دانلود بیش از 100 پروژه کارآفرینی کنسرو سازی برای Business Plan و آماده سازی نمونه طرح کسب و کار و طرح توجیهی کنسرو سازی با فرمت فایل WORD قابل ویرایش، جهت ارائه طرح برای پروژههای دانشجویی یا برای اخذ وام قرض الحسنه و تسهیلات بانکی از بانکها، صندوقها و موسسات اعتباری، برآورد سرمایه لازم احداث کارخانه به همراه جدول هزینه راه اندازی طرح کسب و کار کنسرو سازی
11 تعریف ، ویژگی ها و مشخصات مواد خام لوبیا چیتی: برای تهیه کنسرو باید لوبیاچیتی رسیده و خشک باشد ، جهت بدست آوردن محصول با کیفیت بالا گونه انتخابی ماده اولی اهمیت بسیار زیادی دارد. بنابراین باید تنها از لوبیا چیتی درجه 1 استفاده شود. درحا حاضر مرغوبترین لوبیا چیتی در ایران لوبیای خمین است. بسته به محل برداشت ماده اولیه میزان رطوبت آن ممکناست ازحدود 20-8 درصد متغیر باشد و دانه ...
فصل اول : کلیات پیشگفتار: از ابتدای قرن اخیر تاکنون کنسرو سازی صنعتی همواره به عنوان یکی از مهمترین روشهای نگهداری، تبدیل و عرضه مواد غذایی در تمام دنیا مطرح بوده و به احتمال بسیار زیاد در آینده این موقعیت خود را حفظ خواهد نمود علیرغم این واقعیت و با توجه به اینکه در حال حاضر حدود یکصد و پنجاه کارخانه کنسروسازی در کشور مشغول تولید فرآورده های مختلف کنسرو می باشند و با عنایت به ...
فصل اول کلیات 1- 1 مقدمه : یکی از مهمترین روشهای آماده سازی یا فرآوری مواد خوراکی، حرارت دادن آنها میباشد. استفاده از حرارت نه تنها سبب بهبود کیفیت خوراکی(Eating Quality) مواد غذایی میشود، بلکه از طریق کاهش سرعت یا توقف فعالیتهای شیمیایی، آنزیمی و باکتریایی، قابلیت نگهداری آنها را نیز افزایش میدهد. در مورد ماهی و دیگر فرآوردههای دریایی نیز، حرارت دادن آنها ابتدا به منظور ...
خلاصه طرح نام محصول تولید قوطی کنسرو ظرفیت پیشنهادی طرح (ظرفیت عملی) 9 میلیون عدد در سال موارد کاربرد بسته بندی مواد غذایی مواد اولیه مصرفی عمده ورق قلع اندود، مایع لاستیک کمبود محصول (پایان برنامه توسعه چهارم) 5 میلیون عدد در سال اشتغال زایی (نفر) 50 زمین مورد نیاز (مترمربع) 4500 اداری (مترمربع) 100 زیربنا تولیدی (مترمربع) 1250 انبار (مترمربع) 1000 تاسیسات و سایر 350 میزان مصرف ...
خلاصه طرح (جداول در فایل اصلی موجود است) مقدمه مطالعات امکان سنجی، مطالعات کارشناسی است که قبل از اجرای طرح های سرمایه گذاری اقتصادی انجام می گیرد. در این مطالعات از نگاه بازار، فنی و مالی و اقتصادی طرح مورد بررسی و آنالیز قرار گرفته و نتایج حاصل از آن به عنوان مبنایی برای تصمیم گیری سرمایه گذاران مورد استفاده قرار میگیرد. گزارش حاضر مطالعات امکان سنجی مقدماتی تولید کنسرو ، مربا ...
خلاصه طرح نام محصول تولید کنسرو ذرت و نخود فرنگی ظرفیت پیشنهادی طرح (ظرفیت عملی) 900 تن در سال کنسرو نخود فرنگی مصرف در تهیه سالاد الویه، مصرف در تهیه سوپ موارد کاربرد ها، تهیه خورشت ها، تهیه پیش غذاها و ... کنسرو ذرت شیرین مصرف در تهیه سالادها، مصرف بصورت مستقیم، مصرف در تهیه پیتزا، مصرف در اردوها و ... مواد اولیه مصرفی عمده ذرت شیرین تازه و نخود سبز تازه کمبود محصول (پایان ...
خلاصه طرح : موضوع طرح : تولید کنسرو فراورده های غیر گوشتی نوع تولیدات : انواع کنسروهای غیر گوشتی و ترشی جات تعداد شاغلین : 15 نفر مشخصات سرمایه گذاری طرح (ارقام به میلیون ریال) سرمایه گذاری کل طرح : 3555 سرمایه گذاری ثابت : 3140 سرمایه در گردش : 213 در آمد سالیانه: 3364 سود ویژه : 1013/5 دوره بازگشت سرمایه : 3سال نرخ باز دهی سرمایه : % 32/3 سرمایه گذاری ثابت طرح : -1-1 زمین محل ...
مقدمه روغنها و چربی های خوراکی بخش عمده ای از ترکیب مواد غذایی و غذای مصرفی روزانه را به خود اختصاص می دهند . رشد سریع جمعیت و نیاز به افزایش هر چه بیشتر تولید از یک سو و عدم استقلال صنایع روغن کشور از برخی لحاظ نظیر مواد اولیه ، ماشین آلات و یا کاتالیست ، خاک رنگبر و غیره از سوی دیگر ، مشکلات روز افزونی را سبب شده است که حل آنها منوط به انجام فعالیت های گسترده و تلاش بیشتر از ...
جدول نتایج چکیده طرح ردیف موضوعات 1-Jan مشخصه طرح : عنوان : طرح تولید سوسیس و کالباس تعریف : سوسیس و کالباس فرآورده های گوشتی حاوی نمک و چاشنی می باشد که در یک لفاف استوانه ای بسته بندی شده اند . ظرفیت تولید : 2700 تن در سال انواع سوسیس و کالباس 1-Feb فرآیند تولید :بعد از آماده سازی مواد اولیه عمل اختلاط طبق فرمولاسیون صورت گرفته سپس به قسمت پرکن و بعد از آن به بخش پخت یا دود ...
