دانلود بیش از 100 پروژه کارآفرینی روغن ماهی برای Business Plan و آماده سازی نمونه طرح کسب و کار و طرح توجیهی روغن ماهی با فرمت فایل WORD قابل ویرایش، جهت ارائه طرح برای پروژههای دانشجویی یا برای اخذ وام قرض الحسنه و تسهیلات بانکی از بانکها، صندوقها و موسسات اعتباری، برآورد سرمایه لازم احداث کارخانه به همراه جدول هزینه راه اندازی طرح کسب و کار روغن ماهی
نام محصول تولید و تصفیه روغن ماهی ظرفیت پیشنهادی طرح (ظرفیت عملی) 200 تن در سال مصارف غذائی انسان ، مصارف داروئی روغن ماهی ، استفاده از موارد کاربرد روغن ماهی در تولید لوازم آرایشی و بهداشتی و مصارف روغن ماهی در ساخت رنگها مواد اولیه مصرفی عمده انواع ماهی تازه یا منجمد کمبود محصول (پایان برنامه توسعه پنجم) مازاد عرضه اشتغال زایی (نفر) 24 زمین مورد نیاز (مترمربع) 3500 اداری ...
مقدمه در این گزارش شده است که به مراحل طراحی کارخانه پودر و روغن ماهی پرداخته شود. طرحی که به منظور تولید پودر ماهی به عنوان محصول اصلی و روغن ماهی به عنوان محصول فرعی مورد ارزیابی قرار میگیرد تا امکان تولید آن بر اساس اطلاعات در دسترس بررسی شود. اطلاعاتی که عموما تحقیقاتی بوده و از منابع مختلفی از جمله وزارت صنایع، اداره گمرک، سازمان شیلات و همچنین مقالاتی که توسط سازمان های ...
مقدمه روغنها و چربی های خوراکی بخش عمده ای از ترکیب مواد غذایی و غذای مصرفی روزانه را به خود اختصاص می دهند . رشد سریع جمعیت و نیاز به افزایش هر چه بیشتر تولید از یک سو و عدم استقلال صنایع روغن کشور از برخی لحاظ نظیر مواد اولیه ، ماشین آلات و یا کاتالیست ، خاک رنگبر و غیره از سوی دیگر ، مشکلات روز افزونی را سبب شده است که حل آنها منوط به انجام فعالیت های گسترده و تلاش بیشتر از ...
مقدمه: روغن ها و چربی های خوراکی بخش عمده ای از ترکیب مواد غذایی و غذای مصرفی روزانه را به خود اختصاص می دهند . رشد سریع جمعیت و نیاز به افزایش هر چه بیشتر تولید از یک سو و عدم استقلال صنایع روغن کشور از برخی لحاظ نظیر مواد اولیه ، ماشین آلات و یا کاتالیست ، خاک رنگبر و غیره از سوی دیگر ، مشکلات روز افزونی را سبب شده است که حل آنها منوط به انجام فعالیت های گسترده و تلاش بیشتر از ...
فصل اول کلیات 1- 1 مقدمه : یکی از مهمترین روشهای آماده سازی یا فرآوری مواد خوراکی، حرارت دادن آنها میباشد. استفاده از حرارت نه تنها سبب بهبود کیفیت خوراکی(Eating Quality) مواد غذایی میشود، بلکه از طریق کاهش سرعت یا توقف فعالیتهای شیمیایی، آنزیمی و باکتریایی، قابلیت نگهداری آنها را نیز افزایش میدهد. در مورد ماهی و دیگر فرآوردههای دریایی نیز، حرارت دادن آنها ابتدا به منظور ...
خلاصه طرح : در این طرح به بررسی تولید پودر ماهی پرداخته شده است ، برای بررسی طرح از روش های آماری و اقتصادی و برآورد های مالی استفاده شده است ، این طرح شامل چهار فصل میباشد ، فصل اول به بیان کلیاتی از قبیل مقدمه ، تاریخچه ، مجوز های قانونی مورد نیاز ، وضعیت بازار ، میزان واردات و صادرات و ... پرداخته است ، فصل دوم به بیان روش انجام کار پرداخته است ، بازدید از واحد کاری مشابه ، ...
مقدمه میتوان گفت که پرورش شترمرغ یکی از صنعتهای نوین است که در قرن حاضر توجه سرمایهگذاران و پرورشدهندگان بسیاری را به سوی خود جلب کرده است. پرورشدهندگان شترمرغ در ابتدای پرورش و سرمایهگذاری در این صنعت متوجه سودآوربودن آن و افزایش سرمایه اولیه خود شدند که این افزایش در برخی مواقع حتی تا چند برابر سرمایه اولیه نیز میرسید و اکنون با توجه به جاافتادن این صنعت در کل جهان، ...
خلاصه طرح نام محصول روغن مایع سویا ظرفیت پیشنهادی طرح 50000 تن در سال موارد کاربرد روغن مایع برای آشپزی، کره گیاهی، مایونز، سس سالاد مواد اولیه مصرفی عمده ( مقدار داخلی یا خارجی) دانه سویا اشتغالزایی (نفر) 35 زمین مورد نیاز (m²) 1000 تولیدی (m³) 900 زیر بنا اداری (m²) 300 انبار (m²) 300 میزان مصرف سالیانه مواد اولیه ############### (کیلوگرم) میزان مصرف سالانه یوتیلیتی آب 55 ...
فصل اول کلیات گفته می شود که ایران یکی از اولین کشورهای دنیاست که در آن کشاورزی و تمدن شروع شده و انسان اولیه برای نخستین بار در فلات ایران به کشت و زرع و پرورش دام دست زده است. همچنین گفته می شود که مهاجرت آریایی هابر خلاف مهاجرت مشهور چوپانی و در جستجوی چراگاه های جدید نبوده بلکه مهاجرتی دهقانی و در جستجوی زمین بهتر برای کشاورزی بوده است. حفاری هایی که در اطراف کاشان به عمل ...
