پروژه کارآفرینی، طرح توجیهی و طرح کسب و کار 【رب گوجه فرنگی شاد گل】

دانلود بیش از 100 پروژه کارآفرینی رب گوجه فرنگی شاد گل برای Business Plan و آماده سازی نمونه طرح کسب و کار و طرح توجیهی رب گوجه فرنگی شاد گل با فرمت فایل WORD قابل ویرایش، جهت ارائه طرح برای پروژه‌های دانشجویی یا برای اخذ وام قرض الحسنه و تسهیلات بانکی از بانک‌ها، صندوق‌ها و موسسات اعتباری، برآورد سرمایه لازم احداث کارخانه به همراه جدول هزینه راه اندازی طرح کسب و کار رب گوجه فرنگی شاد گل

تعداد صفحه: ۵۵ دسته بندی: صنایع غذایی و بسته بندی

مقدمه: رویکرد اکثر کشورهای جهان در دهه‌های اخیر به موضوع کارآفرینی و توسعه آن، موجب گردیده‌ موجی از سیاستهای توسعه کارآفرینی در دنیا ایجاد شود. کشورهای مختلف راه حلی راکه در سه دهه گذشته برای فائق آمدن بر مشکلات مختلف اقتصادی و اجتماعی به آن روی آورده‌اند ، توسعه فرهنگ کارآفرینی ، انجام حمایت‌های لازم از کارآفرینان ، ارائه آموزشهای مورد نیاز به آنان و انجام تحقیقات و پژوهشهای ...

تعداد صفحه: ۲۲۸ دسته بندی: صنایع غذایی و بسته بندی

فصل اول : کلیات پیشگفتار: از ابتدای قرن اخیر تاکنون کنسرو سازی صنعتی همواره به عنوان یکی از مهمترین روشهای نگهداری، تبدیل و عرضه مواد غذایی در تمام دنیا مطرح بوده و به احتمال بسیار زیاد در آینده این موقعیت خود را حفظ خواهد نمود علیرغم این واقعیت و با توجه به اینکه در حال حاضر حدود یکصد و پنجاه کارخانه کنسروسازی در کشور مشغول تولید فرآورده های مختلف کنسرو می باشند و با عنایت به ...

تعداد صفحه: ۶۰ دسته بندی: صنایع غذایی و بسته بندی

معرفی محصول : گوجه فرنگی ابتدا به عنوان گیاه زینتی در باغچه ها مورد استفاده قرار می گرفت. گوجه فرنگی برای نخستین بار در آمریکای جنوبی دیده شده و از آنجا به دیگر نقاط جهان برده شده است. مصرف خوراکی و درمانی گوجه فرنگی از قرن نوزدهم میلادی به بعد شروع شد و بعد از جنگ جهانی اول به تدریج بر مصرف آن اضافه شد، طوری که امروزه به صورت خام و پخته یا به صورت سس و رب و..... موارد استعمال ...

تعداد صفحه: ۱۵ دسته بندی: صنایع کشاورزی

خلاصه طرح: موضوع طرح: تولید محصولات خارج از فصل در گلخانه (صیفی جات گلخانه ای ) دستگاه صادره کننده مجوز: وزارت جهاد کشاورزی ظرفیت اسمی تولیدات: 973 تن نوع تولیدات: خیار، گوجه فرنگی و بادمجان گلخانه ای تعداد شاغلین: 9 نفر مشخصات سرمایه گذاری طرح: سرمایه گذاری کل طرح: 2134.39 میلیون ریال سرمایه گذاری ثابت: 2023.11 میلیون ریال سرمایه در گردش: 111.29 میلیون ریال درآمد سالیانه: ...

تعداد صفحه: ۱۵ دسته بندی: صنایع کشاورزی

خلاصه طرح: موضوع طرح: تولید محصولات خارج از فصل در گلخانه (صیفی جات گلخانه ای) دستگاه صادره کننده مجوز: وزارت جهاد کشاورزی ظرفیت اسمی تولیدات: 1946 تن در سال نوع تولیدات: خیار، گوجه فرنگی و بادمجان گلخانه ای تعداد شاغلین: 16 نفر مشخصات سرمایه گذاری طرح: سرمایه گذاری کل طرح: 3841.97 میلیون ریال سرمایه گذاری ثابت: 3633.50 میلیون ریال سرمایه در گردش: 208.47 میلیون ریال درآمد ...

تعداد صفحه: ۱۵ دسته بندی: صنایع غذایی و بسته بندی

خلاصه طرح: موضوع طرح: تولید محصولات خارج از فصل در گلخانه (صیفی جات گلخانه ای) دستگاه صادره کننده مجوز: وزارت جهاد کشاورزی ظرفیت اسمی تولیدات: 1946 تن در سال نوع تولیدات: خیار، گوجه فرنگی و بادمجان گلخانه ای تعداد شاغلین: 16 نفر مشخصات سرمایه گذاری طرح: سرمایه گذاری کل طرح: 3841.97 میلیون ریال سرمایه گذاری ثابت: 3633.50 میلیون ریال سرمایه در گردش: 208.47 میلیون ریال درآمد ...

تعداد صفحه: ۴۱ دسته بندی: صنایع کشاورزی

فاز 1) احداث مجتمع کشت و صنعت هیدروپونیک 1. گندم 2. جو 3. صیفی جات 4. سبزیجات فاز 2) احداث کارخانه دستگاه وماشین آلات هیدروپونیک. مجتمع بوتن آرمه هیدروپونیک 2. کانکس سیار هیدروپونیک فاز 3) احداث دامداری صنعتیجمع آوری و ایجاد نسل 2 قلوزا . گاو 2. گوسفند 3. بز 2. بهترین نسل کشی 1. گاو شیری 2. گوساله 3. میش و بز 3. بهترین نژاد سیستم گوشتی 1. گاو و گوساله 2. گوسفند 3. شترمرغ فاز 4) ...

تعداد صفحه: ۱۹ دسته بندی: صنایع کشاورزی

جدول هزینه ­های مقدماتی (ارزش به میلیون ریال) شرح سرمایه­گذاری قبلی سرمایه­گذاری جدید جمع کل طرح توجیهی اولیه 12056/2 - 12056/2 هزینه ارزیابی - 36912/0 36912/0 طرح نویسی بانک - 72399/3 72399/3 هزینه ثابت محضری وثیقه­ها - 16913/2 16913/2 هزینه کارشناس نظام مهندسی - 5 5 هزینه پروانه تأسیس و بهره­برداری 41/0 6/0 01/1 جمع کل 53056/2 86224/11 3928/14 تأسیسات موردنیاز گلخانه(ارزش کل ...

تعداد صفحه: ۵۴ دسته بندی: صنایع کشاورزی

فصل اول معرفی طرح فصل اول – معرفی طرح 1-2-مشخصات محصول 1-1-2- نام و کاربرد محصول: ایجاد و راه انداری یک فضای گلخانه ای برای تولید و تکثیر و نگهداری گیاهان گلخانه ای 2-1-2-مشخصات فنی محصول امروزه با پیشرفت علم کشاورزی و در کنار آن سایر علوم می توان از اغلب فراورده های گیاهی در تمامی فصال با استفاده از روش های نگهداری گلخانه ای بهره گرفت . 3-1-2-معرفی روشهای تولید استفاده از روش ...