مقدمه: روغن ها و چربی های خوراکی بخش عمده ای از ترکیب مواد غذایی و غذای مصرفی روزانه را به خود اختصاص می دهند . رشد سریع جمعیت و نیاز به افزایش هر چه بیشتر تولید از یک سو و عدم استقلال صنایع روغن کشور از برخی لحاظ نظیر مواد اولیه ، ماشین آلات و یا کاتالیست ، خاک رنگبر و غیره از سوی دیگر ، مشکلات روز افزونی را سبب شده است که حل آنها منوط به انجام فعالیت های گسترده و تلاش بیشتر از ...
خلاصه طرح : تاریخچه : کارخانه تولیدی بهگل خراسان واقع در شهرک صنعتی طوس در سال 1351 تاسیس گردیده که تحت حمایت آستان قدس رضوی بود. که بعدها به علت پیشرفت در کار و تولیدات فراوان این شرکت از حمایت آستان قدس رضوی بیرون آمد ، و سهامی آن خاص گردید . که هم اکنون پس از 18 سال سهامی خاص بودن به پیشرفتهایی از قبیل افزایش کارکنان بخشهای اداری ، کارگران و سرویسهای ایاب و ذهاب و گسترش مساحت ...
پرورش قارچ تاریخچه استفاده از قارچ خوراکی قارچها موجوداتی هستند که از ادوار قدیم با انسان بوده اند. سوابق فسیلی آنها به دوران پر کامبرین و دونین بر میگردد. تاریخ مصرف قارچ های خوراکی بعنوان غذا و دارو به زمانی بسیار دور برمیگردد و حتی انسان های نخستین از خواص ویژه قارچ ها اطلاع داشتند. آزتک ها از قارچها بعنوان مواد توهم زا در فالگیری استفاده میکردند و قارچ را گوشت خدا God's ...
تاریخچه و اهمیت موضوع بشر در هر مرحله از زندگی خود نیاز به تغذیه دارد. در زمان های اولیه انسان ها مواد اولیه را اکثرا به صورت خام استفاده می کردند. در دوره های بعد با پیشرفت تکنولوژی تغذیه انسان دچار تغییر و تحول شد . امروزه نیز با صنعتی شدن اکثر کشور ها و کمبود وقت به دلیل شاغل بودن افراد ترجیح می دهند از روشی استفاده کنند که در حداقل زمان نیاز تغذیه خویش را تامین نمایند . در ...
پیشگفتار «کارآفرینی فرایندی است که فرد کارآفرین با ایدههای نو و خلاق و شناسایی فرصتهای جدید و با بسیح منابع ،مبادرت به ایجاد کسب و کار و شرکتهای نو، سازمانهای جدید و نوآور و رشد یابنده نموده که توأم با پذیرش مخاطره و ریسک است و منجر به معرفی محصول و یا خدمت جدیدی به جامعه میگردد.» کار آفرینی زمینه های لازم را برای یافتن فرصتها در بازار کار وتولید برای توانایی فردی مورد بررسی ...
موضوع طرح :پرورش قارچ خوراکی به ظرفیت 50 تن در سال محل اجرای طرح : قابل اجرا در سراسر کشور سرمایه گذاری کل: 8/889 میلیون ریال سهم آورده متقاضی: 8/89 میلیون ریال سهم تسهیلات: 800 میلیون ریال دوره بازگشت سرمایه: 26 ماه مقدمه : مواد پروتئینی ، یکی از مهم ترین اجزای مواد غذایی مورد استفاده انسانها است. نیاز طبیعی بدن انسان به این مواد ، مبین ضرورت استفاده آنها در سبد غذایی خانواده ...
شرح کسب و کار تهیه گوشت شترمرغ که باعث می شود مردم از همه نوع گوشت از جمله گوشت ماهی که به صورت کنسرو آماده است گوشت مرغ و... که استفاده می کنند ولی به دلیل اینکه بعضی از مردم به علت گرانی و یا نبود امکانات نمی توانند استفاده کنند و استفاده از آن امکان پذیر نیست یا به دلیل نبودن و یا گران بودن، ولی کنسرو شترمرغ این امکان را می دهد که همه مردم بتوانند از آن استفاده کنند هم با ...
خلاصه طرح موضوع طرح :پرورش قارچ خوراکی به ظرفیت 50 تن در سال محل اجرای طرح : قابل اجرا در سراسر کشور سرمایه گذاری کل: 8/889 میلیون ریال سهم آورده متقاضی: 8/89 میلیون ریال سهم تسهیلات: 800 میلیون ریال دوره بازگشت سرمایه: 26 ماه مقدمه : مواد پروتئینی ، یکی از مهم ترین اجزای مواد غذایی مورد استفاده انسانها است. نیاز طبیعی بدن انسان به این مواد ، مبین ضرورت استفاده آنها در سبد غذایی ...
خلاصه طرح موضوع طرح :پرورش قارچ خوراکی به ظرفیت 100 تن در سال محل اجرای طرح : قابل اجرا در سراسر کشور سرمایه گذاری کل: 15/1242میلیون ریال سهم آورده متقاضی: 15/132 میلیون ریال سهم تسهیلات: 1110 میلیون ریال دوره بازگشت سرمایه: 18 ماه مقدمه : مواد پروتئینی ، یکی از مهم ترین اجزای مواد غذایی مورد استفاده انسانها است. نیاز طبیعی بدن انسان به این مواد ، مبین ضرورت استفاده آنها در سبد ...
خلاصه طرح موضوع طرح : تولید مربا، ترشی و خیارشور به ظرفیت 620 تن در سال محل اجرای طرح : قابل اجرا در سراسر کشور سرمایه گذاری کل: 26/1156 میلیون ریال سهم آورده متقاضی: 26/116 میلیون ریال سهم تسهیلات: 1040 میلیون ریال دوره بازگشت سرمایه: 15 ماه مقدمه: علیرغم نیاز کشور به واردات محصولات کشاورزی، محدودیت دوره برداشت محصولات کشاورزی و فقدان امکانات کافی در جهت حمل و نقل سریع و صحیح ...