خلاصه طرح (جداول در فایل اصلی موجود است) مقدمه در این گزارش شده است که به مراحل طراحی کارخانه پودر و روغن ماهی پرداخته شود. طرحی که به منظور تولید پودر ماهی به عنوان محصول اصلی و روغن ماهی به عنوان محصول فرعی مورد ارزیابی قرار میگیرد تا امکان تولید آن بر اساس اطلاعات در دسترس بررسی شود. اطلاعاتی که عموما تحقیقاتی بوده و از منابع مختلفی از جمله وزارت صنایع، اداره گمرک، سازمان ...
خلاصه طرح نام محصول ماهی دودی ظرفیت پیشنهادی طرح 500 تن در سال موارد کاربرد محصول خوراکی مواد اولیه مصرفی عمده ماهی کمبود محصول ( سال ( 1390 اشتغال زایی ( نفر) 33 زمین مورد نیاز ( ( m2 5000 اداری ( m2) 250 زیر بنا تولیدی ( m2) 1000 سوله تاسیسات ( m2) 200 انبار ( m2) 500 میزان مصرف سالانه مواد اولیه اصلی آب ( m2) 183750 میزان مصرف سالانه پوتیلیتی برق(( kw 525000 گاز ( m3) 262500 ...
چکیده : هدف از انجام این بررسی ، مطالعه و امکان سنجی احداث واحد تولید ماهی دودی و شور است . در این بررسی بازار فروش، واردات و صادرات ، واحد های فعال و در دست احداث , منابع تامین مواد اولیه و کلیه ماشین الات و سایر امکانات مورد نیاز برای احداث واحد به تفصیل شرح داده شده است. طبق بررسی انجام شده احداث چنین واحدی نیاز به سرمایه ثابتی حدود 800 میلیون تومان دارد و هزینه های در گردش ...
مقدمه در این گزارش شده است که به مراحل طراحی کارخانه پودر و روغن گوشت پرداخته شود. طرحی که به منظور تولید پودر گوشت به عنوان محصول اصلی و روغن به عنوان محصول فرعی مورد ارزیابی قرار میگیرد تا امکان تولید آن بر اساس اطلاعات در دسترس بررسی شود. اطلاعاتی که عموما تحقیقاتی بوده و از منابع مختلفی از جمله وزارت صنایع، اداره گمرک و یا مصاحبه با کارشناسان مربوطه و همچنین مقالاتی که توسط ...
جدول نتایج چکیده طرح ردیف موضوعات 1-Jan مشخصه طرح : عنوان : طرح تولید سوسیس و کالباس تعریف : سوسیس و کالباس فرآورده های گوشتی حاوی نمک و چاشنی می باشد که در یک لفاف استوانه ای بسته بندی شده اند . ظرفیت تولید : 2700 تن در سال انواع سوسیس و کالباس 1-Feb فرآیند تولید :بعد از آماده سازی مواد اولیه عمل اختلاط طبق فرمولاسیون صورت گرفته سپس به قسمت پرکن و بعد از آن به بخش پخت یا دود ...
فصل اول کلیاتی در راستای شناسائی محصول و ارتباط منطقی آن با زنجیره تولید. طرح تولید رنگهای صنعتی و ساختمانی : تمرکز روز افزون جمعیت جهان در شهرها و همچنین رشد عظیم جمعیت و افزایش فعالیتهای اجتماعی و اقتصادی مربوط به آنها ، رشد پروژه های عظیم اقتصادی ، عمرانی و . . . که ملزم این تحولات است . الزاماً باعث رشد مصرف مصالح ساختمانی انواع رنگهای صنعتی و ساختمانی نیز می شود ، خواهد ...
طرح توجیهی پرورش شتر مرغ در شهرستان شاهرود مجری طرح موسی صابری ظرفیت اسمی 36 پرنده مولد تعداد جوجه در هر سال 336 جوجه سه ماهه سرمایه اولیه طرح 820000000 سود سالیانه 0000000(در سال اول) مقدمه: یکی از اساسی ترین مسائل بشری از بدو خلقت تا به امروز تامین نیاز های تغذیه ای انسان بوده است که با افزایش جمعیت فزونی یافته به طوری که انگیزه نخستین فعالیت های کشاورزی و دامپروری را قبل از ...
. خلاصه مدیریتی شرکت کشت و صنعت دارو گیاه با مسئولیت محدود از فروردین ماه 1388 آغاز به کار خواهد کرد. سهامداران آن متشکل از مدیر عامل (دارای 51 درصد سهم) به علاوه سایر سرمایه گذاران بالقوه تا سقف یازده شخص حقیقی یا حقوقی خواهند بود. محصول اصلی این شرکت تولید گیاهان دارویی از قبیل بابونه، زیره، بومادران و آلوئه ورا و انجام بازاریابی های مناسب جهت عقد قراردادهایی با شرکت های طرف ...
هزینه مواد اولیه اغلب حدود 50 درصد هزینه کل تولید شیر را در یک کارخانه تولید مواد لبنی در بر می گیرد . صرفه جویی در هزینه خوراک حتی مقدار کمی دلار در هر تن ، باعث صرفه جویی مهمی در طول یک سال در یک شرکت تولید لبنی خواهد شد . در بسیاری از کارخانه جات تولید مواد لبنی یک نرم فزار برای بالانس کردن سهمیه غذایی استفاده می شود که در آن از تکنیک برنامه ریزی خطی استفاده می شود ، این ...