تعداد صفحه: ۱۰ دسته بندی: صنایع کشاورزی

با توجه به محبوبیت روز افزون کشت و کار گلخانه ای در کشورمان و اهمیت صادرات این محصولات به کشورهای حاشیه خلیج فارس و آسیای میانه، نیاز به دقت در برداشت و بسته بندی محصولات گلخانه ای حائز اهمیت است. در یک گلخانه مکانیزه با تجهیزات مناسب و مدرن می توان حداقل 10 ماه در طول سال به تولید رسید که با یک برنامه ریزی مناسب می توان مراحل پس از برداشت را نیز بصورت مکانیزه انجام داد. امید ...

تعداد صفحه: ۵۰ دسته بندی: صنایع غذایی و بسته بندی

خلاصه طرح نام محصول کنسانتره میوه های جنگلی ظرفیت پیشنهادی طرح 5000 تن مواد اولیه (میلیون ریال) 234.8 اشتغال زایی 35 نفر زمین مورد نیاز(مترمربع) 7000 اداری 100 سالن تولید 2500 انبار مواد اولیه 1000 انبار محصول 1000 زیر بنا آشپزخانه 25 رخت کن و نماز خانه 50 سرویس ها 100 ساختمان نگهبانی 100 سرمایه ثابت (هزار ریال) 76767204 سرمایه در گردش(هزارریال) 76869642 مصرف سالانه آب ( متر ...

تعداد صفحه: ۶۹ دسته بندی: صنایع کشاورزی

خلاصه طرح نام محصول درجه بندی ، بسته بندی و خشک کردن گل و گیاه به روش Dry Freez ظرفیت پیشنهادی طرح (ظرفیت عملی) 400 تن در سال کارخانجات تولید کننده داروهای انسانی و حیوانی موارد کاربرد برخی کارخانجات تولید کننده مواد آرایشی برخی کارخانجات تولید کننده مواد بهداشتی برخی کارخانجات محصولات غذائی مواد اولیه مصرفی عمده انواع گل و گیاه تازه کمبود محصول (پایان برنامه توسعه چهارم) 110 تن ...

تعداد صفحه: ۶ دسته بندی: صنایع غذایی و بسته بندی

رب گوجه فرنگی (ویسکوزیته) خط تولید رب گوجه فرنگی: این خط قادر است روزانه 1440 تن گوجه فرنگی را جهت تولید رب دریافت نماید. خط مذکور ساخت کارخانه ایتالیایی Rossi & Catelli بوده و دستگاه های نصب شده در آن بر اساس جدیدترین تکنولوژی روز دنیا منطبق با تمامی استانداردهای بین المللی با ظرفیت تولید 12 تن رب در ساعت می باشد. فرآیند تولید گوجه فرنگی برداشت شده در مزارع، در داخل سبدهای ...

تعداد صفحه: ۳۶ دسته بندی: صنایع غذایی و بسته بندی

مشخصات تهیه کننده طرح توجه: در صورتی که طرح کسب و کار به صورت گروهی تهیه شده است، مشخصات همکاران اصلی در پیوست آورده شود. خلاصه اجرایی (مدیریتی): در این طرح، سعی شده که برای یک واحد تولیدی رب گوجه فرنگی ارزیابی سرمایه، بازار کار و اشتغالزائی بررسی گردد. در بخش ارزیابی سرمایه گذاری طرح، سعی شده از حداقل امکانات لازم جهت تولید استعلام نرخ و نوع صورت گرفته و سپس هزینه شود. در بخش ...

تعداد صفحه: ۶۰ دسته بندی: صنایع غذایی و بسته بندی

11 تعریف ، ویژگی ها و مشخصات مواد خام لوبیا چیتی: برای تهیه کنسرو باید لوبیاچیتی رسیده و خشک باشد ، جهت بدست آوردن محصول با کیفیت بالا گونه انتخابی ماده اولی اهمیت بسیار زیادی دارد. بنابراین باید تنها از لوبیا چیتی درجه 1 استفاده شود. درحا حاضر مرغوبترین لوبیا چیتی در ایران لوبیای خمین است. بسته به محل برداشت ماده اولیه میزان رطوبت آن ممکناست ازحدود 20-8 درصد متغیر باشد و دانه ...

تعداد صفحه: ۳۵ دسته بندی: صنایع ساختمانی و مصالح ساختمانی

مقدمه برو کا ر میکن مگو چیست کار که سرمایه جاودانی ست کار با توجه به شرایط کنونی جامعه ی اسلامی ایران که تهدیدها علیه کشور ما روز به روز در حال افزایش است مساله کارآفرینی وتولید تمام اجناس مصرفی در داخل کشور از اهمیت زیادی برخوردار است و به طوری کلی اگر کار آفرینی در کشوری مورد توجه قرار گیرد،نرخ بیکاری وفقر به صورت قابل توجهی کاهش خواهد یافت واین نشانگر اهمیت کارآفرینی است. هدف ...

تعداد صفحه: ۱۰۸ دسته بندی: صنایع غذایی و بسته بندی

مقدمه آب ماده ای فراوان در کره زمین است. به شکل های مختلفی همچون دریا ، باران ، رودخانه و... دیده می‌شود. آب در چرخه خود ، مرتباً از حالتی به حالت دیگر تبدیل می‌شود، اما از بین نمی‌رود. هر گونه حیات محتاج آب می‌باشد. انسان ها از آب آشامیدنی استفاده می‌کنند، یعنی آبی که کیفیت آن مناسب سوخت و ساز بدن باشد. با رشد جمعیت، منابع آب طبیعی در حال تمام شدن هستند و این مسئله ، سبب نگرانی ...

تعداد صفحه: ۲۴ دسته بندی: صنایع کشاورزی

مقدمه تقاضای مداوم برای سبزی های تازه و فراورده ها در بازارهای کشور نشان دهنده عظیم بودن نقش اقتصادی صنعت تولید سبزی وسهم آن در بر آورد کردن عمده رژیم های غذایی است متخصصین علم تغذیه معتقدندکه مصرف سبزی ومیوه به صورت تازه یافراورده ای ازبروزناراحتیهای ناشی ازفقرغذایی جلو گیری می کند.خوشبختانه مصرف سبزی و میوه به صورت تازه در ایران بسیار رایج است. و کمتر سفره ایمی توان یافت که ...

تعداد صفحه: ۳۵ دسته بندی: صنایع غذایی و بسته بندی

فصل اول کلیات - 1 مقدمه : چیپس سیب زمینی یکی از انواع اسنک هاست. از سیب زمینی، برش های بسیار نازک تهیه کرده و در روغن داغ سرخ می کنند تا برشته شود. سپس می گذارند تا سرد شود و آنرا بسته بندی می نمایند. مواد افزودنی به چیپس های ساده ، تنها نمک است، اما انواع ادویه جات را هم به چیپس اضافه می کنند تا طعم های مختلفی از آن ایجاد نمایند. چیپس سیب زمینی همچون دیگر انواع اسنک، بخش اعظم ...