فصل اول کلیات 1- 1 مقدمه : فلزات کهنه و قابل بازیافت به دو دسته ی بزرگ تقسیم می شوند . ۱- فلزات باترکیب آهن (آهنی) ۲-فلزات بدون ترکیب آهن گروه اول : این گروه شامل فلزاتی می شوند که در ترکیب اصلی آن ها ، آهن به کار رفته باشد . این گروه در جاهایی مانند : بدنه ماشین های کهنه ، ابزار های خانگی ، فلزاتی که در ساختار و اسکلت ساختمان به کار می روند ، ریل های راه آهن و . . . به کار می ...
- 1 مقدمه : نمک طعام جز مهمی از تبخیریهای پرکننده حوضههای بزرگ و کانی تبخیری اصلی در دریاچههای نمکی و حوضچههای شور عصر حاضر است. تنوع زیادی در خصوصیات بافتی و لایه بندی نمک طعام وجود دارد، که بیشتر به محیط رسوبگذاری بستگی دارد، که آیا در زیر آب در یک توده آبی تقریبا پایدار تشکیل شده است، یا اینکه در یک حوضچه شوری که مکررا در معرض چرخههای سیلابی - خشک شدگی قرار گرفته است، ...
فصل اول کلیات 1- 1 مقدمه : نشاسته ترکیب پیچیدهای از کربوهیدرات ها و غیر قابل انحلال در آب است. از آن برای تولید چسب و کاغذ و در صنایع نساجی استفاده میکنند. از لحاظ بیوشیمی نشاسته از دو نوع پلیمر کربوهیدرات به نام آمیلاز و آمیلو پکتین (پلیساکاریدها) تشکیل شده است. مونومرهای این پلیساکاریدها واحدهای گلوکز هستند که به روش سر به دم به یکدیگر وصل شده و تشکیل پیوندهای آلفا 1 و 4 ...
فصل اول کلیات 1- 1 مقدمه : ایران یکی از تولیدکنندگان مهم ذرت می باشد و مزارع ذرت خصوصاً در ناحیه غرب کشور قابل توجه می باشند ولی علیرغم تولید قابل توجه این محصول امکانات جهت خشک کردن آن بسیار محدود است این نقیصه موجب مسائل زیر می باشد : 1- به دلیل خشک نشدن محصول فاسد شده و انواع قارچ ها به خصوص آنفولاتوکسین در آن رشد می کند که علاوه بر ضرر مالی خطر آلودگی در کل منطقه نیز وجود ...
این استاندارد باید باتوجه به " مقدمهای بر استانداردهای حسابداری " مطالعه و بکار گرفته شود. دامنه کاربرد 1 . کاربرد این استاندارد در حسابداری موارد زیر الزامیاست، مشروط بر اینکه به فعالیت کشاورزی مربوط باشد : الف. داراییهای زیستی، و ب . تولید کشاورزی در زمان برداشت. 2 . این استاندارد در موارد زیر کاربرد ندارد : الف. زمین مربوط به فعالیت کشاورزی ...
تهیه شده در سال91 13 خلاصه طرح: موضوع طرح: پرورش خوراکی دستگاه صادره کننده مجوز : وزارت جهاد کشاورزی ظرفیت اسمی تولیدات : 40 تن در سال نوع تولیدات: قارچ خوراکی و کمپوست تعداد شاغلین : 7 نفر مشخصات سرمایه گذاری طرح : سرمایه گذاری کل طرح: 534.3489 میلیون ریال سرمایه گذاری ثابت: 361.8825 میلیون ریال سرمایه در گردش: 172.4664 میلیون ریال درآمد سالیانه : 1022.4 میلیون ریال سود ویژه: ...
خلاصه طرح: موضوع طرح: دستگاه صادره کننده مجوز: ظرفیت اسمی تولیدات: احداث باغ زیتون ( به مساحت 200 هکتار ) وزارت جهاد کشاورزی نوع تولیدات: زیتون تعداد شاغلین: 20 نفر مشخصات سرمایه گذاری طرح: سرمایه گذاری کل طرح: سرمایه گذاری ثابت: سرمایه در گردش: درآمد سالیانه: درآمد سالیانه: 10001/03 میلیون ریال 9879/88 میلیون ریال 121/16 میلیون ریال 8160/00 میلیون ریال 10200/00 میلیون ریال ...
خلاصه طرح: موضوع طرح: احداث باغ زیتون ( به مساحت 100 هکتار ) دستگاه صادره کننده مجوز: ظرفیت اسمی تولیدات: وزارت جهاد کشاورزی 001 هکتار نوع تولیدات: زیتون تعداد شاغلین: 13 نفر مشخصات سرمایه گذاری طرح: سرمایه گذاری کل طرح: سرمایه گذاری ثابت: سرمایه در گردش: درآمد سالیانه: درآمد سالیانه: 5320/08 میلیون ریال 5245/68 میلیون ریال 74/41 میلیون ریال 4080/00 میلیون ریال 5100/00 میلیون ...
خلاصه طرح نام محصول روغن مایع سویا ظرفیت پیشنهادی طرح 50000 تن در سال موارد کاربرد روغن مایع برای آشپزی، کره گیاهی، مایونز، سس سالاد مواد اولیه مصرفی عمده ( مقدار داخلی یا خارجی) دانه سویا اشتغالزایی (نفر) 35 زمین مورد نیاز (m²) 1000 تولیدی (m³) 900 زیر بنا اداری (m²) 300 انبار (m²) 300 میزان مصرف سالیانه مواد اولیه ############### (کیلوگرم) میزان مصرف سالانه یوتیلیتی آب 55 ...
