پروژه کارآفرینی، طرح توجیهی و طرح کسب و کار 【غذای دریایی】

دانلود بیش از 100 پروژه کارآفرینی غذای دریایی برای Business Plan و آماده سازی نمونه طرح کسب و کار و طرح توجیهی غذای دریایی با فرمت فایل WORD قابل ویرایش، جهت ارائه طرح برای پروژه‌های دانشجویی یا برای اخذ وام قرض الحسنه و تسهیلات بانکی از بانک‌ها، صندوق‌ها و موسسات اعتباری، برآورد سرمایه لازم احداث کارخانه به همراه جدول هزینه راه اندازی طرح کسب و کار غذای دریایی

تعداد صفحه: ۵۲ دسته بندی: شیلات-دامداری-دامپروری- طیور

فصل اول – معرفی طرح معرفی طرح 1-2-مشخصات محصول 1-1-2- نام و کاربرد محصول: ایجاد و طراحی فضا و راه اندازی سیستم پرورش و تولید تکثیر و نگهداری ماهی و انواع آبزیان دریایی با هدف ترویج فرهنگ استفاده از آبزیان به عنوان یکی از مهمترین فراورده های غذایی ... 3 – 1 – 2 - معرفی روشهای تولید : استفاده از روشهای تولید 2 مرحله ای و 3 مرحله ای در تولید ماهی و استفاده از روش تولید پایا در ...

تعداد صفحه: ۲۳ دسته بندی: صنایع غذایی و بسته بندی

مقدمه : بدون شک قویترین غریزه ای ازابتدای تولد انسان اجرا به جنب وجوش وتلاش وادار ساخت ونظام تلاش خود را درراه سیدن وارضای این غریزه به کارگرفت . احساس گرسنگی وبرطرف کردن آن بود که این امری اجتناب ناپذیراست . درراه اصطلاح وبهترکردن وضعیت غذا وتغذیه ، انسان ها درطول تاریخ ، بایکسری اکتشافات بزرگ توانستند ازریشه ها ، گیاه ها ، میوه های جنگلی وشکار حیوانات استفاده نمایند ویرای ...

تعداد صفحه: ۳۵ دسته بندی: صنایع غذایی و بسته بندی

فصل اول کلیات - 1 مقدمه : بسته بندی به عنوان یک ابزار کارآمد سال هاست که مورد نظر کارشناسان علم بازاریابی قرار گرفته است. استفاده از انواع مختلف بسته بندی ضمن اینکه قابلیت نگهداری بهتری را به کالا می بخشد در کسب سهم بالاتری از بازار برای کالای مورد نظر نیز مؤثر است. نظریه پردازان بازاریابی، دو نقش مهم برای بسته بندی متصور هستند که عبارتند از نقش Protective و نقش Promotive ، ...

تعداد صفحه: ۴۱ دسته بندی: صنایع غذایی و بسته بندی

فصل اول کلیات 1- 1 مقدمه : یکی از مهم‌ترین روش‌های آماده سازی یا فرآوری مواد خوراکی، حرارت دادن آنها می‌باشد. استفاده از حرارت نه تنها سبب بهبود کیفیت خوراکی(Eating Quality) مواد غذایی می‌شود، بلکه از طریق کاهش سرعت یا توقف فعالیت‌های شیمیایی، آنزیمی و باکتریایی، قابلیت نگهداری آنها را نیز افزایش می‌‌دهد. در مورد ماهی و دیگر فرآورده‌های دریایی نیز، حرارت دادن آنها ابتدا به منظور ...

تعداد صفحه: ۳۹ دسته بندی: صنایع غذایی و بسته بندی

فصل اول کلیات - 1 مقدمه : کمبود ید سلامتی انسان ها را از راه های مختلف به مخاطره می اندازد. مهمترین تأثیر منفی کمبود ید، عدم رشد مغز انسان است. بعضی از عوارض ناشی از کمبود ید، در صورت بروز، غیر قابل جبران می باشند اما همه این عوارض به طور کلی و به سادگی با استفاده از یک سری تکنیک ها و روش های افزودن ید به مواد مصرفی قابل پیش بینی هستند، به طوری که مسئولین بهداشت و سلامتی و ...

تعداد صفحه: ۴۶ دسته بندی: شیلات-دامداری-دامپروری- طیور

فصل اول کلیات 1- 1 مقدمه : بسته بندی به عنوان یک ابزار کارآمد سال هاست که مورد نظر کارشناسان علم بازار یابی قرارد گرفته است. استفاده از انواع مختلف بسته بندی ضمن اینکه قابلیت نگهداری بهتری را به کالا می بخشد در کسب سهم بالاتری از بازار برای کالای مورد نظر نیز مؤثر است. نظریه پردازان بازاریابی، دو نقش مهمئ برای بسته بندی متصور هستند که عبارتند از نقش Protective و نقش Promotive ، ...

تعداد صفحه: ۷۶ دسته بندی: شیلات-دامداری-دامپروری- طیور

معرفی محصول با مقایسه سرانه مصرف آبزیان در سبد غذایی جامعه ایرانی و فاصله بسیار زیاد بین ارقام و اعداد سرانه مصرف جهانی بایستی علل عدم مصرف آن درجامعه را بررسی و به رفع آن پرداخت ، چرا که قرار گرفتن آبزیان در سبد غذایی مردم نقش مهمی در سلامت جامعه ایفا می نماید. مصرف گوشت سفید در مقایسه با گوشت قرمز از سلامت بالاتری برخوردار است و برطبق آخرین یافته های محققین علوم تغذیه و پزشکی ...

تعداد صفحه: ۶۳ دسته بندی: شیلات-دامداری-دامپروری- طیور

خلاصه طرح نام محصول ماهی دودی ظرفیت پیشنهادی طرح 500 تن در سال موارد کاربرد محصول خوراکی مواد اولیه مصرفی عمده ماهی کمبود محصول ( سال ( 1390 اشتغال زایی ( نفر) 33 زمین مورد نیاز ( ( m2 5000 اداری ( m2) 250 زیر بنا تولیدی ( m2) 1000 سوله تاسیسات ( m2) 200 انبار ( m2) 500 میزان مصرف سالانه مواد اولیه اصلی آب ( m2) 183750 میزان مصرف سالانه پوتیلیتی برق(( kw 525000 گاز ( m3) 262500 ...

تعداد صفحه: ۷۶ دسته بندی: صنایع غذایی و بسته بندی

خلاصه طرح (جداول در فایل اصلی موجود است) معرفی محصول با مقایسه سرانه مصرف آبزیان در سبد غذایی جامعه ایرانی و فاصله بسیار زیاد بین ارقام و اعداد سرانه مصرف جهانی بایستی علل عدم مصرف آن درجامعه را بررسی و به رفع آن پرداخت ، چرا که قرار گرفتن آبزیان در سبد غذایی مردم نقش مهمی در سلامت جامعه ایفا می نماید. مصرف گوشت سفید در مقایسه با گوشت قرمز از سلامت بالاتری برخوردار است و برطبق ...