مقدمه : تولید خوراک دام از ضایعات کشاورزی امروزه بیش از هر زمان دیگر نظر موسسات علمی وتحقیقاتی و دانشمندان علوم تغدیه ای به منابع جدید و ارزان قیمت برای تهیه جیره های غذایی حیوانات اهل معطوف گردیده است خوراک دام از ضایعات کشاورزی ازتعدادی مواد غذایی غیر همگی تشکیل شده است لذا از نظر شکل ظاهری میتواند به صورت پودری و یا در صورت لزوم جهت حمل و نقل بهتر به صورت بلند شده می گردد که ...
فصل اول : کلیات پیشگفتار: از ابتدای قرن اخیر تاکنون کنسرو سازی صنعتی همواره به عنوان یکی از مهمترین روشهای نگهداری، تبدیل و عرضه مواد غذایی در تمام دنیا مطرح بوده و به احتمال بسیار زیاد در آینده این موقعیت خود را حفظ خواهد نمود علیرغم این واقعیت و با توجه به اینکه در حال حاضر حدود یکصد و پنجاه کارخانه کنسروسازی در کشور مشغول تولید فرآورده های مختلف کنسرو می باشند و با عنایت به ...
مقدمه : با پیشرفته شدن صنعت الکترونیک وباز شدن بازارهای جهانی به سوی محصولات این صنعت وورود این صنعت به میدانهای جدیدی از قبیل لوازم خانگی ، ارتباطات ، خودروسازی ، اتوماسیون صنعتی وفنی ، پزشکی ، صنایع البکترونیک روز به روز قوی ترشد تا جای که امروزه از ده شرکت شرکت پول ساز جهان بیش از نیمی از آنها را شرکتهای الکترونیکی تشکیل می دهند . الکترونیک امروزه سریعترین راه توسعه کشورهای ...
خلاصه طرح موضوع طرح : تولید پفک نمکی ظرفیت : 400 تن در سال سرمایه گذاری کل: 7/1389 میلیون ریال سهم آورده متقاضی: 7/139 میلیون ریال سهم تسهیلات: 1250 میلیون ریال دوره بازگشت سرمایه: شش و نیم ماه میزان اشتغالزایی : یازده نفر مقدمه : با توجه به افزایش جمعیت و روند رو به رشد استفاده کودکان از مواد غذایی کمکی از قبیل فراورده های حجیم شده غلات مانند پفک نمکی و غیره بعلت قیمت نازل آن ...
خلاصه طرح موضوع طرح : تولید و بسته بندی نمک یددار ظرفیت : 4000 تن در سال محل اجرای طرح : قابل اجرا در سراسر کشور سرمایه گذاری کل: 2/1725 میلیون ریال سهم آورده متقاضی: 2/175 میلیون ریال سهم تسهیلات: 1550 میلیون ریال دوره بازگشت سرمایه: 18 ماه اشتغالزایی : هفت نفر مقدمه : کمبود ید سلامتی انسان ها را از راههای مختلف به مخاطره میاندازد. مهم ترین تاثیر منفی کمبود ید، عدم رشد طبیعی ...
از زمان به وجود آمدن انسان بر روی زمین یکی از عواملی که در زندگی انسان نقش مهمی ایفا می کند ، تهیه مایحتاج زندگی از جمله مواد غذایی میباشد که در زمان انسانهای اولیه این نیاز با شکار کردن و پرورش سبزیجات و حبوبات و لبینات از حیوانات اهلی صورت گرفت. با تکامل یافتن شیوه زندگی تهیه ای نیازها ساده تر و راحت تر شده به طوری که امروزه در هر خیابان ، بازار و کوچه یک یا چندین فروشگاه > ...
فصل اول کلیات - 1 مقدمه : چیپس سیب زمینی یکی از انواع اسنک هاست. از سیب زمینی، برش های بسیار نازک تهیه کرده و در روغن داغ سرخ می کنند تا برشته شود. سپس می گذارند تا سرد شود و آنرا بسته بندی می نمایند. مواد افزودنی به چیپس های ساده ، تنها نمک است، اما انواع ادویه جات را هم به چیپس اضافه می کنند تا طعم های مختلفی از آن ایجاد نمایند. چیپس سیب زمینی همچون دیگر انواع اسنک، بخش اعظم ...
فصل اول کلیات 1- 1 مقدمه : پروتئین ها حدود 8 تا 10 درصد جیره روزانه را از نظر مقدار کالری فراهم می آورند. پروتئین ماده اساسی ساختمان بدن است و برای کارکرد اعضای مختلف،تشکیل آنزیم ها و آنتی کور ها و ترمیم بافت ها ضرورت دارد.پروتئین ها در گیاهان و در گوشت به مقدار زیادی وجود دارد. پروتئین های حیوانی در انواع گوشتهای قرمز و سفید،گوشت مرغ و جوجه،تخم مرغ ،ماهی،شیر وفراورده های آن ...
فصل اول کلیات 1- 1 مقدمه : درخت خرما یکی از مقدس ترین و قدیمی ترین درختان میوه شناخته برای انسان است پیدایش درخت خرما در جهان از دوران دوم زمین شناسی آغاز شده اما زمان پی بردن انسان به ارزش غذائی خرما و کاشت درخت آن به شش هزار سال پیش از میلاد می رسد.مبداء اصلی این گیاه بدرستی مشخص نیست. بعضی از دانشمندان مبداء اصلی آن را در اسیا و کرانه های خلیج فارس و گروهی دیگر زیست گاه اصلی ...