مقدمه : هویج گیاهی است دو ساله از خانواده چتریان ، قسمت مورد استفاده گیاه هویج ، ریشه ، میوه و تخم آن است. موطن اصلی هویج در اروپا ، شمال آفریقا و آسیا می باشد و پاره ای از انواع آن در آمریکای شمالی وجنوبی یافت می شود . یکی از سبزیجات مهم دنیا از نقطه نظر تغذیه ای و اقتصادی هویج است و در بین کشورهای تولید کننده جهان چین با 35 درصد در رتبه اول و پس از آن به ترتیب آمریکا و روسیه ...
خلاصه طرح نام طرح درجه بندی و بسته بندی مرکبات ظرفیت پیشنهادی طرح (ظرفیت عملی) 10000 تن در سال موارد کاربرد تازه خوری – کنسرو کردن – تولید مربا – تولید آب میوه جات مواد اولیه مصرفی عمده میوه – جعبه صادراتی – کارتن – پرکلرین و متیل برماید مواد پارافینی – کاغذ مومی کمبود محصول (پایان برنامه توسعه چهارم) 1176263 تن اشتغال زایی 39 نفر زمین مورد نیاز 5000 مترمربع اداری 170 متر مربع ...
خلاصه طرح نام طرح نشاسته از سیب زمینی ظرفیت پیشنهادی طرح (ظرفیت عملی) 4000 تن در سال موارد کاربرد نشاسته سیب زمینی یک محصول واسطه ای و ماده اولیه در صنایع کاغذ سازی، نساجی، غذائی، چسب سازی، ریخته گری، حفر چاه های عمیق و ... می باشد مواد اولیه مصرفی عمده سیب زمینی کمبود محصول (پایان برنامه توسعه چهارم) 1120000 تن اشتغال زایی 37 نفر زمین مورد نیاز 2000 مترمربع اداری 300 متر مربع ...
خلاصه طرح تولید رب زرشک محصول تولید رب زرشک پیشنهاد محل اجرای طرح مناطق مرکزی و جنوبی استان ظرفیت تولید 1500 تن تعداد اشتغال 40 نفر متراژ زمین 10000 متر مربع زیربنا 2700 مترمربع مشخصات سرمایه گذاری به میلیون ریال ماشینآْلات زمین ساختمان محوطه سازی تاسیسات وسایل نقلیه اثاثه و ملزومات پیش بینی نشده جمع کل 000,00،12 2000 4925 1175 1100 250 27 2147,7 23625 سرمایه گذاری ثابت 25140,72 ...
خلاصه طرح نام محصول پودر گوشت ظرفیت پیشنهادی طرح ٠۵٨تن ( با دیدصادرات ) موارد کاربرد تغذیه حیوانات پرورشی مواد اولیه مصرفی عمده ضایعات کشتارگاهی کمبود محصول (١٣٩٠ ) - اشتغال زایی ( نفر) ٥١ زمین مورد نیاز (m²) ٣٠٠٠ اداری (m²) ۵ زیر بنا تولیدی (m²) ٥٣ سوله تاسیسات (m²) - انبار (m²) ٧٠ میزان مصرف سالانه مواد اولیه اصلی ۵٢١٢ تن میزان مصرف آب (m³) ٥٦٧ سالانه یوتیلیتی برق ( KW) ۹۷۰۰۶ ...
خلاصه طرح نام محصول قارچ دکمه ای ظرفیت پیشنهادی طرح 2000 تن در سال موارد کاربرد مصارف خوراکی – کنسرو سازی مواد اولیه مصرفی عمده کمپوست خاک پوششی مواد ضد عفونی کننده و سموم (ظروف, استرچ فیلم ,لیبل,کارتن) کمبود محصول ( سال ( 1390 28000 تن اشتغال زایی ( نفر) 20 نفر زمین مورد نیاز ( ( m2 6000 متر مربع اداری ( m2) 150 زیر بنا تولیدی ( m2) 1000 سوله تاسیسات ( m2) 50 انبار ( m2) 500 ...
مقدمه درحال حاضر درحدود بیست و پنج درصد از برق تولیدی کشور بدلیل تلفات سیستم های تولید، انتقال و توزیع نیرو به هدر میرود و علیرغم فعالیتهای پراکندهای که در زمینه کاهش چنین تلفاتی صورت گرفته است، هنوز نتیجه مثبت به چشم نمیخورد. وجود اینگونه تلفات بخصوص در سیستم توزیع نیروی کشور، از یک طرف باعث از بین رفتن حجم قابل توجه انرژی الکتریکی است و از طرف دیگر این تلفات فراوان به توسعه ...
مقدمه ای بر چاﭖ چاﭖ به معنی انتقال هر نوع حرف، نقش و تصویر بر روی یک ماده خاص، در تیراﮊ بالاتر از یک عدد است بطوریکه شکل و فرم انتقال یافته تغییری نکند. با این تعریف هزاران کالا را پیرامون خود خواهید یافت که به نوعی بر روی آنها چاﭖ صورت گرفته است. شیوه های چاﭖ را به طور کلی می توان به سه گروه عمده زیر شامل چاﭖ مستقیم، چاﭖ غیر مستقیم و چاﭖ غیر تماسی تقسیم نمود]٢،١.[ الف) چاﭖ ...
معرفی کلی خصوصیات طرح کشور ما با داشتن تنوع آب و هوائی مناسب در مناطق جغرافیائی مختلف از نقطه نظر تولید محصولات کشاورزی از اهمیت بسزائی برخوردار است ، بطوریکه محصولات کشاورزی ایران بدلیل شرایط اقلیمی بخاص از لحاظ کیفیت دارای ویژگیهای مطلوب هستند و یکی از پتانسیل های بالفعل کشورما در تولید محصولات باغی از جمله سیب و انواع مرکبات می باشد که طبق آمار و ارقام هر ساله در حدود هزاران ...