تعداد صفحه: ۷۲ دسته بندی: شیلات-دامداری-دامپروری- طیور

خلاصه طرح (جداول در فایل اصلی موجود است) معرفی محصول تامین علوفه جهت تعلیف جمعیت دامی کشور در پنج دهه اخیر همواره از مشکلات و معضلات مملکت ما بوده است. با استفاده بی رویه و خارج از توان مراتع، لطمات شدیدی بر ذخایر علوفه ای کشور وارد گردیده بطوری که پوشش گیاهی مراتع از نظر کیفی و کمی دچار تخریب و فرسایش گردیده و هر ساله دامهای روستایی و عشایری کشور با کمبود علوفه بیشتری مواجه ...

تعداد صفحه: ۶۸ دسته بندی: شیلات-دامداری-دامپروری- طیور

خلاصه طرح نام محصول تولید غذاهای جدید شیلاتی ویژگی محصول یا طرح توسعه مصرف داخل و صادرات ظرفیت پیشنهادی طرح 500 تن موارد کاربرد غذای انسان مواد اولیه اصلی ماهی و میگو محل تامین مواد اولیه داخل کشور کمبود محصول در سال 1395 743 تن اشتغالزایی 34 نفر زمین مورد نیاز 3000 متر مربع تولیدی 800 متر مربع زیر بنا اداری و سایر 220 متر مربع انبار 300 متر مربع میزان مصرف سالانه آب 3000 ...

تعداد صفحه: ۶۱ دسته بندی: صنایع تبدیلی

خلاصه طرح نام محصول کانتینر و کانکس یخچال ویژگی محصول یا طرح جایگزینی واردات و توسعه صادرات ظرفیت پیشنهادی طرح 100 دستگاه موارد کاربرد حمل و نقل کالاهای فاسد شدنی مواد اولیه اصلی ورق و پروفیل فولادی ، سیستم تبرید کامیونی محل تامین مواد اولیه داخل کشور کمبود محصول در سال 1395 137 دستگاه اشتغالزایی 36 نفر زمین مورد نیاز 5000 متر مربع تولیدی 2000 متر مربع زیر بنا اداری و سایر 220 ...

تعداد صفحه: ۷۷ دسته بندی: صنایع دارویی-پزشکی-بهداشتی

خلاصه طرح نام محصول تولید محصوالت بهداشتی داروئی از احشاء کوسه ) نخ جراحی ، پماد سوختگی ، کرم طبی و ...... ( ویژگی محصول یا طرح جایگزینی واردات ظرفیت پیشنهادی طرح 88 تن موارد کاربرد درمان انسانها مواد اولیه اصلی احشاء کوسه محل تامین مواد اولیه داخل کشور کمبود محصول در سال 1931 برای نخ بخیه 01650 تن پمادها و کرم ها 171 تن اشتغالزایی 93 نفر زمین مورد نیاز 9888 متر مربع تولیدی 688 ...

تعداد صفحه: ۴۶ دسته بندی: شیلات-دامداری-دامپروری- طیور

چکیده : هدف از انجام این بررسی ، مطالعه و امکان سنجی احداث واحد تولید ماهی دودی و شور است . در این بررسی بازار فروش، واردات و صادرات ، واحد های فعال و در دست احداث , منابع تامین مواد اولیه و کلیه ماشین الات و سایر امکانات مورد نیاز برای احداث واحد به تفصیل شرح داده شده است. طبق بررسی انجام شده احداث چنین واحدی نیاز به سرمایه ثابتی حدود 800 میلیون تومان دارد و هزینه های در گردش ...

تعداد صفحه: ۱۵ دسته بندی: صنایع غذایی و بسته بندی

هزینه مواد اولیه اغلب حدود 50 درصد هزینه کل تولید شیر را در یک کارخانه تولید مواد لبنی در بر می گیرد . صرفه جویی در هزینه خوراک حتی مقدار کمی دلار در هر تن ، باعث صرفه جویی مهمی در طول یک سال در یک شرکت تولید لبنی خواهد شد . در بسیاری از کارخانه جات تولید مواد لبنی یک نرم فزار برای بالانس کردن سهمیه غذایی استفاده می شود که در آن از تکنیک برنامه ریزی خطی استفاده می شود ، این ...

تعداد صفحه: ۱۸ دسته بندی: صنایع غذایی و بسته بندی

خلاصه طرح موضوع طرح : بسته بندی مواد غذایی ( پودر و گرانول ) ظرفیت : 2075 تن در سال محل اجرای طرح : قابل اجرا در سراسر کشور سرمایه گذاری کل: 1888 میلیون ریال سهم آورده متقاضی: 188 میلیون ریال سهم تسهیلات: 1700 میلیون ریال میزان اشتغالزایی : هجده نفر دوره بازگشت سرمایه: سیزده ماه مقدمه : بسته‌بندی به عنوان یک ابزار کارآمد سالهاست که مورد نظر کارشناسان علم بازاریابی قرار گرفته ...

تعداد صفحه: ۱۳ دسته بندی: صنایع غذایی و بسته بندی

از زمان به وجود آمدن انسان بر روی زمین یکی از عواملی که در زندگی انسان نقش مهمی ایفا می کند ، تهیه مایحتاج زندگی از جمله مواد غذایی میباشد که در زمان انسانهای اولیه این نیاز با شکار کردن و پرورش سبزیجات و حبوبات و لبینات از حیوانات اهلی صورت گرفت. با تکامل یافتن شیوه زندگی تهیه ای نیازها ساده تر و راحت تر شده به طوری که امروزه در هر خیابان ، بازار و کوچه یک یا چندین فروشگاه > ...

تعداد صفحه: ۳۶ دسته بندی: صنایع غذایی و بسته بندی

فصل اول کلیات 1- 1 مقدمه : بسته بندی به عنوان یک ابزار کارآمد سال هاست که مورد نظر کارشناسان علم بازاریابی قرار گرفته است. استفاده از انواع مختلف بسته بندی ضمن اینکه قابلیت نگهداری بهتری را به کالا می بخشد در کسب سهم بالاتری از بازار برای کالای مورد نظر نیز مؤثر است. نظریه پردازان بازاریابی، دو نقش مهم برای بسته بندی متصور هستند که عبارتند از نقش Protective و نقش Promotive ، ...

تعداد صفحه: ۴۷ دسته بندی: صنایع غذایی و بسته بندی

فصل اول کلیات 1- 1 مقدمه : یک برنامه غذایی مناسب باید کلیه مواد مغذی (مواد نشاسته ای ، پروتئینی ،چربی ،ویتامین ها و املاح) را به نسبت های متعادل در اختیار کودک قرار دهد تا انرژی مورد نیاز او که معمولاَ بر اساس صد کیلو کالری به ازای هر کیلوگرم وزن بدن است ،تامین شود. معمولاَ 50 درصد انرژی مورد نیاز کودک از مواد قندی ،30 درصد از مواد چربی و حدود 20 درصد از مواد پروتئینی به دست می ...