فصل اول کلیات 1- 1 مقدمه : پارچه لایهای نرمشپذیر است که از شبکهای از نخها و یا الیاف طبیعی یا مصنوعی تشکیل شدهاست. که نوع نخها و یا الیاف و ساختار و نحوه قرار گیری انها در کنار یکدیگر ساختمان پارچه و خصوصیات فیزیکی آن را بوجود میآورد پارچه را از روشهای بافت تاری-پودی، بافت حلقوی(کشبافی یا قلاب بافی)، روشهای بی بافت، گره زدن تولید میشود. پارچهها از نظر مواد بکار رفته ...
فصل اول کلیات 1- 1 مقدمه : از آنجا که تهیه خوراک دام در کشور و در شرایط فعلی از اهمیت ویژه ای برخوردار بوده و کارخانه های تولید دان گاهاً تکافوی نیاز عمده کشور را نمی نمایند و بالاخص اینکه اخیراً تعدادی پروانه مرغداری نیز جهت تأمین و راه اندازی در ظرفیت های قابل توجه از سوی ادارات یذربط 2صادر گردیده است که در اینصورت پیاده شدن و به وجه اجرا در آمدن این طرح ها می تواند عملاً تهیه ...
1- 1 مقدمه : هر چند از چسب در صنعت ، مخصوص آبنوس کاران و صحافان و بیشتر برای چسباندن قطعات چوبی و یا اشیای کاغذی بود. اما به تدریج دامنه کاربرد آن گسترش یافت. به طوری که امروزه به جای استفاده از میخ ، پیچ ، بست ، لولا و... برای اتصال قطعات فلزی ، چوبی ، کائوچویی ، ... از بخاری گرفته تا تهیه اسباب بازی , صنایع مونتاژ و حتی برخی از قسمتهای هواپیماهای مافوق صوت , از چسبهای گوناگون ...
فصل اول کلیات 1- 1 مقدمه : حوله، روپاک یا آب چین تکهای از الیاف جذبکننده از جنس پشم، پارچه و یا کاغذ است که برای خشک کردن یا پاک کردن به کار میرود. حولهها معمولاً دارای پُرز هستند تا خاصیت آبگیری آنها بیشتر شود. انواع حوله حوله حمام حوله شنا حوله لباسی (گونهای ربدشامبر) حوله پالتویی حوله کاغذی حوله پارچهای (کهنه) همچنین نوع بافت حوله میتواند دابیباف یا ژاکارد باشد. 1 ...
فصل اول کلیات 1- 1 مقدمه : یک برنامه غذایی مناسب باید کلیه مواد مغذی (مواد نشاسته ای ، پروتئینی ،چربی ،ویتامین ها و املاح) را به نسبت های متعادل در اختیار کودک قرار دهد تا انرژی مورد نیاز او که معمولاَ بر اساس صد کیلو کالری به ازای هر کیلوگرم وزن بدن است ،تامین شود. معمولاَ 50 درصد انرژی مورد نیاز کودک از مواد قندی ،30 درصد از مواد چربی و حدود 20 درصد از مواد پروتئینی به دست می ...
فصل اول کلیات 1- 1 مقدمه : ماکارونی یکی از غذاهای ایتالیایی می باشد که در سراسر دنیا طرفدار دارد Penne,یک نوع ماکارونی ایتالیایی. ماکارونی و اسپاگتی شباهتها اسپاگتی و ماکارونی هردو از یک نوع آرد(سمولینا) ساخته می شوند تفاوتها برای ساخت اسپاگتی خمیر را به شکل رشتههای دراز در میآرند ولی در ماکارونی به شکل های دیگر در میآورند ریشه نام دو احتمال وجود دارد از واژه یونانی ...
فصل اول کلیات 1- 1 مقدمه : نایلونها از گروه پلیمرهای پلی آمید هستند. این پلیمرها از طریق واکنشهای چند تراکمی یا پلی کندانسیون تولید میشوند. میدانیم که نایلون ها کاربردهای صنعتی فراوانی دارند. از جمله کاربردهای این پلیمرها در تهیه الیاف پارچه است. اگر در یک پلیمریزاسیون بر اثر واکنش منومرها باهم ، مولکولهای کوچکی مثل NH3 ، H2O و ... خارج شوند، پلیمریزاسیون را پلی کندانسیون یا ...
فصل اول کلیات - 1 مقدمه : سس مایونز نوعی سس غلیظ، سفید و کرم مانند است که سرد سرو می شود. این سس، امولسیونی از روغن نباتی می باشد که در زرده تخم مرغ معلق است و سرکه یا آبلیمو و انواع ادویه جات برای مزه دار کردن این سس مورد استفاده قرار می گیرند. سس مایونز را بدین طریق تهیه می کنند که روغن را به تدریج به مایعات دیگر اضافه می نمایند؛ در عین حال که مواد داخل ظرف را مرتباً هم می ...
فصل اول کلیات - 1 مقدمه : کمبود ید سلامتی انسان ها را از راه های مختلف به مخاطره می اندازد. مهمترین تأثیر منفی کمبود ید، عدم رشد مغز انسان است. بعضی از عوارض ناشی از کمبود ید، در صورت بروز، غیر قابل جبران می باشند اما همه این عوارض به طور کلی و به سادگی با استفاده از یک سری تکنیک ها و روش های افزودن ید به مواد مصرفی قابل پیش بینی هستند، به طوری که مسئولین بهداشت و سلامتی و ...
فصل اول کلیات 1- 1 مقدمه : شالیکوبی فرایندی است که طی آن شلتوک به برنج سفید تبدیل میشود.از محصولات جانبی مهم کارخانجات شالیکوبی، سبوس است که به عنوان غذای دام و طیور مصرف میشود.شالیکوبی در ایران به طور متوسط از دستکاههای سنتی استفاده مینمایند که راندمانی پایین دارد.با توجه به آن که چاقی زمینه ساز بروز انواع سرطان مانند سرطان سینه، روده ی بزرگ، پروستات ، آندومتر( رحم)، ...