خلاصه طرح نام محصول انواع پودر میوه: پودر پرتقال پودر لیمو پودر موز پودر توت فرنگی پودر هلو ظرفیت پیشنهادی طرح 1000تن در سال موارد کاربرد محصول خوراکی مواد اولیه مصرف عمده پرتقال ،لیمو، موز ، توت فرنگی ، هلو کمبود محصول (سال ( 1390 اشتغال زایی (نفر) 25 نفر زمین مورد نیاز M 2 2500 متر مربع اداری M 2 410 متر مربع زیربنا تولیدی M 2 1200 مترمربع سوله تأسیسات M 2 انبار M 2 620 ...
معرفی محصول : گوجه فرنگی ابتدا به عنوان گیاه زینتی در باغچه ها مورد استفاده قرار می گرفت. گوجه فرنگی برای نخستین بار در آمریکای جنوبی دیده شده و از آنجا به دیگر نقاط جهان برده شده است. مصرف خوراکی و درمانی گوجه فرنگی از قرن نوزدهم میلادی به بعد شروع شد و بعد از جنگ جهانی اول به تدریج بر مصرف آن اضافه شد، طوری که امروزه به صورت خام و پخته یا به صورت سس و رب و..... موارد استعمال ...
مقدمه : مطالعات امکان سنجی )Feasibility Study(، مطالعات کارشناسی است که قبل از اجرای طرح های سرمایه گذاری اقتصادی پس از مرحله پیدایش طرح و تعریؾ چارچوب کلی آن از لحاظ مشخصات محصول، ظرفیت تولید و میزان سرمایه گذاری انجام می شود . در این مطالعات از نگاه بازار، فنی و مالی و اقتصادی طرح مورد بررسی و آنالیز قرار گرفته و نتایج حاصل از آن به عنوان مبنایی برای تصمیم گیری سرمایه گذ اران ...
خلاصه طرح (جداول در فایل اصلی موجود است) معرفی محصول با مقایسه سرانه مصرف آبزیان در سبد غذایی جامعه ایرانی و فاصله بسیار زیاد بین ارقام و اعداد سرانه مصرف جهانی بایستی علل عدم مصرف آن درجامعه را بررسی و به رفع آن پرداخت ، چرا که قرار گرفتن آبزیان در سبد غذایی مردم نقش مهمی در سلامت جامعه ایفا می نماید. مصرف گوشت سفید در مقایسه با گوشت قرمز از سلامت بالاتری برخوردار است و برطبق ...
خلاصه طرح (جداول در فایل اصلی موجود است) مقدمه یکی از مهمترین فاکتورهای مورد نیاز در تولید اکثر محصولات ، بسته بندی مناسب جهت حمل و نقل ونگهداری می باشد . لذا در این امر تمامی شرایط و مشخصات محصول مورد نظر باید مورد بررسی قرارگیرد .در حال حاضر ایران به دلیل داشتن معادن عظیم گچ و آهک که عمده مو اد اولیه تشکیل دهنده سیمان هستند جزو یکی از برترین کشورها از نظر مو قعیت استراتژیک ...
خلاصه طرح (جداول در فایل اصلی موجود است) ١-١- نام و کد محصول [1] کد شرح کد واحد سنجش 2 5201511 انواع کیسه پلاستیکی تن کد آیسیکی با نام کیسه های aseptic جهت نگهداری مواد غذایی در سازمان صنعت، معدن و تجارت به ثبت نرسیده است . ولی نزدیکترین کد به این نوع تولیدات کد ذیل می باشد. واحدهایی که تنها قصد تولید کیسه های اسپتیک جهت نگهداری مواد غذایی را دارند می توانند درخواست کد آیسیک ...
خلاصه طرح نام محصول گرانول گیاهی ظرفیت پیشنهادی طرح 1000 تن مواد اولیه (هزار ریال) ##### اشتغال زایی 15 نفر زمین مورد نیاز(مترمربع) 3000 اداری 75 سالن تولید 1500 انبار مواد اولیه 250 انبار محصول 250 زیر بنا آشپزخانه 25 رخت کن و نماز خانه 25 سرویس ها 50 ساختمان نگهبانی 50 سرمایه ثابت (هزار ریال) ##### سرمایه در گردش(هزارریال) ##### مصرف سالانه آب ( متر مکعب) 1500 مصرف سالانه برق( ...
خلاصه طرح نام محصول تولید پوره میوه جات و مرکبات ظرفیت پیشنهادی طرح (ظرفیت عملی) 800 تن در سال تولید لواشکها موارد کاربرد تولید غذای کودک مصرف به صورت مستقیم مصرف به عنوان نوشیدنی مواد اولیه مصرفی عمده انواع میوه (گلابی، پرتقال، سیب، هلو، آلبالو، گیلاس و آلو) کمبود محصول (پایان برنامه توسعه چهارم) 19679 تن در سال اشتغال زایی (نفر) 35 زمین مورد نیاز (مترمربع) 3500 اداری (مترمربع) ...
چکیده : هدف از انجام این بررسی ، مطالعه و امکان سنجی احداث واحد تولید سرکه و علوفه دامی از ملاس چغندر قند است . در این بررسی بازار فروش، واردات و صادرات ، واحد های فعال و در دست احداث , منابع تامین مواد اولیه و کلیه ماشین الات و سایر امکانات مورد نیاز برای احداث واحد به تفصیل شرح داده شده است. طبق بررسی انجام شده احداث چنین واحدی نیاز به سرمایه ثابتی حدود 13.7 میلیارد ریال دارد ...
مقدمه در این گزارش شده است که به مراحل طراحی کارخانه پودر و روغن گوشت پرداخته شود. طرحی که به منظور تولید پودر گوشت به عنوان محصول اصلی و روغن به عنوان محصول فرعی مورد ارزیابی قرار میگیرد تا امکان تولید آن بر اساس اطلاعات در دسترس بررسی شود. اطلاعاتی که عموما تحقیقاتی بوده و از منابع مختلفی از جمله وزارت صنایع، اداره گمرک و یا مصاحبه با کارشناسان مربوطه و همچنین مقالاتی که توسط ...