تعداد صفحه: ۱۸ دسته بندی: صنایع غذایی و بسته بندی

خلاصه طرح موضوع طرح : بسته بندی مواد غذایی ( پودری ) ظرفیت : 1200 تن در سال محل اجرای طرح : قابل اجرا در سراسر کشور سرمایه گذاری کل: 1388 میلیون ریال سهم آورده متقاضی: 138 میلیون ریال سهم تسهیلات: 1250 میلیون ریال سود ویژه : 15/997 میلیون ریال میزان اشتغالزایی : شانزده نفر دوره بازگشت سرمایه: چهارده ماهمقدمه : بسته‌بندی به عنوان یک ابزار کارآمد سالهاست که مورد نظر کارشناسان علم ...

تعداد صفحه: ۱۹ دسته بندی: صنایع غذایی و بسته بندی

موضوع طرح : بسته بندی مواد غذایی ( گرانول ) ظرفیت : 1400 تن در سال محل اجرای طرح : قابل اجرا در سراسر کشور سرمایه گذاری کل: 47/1363 میلیون ریال سهم آورده متقاضی: 47/143 میلیون ریال سهم تسهیلات: 1220 میلیون ریال میزان اشتغالزایی : هجده نفر دوره بازگشت سرمایه: هجده ماهمقدمه : بسته‌بندی به عنوان یک ابزار کارآمد سالهاست که مورد نظر کارشناسان علم بازاریابی قرار گرفته است. استفاده از ...

تعداد صفحه: ۱۴ دسته بندی: صنایع غذایی و بسته بندی

بخش اول : (( توجیه و بررسی های فنی )) بررسی های فنی طرح شامل بخش های زیر می باشد : کلیات و معرفی طرح معرفی مجریان طرح و سابقه کاری و تحصیلات مجریان شرح فرایند و عملیات اجرایی طرح (نحوه تولید یا ارائه خدمات ) مجوزهای قانونی ( نظیر : پروانه کسب، مجوز فعالیت، جواز تاسیس، مجوز اتحادیه و پروانه یا کارت بهداشت و... ) معرفی محصولات معرفی و ویژگی های محل اجرای طرح ویژگی های محصولات یا ...

تعداد صفحه: ۳۸ دسته بندی: صنایع غذایی و بسته بندی

خلاصه طرح (جداول در فایل اصلی موجود است ) معرفی محصول غذای آبزیان شامل غذاهای خشک ، مرطوب و تر می باشد . غذاهای خشک رطوبتی بین 7-13 درصد دارند. ساخت حمل و نقل و نگهداری آنها نسبتا ساده بوده و به راحتی می توان آنها را در استخرهای بزرگ توزیع کرد . سایر مزایای اینگونه غذاها شامل امکان خرید عمده و نگهداری مواد این گونه غذاها، قابلیت انتخاب مواد اولیه گوناگون با مشخصات غذایی ویژه ، ...

تعداد صفحه: ۵۱ دسته بندی: صنایع غذایی و بسته بندی

خلاصه طرح نام محصول دستگاه سانتریفیوژ صنایع غذایی ظرفیت پیشنهادی طرح 100 دستگاه مواد اولیه (میلیون ریال) 5,592 اشتغال زایی 20نفر زمین مورد نیاز(مترمربع) 2000 اداری 75 سالن تولید 700 انبار مواد اولیه 250 انبار محصول 250 زیر بنا آشپزخانه 25 رخت کن و نماز خانه 25 سرویس ها 50 ساختمان نگهبانی 50 سرمایه ثابت (هزار ریال) 4E+06 سرمایه در گردش(هزارریال) 187512 مصرف سالانه آب ( متر مکعب) ...

تعداد صفحه: ۷۲ دسته بندی: صنایع غذایی و بسته بندی

خلاصه طرح (جداول در فایل اصلی موجود است) معرفی محصول مقدمه استفاده از فناوری های نوین در صنایع غذایی رویکرد جدیدی است که بسیار مورد توجه قرار میگیرد. بی شک که روی آوردن به فناوری های نو از جمله فناوری نانو می تواند راهگشای بسیاری از مشکلات در این حیطه باشد. امروزه استفاده از فناوری نانو در صنایع بسته بندی غذا امری عادی است. کاربرد فناوری نانو در صنعت بسته بندی را میتوان به دو ...

تعداد صفحه: ۴۱ دسته بندی: صنایع شیمیایی و پتروشیمی

خلاصه طرح عنوان طرح تولید مولد گاز از پسماند غذای خانگی محل اجرای طرح شهرستان زاهدان کل سرمایه گذاری مورد نیاز طرح 15411831 سرمایه گذاری ثابت طرح 14884484 سهم مجری از سرمایه ثابت 1414838 سهم بانک از سرمایه جاری 544458 سهم مجری از سرمایه جاری 1958413 کل سرمایه گذاری بانک 11134944 کل سرمایه گذاری مجری 4435844 دوران مشارکت مدنی 14 دوران فروش اقساطی 3 نرخ بهره تسهیالت سرمایه ای 18 ...

تعداد صفحه: ۵۱ دسته بندی: صنایع برق و الکترونیک

خلاصه طرح نام محصول دستگاه سانتریفیوژ صنایع غذایی ظرفیت پیشنهادی طرح 100 دستگاه مواد اولیه (میلیون ریال) 5,592 اشتغال زایی 20نفر زمین مورد نیاز(مترمربع) 2000 اداری 75 سالن تولید 700 انبار مواد اولیه 250 انبار محصول 250 زیر بنا آشپزخانه 25 رخت کن و نماز خانه 25 سرویس ها 50 ساختمان نگهبانی 50 سرمایه ثابت (هزار ریال) 4E+06 سرمایه در گردش(هزارریال) 187512 مصرف سالانه آب ( متر مکعب) ...

تعداد صفحه: ۵۲ دسته بندی: صنایع فلزی و خودروسازی

خلاصه طرح (جداول در فایل اصلی موجود است) 1 معرفی محصول قدرت دریایی هر کشور از عناصر مختلفی تشکیل می شود. این عناصر می توانند با ناوگان نظامی، ناوگان تجاری، ناوگان صیادی، ناوگان شناورهای مردمی ، مراکز آموزش دریایی و صنایع دریایی تشکیل شوند. یکی از قسمتهای مهم این قدرت دریایی، بخش صنایع دریایی است . آب این عنصر حیات همواره منشا پیدایش تجمعات انسانی و عا مل شکل گیری تمدن های ...

تعداد صفحه: ۶۸ دسته بندی: شیلات-دامداری-دامپروری- طیور

خلاصه طرح نام محصول تولید غذای میگو ظرفیت پیشنهادی طرح (ظرفیت عملی) 6000 تن در سال موارد کاربرد خوراک در مزارع ( استخرهای ) پرورش میگو آرد گندم ، سبوس گندم ، کنجاله سویا ، پودر ماهی یا میگو ، مواد اولیه مصرفی عمده پودر استخوان و گوشت ، صمغ همبند ، پروتئین ها و سایر افزودنی ها کمبود محصول (پایان برنامه توسعه پنجم) مازاد عرضه اشتغال زایی (نفر) 24 زمین مورد نیاز (مترمربع) 2500 ...