فصل اول کلیات 1- 1 مقدمه : بسته بندی به عنوان یک ابزار کارآمد سالهاست که مورد نظر کارشناسان علم بازاریابی قرار گرفته است. استفاده از انواع مختلف بسته بندی ضمن اینکه قابلیت نگهداری بهتری را به کالا می بخشد در کسب سهم بالاتری از بازار برای کالای مورد نظر نیز مؤثر است. نظریه پردازان بازاریابی، دو نقش مهم برای بسته بندی متصور هستند که عبارتند از نقش Protective و نقش Promotive ، ...
فصل اول کلیات 1- 1 مقدمه : قالب های صنعتی برای تولید اغکثر قطعات مورد نیاز بوده و اساساً هیچ رشته صنعتی نمیتوان یافت که به نوعی وابسته به صنعت قالب سازی نباشد. شاید به حق بتوان گفت که رشته طراحی و قالب سازی از ارکان صنایع هر کشور می باشد. علیرغم وجود کارگاه های صنعتی در کشور که در زمینه ساخت و تولید قالب های صنعتی فعالیت دارند. هنوز بازار صنعت داخلی به گسترش و توسعه این بخش مهم ...
فصل اول کلیات 1- 1 مقدمه : نساجی و پارچه بافی یکی از صنایع مورد استفاده عامیانه در جوامع مختلف می باشد ، گرایش به استفاده از منسوجات در تمامی کشور های دنیا یسیار زیاد است ، نساخی و پارچه بافی در بسیاری صنایع کاربرد دارد ، بهره گیری از تکنولوژی های مدرن در تولید پارچه در کشور چین باعث پیشرفت این کشور در این صنعت و پیشی گرفتن از سایر رقبا شده است ، امروزه پارچه های چینی در طرح ها ...
خلاصه طرح : در این طرح به بررسی تولید لوله و اتصالات پی وی سی ( PVC )پرداخته شده است ، برای بررسی طرح از روش های آماری و اقتصادی و برآورد های مالی استفاده شده است ، این طرح شامل چهار فصل میباشد ، فصل اول به بیان کلیاتی از قبیل مقدمه ، تاریخچه ، مجوز های قانونی مورد نیاز ، وضعیت بازار ، میزان واردات و صادرات و ... پرداخته است ، فصل دوم به بیان روش انجام کار پرداخته است ، بازدید ...
خلاصه طرح : در این طرح به بررسی کارگاه تولید قطعات کامپوزیتی پرداخته شده است ، برای بررسی طرح از روش های آماری و اقتصادی و برآورد های مالی استفاده شده است ، این طرح شامل چهار فصل میباشد ، فصل اول به بیان کلیاتی از قبیل مقدمه ، تاریخچه ، مجوز های قانونی مورد نیاز ، وضعیت بازار ، میزان واردات و صادرات و ... پرداخته است ، فصل دوم به بیان روش انجام کار پرداخته است ، بازدید از واحد ...
این استاندارد باید باتوجه به " مقدمهای بر استانداردهای حسابداری " مطالعه و بکار گرفته شود. دامنه کاربرد 1 . کاربرد این استاندارد در حسابداری موارد زیر الزامیاست، مشروط بر اینکه به فعالیت کشاورزی مربوط باشد : الف. داراییهای زیستی، و ب . تولید کشاورزی در زمان برداشت. 2 . این استاندارد در موارد زیر کاربرد ندارد : الف. زمین مربوط به فعالیت کشاورزی ...
تجزیه و تحلیل swot برای بررسی و تحلیل منتقدانه وضعیت موجود در صنعت روغن نباتی و ارائه راه حل مناسب ، آن را در قالب یک فرایند حل مسئله Problem solving process بررسی و درگامهای بعدی بر مبنای یک برنامه ریزی استراتژیک تجزیه و تحلیل مینمائیم . فرایند حل مسئله در قالب 9 قدم و بصورت نمودار ذیل میباشد : (نمودار و جداول در فایل اصلی موجود است) با توجه به ماهیت کار و شرح خدمات تعریف شده ...
مقدمه : هویج گیاهی است دو ساله از خانواده چتریان ، قسمت مورد استفاده گیاه هویج ، ریشه ، میوه و تخم آن است. موطن اصلی هویج در اروپا ، شمال آفریقا و آسیا می باشد و پاره ای از انواع آن در آمریکای شمالی وجنوبی یافت می شود . یکی از سبزیجات مهم دنیا از نقطه نظر تغذیه ای و اقتصادی هویج است و در بین کشورهای تولید کننده جهان چین با 35 درصد در رتبه اول و پس از آن به ترتیب آمریکا و روسیه ...
خلاصه طرح نام محصول تولید خوراک آماده دام از پوست تازه پسته و ضایعات کشاورزی ظرفیت پیشنهادی طرح (تن در سال) 15000 زمین و ساختمان (متر مربع) کل زمین 4700 سالن تولید 600 انبار 1400 اداری و خدماتی 250 تعداد کارکنان کل کارکنان 19 تولیدی 8 کمک تولیدی 4 اداری و خدماتی 7 سرمایه گذاری (میلیون ریال) سرمایه گذاری ثابت طرح 8727 سرمایه در گردش 2396 سرمایه کل 11123 شاخص های مالی دوره بازگشت ...