خلاصه طرح: موضوع طرح: دستگاه صادره کننده مجوز: ظرفیت اسمی تولیدات: احداث باغ زیتون ( به مساحت 50 هکتار ) وزارت جهاد کشاورزی 05 هکتار نوع تولیدات: زیتون تعداد شاغلین: 9 نفر مشخصات سرمایه گذاری طرح: سرمایه گذاری کل طرح: سرمایه گذاری ثابت: سرمایه در گردش: درآمد سالیانه: درآمد سالیانه: 2992/83 میلیون ریال 2944/70 میلیون ریال 48/13 میلیون ریال 2040/00 میلیون ریال 2550/00 میلیون ریال ...
1-مقدمه: امروزه در جوامع مختلف بحث صنعت بعنوان یکی از مهمترین ارکان آن جامعه به شمار میآید. کشورهایی که توانسته اند از لحاظ صنعتی پیشرفت کنند معمولا دارای یک درآمد ملی بالا هستند که باعث رفاه مردم آن جامعه شده و درصد بیکاری را نیز کاهش داده است. به همین دلیل در اکثر جوامع به صنعت بهاء زیادی داده می شود و سرمایه گذاری های علمی و مالی فراوانی نیز در این زمینه انجام می دهند و سعی ...
فصل اول: کلیات طرح تعریف موضوع الف:کارگاه کابینت سازی:محلی جهت طراحی و ساخت کابینت های آشپزخانه و اداره جات و ... ب:کابینت: تقریبا به معنی جعبه یا محلی کوچک جهت قراردادن وسایل در خانه . آشپزخانه و ادارات مدارس و ...به کار می رود. کابینت در آشپزخانه برای مرتب کردن و جاسازی ظروف و در اداره کابینت های کشودار به نام فایل استفاده دارد که برای طبقه بندی و جمع آوری اسناد و مدارک به کار ...
هزینه مواد اولیه اغلب حدود 50 درصد هزینه کل تولید شیر را در یک کارخانه تولید مواد لبنی در بر می گیرد . صرفه جویی در هزینه خوراک حتی مقدار کمی دلار در هر تن ، باعث صرفه جویی مهمی در طول یک سال در یک شرکت تولید لبنی خواهد شد . در بسیاری از کارخانه جات تولید مواد لبنی یک نرم فزار برای بالانس کردن سهمیه غذایی استفاده می شود که در آن از تکنیک برنامه ریزی خطی استفاده می شود ، این ...
پیشگفتار رویکرد اکثر کشورهای جهان در دهههای اخیر به موضوع کارآفرینی و توسعه آن، موجب گردیده موجی از سیاستهای توسعه کارآفرینی در دنیا ایجاد شود. کشورهای مختلف راه حلی راکه در سه دهه گذشته برای فائق آمدن بر مشکلات مختلف اقتصادی و اجتماعی به آن روی آوردهاند، توسعه فرهنگ کارآفرینی، انجام حمایتهای لازم از کارآفرینان، ارائه آموزشهای مورد نیاز به آنان و انجام تحقیقات و پژوهشهای ...
مقدمه برو کا ر میکن مگو چیست کار که سرمایه جاودانی ست کار با توجه به شرایط کنونی جامعه ی اسلامی ایران که تهدیدها علیه کشور ما روز به روز در حال افزایش است مساله کارآفرینی وتولید تمام اجناس مصرفی در داخل کشور از اهمیت زیادی برخوردار است و به طوری کلی اگر کار آفرینی در کشوری مورد توجه قرار گیرد،نرخ بیکاری وفقر به صورت قابل توجهی کاهش خواهد یافت واین نشانگر اهمیت کارآفرینی است. هدف ...
پیشگفتار کار آفرینی زمینه های لازم را برای یافتن فرصتها در بازار کار وتولید برای توانایی فردی مورد بررسی قرار می دهد و مجموعه دانش و مهارتهایی را که برای ورود به بازار کار مورد نیاز است و همچنین راهبردهای لازم را برای موفقیت در کسب و کار ارائه می نماید تا پس ازفراغت ازتحصیل چنانچه تمایل داشته باشی به جای استخدام و کار برای دیگران در حد توان مالی و تخصصی به تنهایی یا به کمک ...
بسمه تعالی ابتدا به تعریفی جزئی از طلا و جواهر سازی می پردازیم : طلا و جواهر ساز: کسی است که بتواند از عهده راه اندازی و تنظیم درجه حرارت کوره های ذوب فلزات قیمتی و ذوب کردن انواع فلزات ولیهم های مورد نظر ، ریختن فلز ضدآب در ریژه و تعیین عیار فلزات قیمتی،برشکاری ،سوهانکاری ،حدیده کاری ،فتول کشی و نوردکاری و طراحی و ساخت انواع فلزات قیمتی برآید. سپس به انواع مشاغل طلا و جواهر ...
مقدمه : اکنون بیش از نود سال تاسیس کارخانه برق شهری در ایران میگذرد و حدوداً سی سال تحت این مدت موسسات تولید و توزیع برق کلاً در دست بخش خصوصی بوده نه تنها صاحبان و مدیران آنها در گذشتهاند بلکه متأسفانه دفاتر و اسناد مرتب و مدونی در دست نیست و در بیشتر موارد حتی یک نکته روشن کننده مطلب هم دشوار بدست میآید. فصل اول تاریخچه تاریخچه اگر کسی بخواهد که تاریخ علم الکتریسیته را تا ...
فصل اول کلیات 1- 1 مقدمه : فعالیت های تراشکاری ، ماشین کاری ، قطعه سازی خودرو یکی از فعالیتهای صنعتی است که در سراسر کشور مورد استقبال خوبی واقع می شود ، این طرحدر بسیاری از کارخانه ها و کارگاههای صنعنی کاربرد دارد ، و معمولا بازار کار مناسبی دارد . ماشین تراشکاری ابزاری است که برای تراش دقیق قطقات نسبتاً سخت به کار میرود. اگرچه این دستگاه ابتدا برای تراش فلزات طراحی شد اما ...