تعداد صفحه: ۷۰ دسته بندی: صنایع فلزی و خودروسازی

خلاصه طرح نام محصول الکترود دریایی ویژگی محصول یا طرح توسعه مصرف داخل و صادرات ظرفیت پیشنهادی طرح 3000 تن موارد کاربرد جوشکاری زیر آب مواد اولیه اصلی میلگرد فولادی ، مواد پودری شیمیایی محل تامین مواد اولیه داخل کشور کمبود محصول در سال 1395 530 تن اشتغالزایی 30 نفر زمین مورد نیاز 12452 تولیدی 1000 متر مربع زیر بنا اداری و سایر 400 متر مربع انبار 700 متر مربع میزان مصرف سالانه آب ...

تعداد صفحه: ۱۵ دسته بندی: صنایع غذایی و بسته بندی

خلاصه طرح : موضوع طرح : نوع تولیدات : تعداد شاغلین : بسته بندی وتوزیع مواد غذایی تخم مرغ مشخصات سرمایه گذاری طرح (ارقام به میلیون ریال) سرمایه گذاری کل طرح : 3551/1 سرمایه گذاری ثابت : 2443/6 سرمایه در گردش : 950/5 در آمد سالیانه: 7000 سود ویژه : 1747 دوره بازگشت سرمایه : 33 ماه نرخ باز دهی سرمایه : %37 -1 سرمایه گذاری ثابت طرح : -1-1 زمین محل اجرای طرح : متراژ زمین قیمت واحد ...

تعداد صفحه: ۲۳ دسته بندی: صنایع غذایی و بسته بندی

مقدمه: در این پروژه به مراحل تبدیل چغندر به قند در کارخانه قند چناران پرداخته شده و هدف از این پروژه آشنای با مراحل تولید قند و دستگاه های مورد نیاز و همچنین نیروی انسانی مورد نیاز برای کار می باشد. پیشگفتار: امروزه در شاخه صنایع غذایی قتد به عنوان یکی از محصولات استراتژیک در دنیا شناخته شده است انرژی زیاد در مقدار کمی از این ماده از یک طرف و کاربرد آن در اکثر صنایع نوشابه سازی ...

تعداد صفحه: ۱۴۹ دسته بندی: صنایع غذایی و بسته بندی

مقدمه: به نام خالق هستی که شیر را نوشیدنی گوارا گردانید تا اهل ایمان را عبرتی از قدرت لایزال او باشد و بهشتیان را به نهرهای آن وعده داد تا لذت رضوان خویش را کامل گرداند. اگرچه این نوشیدنی حیات بخش، منبع غنی از ترکیبات مورد نیاز بدن بوده ودانشمندان هر روز ابعاد تازه ای از اسرار این غذای کامل را کشف و به جوامع ارائه می دهند متاسفانه به دلیل عدم آگاهی مصرف سرانه آن در ایران حدود ...

تعداد صفحه: ۵۶ دسته بندی: صنایع غذایی و بسته بندی

مقدمه روغنها و چربی های خوراکی بخش عمده ای از ترکیب مواد غذایی و غذای مصرفی روزانه را به خود اختصاص می دهند . رشد سریع جمعیت و نیاز به افزایش هر چه بیشتر تولید از یک سو و عدم استقلال صنایع روغن کشور از برخی لحاظ نظیر مواد اولیه ، ماشین آلات و یا کاتالیست ، خاک رنگبر و غیره از سوی دیگر ، مشکلات روز افزونی را سبب شده است که حل آنها منوط به انجام فعالیت های گسترده و تلاش بیشتر از ...

تعداد صفحه: ۵۹ دسته بندی: شیلات-دامداری-دامپروری- طیور

مقدمه: با وجود گذشت بیش از یک قرن از پرورش شترمرغ اهلی در مزارع افریقای جنوبی، اطلاعات علمی کمی در خصوص تغذیه شترمرغ وجود دارد و نیازهای غذایی این پرنده به طور دقیق برآورد نشده است. نتها در چندساله اخیر برخی از تحقیقات اولیه در اسرائیل و افریقای جنوبی در این زمینه انجام شده اشت. هنوز جنبه های زیادی مورد تحقیق قرار نگرفته و اطلاعات گردآوری شده در این بخش بیشتر مربوط به تجربیات ...

تعداد صفحه: ۱۴ دسته بندی: صنایع غذایی و بسته بندی

مقدمه همان طور که می دانیم با پیشرفت علم و تکنولوژی تقریباً تمام نیازهای روزمره انسان تأمین شده است . چه آنهایی که نیاز اولیه هستند مانند خوراک و چه آنهائیکه نیازهای ثانویه هستند مانند تفریح. ولی چیزی که مهم است این است که بتوانیم در کوتاه ترین زمان و با کمترین هزینه این نیازها را برطرف کنیم. خوراک یک نیاز اصلی برای انسان است و از این رو تولیدکنندگان زیادی رو به تولید مواد غذایی ...

تعداد صفحه: ۱۸۴ دسته بندی: صنایع غذایی و بسته بندی

همبرگر یکی از فراورده های گوشتی بوده که از طریق فرمولاسیون و اختلاط مواد اولیه مجار حاصل می شود . فرآیند تهیه همبرگر کاملاً ساخته شده ابوده و مهترین مرحله آن آماده سازی مواد و اختلاط آنها می باشد . نکته بسیارمهم در مورد صنایع غذایی و به ویژه همبرگر که دارای مصرف عمومی بوده ، رعایت بهداشت و کنترل کیفیت است.جهت کنترل کیفیت صحیح باید مواد اولیه ، مراحل مختلف فرایند تولید و در نهایت ...

تعداد صفحه: ۳۷ دسته بندی: صنایع ساختمانی و مصالح ساختمانی

مقدمه : در دنیای امروز بیماری ایدز ، مصرف دخانیات و نبود تحرک و ورزش و سوء تغذیه سلامتی بشر را تهدید می کند . بدون شک می توان گفت اگر ورزش در زندگی ما نقش و اهمیت خود را پیدا کند و برای آن برنامه ای داشته باشیم این عارضه های ناخوشایند از بین می روند و یا کمرنگ تر می شوند . زیرا شخص ورزشکار معمولاً سیگاری نمی باشد، به تغذیه سالم اهمیت می دهد و از اعصاب آرامتری برخوردار است ، ...

تعداد صفحه: ۵۸ دسته بندی: صنایع غذایی و بسته بندی

1) هدف: هدف پروژه تولید انواع پودرها از جمله پودر خشک صنعتی و پودر آب پنیر به میزان 2750 تن در سال در دو شیفت کاری برای رفع نیازهای کمکی کارخانه‌های مورد استفاده در مناطق مرکزی ایران (استانهای قم‏، تهران، اصفهان، سمنان، یزد، مرکزی، قزوین) است. 2) بیان موضوع: در مورد سرانجام احداث این کارخانه چند مطلب باید به طور کامل مورد بررسی قرار گیرد یکی داده های لازم برای انجام کار است که ...

تعداد صفحه: ۲۹ دسته بندی: شیلات-دامداری-دامپروری- طیور

فصل اول کلیاتی راجع به پرورش کپور ماهیان 1 معرفی کپور ماهیان پرورشی: کپور ماهیان از گروه ماهیان گرمایی هستند، رشد، نمو و تولید مثل آنها در آبهای گرم با دمای بهینه 20 تا 30 درجه سانتیگراد صورت میگیرد. عمده ترین کپور ماهیان پرورشی عبارتند از: 1 کپور معمولی 2 کپور علفخوار یا آمور 3 کپور نقره ای یا فیتوفاگ 4 کپور سر گنده یا بیگ هد بطور کلی پرورش کپور ماهیان بصورت توأم و در استخر های ...