مقدمه گریس یکی از محصولات پر کاربرد در روانکاری است.این محصول به دلیل خواص فیزیکی خاص و سهولت استفاده اهمیت بالایی در میان محصولات مشابه دارد.هم اکنون این محصول در انواع و اقسام بسیار متنوع در سطح جهان تولید می شود.اما به طور کلی گریس ها را میتوان به دو دسته تقسیم کرد .دسته اول گریس هایی هستند که برای مصارف عام تولید میشوند این نوع گریس ها خاصیت منحصر به فردی ندارند و قابل ...
معرفی محصول 1-1 مشخصات کلی محصول تیشو: دستمال کاغذی که از خمیر الیاف سلولزی به رنگ سفید یا رنگ های دیگر باشد . ویژگی های دستمال کاغذی دستمال کاغذی باید از خمیر الیاف سلولزی به رنگ سفید یا الوان باشد. دستمال کاغذی باید کرپ شده (منظور از کرپ، چین خوردگی های سطح کاغذ است که هنگام تولید آن به منظور افزایش سطح تماس و در نتیجه بالا بردن میزان سرعت جذب آب ایجاد می شود، به طوری که هنگام ...
مقدمه مطالعات امکانسنجی، مطالعات کارشناسی است که قبل از اجرای طرحهای سرمایهگذاری اقتصادی انجام میگیرد. در این مطالعات از نگاه بازار، فنی و مالی و اقتصادی طرح مورد بررسی و آنالیز قرار گرفته و نتایج حاصل از آن به عنوان مبنایی برای تصمیمگیری سرمایهگذاران مورد استفاده قرار میگیرد. گزارش حاضر مطالعات امکانسنجی مقدماتی تولید محصولات ریخته گری میباشد که در قالب متدولوژی علمی مطالعات ...
خلاصه طرح نام محصول انواع نان های فانتزی ظرفیت پیشنهادی طرح 5 تن در روز(سالیانه 1500تن) موارد کاربرد غذایی مواد اولیه مصرفی عمده آرد گندم کمبود محصول ( سال ( 1390 6/4 میلیون تن اشتغال زایی ( نفر) 17 زمین مورد نیاز ( ( m2 2462 اداری ( m2) 200 زیر بنا تولیدی ( m2) 500 سوله تاسیسات ( m2) 50 انبار ( m2) 220 میزان مصرف سالانه مواد اولیه اصلی 1117 تن آرد گندم آب ( m3) 3300 متر مکعب ...
خلاصه طرح نام محصول طرح پوست گیری و بسته بندی آجیل و خشکبار ویژگی محصول یا طرح عدم تهیه و بسته بندی مناسب فعلی محصولات ظرفیت پیشنهادی طرح (تن) 1600 موارد کاربرد غذایی مواد اولیه مصرفی عمده (مقدار داخلی یا خارجی) آجیل و خشکبار خام کمبود / مازاد محصول تا سال 1393 16220947 اشتغالزایی (نفر) 19 زمین مورد نیاز (2m) 4000 تولیدی (2m) 600 زیر بنا اداری (2m) 300 انبار (2m) 720 آب (3m) 12 ...
خلاصه طرح نام محصول تولید غذاهای جدید شیلاتی ویژگی محصول یا طرح توسعه مصرف داخل و صادرات ظرفیت پیشنهادی طرح 500 تن موارد کاربرد غذای انسان مواد اولیه اصلی ماهی و میگو محل تامین مواد اولیه داخل کشور کمبود محصول در سال 1395 743 تن اشتغالزایی 34 نفر زمین مورد نیاز 3000 متر مربع تولیدی 800 متر مربع زیر بنا اداری و سایر 220 متر مربع انبار 300 متر مربع میزان مصرف سالانه آب 3000 ...
فصل اول کلیاتی راجع به پرورش کپور ماهیان 1 معرفی کپور ماهیان پرورشی: کپور ماهیان از گروه ماهیان گرمایی هستند، رشد، نمو و تولید مثل آنها در آبهای گرم با دمای بهینه 20 تا 30 درجه سانتیگراد صورت میگیرد. عمده ترین کپور ماهیان پرورشی عبارتند از: 1 کپور معمولی 2 کپور علفخوار یا آمور 3 کپور نقره ای یا فیتوفاگ 4 کپور سر گنده یا بیگ هد بطور کلی پرورش کپور ماهیان بصورت توأم و در استخر های ...
مقدمه : با توجه به جمعیت جهان که بطور دائم در حال افزایش میباشد و رشد آن در هیچ زمانی متوقف نمیشود بدون شک صنایع غذایی فعلی جهان پاسخگوی نیازها نخواهد بود و انسان باید به فکر منابع غذایی ویژه منابع پروتئینی جدید باشد . یکی از راه های تأمین نیاز روز افزون به پروتئین . تولید آبزیان ، از جمله آبزیان پروتئینی است برای مثال : در نواحی که از شرایط محیطی و آب مناسب برخوردار است ...
گیاهان معطر عموماً به دسته ای از گیاهان اطلاق می شود که حاوی ترکیبات معطر و یا بعبارت دیگر اسانس هستند . این قبیل گیاهان با تنوع فراوان در کشورمان گسترده شده اند . امروزه استفاده از روغنهای اسانس در صنایع بهداشتی ، آرایشی ، غذایی و داروئی به قدری وسیع است که در بسیاری از کشورها مقادیر زیادی از این اسانس ها و یا ترکیبات تشکیل دهند آنها بصورت سنتزی تهیه می شوند . انسان های طبیعی ...
روغن خام توجه: در صورتی که طرح کسب و کار به صورت گروهی تهیه شده است، مشخصات همکاران اصلی در پیوست آورده شود. خلاصه اجرایی (مدیریتی): تأسیس یک واحد تولید روغن خام از دانه های روغنی مثال تخم پنبه، سویا، آفتابگردان، کلزا و ذرت برای احداث و ایجاد یک واحد تولید روغن خام نیاز به تأسیسات و ماشین آلات خاص این ماده غذایی می باشد و مراحل ایجاد و تأسیس یک واحد تولید روغن خام بشرح زیر می ...