تعداد صفحه: ۳۴ دسته بندی: صنایع غذایی و بسته بندی

فصل اول کلیات 1- 1 مقدمه : کمپوت نوعی خوراک شیرین است که از پختن میوه های درسته یا تکه شده مثل سیب، گلابی، هلو، گیلاس، توت فرنگی، آلو و ... به همراه شکر تهیه می شود. معمولاً آب موجود در کمپوت از مربا، ژله و کنسرو بیشتر است. به کمپوت می توان انواع ادویه جات را هم اضافه نمود. همچنین کمپوت به نوعی نوشیدنی سنتی در کشور لهستان هم اطلاق می شود. در اواسط دهه 1980، 60 درصد از نوشیدنی ...

تعداد صفحه: ۵۰ دسته بندی: صنایع غذایی و بسته بندی

فصل اول کلیات 1- 1 مقدمه : ماکارونی یکی از غذاهای ایتالیایی می باشد که در سراسر دنیا طرفدار دارد Penne,یک نوع ماکارونی ایتالیایی. ماکارونی و اسپاگتی شباهت‌ها اسپاگتی و ماکارونی هردو از یک نوع آرد(سمولینا) ساخته می شوند تفاوت‌ها برای ساخت اسپاگتی خمیر را به شکل رشته‌های دراز در می‌آرند ولی در ماکارونی به شکل ‌های دیگر در می‌آورند ریشه نام دو احتمال وجود دارد از واژه یونانی ...

تعداد صفحه: ۳۴ دسته بندی: صنایع غذایی و بسته بندی

فصل اول کلیات - 1 مقدمه : سس مایونز نوعی سس غلیظ، سفید و کرم مانند است که سرد سرو می شود. این سس، امولسیونی از روغن نباتی می باشد که در زرده تخم مرغ معلق است و سرکه یا آبلیمو و انواع ادویه جات برای مزه دار کردن این سس مورد استفاده قرار می گیرند. سس مایونز را بدین طریق تهیه می کنند که روغن را به تدریج به مایعات دیگر اضافه می نمایند؛ در عین حال که مواد داخل ظرف را مرتباً هم می ...

تعداد صفحه: ۲۹ دسته بندی: صنایع غذایی و بسته بندی

مقدمه : هویج گیاهی است دو ساله از خانواده چتریان ، قسمت مورد استفاده گیاه هویج ، ریشه ، میوه و تخم آن است. موطن اصلی هویج در اروپا ، شمال آفریقا و آسیا می باشد و پاره ای از انواع آن در آمریکای شمالی وجنوبی یافت می شود . یکی از سبزیجات مهم دنیا از نقطه نظر تغذیه ای و اقتصادی هویج است و در بین کشورهای تولید کننده جهان چین با 35 درصد در رتبه اول و پس از آن به ترتیب آمریکا و روسیه ...

تعداد صفحه: ۷۴ دسته بندی: صنایع غذایی و بسته بندی

نام محصول نگهداری میوه و سبزی به روش IQF ظرفیت پیشنهادی طرح (ظرفیت عملی) 800 تن در سال موارد کاربرد تهیه انواع غذاها، پیش غذاها ، سالادها ، اردوها ، مصرف مستقیم به عنوان میوه و تنقلات و غیره مواد اولیه مصرفی عمده سبزی و میوه تازه مانند نخود سبز ، لوبیا سبز ، سیب زمینی ، توت فرنگی ، آلبالو و دیگر محصولات کمبود محصول (پایان برنامه توسعه چهارم) 4305 تن در سال اشتغال زایی (نفر) 30 ...

تعداد صفحه: ۶۹ دسته بندی: صنایع غذایی و بسته بندی

خلاصه طرح (جداول در فایل اصلی موجود است ) معرفی محصول تعریف سرکه : سرکه ، مایع ترشی است که از اکسید شدن اتانول موجود در آب سیب ، ماء الشعیر و موادی از این قبیل بدست میآید .معمولاً 3 تا 5 درصد از حجم سرکهها، اسید سیتریک میباشد. البته سرکه های طبیعی، اسید تارتریک و اسید سیتریک کمتری دارند تاریخچه سرکه : اسید اسیتیک یا جوهر انگور جزو اسیدهای کربوکسیلیک است و در نامگذاری آیوباک به ...

تعداد صفحه: ۴۲ دسته بندی: صنایع غذایی و بسته بندی

خلاصه طرح نام محصول رنگ های خوراکی ظرفیت پیشنهادی طرح 50 تن در سال موارد کاربرد صنایع غذایی ، صنایع داروسازی مواد اولیه رنگ های طبیعی : دانه گیاه آناتو ، هویج ، انگور ، ریشه چغندر ، اسفناج ، حرارت مواد اولیه مصرفی دادن کربوهیدراتها و... مواد اولیه رنگ های مصنوعی : سرب ، ارسینیک ، آمین های آرماتیک ، مواد قابل استخراج بادی اتیل اتر کمبود محصول 17900.5 تن اشتغال زایی ( نفر) 31 زمین ...

تعداد صفحه: ۶۱ دسته بندی: صنایع غذایی و بسته بندی

غلات حجیم شده -1 معرفی محصول بطور کلی فرآورده های حجیم شده را می توان از بیشتر غلات مانند گندم، جو، برنج و ذرت تولید کرد که به اشکال گوناگون مانند ورقه ای، پولکی یا دانه کامل حجیم شده به بازار عرضه می شوند. از ذرت بیشتر از سایر غلات برای تولید فرآورده های حجیم استفاده می شود. بر اساس تعاریف استانداردهای ملی، غلات حجیم شده عبارتند از بلغور و آرد غلات که به وسیله دستگاه اکسترودر، ...

تعداد صفحه: ۴۶ دسته بندی: صنایع تبدیلی

خلاصه طرح (جداول در فایل اصلی موجود است) ١-١- نام و کد محصول [1] کد شرح کد واحد سنجش 2 5201511 انواع کیسه پلاستیکی تن کد آیسیکی با نام کیسه های aseptic جهت نگهداری مواد غذایی در سازمان صنعت، معدن و تجارت به ثبت نرسیده است . ولی نزدیکترین کد به این نوع تولیدات کد ذیل می باشد. واحدهایی که تنها قصد تولید کیسه های اسپتیک جهت نگهداری مواد غذایی را دارند می توانند درخواست کد آیسیک ...

تعداد صفحه: ۷۳ دسته بندی: صنایع فلزی و خودروسازی

فصل اول خلاصه گزارش نام محصول سورت و نگهداری فنی میوه ویژگی محصول یا طرح استفاده صنایع تبدیلی، کشاورزی، بازرگانی ظرفیت پیشنهادی طرح (تن) 4 موارد کاربرد مصرف عمومی مواد اولیه مصرفی عمده (مقدار داخلی یا خارجی) میوه کمبود / مازاد محصول تا سال 1393 2089508 اشتغالزایی (نفر) 36 زمین مورد نیاز (2m) 10 تولیدی (2m) 1400 زیر بنا اداری (2m) 400 انبار (2m) 1250 آب (3m) 12.2 میزان مصرف ...

