشرفته ...

تعداد صفحه: ۳۴ دسته بندی: صنایع غذایی و بسته بندی

مقدمه کالای تولیدی مورد نظر دستگاه بسته بندی میباشد که کار آن بسته بندی مواد غذایی از قبیل کیک وکلوچه ونیزقطعات صنعتی مثل جک وغیره وهمچنین بسته بندی بیشترین قطعات ولوازم کوچک وبزرگ میباشد. کارکرد این دستگاه به این صورت است که ابتدا قطعهای که باید بسته بندی شود را روی رول قرار می دهند.این قطعه به وسیله یک جک به درون پلاستیک شیرینگ هدایت می شود پس از آن به وسیله قیچی پلاستیک بریده ...

تعداد صفحه: ۳۱ دسته بندی: صنایع شیمیایی و پتروشیمی

پیشگفتار کارآفرین‌ فردی‌ است‌ که‌ ابزار تولید را به‌ منظور ادغام‌ آنها برای‌ تولید محصولات‌ قابل‌ عرضه‌ به‌ بازار، ارائه‌می‌کند (ریچارد کانتیلون‌ R. Cantillon در حدود سال‌ 1730). کارآفرین‌ عاملی‌ است‌ که‌ تمامی‌ ابزار تولید را ترکیب‌ می‌کند و مسوولیت‌ ارزش‌ تولیدات‌، بازیافت‌ کل‌سرمایه‌ای‌ را که‌ بکار می‌گیرد، ارزش‌ دستمزدها، بهره‌ و اجاره‌ای‌ که‌ می‌پردازد و همچنین‌ سود حاصل‌ ...

تعداد صفحه: ۲۰ دسته بندی: صنایع برق و الکترونیک

خلاصه گزارش طرح 1-1: عنوان و تعریف محصول : تولید کلید و پریز و قطعات همردیف (دو شاخه – شاسی زنگ و …) Switch - Gear and Wall – PLUG و اصطلاحاً به ابزار الکتریکی گفته می شود که وظیفه اصلی آن و قطع و وصل جریانهای الکتریکی می باشد . این تعریف بر اساس استانداردهای شماره 647 و 635 آئین نامه تدوین اجباری کلید و پریز ارائه شده است . 1-2 : تولید سالیانه ظرفیت : 2 میلیون عدد در سال 1-3 : ...

تعداد صفحه: ۳۳ دسته بندی: صنایع تبدیلی

خلاصه طرح درخواست کننده تسهیلات : شرکت کشت و صنعت در سبلان (سهامی خاص) موضوع طرح : احداث و راه‌اندازی کارخانه تولید کنسانتره میوه به ظرفیت 7000 تن در سال محصول اجرای طرح : کیلومتر 5 جاده مشکین‌شهر به اهر استان اردبیل سرمایه‌گذاری قبلی (ریالی) : 620/655/2 هزار ریال (ارزی) : - سرمایه‌گذاری جدید (ریالی) : 047/921/24 هزار ریال (با احتساب سرمایه در گردش و سود دوران مشارکت مدنی) ...

تعداد صفحه: ۳۴ دسته بندی: صنایع غذایی و بسته بندی

پیشگفتار کارآفرین‌ فردی‌ است‌ که‌ ابزار تولید را به‌ منظور ادغام‌ آنها برای‌ تولید محصولات‌ قابل‌ عرضه‌ به‌ بازار، ارائه‌می‌کند (ریچارد کانتیلون‌ R. Cantillon در حدود سال‌ 1730). کارآفرین‌ عاملی‌ است‌ که‌ تمامی‌ ابزار تولید را ترکیب‌ می‌کند و مسوولیت‌ ارزش‌ تولیدات‌، بازیافت‌ کل‌سرمایه‌ای‌ را که‌ بکار می‌گیرد، ارزش‌ دستمزدها، بهره‌ و اجاره‌ای‌ که‌ می‌پردازد و همچنین‌ سود حاصل‌ ...

تعداد صفحه: ۱۹ دسته بندی: صنایع غذایی و بسته بندی

خلاصه طرح: ایجاد واحد تولید کننده انواع نان فانتزی شامل باگت، نان همبرگر،‌ نان ساندویچی،‌قابلیت بالای این محصول و راحت در دسترس قرار گرفتن این محصول موضوع طرح تولید نان فانتزی دستگاه صادر کننده مجوز: اداره تعاون ظرفیت اسمی تولیدات : 500 تن سالیانه نوع تولیدات : انواع نان فانتزی تعداد شاغلین : 11 نفر مشخصات سرمایه گذاری طرح:‌(ارقام به میلیون ریال) - سرمایه گذاری کل طرح:‌ - سرمایه ...

تعداد صفحه: ۲۲ دسته بندی: صنایع غذایی و بسته بندی

مقدمه: با رشد علم و همچنین به وجود امدن ذائقه هاوسلیقه ای گوناگون وبا متعدد شدن نیاز آدمی مواد غذایی خام طبیعی جواب گوی نیاز بشری نشد و از آنجا بشربا اجرای روشهاوشیوه های متعدد توانسته است نیاز های غذایی خود را بر اورده ساخت. انسان برای تبدیل وساخت این گونه مواد غذایی خام نیاز به دستگاه ها وتجهیزات دارد.ماکارونی نیز محصولی است که مواد اولیه آن آرد و آب است که توسط دستگاه ها با ...

ثبت سفارش
عنوان محصول
قیمت