سرمایه گذاری الف)ساختمان –زمین –تاسیسات 1-زمین 000/100 متر مربع برابر 10 هکتار در منطقه مجاز کشاورزی قیمت هر متر مربع 000/25 ریال جمعا به مبلغ 000/000/500/2 ریال (دو میلیارد و پانصدمیلیون ریال) 2-زیر بنا به میزان 1200 متر مربع هر متر مربع 000/500/1 ریال جمعا 000/000/800/1 ریال 3- تاسیسات برق-گاز-تلفن در وسعت 10 هکتار 000/000/600 ریال 4-محوطه سازی 000/10 متر مربع هر متر مربع ...
خلاصه طرح موضوع طرح : فرآوری و بسته بندی گوشت ماهی ظرفیت : 1800 تن در سال محل اجرای طرح : قابل اجرا در سراسر کشور سرمایه گذاری کل: 71/2289 میلیون ریال سهم آورده متقاضی: 71/229 میلیون ریال سهم تسهیلات: 2060 میلیون ریال میزان اشتغالزایی : چهل و نه نفر دوره بازگشت سرمایه: شانزده ماه مقدمه : بستهبندی به عنوان یک ابزار کارآمد سالهاست که مورد نظر کارشناسان علم بازاریابی قرار گرفته ...
خلاصه طرح موضوع طرح :پرورش ماهی قزل آلا ( در سیستم مدار بسته ) ظرفیت : هشتاد تن در سال محل اجرای طرح : قابل اجرا درکلیه مناطق کشور سرمایه گذاری کل: 8/1332 میلیون ریال سهم آورده متقاضی: 8/142 میلیون ریال سهم تسهیلات: 1190 میلیون ریال دوره بازگشت سرمایه: 21 ماه میزان اشتغال زایی : هشت نفر مقدمه : با افزایش روز افزون جمعیت و نیاز به غذا و مواد پروتئینی ، جایگاه تولید و پرورش ماهی ...
فصل اول – معرفی طرح معرفی طرح 1-2-مشخصات محصول 1-1-2- نام و کاربرد محصول: ایجاد و طراحی فضا و راه اندازی سیستم پرورش و تولید تکثیر و نگهداری ماهی و انواع آبزیان دریایی با هدف ترویج فرهنگ استفاده از آبزیان به عنوان یکی از مهمترین فراورده های غذایی ... 3 – 1 – 2 - معرفی روشهای تولید : استفاده از روشهای تولید 2 مرحله ای و 3 مرحله ای در تولید ماهی و استفاده از روش تولید پایا در ...
فصل اول کلیات 1- 1 مقدمه : تغذیه صحیح در سلامت مردم جامعه نقش بسیار مهمی را ایفا میکند. در این بین، روغن نباتی با توجه به ارزش غذایی و میزان کالری از جمله اقلام غذایی به شمار میآید که توسط تمام افراد جامعه مصرف میشود و در واقع جزء جدایی ناپذیر رژیم غذایی همه مردم در سنین مختلف است. ورود روغن نباتی به کشور از اواسط دهه ۳۰هجری شمسی آغاز شد. به رغم نگرش منفی مردم به روغن نباتی ...
خلاصه طرح : در این طرح به بررسی کارخانه تولید روغن موتور و گریس پرداخته شده است ، برای بررسی طرح از روش های آماری و اقتصادی و برآورد های مالی استفاده شده است ، این طرح شامل چهار فصل میباشد ، فصل اول به بیان کلیاتی از قبیل مقدمه ، تاریخچه ، مجوز های قانونی مورد نیاز ، وضعیت بازار ، میزان واردات و صادرات و ... پرداخته است ، فصل دوم به بیان روش انجام کار پرداخته است ، بازدید از ...
خلاصه طرح : در این طرح به بررسی کارخانه روغن کشی از دانه های کلزا پرداخته شده است ، برای بررسی طرح از روش های آماری و اقتصادی و برآورد های مالی استفاده شده است ، این طرح شامل چهار فصل میباشد ، فصل اول به بیان کلیاتی از قبیل مقدمه ، تاریخچه ، مجوز های قانونی مورد نیاز ، وضعیت بازار ، میزان واردات و صادرات و ... پرداخته است ، فصل دوم به بیان روش انجام کار پرداخته است ، بازدید از ...
خلاصه طرح : در این طرح به بررسی بازیافت فیلترهای روغنی خودرو پرداخته شده است ، برای بررسی طرح از روش های آماری و اقتصادی و برآورد های مالی استفاده شده است ، این طرح شامل چهار فصل میباشد ، فصل اول به بیان کلیاتی از قبیل مقدمه ، تاریخچه ، مجوز های قانونی مورد نیاز ، وضعیت بازار ، میزان واردات و صادرات و ... پرداخته است ، فصل دوم به بیان روش انجام کار پرداخته است ، بازدید از واحد ...
خلاصه طرح : در این طرح به بررسی تولید روغن از سبوس برنج پرداخته شده است ، برای بررسی طرح از روش های آماری و اقتصادی و برآورد های مالی استفاده شده است ، این طرح شامل چهار فصل میباشد ، فصل اول به بیان کلیاتی از قبیل مقدمه ، تاریخچه ، مجوز های قانونی مورد نیاز ، وضعیت بازار ، میزان واردات و صادرات و ... پرداخته است ، فصل دوم به بیان روش انجام کار پرداخته است ، بازدید از واحد کاری ...