تعداد صفحه: ۲۳ دسته بندی: شیلات-دامداری-دامپروری- طیور

مقدمه بی گمان از قرون گذشته تا آیندگان.نوع بشر در اولین اقدامات خود رفع گرسنگی را ملاک قرار داده و خواهد داد.غذا بویزه نوع حیوانی آننقش سرنوشت سازی در استقالال و سلامت و پویندگی و سازندگی ملل و اقوام داشته و خواهد داشت.هرفرد و اجتماعی که ازحیث مواد غذایی فقیر می باشند اقتدار در تفکر.سیاست و اقتصاد خودرا کم کم به ورطه فنا خواهد سپردوسلطه پذیر مقتدران و ثروتمندان خواهد شد.چرا که ...

تعداد صفحه: ۷۹ دسته بندی: صنایع غذایی و بسته بندی

مقدمه: روغن ها و چربی های خوراکی بخش عمده ای از ترکیب مواد غذایی و غذای مصرفی روزانه را به خود اختصاص می دهند . رشد سریع جمعیت و نیاز به افزایش هر چه بیشتر تولید از یک سو و عدم استقلال صنایع روغن کشور از برخی لحاظ نظیر مواد اولیه ، ماشین آلات و یا کاتالیست ، خاک رنگبر و غیره از سوی دیگر ، مشکلات روز افزونی را سبب شده است که حل آنها منوط به انجام فعالیت های گسترده و تلاش بیشتر از ...

تعداد صفحه: ۱۶ دسته بندی: صنایع کشاورزی

از نظر تاریخچه،پرورش قارچ در هاله ای از ابهام به سر برده.قبلاً از قارچ ها به عنوان مواد توهم زا درفالگیری استفاده میکردندوقارچ راگوشت خدا می نامیدند،ولی بدون شک معلوم شده است که قارچ برنج که درچین تقریباًاز2000سال قبل با ساده ترین روش والهام از طبیعت برروی چوب درختان کشت می شده است وتکنولوژی روش کاشت این قارچ ها جزءهنرهای خیلی قدیمی و محرمانه ی این سرزمین ها بوده است،فقط تاریخ ...

تعداد صفحه: ۶۰ دسته بندی: صنایع چوب و سلولزی

پیشگفتار با توجه به برنامه اقتصادی کشور، بر کسی پوشیده نیست که در زمینه تحرک در ایجاد واحدهای صنعتی بی‌تفاوت باشد. با فعالیت به برنامه‌ریزی پنج ساله توسعه اقتصادی، اجتماعی، فرهنگی، کشور، که تأکید زیادی در زمینه خودکفایی دارد ما را بر آن است که قدمی هرچند کوچک در پیشرفت صنعت کشور برداشته و بتوانیم از امکانات داخلی حداکثر استفاده را کرده و در استقلال کشور سهمی داشته باشیم. ...

تعداد صفحه: ۷۶ دسته بندی: صنایع نساجی-پوشاک-چرم

پیشگفتار: در اواخر قرن بیستم موضوع کارآفرینی بسیار مورد توجه محافل آموزشی کشو رهای جهان قرار گرفت و در ایران هم برای اولین بار از طریق درس کارآفرینی در نظام جدید آموزش متوسط کشور مطرح گردیده است. یکی از اهداف مهم درس کارآفرینی ایجاد انگیزه اعتقادی کافی در دانشجویان برای کار و تلاش و مشارکت جدی در فعالیت های سالم اقتصادی است که لازمه آن چگونگی به کار بستن تخصص از یک طرف و از طرف ...

تعداد صفحه: ۹۵ دسته بندی: صنایع غذایی و بسته بندی

مقدمه شیر به عنوان یک ماده ی غذایی ارزشمند نخستین و کامل ترین غذای نوزاد انسان و حیوان را تشکیل می دهد و در تمام طول دوران رشد عنصری حیاتی در جیره غذایی و الگوی تغذیه محسوب می شود . مواد غذایی مختلفی که مورد استفاده بشر قرار می گیرند ، عمدتا به عنوان ماده غذایی آفریده نشده اند بلکه یک قسمت از یک موجود جاندار و یا زنده بوده و یا مثل تخم مرغ و عسل جهت برآوردن احتیاجات دیگری از ...

تعداد صفحه: ۲۷ دسته بندی: شیلات-دامداری-دامپروری- طیور

طرح توجیهی پرورش شتر مرغ در شهرستان شاهرود مجری طرح موسی صابری ظرفیت اسمی 36 پرنده مولد تعداد جوجه در هر سال 336 جوجه سه ماهه سرمایه اولیه طرح 820000000 سود سالیانه 0000000(در سال اول) مقدمه: یکی از اساسی ترین مسائل بشری از بدو خلقت تا به امروز تامین نیاز های تغذیه ای انسان بوده است که با افزایش جمعیت فزونی یافته به طوری که انگیزه نخستین فعالیت های کشاورزی و دامپروری را قبل از ...

تعداد صفحه: ۴۱ دسته بندی: صنایع کشاورزی

فاز 1) احداث مجتمع کشت و صنعت هیدروپونیک 1. گندم 2. جو 3. صیفی جات 4. سبزیجات فاز 2) احداث کارخانه دستگاه وماشین آلات هیدروپونیک. مجتمع بوتن آرمه هیدروپونیک 2. کانکس سیار هیدروپونیک فاز 3) احداث دامداری صنعتیجمع آوری و ایجاد نسل 2 قلوزا . گاو 2. گوسفند 3. بز 2. بهترین نسل کشی 1. گاو شیری 2. گوساله 3. میش و بز 3. بهترین نژاد سیستم گوشتی 1. گاو و گوساله 2. گوسفند 3. شترمرغ فاز 4) ...

تعداد صفحه: ۱۸ دسته بندی: صنایع دارویی-پزشکی-بهداشتی

. خلاصه مدیریتی شرکت کشت و صنعت دارو گیاه با مسئولیت محدود از فروردین ماه 1388 آغاز به کار خواهد کرد. سهامداران آن متشکل از مدیر عامل (دارای 51 درصد سهم) به علاوه سایر سرمایه گذاران بالقوه تا سقف یازده شخص حقیقی یا حقوقی خواهند بود. محصول اصلی این شرکت تولید گیاهان دارویی از قبیل بابونه، زیره، بومادران و آلوئه ورا و انجام بازاریابی های مناسب جهت عقد قراردادهایی با شرکت های طرف ...

تعداد صفحه: ۳۵ دسته بندی: صنایع غذایی و بسته بندی

خلاصه طرح درخواست کننده تسهیلات : شرکت کشت و صنعت در سبلان (سهامی خاص) موضوع طرح : احداث و راه‌اندازی کارخانه تولید کنسانتره میوه به ظرفیت 7000 تن در سال محصول اجرای طرح : کیلومتر 5 جاده مشکین‌شهر به اهر استان اردبیل سرمایه‌گذاری قبلی (ریالی) : 620/655/2 هزار ریال (ارزی) : - سرمایه‌گذاری جدید (ریالی) : 047/921/24 هزار ریال (با احتساب سرمایه در گردش و سود دوران مشارکت مدنی) ...