تعداد صفحه: ۱۱۲ دسته بندی: صنایع کشاورزی

فصل اول خلاصه گزارش (جداول در فایل اصلی موجود است) کارفرما سازمان صنایع کوچک و شهرکهای صنعتی ایران عنوان طرح تولید انواع کود فسفات ساده و تریپل کود کامل کد آیسیک 24121310 شماره تعرفه گمرکی 31031000 SUQ kg حقوق واردات 4 استاندارد ملی یا بین المللی 128 , 191-1 , 191- 2, 192, 192-2 سرمایه گذاری کل 109,446,867 سرمایه ثابت 94,995,191 سرمایه در گردش 14,451,676 سرمایه گذاری کل ...

تعداد صفحه: ۷۹ دسته بندی: صنایع غذایی و بسته بندی

مقدمه: روغن ها و چربی های خوراکی بخش عمده ای از ترکیب مواد غذایی و غذای مصرفی روزانه را به خود اختصاص می دهند . رشد سریع جمعیت و نیاز به افزایش هر چه بیشتر تولید از یک سو و عدم استقلال صنایع روغن کشور از برخی لحاظ نظیر مواد اولیه ، ماشین آلات و یا کاتالیست ، خاک رنگبر و غیره از سوی دیگر ، مشکلات روز افزونی را سبب شده است که حل آنها منوط به انجام فعالیت های گسترده و تلاش بیشتر از ...

تعداد صفحه: ۶۵ دسته بندی: صنایع کشاورزی

« تاریخچه و سبکهای گوناگون هنر باغ سازی در جهان » باغ نمایانگر منظره ای از دنیای ایده آل بشر است. باغ را نمی توان جدا از مردمی که آنها را ساخته اند دانست. لذا باغهای زینتی تفریحی هر دوره ای نمایانگر دنیای ایده آل و رویایی مردم آن دوره و اجتماع خاص خود محسوب می شود. باغ سازی و باغبانی در آشنایی با ارتباط مردم و گیاهانی که آنان در طی تاریخ به کار برده اند برای استفاده سازنده و ...

تعداد صفحه: ۵۵ دسته بندی: صنایع غذایی و بسته بندی

خلاصه طرح : تاریخچه : کارخانه تولیدی بهگل خراسان واقع در شهرک صنعتی طوس در سال 1351 تاسیس گردیده که تحت حمایت آستان قدس رضوی بود. که بعدها به علت پیشرفت در کار و تولیدات فراوان این شرکت از حمایت آستان قدس رضوی بیرون آمد ، و سهامی آن خاص گردید . که هم اکنون پس از 18 سال سهامی خاص بودن به پیشرفتهایی از قبیل افزایش کارکنان بخشهای اداری ، کارگران و سرویسهای ایاب و ذهاب و گسترش مساحت ...

تعداد صفحه: ۴۵ دسته بندی: صنایع کشاورزی

مقدمه : توجه و علاقه انسان ها به گل و نقش گیاهان در زندگی بشر موضوعی کاملا شناخته شده است. گل از دیر باز به عنوان نمادی برای ابراز عشق و محبت و همچنین ابزاری برای ادای احترام شناخته شده است. چنانکه در اوایل قرن بیستم ، بقایای دسته ای از گل های بریده در مقبره فرعون کشف شد که متعلق به هزار سال پیش از میلاد مسیح بود. هر بخش از اندام های مختلف گیاهان زیبایی خاص خود را داراست . به ...

تعداد صفحه: ۱۶ دسته بندی: صنایع کشاورزی

مساحت طرح: 2000 متر مربع مجری طرح: شرکت مهندسی خرم ساز خمین محل اجرا: شهرستان خمین- روستای خوراوند هزینه های طرح سرمایه گذاری کلی طرح: 1431039000 ریال سهم متقاضی: 286207000 ریال سهم بانک: 1130520810 بسمه تعالی مقدمه: مطالعه و بررسی در تاریخچه علم کشاورزی در شاخه باغبانی بیانگر این حقیقت است که مسیر حرکت و پیشر فت این شاخه از کشاورزی مدیون تجربه و اطلاعات علمی است و استفاده از ...

تعداد صفحه: ۲۲ دسته بندی: صنایع غذایی و بسته بندی

کارآفرین و کارآفرینی: کارآفرینی یعنی درهم آمیختن ویژگیهای شخصی و ابزار مالی و منابع موجود در محیط با استفاده از تجهیزات، تسهیلات و امکاناتی که در اختیار داریم. کارآفرینی کسی است که توانایی آنرا دارد تا فرصتهای کسب و کار را ببیند و آنها را ارزیابی کند، منابع لازم را جمع‌آوری و از آنها بهره‌برداری کرده و عملیات مناسبی را برای رسیدن به موفقیت پی ریزی نماید. کارآفرین کسی است که ...

تعداد صفحه: ۳۸ دسته بندی: صنایع کشاورزی

فصل اول کلیات 1- 1 مقدمه : در طب باستان هند و ایران این میوه ی طلایی به عنوان کیمیای جوانی شناخته میشده است. امروزه پژوهشگران معتقدند که موز به سیستم هاضمه کمک می کند و حس جوانی و شادابی را در فرد زنده نگه می دارد. موز می تواند در نگهداشتن کلسیم، فسفر، و نیتروژن کمک می کند. کلیه ی موارد فوق برای ایجاد بافت های مناسب هاضمه مهم هستنند. موز دارای نوعی شیرینی طبیعی نیز می باشد که به ...

تعداد صفحه: ۲۱ دسته بندی: صنایع کشاورزی

مشخصات محل اجرای طرح استان: اصفهان شهرستان: فلاورجان بخش:روستای شرودان ویژگی های محل اجرای طرح ١.مساحت؟٤٠٠٠مترمربع ٢.محل اجاره ای است یاتملیکی؟ تملیکی ٣.درصورتی که محل خارج شهراست فاصله آن تامرکزوفاصله آن تاجاده اصلی چقدراست؟تاشهر٢کیلومترتاجاده اصلی١کیلومتر ٤.ویژگی(ویژگی های)مهم محل(مکان)چیست؟خاک وآب مرغوب میزان کل سرمایه گذاری١٬٤٠٧٬٧٥١٬٤٠٠ ریال .خلاصه مدیریتی مهمترین بخش یک طرح ...

تعداد صفحه: ۹ دسته بندی: صنایع کشاورزی

مقدمه پرورش گل و گیاه کار مورد علاقه‌ خیلی از افراد است. خیلی از مردم بعد از کارهای روزانه به پرورش گل و گیاه می‌پردازند و این کار را دوست دارند. پرورش گل وگیاه در منزل علاوه بر تأثیرات فراوان بر روح و روان موجب زیبایی و لطافت منزل می‌شود. پرورش گل و گیاه در منازل عموماً با وسایل اندکی صورت می‌گیرد و اکثر کارها توسط خود فرد انجام می‌شود. این گیاهان عموماً از نوع آپارتمانی ...

تعداد صفحه: ۱۵ دسته بندی: صنایع کشاورزی

موضوع طرح: تولید محصولات خارج از فصل در گلخانه (صیفی جات گلخانه ای) دستگاه صادرکننده مجوز: وزارت جهاد کشاورزی ظرفیت اسمی تولیدات: 5/486 تن نوع تولیدات: خیار، گوجه فرنگی و بادمجان گلخانه ای تعداد شاغلین: 7 نفر مشخصات سرمایه گذاری طرح: سرمایه گذاری کل طرح: 29. 1434 میلیون ریال سرمایه گذاری ثابت: 48. 1366 میلیون ریال سرمایه در گردش: 82. 67 میلیون ریال درآمد سالیانه: 45. 1304 میلیون ...