خلاصه طرح : در این طرح به بررسی تولید روغن دانه انگور پرداخته شده است ، برای بررسی طرح از روش های آماری و اقتصادی و برآورد های مالی استفاده شده است ، این طرح شامل چهار فصل میباشد ، فصل اول به بیان کلیاتی از قبیل مقدمه ، تاریخچه ، مجوز های قانونی مورد نیاز ، وضعیت بازار ، میزان واردات و صادرات و ... پرداخته است ، فصل دوم به بیان روش انجام کار پرداخته است ، بازدید از واحد کاری ...
فصل اول کلیات 1- 1 مقدمه : یکی از روش های نگهداری گوشت که قدمتی بس طولانی دارد دودی کردن آن است و حتی گفته می شود این نگهداری از نمک سود کردن گوشت هم قدمتی طولانی تر دارد . نگهداری گوشت بوسیله نمک سود کردن از ماقبل تاریخ بوده است . به طوری که در روم قدیم برای نگهداری فرآیندهای از نمک و عسل استفاده می شده است . البته استفاده توام نمک سود و دودی کردن می تواند اثر بهتری در نگهداری ...
تاریخچه شرکتهای اقتصادی عضو حاضر بایستی در مورد استراتژیهای بازاریابی و ماموریت ها واهداف خود بیشتر و بهتر بیندیشند. بازاریابی شرکت های اقتصادی امروز در محیطی انجام نمی گیرد که رقبای ثابت و شناخته شده ای در آن وجود داشته باشند و یا مشتریان دارای ترجیحات و نیازهای معین و با ثباتی باشند ،بلکه آنها در محیط هایی فعالیت می نمایند که رقبا به سرعت در حال تغییر بوده و پیشرفتهای تکنولوژی ...
خلاصه طرح نام محصول روغن ترمز سنتتیک ظرفیت پیشنهادی طرح 3000 تن موارد کاربرد انتقال نیرو در سیستم هیدرولیک ترمز و کلاچ، روان ساز مواد اولیه مصرفی عمده گلیسرول، بوریک اسید، اتیلن گلیکول منو بوتیل اتر، تری اتیلن گلیکول منو متیل اتر کمبود محصول اشتغال زایی 10 نفر زمین مورد نیاز 1000 متر مربع اداری 40 زیربنا تولیدی 250 تاسیسات 10 انبار 150 میزان مصرف سالانه مواد اصلی 300 تن در مجموع ...
خلاصه طرح نام محصول پودر گوشت ظرفیت پیشنهادی طرح ٠۵٨تن ( با دیدصادرات ) موارد کاربرد تغذیه حیوانات پرورشی مواد اولیه مصرفی عمده ضایعات کشتارگاهی کمبود محصول (١٣٩٠ ) - اشتغال زایی ( نفر) ٥١ زمین مورد نیاز (m²) ٣٠٠٠ اداری (m²) ۵ زیر بنا تولیدی (m²) ٥٣ سوله تاسیسات (m²) - انبار (m²) ٧٠ میزان مصرف سالانه مواد اولیه اصلی ۵٢١٢ تن میزان مصرف آب (m³) ٥٦٧ سالانه یوتیلیتی برق ( KW) ۹۷۰۰۶ ...
خلاصه طرح نام محصول روغن ترمز سنتتیک ظرفیت پیشنهادی طرح 3000 تن موارد کاربرد انتقال نیرو در سیستم هیدرولیک ترمز و کلاچ، روانساز مواد اولیه مصرفی عمده گلیسرول، بوریک اسید، اتیلن گلیکول منو بوتیل اتر، تری اتیلن گلیکول منو متیل اتر کمبود محصول اشتغال زایی 10 نفر زمین مورد نیاز 1000 متر مربع اداری 40 زیربنا تولیدی 250 تاسیسات 10 انبار 150 میزان مصرف سالانه مواد اصلی 300 تن در مجموع ...
فصل اول: -1 معرفی محصول هدف از ارائه این گزارش بررسی امکان سنجی ایجاد و احداث واحد صنعتی بسته بندی گوشت قرمز و گوشت مرغ وماهی می باشد . بنابراین محصولات تولیدی شامل گوشت قرمز و گوشت مرغ وماهی بسته بندی شده در بسته بندی های مختلف با رعایت موازین بهداشتی و استاندارد می باشد و هدف از تولید این محصولات افزایش ارزش افزوده ، حاشیه سود بالاتر ، سهولت عرضه ، افزایش مدت ماندگاری ، سهولت ...
خلاصه طرح نام محصول روغن زیتون ظرفیت پیشنهادی طرح 8100 تن در سال موارد کاربرد محصول خوراکی مواد اولیه مصرفی عمده زیتون کمبود محصول ( سال ( 1390 اشتغال زایی ( نفر) 44 زمین مورد نیاز ( ( m2 5000 اداری ( m2) 250 زیر بنا تولیدی ( m2) 900 سوله تاسیسات ( m2) 200 انبار ( m2) 700 میزان مصرف سالانه مواد اولیه اصلی آب ( m3) 2100000 میزان مصرف سالانه یوتیلیتی برق(( kw 420000 گاز ( m3) ...
خلاصه مشخصات طرح نام محصول روغن حیوانی ویژگی محصول یا طرح خواص غذایی و دارویی ، عرضه نامناسب محصول در حال حاضر ظرفیت پیشنهادی طرح (تن) 400 موارد کاربرد غذایی- دارویی – شیرینی و شکلات مواد اولیه مصرفی عمده (مقدار داخلی یا خارجی) شیر گوسفند کمبود / مازاد محصول تا سال 1393 80.103 اشتغالزایی (نفر) 19 زمین مورد نیاز (2m) 1,800 تولیدی (2m) 380 زیر بنا اداری (2m) 250 انبار (2m) 340 آب ...