تعداد صفحه: ۳۲ دسته بندی: صنایع غذایی و بسته بندی

مقدمه در این گزارش سعی شده است که به مراحل طراحی کارخانه تولید شکلات پرداخته شود. طرحی که به منظور تولید شکلات مغزدار از نوع شکلات شیره خرما به عنوان محصول اصلی و شکلات تخته‌ای به عنوان محصول فرعی مورد ارزیابی قرار می‌گیرد با این امید که در سرمایه گذاری در این صنعت سودآور جهانی گامهای بلندی در کشورمان برداشته شود. الف – معرفی و شناخت محصول شکلات یکی از بی نظیر خوردنی‌هاست، چرا ...

تعداد صفحه: ۵۵ دسته بندی: صنایع غذایی و بسته بندی

خلاصه طرح : تاریخچه : کارخانه تولیدی بهگل خراسان واقع در شهرک صنعتی طوس در سال 1351 تاسیس گردیده که تحت حمایت آستان قدس رضوی بود. که بعدها به علت پیشرفت در کار و تولیدات فراوان این شرکت از حمایت آستان قدس رضوی بیرون آمد ، و سهامی آن خاص گردید . که هم اکنون پس از 18 سال سهامی خاص بودن به پیشرفتهایی از قبیل افزایش کارکنان بخشهای اداری ، کارگران و سرویسهای ایاب و ذهاب و گسترش مساحت ...

تعداد صفحه: ۲۵ دسته بندی: شیلات-دامداری-دامپروری- طیور

مقدمه بی گمان از قرون گذشته تا آیندگان.نوع بشر در اولین اقدامات خود رفع گرسنگی را ملاک قرار داده و خواهد داد.غذا بویزه نوع حیوانی آننقش سرنوشت سازی در استقالال و سلامت و پویندگی و سازندگی ملل و اقوام داشته و خواهد داشت.هرفرد و اجتماعی که ازحیث مواد غذایی فقیر می باشند اقتدار در تفکر.سیاست و اقتصاد خودرا کم کم به ورطه فنا خواهد سپردوسلطه پذیر مقتدران و ثروتمندان خواهد شد.چرا که ...

تعداد صفحه: ۱۸ دسته بندی: صنایع غذایی و بسته بندی

پرورش قارچ تاریخچه استفاده از قارچ خوراکی قارچها موجوداتی هستند که از ادوار قدیم با انسان بوده اند. سوابق فسیلی آنها به دوران پر کامبرین و دونین بر می‌گردد. تاریخ مصرف قارچ های خوراکی بعنوان غذا و دارو به زمانی بسیار دور برمی‌گردد و حتی انسان های نخستین از خواص ویژه قارچ ها اطلاع داشتند. آزتک ها از قارچها بعنوان مواد توهم زا در فالگیری استفاده می‌کردند و قارچ را گوشت خدا God's ...

تعداد صفحه: ۱۶ دسته بندی: صنایع غذایی و بسته بندی

مقدمه : با آگاهی از اهمیت کشت و زرع و توجه به این مطلب که بخش کشاورزی حدود 27% از تولید ناخالص و 80% از محصولات اساسی مورد نیاز کشور تولید کرده و صادرات غیر نفتی نیز سهمی معادل40% دارا می باشد در می یابیم که بخش کشاورزی در هر کشور می تواند نقش بسیار مهمی را در تولید ناخالص آن کشور ایفا کند . این امر از طریق تولید محصولات کشاورزی مصرف در داخل و صادرات به سایر کشورها و ایجاد زمینه ...

تعداد صفحه: ۷۹ دسته بندی: صنایع تبدیلی

تاریخچه و اهمیت موضوع بشر در هر مرحله از زندگی خود نیاز به تغذیه دارد. در زمان های اولیه انسان ها مواد اولیه را اکثرا به صورت خام استفاده می کردند. در دوره های بعد با پیشرفت تکنولوژی تغذیه انسان دچار تغییر و تحول شد . امروزه نیز با صنعتی شدن اکثر کشور ها و کمبود وقت به دلیل شاغل بودن افراد ترجیح می دهند از روشی استفاده کنند که در حداقل زمان نیاز تغذیه خویش را تامین نمایند . در ...

تعداد صفحه: ۳۶ دسته بندی: صنایع کشاورزی

- چگونگی انتخاب موضوع کارآفرینی: با توجه به امکانات اولیه موجود در کارآفرین از قبیل زمین و وسایل کشاورزی که رکن اصلی این شغل می باشد این موضوع انتخاب گردید. بعد از این موضوع نیز تجارب کافی در این کار و نیز علاقه ای که به این شغل دارم و از همه مهمتر یک شغل اشتغالزا ضروری برای جامعه می باشد. آب و هوای خوب زمین های حاصلخیز منطقه نیز یکی دیگر از عوامل انتخاب این موضوع است. 2-زراعت ...

تعداد صفحه: ۶۸ دسته بندی: شیلات-دامداری-دامپروری- طیور

پیشگفتار رشد روز افزون جمعیت جهان از یک سو و کمبود و عدم تعادل در توزیع و مصرف منابع غذایی از سوی دیگر بحرانهایی هستند که جهان را بطور جدی تهدید می کنند . بر اساس آمارهای مربوط به اوضاع کلی غذا در جهان هم اکنون بیش از یک میلیارد نفر ( 20 درصد کل جمعیت جهان ) به سود تغذیه مزمن و حدود 190 میلیون کودک زیر پنج سال به سوء تغذیه وکمبود انرژی و پروتئین دچار بوده و روزانه چندین هزار ...

تعداد صفحه: ۴۱ دسته بندی: شیلات-دامداری-دامپروری- طیور

پیشگفتار با تحولات‌ سریع‌ و شتابان‌ محیط‌ بین‌المللی‌ و گذر از جامعه‌ صنعتی‌ به‌ جامعه‌ اطلاعاتی‌ و مواجه ‌اقتصادهای‌ ملی‌ با اقتصاد جهانی‌ و مطرح‌ شدن‌ پدیده‌هایی‌ همانند «جهانی‌ شدن‌ اقتصاد» و «فن‌آوری‌اطلاعات‌» ، مباحث‌ اساسی‌ درخصوص‌ راهکارهای‌ مختلف‌ برای‌ تسریع‌ فرآیند رشد و توسعه ‌ پایدار و رفاه‌اقتصادی‌ مطرح‌ می‌گردد. یکی‌ از این‌ مباحث‌ جدید، نقش‌ کارآفرینان‌ در این‌ ...