تعداد صفحه: ۴۶ دسته بندی: صنایع غذایی و بسته بندی

خلاصه طرح میزان تولید داخلی جمع کل میزان تولید انواع مربا ٢١٦٧٩٦ تن می باشد میانگین واردات دو سال گذشته واردات در سال ١٣٨٩ معادل ٤,٨٨٣٥ تن بوده است میزان مصرف سالانه کشور میزان مصرف انواع مربا سالانه کشور معادل٥,١٩٠٨٣٧تن و سرانه مصرف معادل٧,٢کیلو گرم می باشد میزان کمبود یا مازاد تا پایان واحد های تولیدی با ظرفیت ٧٠% ظرفیت اسمی تولید دارند و با توجه به مصرف داخلی و.....میزان ...

تعداد صفحه: ۳۶ دسته بندی: صنایع غذایی و بسته بندی

خلاصه طرح (جداول در فایل اصلی موجود است) معرفی محصول : فلفل ها در گروه سبزی ها قرار دارد از فلفل سبز دلمه ای تا فلفل تند قرمز ، همگی در یک گروه غذایی جای می گیرند و تقریباﹰ دارای یک سری از خواص مفید برای بدن هستند .هفت هزار سال قبل از میلاد مسیح، در آمریکای جنوبی و مرکزی از این سبزی به عنوان چاشنی در غذاها استفاده می شد و با سفر کریستف کلمب به این مناطق، این سبزی به کشورهای ...

تعداد صفحه: ۶۴ دسته بندی: صنایع غذایی و بسته بندی

خلاصه طرح نام محصول تولید کنسرو ذرت و نخود فرنگی ظرفیت پیشنهادی طرح (ظرفیت عملی) 900 تن در سال کنسرو نخود فرنگی مصرف در تهیه سالاد الویه، مصرف در تهیه سوپ موارد کاربرد ها، تهیه خورشت ها، تهیه پیش غذاها و ... کنسرو ذرت شیرین مصرف در تهیه سالادها، مصرف بصورت مستقیم، مصرف در تهیه پیتزا، مصرف در اردوها و ... مواد اولیه مصرفی عمده ذرت شیرین تازه و نخود سبز تازه کمبود محصول (پایان ...

تعداد صفحه: ۵۶ دسته بندی: صنایع غذایی و بسته بندی

مقدمه روغنها و چربی های خوراکی بخش عمده ای از ترکیب مواد غذایی و غذای مصرفی روزانه را به خود اختصاص می دهند . رشد سریع جمعیت و نیاز به افزایش هر چه بیشتر تولید از یک سو و عدم استقلال صنایع روغن کشور از برخی لحاظ نظیر مواد اولیه ، ماشین آلات و یا کاتالیست ، خاک رنگبر و غیره از سوی دیگر ، مشکلات روز افزونی را سبب شده است که حل آنها منوط به انجام فعالیت های گسترده و تلاش بیشتر از ...

تعداد صفحه: ۱۱۰ دسته بندی: صنایع چوب و سلولزی

پیشگفتار: اکثر مردم کار آفرینی را مترادف با واژه اشتغال و کار یابی می دانند در حالی که کارآفرینی مدیریت و رهبری است که رشد، تغییرو تحول دارد. بنا به تعریف واژه نامه دانشگاهی و بستر: کار آفرین کسی است که متعهد می شود مخاطره یک فعالیت اقتصادی را سازماندهی، اداره و تقبل کند. ریچارد کانتیلون2 به سه عنصر در خصوص فعالیت کار آفرینان اشاره نموده اول آنکه آنها در یک محیط همراه با عدم ...

تعداد صفحه: ۱۶۳ دسته بندی: سایر موضوعات

مقدمه: در این مجال به کار مطالعه و تدوین آثار و مجموعه های قابل طرح در موزه پرداخته شده ، ناگفته نماند که بدین لحاظ سعی شده بیشتر به مباحث نظری ایجاد یک موزه شهر و حکمت و فوائد وجود آن در یک شهر می پردازیم . تشکیل مجموعه ی موزه در سه مرحله انجام می گیرد : 1- برنامه ریزی ، 2- گرد آوری و غنی سازی ، 3- مدیریت و راهبری مجموعه .[1] در طرح مورد نظر (طرح احداث موزه شهر دماوند) ، برنامه ...

تعداد صفحه: ۴۰ دسته بندی: سایر موضوعات

آشنایی با شرکت شرکت عطر بیک از سال 1381 شروع به فعالیت تولیدی نمود و از این سال به بعد گامی موثر در جهت تقاضای کشور به همراه داشته است. شرکت عطر بیک تحت نظر لیسانس بیک فرانسه بوده و روابط سازمانی این شرکت به شرکت بیک فرانسه باز می گردد. کارخانه عطر بیک واقع در جاده آبعلی می باشد و دارای دو دفتر اداری می‌باشد که یکی شرکت بیک یار به عنوان دفتر مرکزی و دیگری شرکت بیک می‌باشد. شرکت ...

تعداد صفحه: ۵۰ دسته بندی: صنایع غذایی و بسته بندی

تاریخچه فعالیت کلیات مجتمع کشت و صنعت چین چین (سهامی عام ) در تاریخ 14/8/1353 به صورت شرکت سهامی خاص تأسیس شده و طی شماره 1296 در اداره ثبت شرکت ها و مالکیت صنعتی مشهد به ثبت رسیده است . شرکت در تاریخ 19/12/1358 در اجرای قانون توسعه و حفاظت صنایع ایران مشمول بند ج قانون مذکور شناخته شده و تاریخ مذکور لغایت 20/12/1364 هیأت 5 نفره موضوع ماده 2 متمم قانون توسعه و حفاظت صنایع ایران ...

تعداد صفحه: ۱۹ دسته بندی: صنایع نساجی-پوشاک-چرم

مقدمه: در بیست یا سی سال اخیر دسته عمده ای از مدل های بهینه به نام مدل های برنامه ریزی مورد توجه قرار گرفته است که کاربرد آنها در حل مسائل مختلف مانند مسائل نظامی، سیاسی، صنعت مدیریت و غیره با اهمیت می باشد. در مجموع مدل های برنامه ریزی شامل واگذاری مناسب ترین ترکیب از منابع محدود در رسیدن به هدف یا هدف های تصمیم می باشد بدین قرار که هر تصمیم گیرنده منابعی از قبیل پول و نیروی ...

تعداد صفحه: ۱۸ دسته بندی: صنایع دستی-هنر

1 توصیف پرنده 2 امکان سنجی 3 جدول تجهیزات 4 اقد مجوز و مسائل قانونی 5 جدول مواد مصرفی 6 برآورد نیروی انسانی 7 سؤالات انفرادی 8 محاسبه 9 گزارش بازدید 10 محل تاسیس پیشگفتار با توجه به سنتهای دیرینه مردم ایران انداختن سفره عقد از زمانهی بسیار قدیم در ایران مرسوم بوده ، البته در زمانهای قدیم با وسایل اندک و مختصر سفره عقد را تزئین می کردند ولی بعد از آن یعنی در زمان قبل انقلاب کمی ...