فصل اول کلیات 1- 1 مقدمه : کمپوت نوعی خوراک شیرین است که از پختن میوه های درسته یا تکه شده مثل سیب، گلابی، هلو، گیلاس، توت فرنگی، آلو و ... به همراه شکر تهیه می شود. معمولاً آب موجود در کمپوت از مربا، ژله و کنسرو بیشتر است. به کمپوت می توان انواع ادویه جات را هم اضافه نمود. همچنین کمپوت به نوعی نوشیدنی سنتی در کشور لهستان هم اطلاق می شود. در اواسط دهه 1980، 60 درصد از نوشیدنی ...
فصل اول معرفی طرح فصل اول - معرفی طرح 1-2-مشخصات محصول 1-1-2- نام و کاربرد محصول: کنتور سازی ایران ، تولید انواع کنتور های فشار قوی و برق شهری 4-1-2-تشریح مختصر فرایند کنتور سازی ایران فصل دوم تعیین ظرفیت فصل دوم – تعیین ظرفیت : 2-2-تعیین ظرفیت انجام فعالیت ردیف نام محصول ظرفیت انجام فعلالیت سالانه ظرفیت انجام فعالیت ماهانه ظرفیت انجام فعالیت روزانه 1 کنتور برق فشار قوی 4320 360 ...
فصل اول معرفی طرح 1-2-مشخصات محصول نام و کاربرد محصول: صنایع چوب و کاغذ سازی و مقوا سازی – ( تهیه و تولید انواع کاغذ و چوب های خاص و مقوا و پکیج های بسته بندی مقوایی برای صنایع و ... )-2-تعیین ظرفیت تولید -3-برآورد میزان مصرف مواد اولیه و قطعات خریدنی ردیف نام محصول ظرفیت تولید سالانه ظرفیت تولید ماهانه ظرفیت تولید روزانه 1 چوب نرم 30 تن 3 تن 100 کیلو گرم 2 چوب سنگین 150 تن 15 ...
خلاصه طرح : در این طرح به بررسی تولید قوطی کنسرو پرداخته شده است ، برای بررسی طرح از روش های آماری و اقتصادی و برآورد های مالی استفاده شده است ، این طرح شامل چهار فصل میباشد ، فصل اول به بیان کلیاتی از قبیل مقدمه ، تاریخچه ، مجوز های قانونی مورد نیاز ، وضعیت بازار ، میزان واردات و صادرات و ... پرداخته است ، فصل دوم به بیان روش انجام کار پرداخته است ، بازدید از واحد کاری مشابه ، ...
مقدمه نزدیک به 200 سال از عمر صنعت دوچرخه سازی می گذرد. این صنعت نیز همانند سایر صنایع , در طی عمر نسبتا طولانی خود پستی و بلندی های زیادی را از سر گذرانده و امروزه از نظر اقتصادی به جایی رسیده است که بخش مهمی از بودجه سالانه کشوری چون تایوان برپاشنه صادرات 5 میلیون دستگاه دوچرخه می چرخد. از نظر تکنولژی نیز تا بدان حد پیشرفت نموده که در بعضی از کارخانجات دوچرخه سازی کشور های ...
تجزیه و تحلیل نسبت های مالی (فرمول ها در فایل اصلی موجود است) نسبت جاری یکی از نسبت های نقدینگی می باشد که با استفاده از آن می توان قدرت شرکت را در پرداخت بدهی های جاری شرکت تعیین کرد. بر اساس این نسبت منابع اصلی نقد شرکت برای پرداخت بدهی های جاری، دارایی های جاری می باشند. نسبت جاری از تقسیم دارای های جاری بر بدهی های جاری حاصل می شود. هرچه نسبت جاری شرکت بزرگتر باشد آن شرکت در ...
خلاصه طرح : موضوع طرح : آماده سازی و بسته بندی پسته نوع تولیدات وظرفیت : پسته تر460 تن در سال تعداد شاغلین : 13 مشخصات سرمایه گذاری طرح (ارقام به میلیون ریال) سرمایه گذاری کل طرح : 6000 سرمایه گذاری ثابت : 4800 سرمایه در گردش : 900 در آمد سالیانه: 8740 سود ویژه : 1490 دوره بازگشت سرمایه : 39 ماه نرخ باز دهی سرمایه : %31 مقدمه : محصول عبارت است از تولید مغز سبز،نمونه بندی پسته و ...
خلاصه طرح : موضوع طرح : تولید گچ قالب سازی نوع تولیدات و ظرفیت : گچ قالب سازی 30000 تن تعداد شاغلین : 30 مشخصات سرمایه گذاری طرح (ارقام به میلیون ریال) سرمایه گذاری کل طرح : سرمایه گذاری ثابت : سرمایه در گردش : در آمد سالیانه: سود ویژه : 5740 5000 460 6600 1671 دوره بازگشت سرمایه : 36 ماه نرخ باز دهی سرمایه : %33 1 فرایند تولید منتخب سنگ گچ خاصی که از معدن آورده شده است به درون ...
خلاصه طرح نام محصول تولید کنسروهای رژیمی ظرفیت پیشنهادی طرح (ظرفیت عملی) 800 تن کمپوت و 800 تن مربا و 400 تن شربت در سال موارد کاربرد مصارف غذائی برای انسان ها به عنوان غذا و کمک غذا مواد اولیه مصرفی عمده انواع میوه تازه کمبود محصول (پایان برنامه توسعه چهارم) مطابق جدول شماره 19 اشتغال زایی (نفر) 30 زمین مورد نیاز (مترمربع) 3500 اداری (مترمربع) 60 زیربنا تولیدی (مترمربع) 600 ...
مقدمه: در این پروژه به مراحل تبدیل چغندر به قند در کارخانه قند چناران پرداخته شده و هدف از این پروژه آشنای با مراحل تولید قند و دستگاه های مورد نیاز و همچنین نیروی انسانی مورد نیاز برای کار می باشد. پیشگفتار: امروزه در شاخه صنایع غذایی قتد به عنوان یکی از محصولات استراتژیک در دنیا شناخته شده است انرژی زیاد در مقدار کمی از این ماده از یک طرف و کاربرد آن در اکثر صنایع نوشابه سازی ...