تعداد صفحه: ۵۷ دسته بندی: شیلات-دامداری-دامپروری- طیور

مقدمه : با توجه به جمعیت جهان که بطور دائم در حال افزایش می‌باشد و رشد آن در هیچ زمانی متوقف نمی‌شود بدون شک صنایع غذایی فعلی جهان پاسخگوی نیازها نخواهد بود و انسان باید به فکر منابع غذایی ویژه منابع پروتئینی جدید باشد . یکی از راه های تأمین نیاز روز افزون به پروتئین . تولید آبزیان ، از جمله آبزیان پروتئینی است برای مثال : در نواحی که از شرایط محیطی و آب مناسب برخوردار است ...

تعداد صفحه: ۶۰ دسته بندی: صنایع غذایی و بسته بندی

11 تعریف ، ویژگی ها و مشخصات مواد خام لوبیا چیتی: برای تهیه کنسرو باید لوبیاچیتی رسیده و خشک باشد ، جهت بدست آوردن محصول با کیفیت بالا گونه انتخابی ماده اولی اهمیت بسیار زیادی دارد. بنابراین باید تنها از لوبیا چیتی درجه 1 استفاده شود. درحا حاضر مرغوبترین لوبیا چیتی در ایران لوبیای خمین است. بسته به محل برداشت ماده اولیه میزان رطوبت آن ممکناست ازحدود 20-8 درصد متغیر باشد و دانه ...

تعداد صفحه: ۴۹ دسته بندی: صنایع کشاورزی

مقدمه کشت بدون خاک شامل انواعی از روشهای غیر متعارف کاشت گیاهان است . مانند کشت آبی و کشت در ماسه و کشت در سنگریزه و کشت هوایی و کشت داخل لوله و ... کلمه هیدروپونیک برای اولین بار در آمریکا استفاده شد و مترادف با کشت بدون خاک است . ولی در آلمان و انگلیس کشت آب برای این روش نام گذاری می شود ... کشت بدون خاک شامل انواعی از روشهای غیر متعارف کاشت گیاهان است . مانند کشت آبی و کشت در ...

تعداد صفحه: ۲۰ دسته بندی: صنایع غذایی و بسته بندی

مقدمه: پنیر یکی از محصولات متنوع شیری است که انسان از هزاران سال قبل با طرز تهیه و بسیاری از خواص آن آشنایی داشت . بسیاری اولین مبدا پیدایش آن را به اعراب مصری نسبت می دهند که به طور تصادفی به روش تهیه آن پی بردند. با گذشت زمان و گسترش فن پنیر سازی روشهای مختلفی برای ساختن انواع پنیر ابداع گردید . بطوریکه امروزه صدها نوع پنیر در دنیا ساخته می شود و عوامل زیادی در تنوع این پنیر ...

تعداد صفحه: ۱۶ دسته بندی: صنایع کشاورزی

مساحت طرح: 2000 متر مربع مجری طرح: شرکت مهندسی خرم ساز خمین محل اجرا: شهرستان خمین- روستای خوراوند هزینه های طرح سرمایه گذاری کلی طرح: 1431039000 ریال سهم متقاضی: 286207000 ریال سهم بانک: 1130520810 بسمه تعالی مقدمه: مطالعه و بررسی در تاریخچه علم کشاورزی در شاخه باغبانی بیانگر این حقیقت است که مسیر حرکت و پیشر فت این شاخه از کشاورزی مدیون تجربه و اطلاعات علمی است و استفاده از ...

تعداد صفحه: ۱۳ دسته بندی: شیلات-دامداری-دامپروری- طیور

بخش اول- منابع تولید احداث مزرعه شترمرغ برای هر کسی پر ماجراست. برای راه اندازی مزرعه شترمرغ به زمین، نیروی کار، آب، مجوز و نقدینگی نیاز دارید. قبل از آغاز چنین پروژه ای برخی از جنبه های مورد نیاز را مورد بررسی قرار می دهیم. زمین باید بررسی کنید که چگونه از زمینی که در اختیار دارید استفاده کنید. بسته به اینکه چه گزینه هایی را در شروع کار در نظر گرفته اید باید تصمیم بگیرید که چه ...

تعداد صفحه: ۶۱ دسته بندی: شیلات-دامداری-دامپروری- طیور

مقدمه : با توجه به جمعیت جهان که بطور دائم در حال افزایش می‌باشد و رشد آن در هیچ زمانی متوقف نمی‌شود بدون شک صنایع غذایی فعلی جهان پاسخگوی نیازها نخواهد بود و انسان باید به فکر منابع غذایی ویژه منابع پروتئینی جدید باشد . یکی از راه های تأمین نیاز روز افزون به پروتئین . تولید آبزیان ، از جمله آبزیان پروتئینی است برای مثال : در نواحی که از شرایط محیطی و آب مناسب برخوردار است ...

تعداد صفحه: ۵۶ دسته بندی: شیلات-دامداری-دامپروری- طیور

مقدمه : با توجه به جمعیت جهان که بطور دائم در حال افزایش می‌باشد و رشد آن در هیچ زمانی متوقف نمی‌شود بدون شک صنایع غذایی فعلی جهان پاسخگوی نیازها نخواهد بود و انسان باید به فکر منابع غذایی ویژه منابع پروتئینی جدید باشد . یکی از راه های تأمین نیاز روز افزون به پروتئین . تولید آبزیان ، از جمله آبزیان پروتئینی است برای مثال : در نواحی که از شرایط محیطی و آب مناسب برخوردار است ...

تعداد صفحه: ۵۶ دسته بندی: شیلات-دامداری-دامپروری- طیور

مقدمه : با توجه به جمعیت جهان که بطور دائم در حال افزایش می‌باشد و رشد آن در هیچ زمانی متوقف نمی‌شود بدون شک صنایع غذایی فعلی جهان پاسخگوی نیازها نخواهد بود و انسان باید به فکر منابع غذایی ویژه منابع پروتئینی جدید باشد . یکی از راه های تأمین نیاز روز افزون به پروتئین . تولید آبزیان ، از جمله آبزیان پروتئینی است برای مثال : در نواحی که از شرایط محیطی و آب مناسب برخوردار است ...

تعداد صفحه: ۳۳ دسته بندی: صنایع غذایی و بسته بندی

پیشگفتار «کارآفرینی فرایندی است که فرد کارآفرین با ایده‌های نو و خلاق و شناسایی فرصتهای جدید و با بسیح منابع ،‌مبادرت به ایجاد کسب و کار و شرکت‌های نو، سازمانهای جدید و نوآور و رشد یابنده نموده که توأم با پذیرش مخاطره و ریسک است و منجر به معرفی محصول و یا خدمت جدیدی به جامعه می‌گردد.» کار آفرینی زمینه های لازم را برای یافتن فرصتها در بازار کار وتولید برای توانایی فردی مورد بررسی ...

تعداد صفحه: ۱۲ دسته بندی: صنایع کشاورزی

خلاصه اجرائی پروژه مربوطه یک پروژه تولیدی می باشد که مربوط به تولید و فروش گردو می باشد . ساختار مالی پروژه پروژه شامل 5000000 سهم هزار ریالی می باشد. دارندگان سهام تعداد سهام مبلغ سرمایه شرکت تولید و صادرات گردو 2000000 2.000.000.000 ریال بانک رفاه کارگران 1000000 1.000.000.000 ریال بانک کشاورزی 900000 900.000.000 ریال سازمان تأمین اجتماعی 900000 900.000.000 ریال صندوق وام ...