تعداد صفحه: ۳۹ دسته بندی: صنایع ساختمانی و مصالح ساختمانی

مقدمه صنعت و تکنولوژی عطیه خداوند متعال برای گذران زندگی مردم است و بدون اتکا به فن آوری روز تحقق عدالت اجتماعی امکان پذیر نیست، یا بسی دشوار است. اندیشه حکومت اسلامی موید علم و صناعت برای اداره مطلوب و عادلانه جامعه است. استخدام تکنولوژی مناسب برای رونق اقتصادی و افزایش تولید از سویی و تسلط کامل بر اطلاعات اجتماعی و ایجاد زمینه توزیع (عادلانه ثروت) و کالا با توجه به رشد جمعیت ...

تعداد صفحه: ۵۰ دسته بندی: صنایع غذایی و بسته بندی

تاریخچه فعالیت کلیات مجتمع کشت و صنعت چین چین )سهامی عام ) در تاریخ 14/8/1353 به صورت شرکت سهامی خاص تأسیس شده و طی شماره 1296 در اداره ثبت شرکت ها و مالکیت صنعتی مشهد به ثبت رسیده است . شرکت در تاریخ 19/12/1358 در اجرای قانون توسعه و حفاظت صنایع ایران مشمول بند ج قانون مذکور شناخته شده و تاریخ مذکور لغایت 20/12/1364 هیأت 5 نفره موضوع ماده 2 متمم قانون توسعه و حفاظت صنایع ایران ...

تعداد صفحه: ۳۸ دسته بندی: ورزشی و تفریحی

فصل اول کلیات 1- 1 مقدمه : امروزه ورزش یکی از اموری است که به عناوین مختلف در جهان مطرح شده و گروه زیادی به اشکال گوناگون با آن سرو کار دارند. برخی از مردم، ورزشکار حرفه ای اند و گروهی ورزشکار آماتور . گروهی طرفدار و علاقه مند به ورزش و دیدن برنامه ها، مسابقات و نمایش های ورزشی بوده، وعده ای نیز از راه ورزش امور زندگی خویش را می گذرانند. وزارتخانه ها و ادارات ورزشی فراوانی تاسیس ...

تعداد صفحه: ۳۱ دسته بندی: سایر موضوعات

فصل اول کلیات 1- 1 مقدمه : عکاسی به فرایند ثبت تصاویر به وسیله دریافت و ثبت نور برروی یک سطح حساس به نور (نگاتیو (فیلم) یا سنسور الکترونیکی) گفته می‌شود. الگوهای نوری بازتابیده شده یا ساطع شده از اشیا بر روی سطح حساس به نور (هالوژن نقره یا سنسور)تأثیر می‌گذارد و باعث ثبت تصاویر می‌گردد.[۱] عکاسی دارای سه ویژگی علمی، صنعتی (اقتصادی) و هنری است. عکاسی به عنوان یک پدیده علمی تولد ...

تعداد صفحه: ۳۳ دسته بندی: صنایع نساجی-پوشاک-چرم

فصل اول کلیات 1- 1 مقدمه : پارچه لایه‌ای نرمش‌پذیر است که از شبکه‌ای از نخ‌ها و یا الیاف طبیعی یا مصنوعی تشکیل شده‌است. که نوع نخ‌ها و یا الیاف و ساختار و نحوه قرار گیری انها در کنار یکدیگر ساختمان پارچه و خصوصیات فیزیکی آن را بوجود می‌آورد. پارچه را از روشهای بافت تاری-پودی، بافت حلقوی(کش‌بافی یا قلاب بافی)، روشهای بی بافت، گره زدن تولید می‌شود. پارچه‌ها از نظر مواد بکار رفته ...

تعداد صفحه: ۳۶ دسته بندی: صنایع بازیافت

فصل اول کلیات 1- 1 مقدمه : اولین قدم در مورد صنعت پلاستیک ، توسط فردی به نام وایسا هیکات انجام گرفت که تلاش می‌کرد ماده‌ای بجای عاج فیل تهیه کند. چون عاج فیل بعنوان ماده‌ای سخت ، گرانقیمت و همینطور کمیاب کاربردهای فراوانی داشت. وی توانست نیترات سلولز را (که به غلط نیتروسلولز گفته می‌شود) از سلولز تهیه کند. پس نیترات سلولز اولین پلاستیک با منشا طبیعی است. یک ویژگی مهم مواد ...

تعداد صفحه: ۵۳ دسته بندی: صنایع دستی-هنر

فصل اول کلیات 1- 1 مقدمه : معرق سازی در ایران از سده ۶ هجری و دوره سلجوقیان با ساخت کاشی معرق پیشرفت کرد و در سده هشتم کامل‌تر و ظریف‌تر شد. در سده نهم و دهم هجری نیز رشد بسیار زیادی کرد. شهرهای اصلی معرق سازی در این دوره اصفهان ، یزد ، کاشان ، هرات ، سمرقند و آران و بیدگل بودند. هنر موزاییک از دیرزمان شناخته شده بود و تا به امروز نیز کاربرد دارد. در بین النهرین و مصر باستان ...

تعداد صفحه: ۴۸ دسته بندی: صنایع کشاورزی

فصل اول کلیات 1- 1 مقدمه : آبیاری از نظر علمی تعابیر مختلفی دارد اما به معنای واقعی کلمه ، پخش آب روی زمین جهت نفوذ در خاک برای استفاده گیاه و تولید محصول می‌باشد. هر چند فقط 15 درصد از زمینهای کشاورزی دنیا تحت آبیاری قرار دارند و 85 درصد بقیه به صورت دیم و بدون آبیاری مورد استفاده قرار می‌گیرند اما نیمی از تولیدات کشاورزی و غذای مردم جهان از همین زمینهای آبی حاصل می‌شود. که این ...

تعداد صفحه: ۴۷ دسته بندی: صنایع غذایی و بسته بندی

فصل اول کلیات 1- 1 مقدمه : یک برنامه غذایی مناسب باید کلیه مواد مغذی (مواد نشاسته ای ، پروتئینی ،چربی ،ویتامین ها و املاح) را به نسبت های متعادل در اختیار کودک قرار دهد تا انرژی مورد نیاز او که معمولاَ بر اساس صد کیلو کالری به ازای هر کیلوگرم وزن بدن است ،تامین شود. معمولاَ 50 درصد انرژی مورد نیاز کودک از مواد قندی ،30 درصد از مواد چربی و حدود 20 درصد از مواد پروتئینی به دست می ...

تعداد صفحه: ۳۳ دسته بندی: صنایع غذایی و بسته بندی

فصل اول کلیات 1- 1 مقدمه : کمپوت نوعی خوراک شیرین است که از پختن میوه های درسته یا تکه شده مثل سیب، گلابی، هلو، گیلاس، توت فرنگی، آلو و ... به همراه شکر تهیه می شود. معمولاً آب موجود در کمپوت از مربا، ژله و کنسرو بیشتر است. به کمپوت می توان انواع ادویه جات را هم اضافه نمود. همچنین کمپوت به نوعی نوشیدنی سنتی در کشور لهستان هم اطلاق می شود. در اواسط دهه 1980، 60 درصد از نوشیدنی ...