شرح پروژه تمامی اختراعات، اکتشافات و پیشرفت های بشر زمانی توجیه شده و مفید واقع می شوند که از آنها استفاده شود و به صورت کاربری دربیایند. یکی از مهمترین و پرکاربردترین این اختراعات کامپیوتر است که به جرأت می توان آن را پدیده قرن نامید. پدیده ای که امروزه در تمامی زمینه ها برای خود جایی باز نموده است. در اینجا نیازی به برشمردن فواید و کاربردهای کامپیوتر نمی باشد زیرا که امروزه ...
مقدمه: به نام خالق هستی که شیر را نوشیدنی گوارا گردانید تا اهل ایمان را عبرتی از قدرت لایزال او باشد و بهشتیان را به نهرهای آن وعده داد تا لذت رضوان خویش را کامل گرداند. اگرچه این نوشیدنی حیات بخش، منبع غنی از ترکیبات مورد نیاز بدن بوده ودانشمندان هر روز ابعاد تازه ای از اسرار این غذای کامل را کشف و به جوامع ارائه می دهند متاسفانه به دلیل عدم آگاهی مصرف سرانه آن در ایران حدود ...
فصل اول: کار آفرینی چیست؟ کارآفرینی عبارت است از فرایند خلق چیزی جدید و پذیرش مخاطرات و سود حاصل از آن است. به عبارت دیگر، کارآفرینی فرایند خلق چیزی جدید و باارزش است که بااختصاص زمان و تلاش لازم و درنظر گرفتن ریسک های مالی، روانی واجتماعی و رسیدن به رضایت فردی و مالی و استقلال به ثمر می رسد. این تعریف دارای چهار جنبه اساسی است: 1 - کارآفرینی مستلزم فرایند خلق است. خلق هرچیز ...
سیستم کتابخانه: کتابخانه فوق در سال1365 تاسیس گردید و تا چندی پیش حوزه فعالیت آن محدود بود اما در ماه اخیر به دلیل تغییر مدیریت و تمایل به افزایش فعالیت مشکلات زیادی به دلیل همین گسترش فعالیت بوجود آمد و از طرفی چون سیستم دستی بوده زمان زیادی صرف فعالیتهای عادی کارکنان شده است و از طرفی نیاز به استخدام یک کارمند دیگر هست لذا رئیس کتابخانه بر آن شد تا با مکانیزه کردن سیستم نیاز ...
مقدمه صنعت مبلمان ، از سنت به مدرن صنعت چوب که با قدمت تاریخ بشر ، از انسان بدوی با انسان مدرن همگام با قافله تمدن بشری طی طریق کرده ، امروز با گذشت هزاران سال پررنگ تر از گذشته جایگاه اصیل خود را دربدنه اقتصاد مدرن جهان حفظ کرده است . صنعت بهره برداری از چوب با هدف تولید فرآورده های مورد نیاز بشر ، در مقاطع مختلف تاریخ با پیشرفت ها وجهش های علمی و تکنولوژیک انسان هماهنگ و همراه ...
عنوان طرح کسب و کار: کارخانه تولید گچ 2- مشخصات محل اجرای طرح استان: خراسان شهرستان: مشهد ابعاد و مساحت محل اجرای طرح: کارخانه زمین به وسعت 25 هزار مترمربع مستمرخواهد شد بخشی از ماشین آلات خدا تولید در محوله روباز و بخشی آسیاب و سرند نهایی ریه پوشش قرار خواهد گرفت. نزدیکتری شهر و فاصله آن تا محل کسب و کار: فاصله ما بین تربیت و مشهد به فاصله 50 کیلومتر فاصله محل استقرار کسب و کار ...
مقدمه(تاریخچه) محتمع چینی مقصود در سال1371 با سرمایه گذاری بخش خصوصی و بانک ملی در زمینه تولید چینی شروع بکار کرد.میزان سرمایه این شرکت 25 میلیارد ریال بوده که در مدت18ماه تمام مراحل مختلف طی شده و به بهره برداری رسیده است.دستگاه های این شرکت در همان زمان از ایسموت و دُرست(dorst)خریداری شد. مدیریت این کارخانه با بخش خصوصی است و سرمایه اش 35 درصد مربوط به بانک ملی است و30 درصد ...
مقدمه همان طور که می دانیم با پیشرفت علم و تکنولوژی تقریباً تمام نیازهای روزمره انسان تأمین شده است . چه آنهایی که نیاز اولیه هستند مانند خوراک و چه آنهائیکه نیازهای ثانویه هستند مانند تفریح. ولی چیزی که مهم است این است که بتوانیم در کوتاه ترین زمان و با کمترین هزینه این نیازها را برطرف کنیم. خوراک یک نیاز اصلی برای انسان است و از این رو تولیدکنندگان زیادی رو به تولید مواد غذایی ...
همبرگر یکی از فراورده های گوشتی بوده که از طریق فرمولاسیون و اختلاط مواد اولیه مجار حاصل می شود . فرآیند تهیه همبرگر کاملاً ساخته شده ابوده و مهترین مرحله آن آماده سازی مواد و اختلاط آنها می باشد . نکته بسیارمهم در مورد صنایع غذایی و به ویژه همبرگر که دارای مصرف عمومی بوده ، رعایت بهداشت و کنترل کیفیت است.جهت کنترل کیفیت صحیح باید مواد اولیه ، مراحل مختلف فرایند تولید و در نهایت ...
مقدمه: امروزه با پیشرفت جوامع و رشد روز افزون اقتصادی جوامع که نتیجه آن نیاز به محصولات جدید که این مورد خود دلیل مهمی برای تاسیس و راه اندازی این نوع شرکت می باشد . این طرحهای جدید و نو موجب افزایش اشتغال در کشور می باشد و ایین طرحها می تواند زود بازده باشند و در نتیجه آن گسترش دامنه فعالیت می باشد.0 صنعت تولید سیمان صنعتی است که قابلیت ساخت انواع سیمان مورد نیاز صنایع مختلف را ...