تعداد صفحه: ۴۷ دسته بندی: صنایع غذایی و بسته بندی

فصل اول : کلیات 1-1مقدمه وبیان موضوع انسان برابر تامین انرژی بدن نیاز به غذا دارد وبرای فعالیت روزمره خود باید از تغذیه ای سالم برخوردار باشد که این امر بدون مصرف خوراکی‌ها امکان پذیر نمی باشد . درزمان های قدیم ابتدا قهوه خانه های محلی وجود داشت که در آن چای وقلیان و غذاهای سنتی وجود داشت وبعد از گذشت زمان وتغییر فرهنگ تغذیه ونیز پیدایش غذاهای متنوع قهوه خانه ها جای خود را به ...

تعداد صفحه: ۳۰ دسته بندی: شیلات-دامداری-دامپروری- طیور

مقدمه: با افزایش جمعیت و نیاز روز افزون آنها به تولیدات دامی از جمله شیر و گوشت دیگر تولید به روش های سنتی پاسخگو نیست و از طرفی روشهای سنتی اقتصادی نبوده و نمی تواند نیازهای مادی دامدار را تآمین کند.همچنین به دلیل جوان بودن جمعیت کشور لازم است در زمینه های مختلف اشتغال زایی شود که این امر در زمینه کشاورزی و دامپروری لازم به نظر می رسد. با اشتغال زایی در شهرستان ها و روستا ها از ...

تعداد صفحه: ۱۶ دسته بندی: صنایع غذایی و بسته بندی

موضوع طرح : تولید رشته آشی و پلویی ظرفیت : 360 تن در سال محل اجرای طرح : قابل اجرا در سراسر کشور سرمایه گذاری کل: 876 میلیون ریال سهم آورده متقاضی: 88 میلیون ریال سهم تسهیلات: 785 میلیون ریال دوره بازگشت سرمایه: 19 ماه اشتغالزایی : نه نفر مقدمه : پدیده پویایی در یک جامعه ، گذشته از تاثیر در ساختارهای دیگر زندگی از قبیل روابط اجتماعی ، مسکن ، بهداشت، آموزش و غیره، کم و بیش در نوع ...

تعداد صفحه: ۱۵ دسته بندی: صنایع شیمیایی و پتروشیمی

گیاهان معطر عموماً به دسته ای از گیاهان اطلاق می شود که حاوی ترکیبات معطر و یا بعبارت دیگر اسانس هستند . این قبیل گیاهان با تنوع فراوان در کشورمان گسترده شده اند . امروزه استفاده از روغنهای اسانس در صنایع بهداشتی ، آرایشی ، غذایی و داروئی به قدری وسیع است که در بسیاری از کشورها مقادیر زیادی از این اسانس ها و یا ترکیبات تشکیل دهند آنها بصورت سنتزی تهیه می شوند . انسان های طبیعی ...

تعداد صفحه: ۱۳ دسته بندی: شیلات-دامداری-دامپروری- طیور

1- اساسنامه مراحل انجام شده تاسیس شرکت تعاونی تولیدی پرورش زنبور عسل گلستان بسته به اداره تعاون شهرستان خمین مراجعه کرد. و بعد از اعلام تقاضای تاسیس شرکت تعاونی تولیدی جهت دریافت موافقت اصولی طرح پرورش زنبور عسل به اداره جهاد کشاورزی منطقه مذکور مراجعه کردیم کخ از بنده یک مدرک تحصیلی در رابطه با زمینه فعالیت درخواست نمودند کربند، مدارک پرورش زنبور عسل را به اداره مذکور تحویل ...

تعداد صفحه: ۱۶۲ دسته بندی: صنایع غذایی و بسته بندی

چکیده طرح نام شرکت: پودر تخم مرغ ایران موضوع طرح: تاسیس کارخانه تولید پودر تخم مرغ فصل اول : مقدمه ، تاریخچه و شرح موضوع پروژه مدتی است که در برخی موارد به خصوص در صنایع بزرگی مثل دامپروری ، بیسکویت سازی و ... تخم مرغ جای خود را به پودر تخم مرغ داده است . پودر تخم مرغ توسط کارخانه های زیادی در ایران و سراسر جهان به بازار عرضه می گردد. از محاسن پودر تخم مرغ می توان موارد زیر را ...

تعداد صفحه: ۴۰ دسته بندی: سایر موضوعات

آشنایی با شرکت شرکت عطر بیک از سال 1381 شروع به فعالیت تولیدی نمود و از این سال به بعد گامی موثر در جهت تقاضای کشور به همراه داشته است. شرکت عطر بیک تحت نظر لیسانس بیک فرانسه بوده و روابط سازمانی این شرکت به شرکت بیک فرانسه باز می گردد. کارخانه عطر بیک واقع در جاده آبعلی می باشد و دارای دو دفتر اداری می‌باشد که یکی شرکت بیک یار به عنوان دفتر مرکزی و دیگری شرکت بیک می‌باشد. شرکت ...

تعداد صفحه: ۵۱ دسته بندی: صنایع غذایی و بسته بندی

مقدمه شیر به عنوان یک ماده ی غذایی ارزشمند نخستین و کامل ترین غذای نوزاد انسان و حیوان را تشکیل می دهد و در تمام طول دوران رشد عنصری حیاتی در جیره غذایی و الگوی تغذیه محسوب می شود . مواد غذایی مختلفی که مورد استفاده بشر قرار می گیرند ، عمدتا به عنوان ماده ی غذایی آفریده نشده اند بلکه یک قسمت از یک موجود جاندار و یا زنده بوده و یا مثل تخم مرغ و عسل جهت برآوردن احتیاجات دیگری از ...

تعداد صفحه: ۳۵ دسته بندی: صنایع ساختمانی و مصالح ساختمانی

پیشگفتار رویکرد اکثر کشورهای جهان در دهه‌های اخیر به موضوع کارآفرینی و توسعه آن، موجب گردیده‌ موجی از سیاستهای توسعه کارآفرینی در دنیا ایجاد شود. کشورهای مختلف راه حلی راکه در سه دهه گذشته برای فائق آمدن بر مشکلات مختلف اقتصادی و اجتماعی به آن روی آورده‌اند، توسعه فرهنگ کارآفرینی، انجام حمایت‌های لازم از کارآفرینان، ارائه آموزشهای مورد نیاز به آنان و انجام تحقیقات و پژوهشهای ...

تعداد صفحه: ۳۸ دسته بندی: صنایع غذایی و بسته بندی

مقدمه در این گزارش سعی شده است که به مراحل طراحی کارخانه تولید شکلات پرداخته شود. طرحی که به منظور تولید شکلات مغزدار از نوع شکلات شیره خرما به عنوان محصول اصلی و شکلات تخته‌ای به عنوان محصول فرعی مورد ارزیابی قرار می‌گیرد با این امید که در سرمایه گذاری در این صنعت سودآور جهانی گامهای بلندی در کشورمان برداشته شود. الف – معرفی و شناخت محصول شکلات یکی از بی نظیر خوردنی‌هاست، چرا ...

ثبت سفارش
عنوان محصول
قیمت