تعداد صفحه: ۳۵ دسته بندی: صنایع تبدیلی

فصل اول کلیات - 1 مقدمه : کَفش نامی کلی برای انواع پاافزار است. به سازنده و تعمیرکننده کفش‌ها کَفّاش گفته می‌شود. کفاش به قیاس کلمه‌های عربی ساخته شده‌است و در منابع کهن‌تر فارسی نظیر شاهنامه لفظ کفشگر به کار رفته‌است. اجزاء کفش رویه تخت بیرونی کف‌های داخلی قابل تعویض مغزی: باریکهٔ چرمی نوارمانند که میان زیره و رویهٔ کفش دوخته می‌شود.[۱] توکاری: کاغذ یا مقواهایی که برای کلفت ...

تعداد صفحه: ۳۴ دسته بندی: صنایع غذایی و بسته بندی

فصل اول کلیات 1- 1 مقدمه : علیرغم نیاز کشور به واردات محصولات کشاورزی و فقدان امکانات کافی در جهت حمل و نقل سریع و صحیح این محصولات به بازارهای مصرف، موجب ازبین رفتن سرمایه کشاورزان داخلی و افزایش نرخ واردات فرآورده های کشاورزی به کشور می گردد. از دیگر سو نیاز به محصولات کشاورزی در تمام فصول، اهمیت یافتن روشی برای حفظ و نگهداری بلند مدت این محصولات را دو چندان می نماید. صنایع ...

تعداد صفحه: ۳۹ دسته بندی: صنایع غذایی و بسته بندی

فصل اول کلیات - 1 مقدمه : کمبود ید سلامتی انسان ها را از راه های مختلف به مخاطره می اندازد. مهمترین تأثیر منفی کمبود ید، عدم رشد مغز انسان است. بعضی از عوارض ناشی از کمبود ید، در صورت بروز، غیر قابل جبران می باشند اما همه این عوارض به طور کلی و به سادگی با استفاده از یک سری تکنیک ها و روش های افزودن ید به مواد مصرفی قابل پیش بینی هستند، به طوری که مسئولین بهداشت و سلامتی و ...

تعداد صفحه: ۳۹ دسته بندی: شیلات-دامداری-دامپروری- طیور

فصل اول کلیات 1- 1 مقدمه : کلسیم که نقش اساسی در شکل ‌گیری و استحکام استخوان ها و سلامت دندان ها دارد، از مهم‌ ترین ترکیبات موجود در شیر است. فسفر که برای بسیاری از واکنش‌های شیمیایی بدن و فعال کردن آنزیم‌ها لازم است و در رشد و ترمیم بافتی دخالت دارد، در میان املاح موجود در شیر حضور داشته و به غیر از آن، سدیم و پتاسیم که در تنظیم اسیدی و بازی بودن سلول‌ های بدن نقش ایفا می کنند، ...

تعداد صفحه: ۳۹ دسته بندی: صنایع دارویی-پزشکی-بهداشتی

فصل اول کلیات 1- 1 مقدمه : بینائی سنجی همان علم مراقبت های بینائی است. درس خوانده های این رشته به عنوان مراقبین اولیه بهداشت چشم مسوولیت خفظ و سلامت بینائی را به عهده دارند. چشم از اعضای کوچک بدن است اما اختلالات و عوارض آن بسیار گسترده و پیچیده است بطوری که نیازمند تجهیزات و دستگاه های مدرن است. دقت و حوصله فراوان برای مداوای یک بیمار چشمی حرف اول را می زند. طول دوره رشته ...

تعداد صفحه: ۵۴ دسته بندی: صنایع نساجی-پوشاک-چرم

فصل اول کلیات 1- 1 مقدمه : مانتو یا روپوش لباس گشادی است که روی لباس‌های دیگر پوشیده می‌شود. [۱] امروزه مانتو در ایران، کارکردهای اداری، فرهنگی، مذهبی و حتی سیاسی دارد. کاربردها در ایران، مانتو به عنوان نوعی حجاب اسلامی برای زنان استفاده می‌شود. [۲] همچنین از گذشته‌های دور، در مدارس دخترانه مانتو به عنوان لباس متحدالشکل دانش‌آموزان به کار می‌رفته[۳] و امروزه نیز به کار می‌رود. ...

تعداد صفحه: ۴۳ دسته بندی: صنایع چوب و سلولزی

فصل اول معرفی طرح 1-2-مشخصات محصول نام و کاربرد محصول: صنایع چوب و کاغذ سازی و مقوا سازی – ( تهیه و تولید انواع کاغذ و چوب های خاص و مقوا و پکیج های بسته بندی مقوایی برای صنایع و ... )-2-تعیین ظرفیت تولید -3-برآورد میزان مصرف مواد اولیه و قطعات خریدنی ردیف نام محصول ظرفیت تولید سالانه ظرفیت تولید ماهانه ظرفیت تولید روزانه 1 چوب نرم 30 تن 3 تن 100 کیلو گرم 2 چوب سنگین 150 تن 15 ...

تعداد صفحه: ۴۴ دسته بندی: شیلات-دامداری-دامپروری- طیور

خلاصه طرح : در این طرح به بررسی مزرعه پرورش بلدرچین پرداخته شده است ، برای بررسی طرح از روش های آماری و اقتصادی و برآورد های مالی استفاده شده است ، این طرح شامل چهار فصل میباشد ، فصل اول به بیان کلیاتی از قبیل مقدمه ، تاریخچه ، مجوز های قانونی مورد نیاز ، وضعیت بازار ، میزان واردات و صادرات و ... پرداخته است ، فصل دوم به بیان روش انجام کار پرداخته است ، بازدید از واحد کاری مشابه ...

تعداد صفحه: ۴۶ دسته بندی: صنایع غذایی و بسته بندی

خلاصه طرح : در این طرح به بررسی کارگاه تولید نودل پرداخته شده است ، برای بررسی طرح از روش های آماری و اقتصادی و برآورد های مالی استفاده شده است ، این طرح شامل چهار فصل میباشد ، فصل اول به بیان کلیاتی از قبیل مقدمه ، تاریخچه ، مجوز های قانونی مورد نیاز ، وضعیت بازار ، میزان واردات و صادرات و ... پرداخته است ، فصل دوم به بیان روش انجام کار پرداخته است ، بازدید از واحد کاری مشابه ، ...

تعداد صفحه: ۴۶ دسته بندی: صنایع غذایی و بسته بندی

صنعت آبمیوه مقدمه با رشد روز افزون جمعیت افزایش میزان مواد غذایی اهمیت فوق العاده ای پیدا کرده است . تکنولوژی پیشرفته مواد غذایی سبب شده که ما بتوانیم حداکثر استفاده را از تولیدات کشاورزی به عمل آوریم و ضایع شدن محصولات کشاورزی جلوگیری نماییم . صنعت آبمیوه ( آبمیوه نکتار و پوره میوه ) نیز یکی از جدید ترین رشته های صنایع غذایی است ، علی رغم اینکه به تازگی در ایران معمول گردیده به ...

