دانلود بیش از 12 پروژه کارآفرینی ساندویچ برای Business Plan و آماده سازی نمونه طرح کسب و کار و طرح توجیهی ساندویچ با فرمت فایل WORD قابل ویرایش، جهت ارائه طرح برای پروژههای دانشجویی یا برای اخذ وام قرض الحسنه و تسهیلات بانکی از بانکها، صندوقها و موسسات اعتباری، برآورد سرمایه لازم احداث کارخانه به همراه جدول هزینه راه اندازی طرح کسب و کار ساندویچ
گفت و گو با مدیر رستوران های زنجیره ای هایدا (آقای علی فرزامی) به 10سال قبل برگردیم، به یاد میآوریم که هیچ خبری از این همه رستورانهای رنگارنگ نبود، حتی در پایتخت بزرگوگاهی دوستداشتنی چند ساندویچ فروشی خیلی معمولی با تنوع غذایی محدود به چشم میخورد. حتی در خیابانهای اصلی شهر که اینروزها به دلیل تعدد رستورانها در شبهای تعطیل به پارکینگی مبدل میشوند هم اثری از رستورانهای ...
خلاصه طرح نام محصول انواع نان های فانتزی ظرفیت پیشنهادی طرح 5 تن در روز(سالیانه 1500تن) موارد کاربرد غذایی مواد اولیه مصرفی عمده آرد گندم کمبود محصول ( سال ( 1390 6/4 میلیون تن اشتغال زایی ( نفر) 17 زمین مورد نیاز ( ( m2 2462 اداری ( m2) 200 زیر بنا تولیدی ( m2) 500 سوله تاسیسات ( m2) 50 انبار ( m2) 220 میزان مصرف سالانه مواد اولیه اصلی 1117 تن آرد گندم آب ( m3) 3300 متر مکعب ...
خلاصه طرح: ایجاد واحد تولید کننده انواع نان فانتزی شامل باگت، نان همبرگر، نان ساندویچی،قابلیت بالای این محصول و راحت در دسترس قرار گرفتن این محصول موضوع طرح تولید نان فانتزی دستگاه صادر کننده مجوز: اداره تعاون ظرفیت اسمی تولیدات : 500 تن سالیانه نوع تولیدات : انواع نان فانتزی تعداد شاغلین : 11 نفر مشخصات سرمایه گذاری طرح:(ارقام به میلیون ریال) - سرمایه گذاری کل طرح: - سرمایه ...
خلاصه طرح موضوع طرح : تولید و بسته بندی سس مایونز به ظرفیت 171تن در سال محل اجرای طرح : قابل اجرا در سراسر کشور سرمایه گذاری کل: 88/824 میلیون ریال سهم آورده متقاضی: 88/84 میلیون ریال سهم تسهیلات: 740 میلیون ریال دوره بازگشت سرمایه: 14 ماه مقدمه : تغییر روش زندگی شهروندان و گسترش روزافزون زندگی ماشینی موجب تغییر در عادات روزمره افراد جامعه و به ویژه عادات غذایی آنان شده است. از ...
فصل اول کلیات 1- 1 مقدمه : واژه شیرینی به هر گونه فراورده غذایی اطلاق می شود که بخش عمده آن شکر باشد. مردم نقاط مختلف دنیا، واژه های متفاوتی را برای شیرینی به کار می برند. آب نبات، شکلات، آب نبات چوبی، ویفر، انواع شیرینی های خشک و تر و... همه جزو شیرینی ها هستند که البته خود، در دسته اسنک ها قرار می گیرند. معمولاً این واژه را برای انواع کیک ها، بیسکوییت ها، پودینگ ها و دیگر ...
فصل اول کلیات 1- 1 مقدمه : واژه نانوایی در واقع عبارت است از عملیات حرارت دادن فرآورده های خمیری در یک فر، ولی چون مراحل متعددی قبل از مرحله حرارت دادن در فر وجود دارد، واژه نانوایی به تمام علم و تکنولوژی قبل از مرحله حرارت دادن و همچنین بعد از آن اطلاق می شود. با توجه به اینکه انواع زیادی از فرآورده های نانوایی وجود دارند، درجه بندی آنها بر حسب ضابطه سازی (فرمولاسیون)، آماده ...
فصل اول کلیات 1- 1 مقدمه : نان به آن دسته از غذاها اطلاق می شود که با پختن، بخارپز کردن و یا سرخ کردن خمیری که متشکل از آرد و آب است، تهیه می شود. در بیشتر خمیرها نمک هم لازم است و معمولاً از یک ماده برای ور آمدن خمیر نان استفاده می کنند. در تهیه نان به غیر از نمک، مخمر، روغن و آب، و گاهی برخی ادویه جات، از انواع غلات استفاده می کنند و انواع بسیار متفاوتی نان را عرضه می نمایند. ...
فصل اول کلیات - 1 مقدمه : سس مایونز نوعی سس غلیظ، سفید و کرم مانند است که سرد سرو می شود. این سس، امولسیونی از روغن نباتی می باشد که در زرده تخم مرغ معلق است و سرکه یا آبلیمو و انواع ادویه جات برای مزه دار کردن این سس مورد استفاده قرار می گیرند. سس مایونز را بدین طریق تهیه می کنند که روغن را به تدریج به مایعات دیگر اضافه می نمایند؛ در عین حال که مواد داخل ظرف را مرتباً هم می ...
مقدمه : ماست ( yogourt، yoghourt ، yogurt ، (yoghurt محصول لبنی تولیدی بوسیله تخمیر باکتریایی شیر است. هرگونه شیری ممکن است برای تهیه ماست استفاده بشود. اما در تولید مدرن از شیر گاو استفاده می شود . آن تخمیر قند شیر (لاکتوز) به اسید لاکتیک است که بافت ژل مانند ماست را ارائه می دهد که بوسیله زبان ارزیابی می گردد. اعتقاد بر آن است که ماست بصورت رایج و مرسوم در قسمت ترک نشین آسیای ...
خلاصه طرح نام محصول مربا ظرفیت پیشنهادی طرح 5250 تن در سال موارد کاربرد محصول خوراکی مواد اولیه مصرفی عمده شکر و میوه کمبود محصول ( سال ( 1390 اشتغال زایی ( نفر) 21 زمین مورد نیاز ( ( m2 5000 اداری ( m2) 450 زیر بنا تولیدی ( m2) 900 سوله تاسیسات ( m2) ---- انبار ( m2) 700 میزان مصرف سالانه مواد اولیه اصلی آب ( m2) 520000 میزان مصرف سالانه پوتیلیتی برق(( kw 260000 گاز ( m3) ...
خلاصه طرح (جداول در فایل اصلی موجود است) معرفی محصول ترکیبات ترموپلاستیک پلی اورتان [TPU] برای کاربردهایی که نسوز بودن مورد نظر است مانند کاربرد در سیمها و کابل، مفید هستند. یک روش ویژه برای نسوزکردن پلیمرها، استفاده از سیستمهای پفکننده می باشد. اصطلاح پفکننده به لایه زغال کفی که بر روی سطح ماده پلیمری در اثر وجود آتش تشکیل میشود گویند. لایه زغالی مواد تحتانی را در برابر آتش ...