تعداد صفحه: ۲۰ دسته بندی: صنایع غذایی و بسته بندی

موضوع طرح : تولید ماکارونی با ظرفیت 1000 تن در سال نوع تولیدات : ماکارونی تعداد شاغلین : 14 نفر مشخصات سرمایه گذاری طرح (ارقام به میلیون ریال) سرمایه گذاری کل طرح : 4410 سرمایه گذاری ثابت : 4020 سرمایه در گردش : 150 در آمد سالیانه: 3500 سود ویژه : 969 دوره بازگشت سرمایه : 50 ماه نرخ باز دهی سرمایه : %24 مقدمه : فراورده های ماکارونی به دو نوعند : -1 فراورده های ماکارونی ساده -2 ...

تعداد صفحه: ۲۲ دسته بندی: صنایع غذایی و بسته بندی

آب معدنی ویتامینه: آب معدنی ، آبی است که یا بصورت طبیعی و یا بصورت مصنوعی دارای املاح افزوده شده باشد. بعضی از اشکال آب معدنی همینطور حاوی گاز co2 (کربناته) می باشد که ممکن است نتیجه فرآیندهای طبیعی باشد. آب معدنی بصورت حاوی 250 قسمت در میلیون (P.P.m) املاح معدنی تعریف گردیده است . اکثر آبها به منظور کاهش مقدار املاح و باکتری های ناخواسته و یا مواد شیمیایی فرآیند می شوند. برعکس ...

تعداد صفحه: ۲۹ دسته بندی: صنایع غذایی و بسته بندی

خلاصه طرح نام محصول تولید آبمیوه با قطعات میوه ظرفیت پیشنهادی طرح (ظرفیت عملی) موارد کاربرد مواد اولیه مصرفی عمده کنسانتره میوه – شکر – اسید سیتریک – سود کاستیک اشتغال زایی زمین مورد نیاز اداری 280 زیر بنا تولیدی 550 انبار 150 تاسیسات و سایر 20 میزان مصرف سالانه مواد اولیه اصلی به ترتیب 1260 تن 680 – تن 13 – تن و 1 تن میزان مصرفی آب توان برق سالانه یوتیلیتی سوخت مصرفی ارزی ...

تعداد صفحه: ۴۸ دسته بندی: صنایع غذایی و بسته بندی

1 تاریخچه: انجماد یکی از اصول نگهداری محصولات غذایی است که از دیرباز مورد توجه بشر اولیه بوده است. استفاده از یخچالهای طبیعی و نگهداری گوشت شکار و ماهی در داخل برف توسط اسکیموها، استفاده از مخلوط یخ و نمک برای ایجاد درجات حرارت پایین تر از یخ خالص، ابداع روش مکانیکی تولید سرما با استفاده از آمونیاک در سال 1875میلادی و احداث سردخانه های صنعتی و عرضه گوشت قرمز و سفید به صورت منجمد ...

تعداد صفحه: ۷۲ دسته بندی: صنایع دارویی-پزشکی-بهداشتی

خلاصه طرح نام محصول کیسه خون((Blood Bag ظرفیت پیشنهادی طرح 3 میلیون عدد مواد اولیه (هزارریال) 1,410,000 اشتغال زایی 50نفر زمین مورد نیاز 14000مترمربع اداری 75 سالن تولید 2500 انبار مواد اولیه 500 انبار محصول 500 زیر بنا آشپزخانه 25 رخت کن و نماز خانه 25 سرویس ها 50 ساختمان نگهبانی 50 سرمایه ثابت (هزار ریال) ##### سرمایه در گردش(هزارریال) ##### مصرف سالانه آب ( متر مکعب) 4500 ...

تعداد صفحه: ۴۹ دسته بندی: شیلات-دامداری-دامپروری- طیور

خلاصه طرح نام محصول تولید خوراک آماده دام از پوست تازه پسته و ضایعات کشاورزی ظرفیت پیشنهادی طرح (تن در سال) 15000 زمین و ساختمان (متر مربع) کل زمین 4700 سالن تولید 600 انبار 1400 اداری و خدماتی 250 تعداد کارکنان کل کارکنان 19 تولیدی 8 کمک تولیدی 4 اداری و خدماتی 7 سرمایه گذاری (میلیون ریال) سرمایه گذاری ثابت طرح 8727 سرمایه در گردش 2396 سرمایه کل 11123 شاخص های مالی دوره بازگشت ...

تعداد صفحه: ۴۸ دسته بندی: صنایع غذایی و بسته بندی

1 تاریخچه: انجماد یکی از اصول نگهداری محصولات غذایی است که از دیرباز مورد توجه بشر اولیه بوده است. استفاده از یخچالهای طبیعی و نگهداری گوشت شکار و ماهی در داخل برف توسط اسکیموها، استفاده از مخلوط یخ و نمک برای ایجاد درجات حرارت پایین تر از یخ خالص، ابداع روش مکانیکی تولید سرما با استفاده از آمونیاک در سال 1875میلادی و احداث سردخانه های صنعتی و عرضه گوشت قرمز و سفید به صورت منجمد ...

تعداد صفحه: ۱۸ دسته بندی: صنایع غذایی و بسته بندی

معرفی کلی خصوصیات طرح کشور ما با داشتن تنوع آب و هوائی مناسب در مناطق جغرافیائی مختلف از نقطه نظر تولید محصولات کشاورزی از اهمیت بسزائی برخوردار است ، بطوریکه محصولات کشاورزی ایران بدلیل شرایط اقلیمی بخاص از لحاظ کیفیت دارای ویژگیهای مطلوب هستند و یکی از پتانسیل های بالفعل کشورما در تولید محصولات باغی از جمله سیب و انواع مرکبات می باشد که طبق آمار و ارقام هر ساله در حدود هزاران ...

تعداد صفحه: ۷۰ دسته بندی: صنایع غذایی و بسته بندی

خلاصه طرح نام محصول انواع پودر میوه: پودر پرتقال پودر لیمو پودر موز پودر توت فرنگی پودر هلو ظرفیت پیشنهادی طرح 1000تن در سال موارد کاربرد محصول خوراکی مواد اولیه مصرف عمده پرتقال ،لیمو، موز ، توت فرنگی ، هلو کمبود محصول (سال ( 1390 اشتغال زایی (نفر) 25 نفر زمین مورد نیاز M 2 2500 متر مربع اداری M 2 410 متر مربع زیربنا تولیدی M 2 1200 مترمربع سوله تأسیسات M 2 انبار M 2 620 ...

تعداد صفحه: ۳۸ دسته بندی: صنایع غذایی و بسته بندی

خلاصه طرح ظرفیت پیشنهادی سالانه طرح ٦٠٠ تن در سال موارد کاربرد محصول این محصولات به عنوان تنقلات مورد استفاده قرار می گیرند.. میزان تولید داخلی جمع کل میزان تولید انواع لواشک ٣٧٥١٢ تن می باشد میانگین واردات دو سال گذشته واردات در سال ١٣٨٩ معادل ٣٤٢٠ تن بوده است میزان مصرف سالانه کشور میزان مصرف انواع لواشک سالانه کشور معادل٧,٣٠٤١١تن و سرانه مصرف معادل٤٣,٠کیلو گرم می باشد میزان ...

ثبت سفارش
عنوان محصول
قیمت